NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ne konam po kojoj to teoriji :O Kakve veze ima Željo s vama i Širokim?
-
- Kontakt:
Pa isti broj bodova na kraju da imaju onda se pravi posebna tabela u kojoj Široki ima najbolji skoredgardavids je napisao/la:Ne konam po kojoj to teoriji :O Kakve veze ima Željo s vama i Širokim?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mala je vjerojatnost za to.
Zeljeznicar igra X ili gubi od Sarajeva.
Velež dobiva Zrinjski.
Široki li-la s Olimpicom, ovisi bude li sve rijeseno u tom momentu.
Zeljeznicar igra X ili gubi od Sarajeva.
Velež dobiva Zrinjski.
Široki li-la s Olimpicom, ovisi bude li sve rijeseno u tom momentu.
...Život za Široki...
ma mozemo samo sanjati to..
koliko smo bodova prosuli i to negdje gdje smo trebali po svemu bez problema dobiti kako ces osvojiti..
da ne spominjem ono u Mostaru..
a i nije bitno, bitno je odigrati do kraja maksimalno i zauzeti sto vecu poziciju..i onda u europi pokusati neki iskorak napraviti..
koliko smo bodova prosuli i to negdje gdje smo trebali po svemu bez problema dobiti kako ces osvojiti..
da ne spominjem ono u Mostaru..

a i nije bitno, bitno je odigrati do kraja maksimalno i zauzeti sto vecu poziciju..i onda u europi pokusati neki iskorak napraviti..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tako je, odigrati maksimalno korektno do kraja, pokusati dobiti sve i to je to. Ocekujem da zavrsimo na drugom mjestu, jos da smo usli u finale Kupa rekao bih da je uspjesna sezona. Ovako je ispunjen samo primarni cilj, kao i svake godine, samo jos jedna godina u nizu u Europi. Nije ni to mala stvar, svakako da se nitko ne moze mjeriti s nama u ovoj ligi po tom pitanju, ali ipak, ljudi te najvise pamte po trofejima, a ne da li si ti npr. kao ove godine igrao najbolji i najefikasniji nogomet ili to sto si imao najboljeg strijelca i najboljeg igraca Premijer Lige, toga se nitko nece sjecati vec dogodine.
Prosuto je previse bodova protiv nikakvih ekipa, a Zrinjski je u dva susreta jednostavno bio ne bolji, nego jednostavno sretniji, spretniji, prvo da izbjegne poraz na Pecari, a drugo da na u nevjerojatnoj utakmici okrene u Mostaru i vrlo vjerojatno uzima naslov, zasluzeno, uzeo je ponudjeno i cestitke na tome, kao i cestitke Karacicu koji je jednu prosjecnu momcad, kada ju je preuzeo, digao na razinu osvajaca lige.
Ono sto je ustvari bitno da mi sredimo stadion, nastavimo raditi kao i do sada, da vratimo Brekala, Kozulja, zadrzimo sto je vise moguce igraca na okupu, te pronadjemo rijesenje za par pozicija i krenemo u nove pobjede.
Prosuto je previse bodova protiv nikakvih ekipa, a Zrinjski je u dva susreta jednostavno bio ne bolji, nego jednostavno sretniji, spretniji, prvo da izbjegne poraz na Pecari, a drugo da na u nevjerojatnoj utakmici okrene u Mostaru i vrlo vjerojatno uzima naslov, zasluzeno, uzeo je ponudjeno i cestitke na tome, kao i cestitke Karacicu koji je jednu prosjecnu momcad, kada ju je preuzeo, digao na razinu osvajaca lige.
Ono sto je ustvari bitno da mi sredimo stadion, nastavimo raditi kao i do sada, da vratimo Brekala, Kozulja, zadrzimo sto je vise moguce igraca na okupu, te pronadjemo rijesenje za par pozicija i krenemo u nove pobjede.
...Život za Široki...
Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju
.

Kupićemo Travnik ko i vi da slijedećih deset godina igramo za kladionice pa zatim HT će nam doznačiti točno onoliko para koliko su vama dali da napravite stadion, pa zatim Unicredit banka će nam doznačiti točno onoliko sredstava koliko ste vi dobili od nih a to je dvadeset pua tviše od Zrinjskog, pa zatim Feal će nam doznačiti onoliko koliko i vama , naravno razlika je ogromna, pa zatim hrvatska pošta će nam donirati novce za 5.000 sjedalica, točno onoliko koliko su vama donirali, uzgred te iste sjedalice su bile na kladištu pošte u Širokom neda mi se više pisti a ima toga masu sve dokazano,ljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ocekujem ja svake godine da budemo prvi, realno imamo najbolje uvjete i pozadinu da to i budemo, medjutim druga je stvar sta nasi razmisljaju i kako. To je nazalost neka druga prica.
Realno je da Zeljeznicar negdje kiksa do kraja, sve i da mi dobijemo obje do kraja, sto vjerujem da mozemo.
Nerealno je ocekivati da Zrinjski ispusti bodove protiv Mladosti, dok ce od Veleza vjerojatno izgubiti.
No, to sve nije dovoljno, stoga, nije to neko razmisljanje, predavanje, cisto neki logican slijed dogadjaja. Po meni.
@miki, kakve veze imaju sponzori NK Široki Brijeg s citavom pricom? Nevjerojatno. Svaki klub ima svoje sponzore, po tvojoj logici to ispada nelegalno, sta li, zato sto su izdvojili (vece) cifre za sponzoriranje kluba, a sta, mogli dati nekome drugom? Dafaq dude. Neodoljivo podsjeca na komunisticko doba i logiku ''ali veca sredina bi trebala dobivati vise zato sto ja to tako kazem'' pa zato places sto HT ili banka sponzorira ''tamo neki Široki''.
Jos kaze ''masu dokazano'', kao da je nesto to neobicno, nepojmljivo, nelegalno, nevidjeno u svijetu nogometa, sta li. Pa bolan svjestan si i sam tko je i na koji nacin vodio i financirao Zrinjski, protiv cega su se sve Ultrasi borili i zasto, ili bilo koji drugi klub u drzavi kad si vec kod toga, ako ti se nabraja mogu i ja nabrajati koliko hoces, pa sta imam od toga i kakve to veze ima. Hajde da si stao na Travniku pa u redu, rekao bi covjek ima misljenje i teoriju kao i svatko drugi, ali ovo je vec psihopatija. Glupa vam prica maksimalno i jednom i drugom.
Realno je da Zeljeznicar negdje kiksa do kraja, sve i da mi dobijemo obje do kraja, sto vjerujem da mozemo.
Nerealno je ocekivati da Zrinjski ispusti bodove protiv Mladosti, dok ce od Veleza vjerojatno izgubiti.
No, to sve nije dovoljno, stoga, nije to neko razmisljanje, predavanje, cisto neki logican slijed dogadjaja. Po meni.
@miki, kakve veze imaju sponzori NK Široki Brijeg s citavom pricom? Nevjerojatno. Svaki klub ima svoje sponzore, po tvojoj logici to ispada nelegalno, sta li, zato sto su izdvojili (vece) cifre za sponzoriranje kluba, a sta, mogli dati nekome drugom? Dafaq dude. Neodoljivo podsjeca na komunisticko doba i logiku ''ali veca sredina bi trebala dobivati vise zato sto ja to tako kazem'' pa zato places sto HT ili banka sponzorira ''tamo neki Široki''.
Jos kaze ''masu dokazano'', kao da je nesto to neobicno, nepojmljivo, nelegalno, nevidjeno u svijetu nogometa, sta li. Pa bolan svjestan si i sam tko je i na koji nacin vodio i financirao Zrinjski, protiv cega su se sve Ultrasi borili i zasto, ili bilo koji drugi klub u drzavi kad si vec kod toga, ako ti se nabraja mogu i ja nabrajati koliko hoces, pa sta imam od toga i kakve to veze ima. Hajde da si stao na Travniku pa u redu, rekao bi covjek ima misljenje i teoriju kao i svatko drugi, ali ovo je vec psihopatija. Glupa vam prica maksimalno i jednom i drugom.
...Život za Široki...
Ili ovo na primjer, Marinko Gilja bivši direktor Hpt daje Zrinjskom 10,000km za put u Švedsku na revanš meča intertota kupa što je za svaku pohvalu ali ima jedna mala caka. Isti dan deset puta veča svota ode u Širokom. Donacija Zrinjsko je zabilježena u svim medijima kao čin velikodušnosti direktora a druga donacija je prešućena apsolutno ko da je nije bilo a desetine još takvih i sličnih transakcija je bilo. Nema veze što je bilo nek je bilo ali pametovati o nekome na ovaj ili onaj način a prešućivati krucijalne stvari je licemjerno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolan poanta je da pises gluposti nevezane sa temom UOPCE, kakve i kakve svega ti to veze ima? Cuj deset puta veca cifra, ovo presuceno, ovo javno, ovo ovako, onako.
Sve sami direktori drzavnih poduzeca i lideri politickih opcija, pa sve imaju pred sobom na listu, nema sta, zakidaju vece sredine i po samoj logici vece klubove za cifre koje jasno po dekretu njima pripadaju. Ne znam tko sta kome uopce pametuje ili sta vec i o cemu pricate uopce, maksimalno glupa prica.
Ja cu samo reci, ti ako smatras da je nesto kao manje ''radnji'' bilo u Zrinjskom ili drugdje po BH klubovima za to vrijeme ili da se nije prisvajalo sta je moglo i gdje je moglo, ti si malo je reci marginalno nerealan. Samo eto ne vidim sta je problem, to sto smatras da je Široki imao jaca sponzorstva? Smijeh.
Analiziraj samo vrijeme dok su Ultrasi bojkotirali, protiv koga, i zasto, te sta taj isti predstavlja i kakve su njegove donacije bile, kome, od koga, kad i za koga ako se vec pravis pametan, kamoli ista drugo.
A pricati o sponzorstvima i na to kukati - nevjerojatno. Klasicna ona prica kompleksasa kojima je Široki kriv i sto sunce ne sjaji, nesto sto je nazalost debelo ukorijenjeno kod pojedinih, na stetu onih normalnih i neopterecenih ljudi koji zbog toga ispastaju.

Ja cu samo reci, ti ako smatras da je nesto kao manje ''radnji'' bilo u Zrinjskom ili drugdje po BH klubovima za to vrijeme ili da se nije prisvajalo sta je moglo i gdje je moglo, ti si malo je reci marginalno nerealan. Samo eto ne vidim sta je problem, to sto smatras da je Široki imao jaca sponzorstva? Smijeh.
Analiziraj samo vrijeme dok su Ultrasi bojkotirali, protiv koga, i zasto, te sta taj isti predstavlja i kakve su njegove donacije bile, kome, od koga, kad i za koga ako se vec pravis pametan, kamoli ista drugo.
A pricati o sponzorstvima i na to kukati - nevjerojatno. Klasicna ona prica kompleksasa kojima je Široki kriv i sto sunce ne sjaji, nesto sto je nazalost debelo ukorijenjeno kod pojedinih, na stetu onih normalnih i neopterecenih ljudi koji zbog toga ispastaju.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 28 apr 2014, 11:47, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...
U tvom postu isijava KOMPLEKS kojeg imate prema Širokom, tako da mi se neda uopće kontrirati. Moguće da ste vi od istih puno više dobili samo mudro se šuti kao i oko ovih pobjeda u Lukavici, otoci a i još dosta njih.miki651 je napisao/la:Kupićemo Travnik ko i vi da slijedećih deset godina igramo za kladionice pa zatim HT će nam doznačiti točno onoliko para koliko su vama dali da napravite stadion, pa zatim Unicredit banka će nam doznačiti točno onoliko sredstava koliko ste vi dobili od nih a to je dvadeset pua tviše od Zrinjskog, pa zatim Feal će nam doznačiti onoliko koliko i vama , naravno razlika je ogromna, pa zatim hrvatska pošta će nam donirati novce za 5.000 sjedalica, točno onoliko koliko su vama donirali, uzgred te iste sjedalice su bile na kladištu pošte u Širokom neda mi se više pisti a ima toga masu sve dokazano,ljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.
U pitanju su javna poduzeća koja su imala otvorenu direktivu da spozoriraju klub na svaki mogući način. Bolje da ne pišem više jer zgadiće se i tebi a kamoli onima koji pojma nemaju o takvim stvarima. A 90% tih stvari je lako dokazivo i imaju otovreni tragovi. Neću više o tom, pozdrav ŠirokomŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan poanta je da pises gluposti nevezane sa temom UOPCE, kakve i kakve svega ti to veze ima? Cuj deset puta veca cifra, ovo presuceno, ovo javno, ovo ovako, onako.Sve sami direktori drzavnih poduzeca i lideri politickih opcija, pa sve imaju pred sobom na listu, nema sta, zakidaju vece sredine i po samoj logici vece klubove za cifre koje jasno po dekretu njima pripadaju. Ne znam tko sta kome uopce pametuje ili sta vec i o cemu pricate uopce, maksimalno glupa prica.
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Mali kompleksas, kolko si para dignuo na kladari od svih tih stela i dojava? Pokrij se jastukom po glavi i reviljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sve to u redu, medjutim ne navodis apsolutno nista sto stotine nogometnih, kosarkaskih i inih klubova na ovim prostorima (pocevsi od onih najjacih poput Dinama, Partizana, Cibone i drugih) ne rade i ne dobivaju, u vecoj ili manjoj mjeri, ukljucujuci i Zrinjski, ovisno o svojim sponzorima, kontaktima, gospodarstvenicima, jer tebi je fakticki zamjerka jedina sto se po tvome izdvaja vise za Široki, npr., u suprotnom ne bi nista rekao, a kao sto rekoh, glupa prica maksimalno i suvisna pogotovo jer se moze primijeniti za bilo koga, ne znam ni odakle je izvlacite niti za njom ima potrebe. Toliko o tome, pozdrav.miki651 je napisao/la: U pitanju su javna poduzeća koja su imala otvorenu direktivu da spozoriraju klub na svaki mogući način. Bolje da ne pišem više jer zgadiće se i tebi a kamoli onima koji pojma nemaju o takvim stvarima. A 90% tih stvari je lako dokazivo i imaju otovreni tragovi. Neću više o tom, pozdrav Širokom
Raspravljate se bez potrebe, prepirete po forumu, djetinjarije.krmak je napisao/la:Mali kompleksas, kolko si para dignuo na kladari od svih tih stela i dojava? Pokrij se jastukom po glavi i reviljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.
Nema se sta pricati o Slaviji, Olimpicu, ova potonja je evidentno ''uzeta'', istina, mislim da samo netko namjerno subjektivan moze pricati o nekakvim greskama golmana, ali to je apsolutno nebitno jer nitko Širokom kriv nije sto je prokockao prvenstvo u 10 minuta u Mostaru osim sebe samog i sva ova prica poslije toga tko je koga i gdje pustio je u potpunosti nebitna i suvisna.
Vama cestitke i to bi bilo to.

Wagner golom Leotaru na 17 pogodaka, jos jednom u nizu demonstrira klasu najdugovjecnijeg i najkonstantnijeg majstora Premijer Lige.

17 pogodaka: Santos Lago Wagner (NK Široki Brijeg)
12 pogodaka: Armin Hodžić (FK Željezničar)
10 pogodaka: Marko Obradović (FK Radnik), Ivan Crnov (HŠK Zrinjski), Nikola Komazec (FK Sarajevo), Joco Stokić (FK Borac)
9 pogodaka: Jasmin Mešanović (NK Čelik), Dino Ćorić (NK Široki Brijeg), Amer Bekić (Zrinjski), Ševko Okić (FK Velež), Goran Zakarić (NK Široki Brijeg)
8 pogodaka: Alen Dedić (NK Čelik), Vernes Selimović (FK Željezničar)
7 pogodaka: Ognjen Đelmić (FK Borac), Aladin Isaković (NK Vitez), Krešimir Kordić (NK Široki Brijeg), Zoran Nikić (FK Radnik), Stevo Nikolić (HŠK Zrinjski), Mirko Marić (NK Široki Brijeg), Igor Radovanović (FK Slavija), Muamer Svraka (FK Željezničar)
6 pogodaka: Saša Kajkut (NK Čelik), Armin Kapetan (NK Vitez), Borislav Mikić (FK Rudar Prijedor), Lazar Vidić (FK Rudar Prijedor), Lazar Zečević (FK Mladost), Mirza Hasanović (FK Radnik), Deni Simeunović (HŠK Zrinjski)
5 pogodaka: Semir Kapić (FK Olimpic), Mirsad Ramić (FK Željezničar), Jasmin Smriko (NK Vitez), Vedran Vidović (NK Vitez)
...Život za Široki...
Ja ne znam odakle sve jezdi od KOMPLEKSA to se dobro vidjelo prije koji tjedan dana. Za mene nista nije završeno do posljednjeg zvižduka. Realno Široki je sam sebi kriv jer je dopustio da mu ovako smiješne ekipe kao što je realno Zrinjski uopće upliću u borbu al ****, nii oni sami ne znaju kako su tu gdje jesu iskoristili ponuđeno s puno "eha" na pojedinim utakmicama ali tko je našima kriv što paze na sve "male jadne" klubove koje ostali bez problema dobijaju i tako godinama gube naslovekrmak je napisao/la:Mali kompleksas, kolko si para dignuo na kladari od svih tih stela i dojava? Pokrij se jastukom po glavi i reviljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.

koji ce k.. vama naslov prvaka, da slavite pred 100 ljudi 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kakva je drzava i kvalitet nogometa, sasvim dovoljno.
Sva sreca svi ostali slave pred desecima tisuca svojih navijaca... Da ne govorim o posjetama na stadionima.
U pravu si, do Širokog Brijega je to.
Sva sreca svi ostali slave pred desecima tisuca svojih navijaca... Da ne govorim o posjetama na stadionima.
U pravu si, do Širokog Brijega je to.
...Život za Široki...
Tako je, vidjelo se da smo mi kompleksaši jer visimo non stop kod vas na PDF-u, i kod susjeda na PDF-u i kod svih ostalih "velikih" klubova.ljutinar je napisao/la:Ja ne znam odakle sve jezdi od KOMPLEKSA to se dobro vidjelo prije koji tjedan dana. Za mene nista nije završeno do posljednjeg zvižduka. Realno Široki je sam sebi kriv jer je dopustio da mu ovako smiješne ekipe kao što je realno Zrinjski uopće upliću u borbu al ****, nii oni sami ne znaju kako su tu gdje jesu iskoristili ponuđeno s puno "eha" na pojedinim utakmicama ali tko je našima kriv što paze na sve "male jadne" klubove koje ostali bez problema dobijaju i tako godinama gube naslovekrmak je napisao/la:Mali kompleksas, kolko si para dignuo na kladari od svih tih stela i dojava? Pokrij se jastukom po glavi i reviljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.
.
A ne, čekaj, to ipak vi radite..lol..
Mi smo smiješna ekipa jer smo prvi 2 kola prije kraja i daj Bože da potvrdimo u potpunosti zasluženu titulu u subotu.
Mi dobro znamo s čime smo ovo zaslužili i kako smo došli do toga.
To što vi niste svjesni toga, to samo pokazuje da niste k... ni zaslužili.
Jer ako niste do prekjučer bili svjesni naše kvalitete i toga da idemo na prvo mjesto, samo znači da ste zaslijepljeni svojim egom koji je itekako neosnovan.
Dok god druge nazivate "malim" i "jadnim" gledati ćete kompletnim ekipama poput Zrinjskog u leđa.
Kad promijeniš mentalni sklop, javi se.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam samo gdje ti vidis da itko od ljudi ovdje visi po drugim temama, ali eto, dapace sigurno su medju najkorektnijim na forumu sto se toga tice.
Ovo ostalo su sve neciji subjektivni dojmovi, Zrinjski ce uzeti naslov jer je iskoristio ponudjeno i sigurno to nece ispustiti do kraja, a za to najvece zasluge snosi osporavani Karacic.
Ovo ostalo su sve neciji subjektivni dojmovi, Zrinjski ce uzeti naslov jer je iskoristio ponudjeno i sigurno to nece ispustiti do kraja, a za to najvece zasluge snosi osporavani Karacic.
...Život za Široki...
Nije se to odnosilo na vas susjedi što se tiče tuđih tema, već na sve ostale.
Vi ste uvijek bili i uvijek ćete i biti među najkorektnijim forumašima.
Vi ste uvijek bili i uvijek ćete i biti među najkorektnijim forumašima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.