Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 28 apr 2014, 15:22

Je li strah od necega ili nekoga,neki privatni interesi,sta je problem postaviti ovakvo pitanje?

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 28 apr 2014, 15:24

drummer je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Ako savez produzi ugovor sa ovim prevarantom sigurno je da se vracamo u blato u kojem smo bili i iz kojeg smo se jedva iscupali.Covjek ce unistiti sve,rastjerati nam mlade igrace koji su nasa buducnost,do kraja urusit medjuljudske odnose u reprezentaciji svojim stalnim lazima i spletkama,nepotizmom,nedosljednoscu,gazenju vlastitih rijeci itd.a sve sto se lola ni kriv ni duzan dokopao pozicije koju nicim nije zasluzio,privatizovao je i pretvorio u licnu i porodicnu filijalu za razvijanje biznisa i prodaju propalih igraca na ustrb slabljenja reprezentacije.
I da,nismo se mi plasirali u Brazil zahvaljujuci njemu,mi smo se plasirali uprkos tome sto je on bio selektor i uprkos tome sto je trenerska neznalica i nula od covjeka a zahvaljujuci grupi sjajnih igraca i sjajnih momaka koji su uprkos njegovom neznanju na kraju ipak uspjeli.
Svako ko moze napisati nesto,mediji pogotovo,ko ima nacin da se suprotstavi ovome covjeku i njegovom bezobrazluku a to ne uradi,ili ko to presucuje i gura pod tepih, neprijatelj je ove reprezentacije.
Fuj.
i mediji su trenutno u neobranom grozdju, ni kako otvarati oci svojim pisanjem, ni kako se na sve nabrojano oglusavati. cinjenica je da selektoru treba dati nogu u guz'cu, bez obzira kakav rezultat na SP bude..
Nije nimali ni tesko ni neugodno upitati:Selektore,kako to da ste rekli da Prcić igra u slabom klubu koji ce ispasti iz lige i da nije standardan a pozivate igrace iz neuporedivo slabijih klubova,recimo iz turske lige koji se takodje bore za opstanak?Je li nam hocete rec da je druga turska,prva turska,hrvatska,ukrainska,belgijska liga jaca od prve francuske lige?
Jednostavno pitanje i na mjestu a zagarantovano bi imalo puno citalaca.Normalno pitanje kakvo se postavlja svim selektorima u svijetu.Dakle,u cemu je problem?
:urnebes: Hej, raja, ja nesto znadem sto vi ne znadete... :lol:

Pape u Hag. Hajmo valjati gluposti za dobrobit naroda. :crazy: :opaopa:

Dakle, problem je sto svi znamo sto Prcaga nije dobio poziv. Samo vas 4-5 nemaju blage veze. :think: :njanjanja:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 apr 2014, 15:29

Ili recimo evo dobrog pitanja:Selektore,rekli ste da cete sacekati jos dvije sedmice da vidite kako ce igraci odigrati prije nego objavite spisak.Takodje ste rekli da svi oni koji igraju dobro mogu ocekivati poziv i da niko nije otpisan.Evo Ermin Zec igra odlicno,zasto ste rekli da o njemu ne razmisljate uprkos tome sto igra odlicno i da li vi sa tim gazite vlastite rijeci?Ustvari,da li vi obmanjujete javnost?

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 28 apr 2014, 15:31

drummer je napisao/la:Ili recimo evo dobrog pitanja:Selektore,rekli ste da cete sacekati jos dvije sedmice da vidite kako ce igraci odigrati prije nego objavite spisak.Takodje ste rekli da svi oni koji igraju dobro mogu ocekivati poziv i da niko nije otpisan.Evo Ermin Zec igra odlicno,zasto ste rekli da o njemu ne razmisljate uprkos tome sto igra odlicno i da li vi sa tim gazite vlastite rijeci?Ustvari,da li vi obmanjujete javnost?
Lazes. Nije rekao da ne razmislja o njemu. :nene: :njanjanja:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 apr 2014, 15:33

Zasto ste rekli za Prcića da je anoniman igrac,da igra u slabom klubu u kojem nije standardan i da nece dobiti poziv?Da li vi time potcjenjujete i obmanjujete javnost ili bolje pravite ljude budalama?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 apr 2014, 15:40

Ovaj bubnjar danas pravo hiperaktivan.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 28 apr 2014, 15:41

drummer je napisao/la:Zasto ste rekli za Prcića da je anoniman igrac,da igra u slabom klubu u kojem nije standardan i da nece dobiti poziv?Da li vi time potcjenjujete i obmanjujete javnost ili bolje pravite ljude budalama?
Glupost od pitanja. Niti jedan normalan novinar to nece pitati kada i ptice na grani znaju o cemu se radi.
“To je njegova stvar. Ja zovem igrače za koje smatram da su najbolji. Ne znam zbog čega je očekivao da ga odmah pozovem, jer za Sošo igra samo s vremena na vrijeme. Uostalom, nisam ga nikada otpisao, član je naše mlade reprezentacije i njegovo vrijeme bi došlo”.
Izjava 21.2.14
"Pažljivo pratim napredak fudbalera Sochauxa Sanjina Prcića (20 godina) koji je već član U21 tima Bosne i Hercegovine. Treba trajno igrati kao starter. Ako bude tako i ako se njegova ekipa bori za opstanak on na kraju može 'upasti' u tim i prije Svjetskog prvenstva. Moja lista od 23 igrača za ovo takmičenje je i dalje otvorena",
Izjava 22.11.13

Samo budala moze reci da selector je "otpisao" Prcagu i da ga nije pratio. Ploca se promijenila onog trenutka kada je Prcic dosao u sukob sa Jagodicem. Ponavljam, slucaj "Besic". :opaopa:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 28 apr 2014, 15:47

Prcic odigrao vise od Tina Svena Susica :lol: :lol: ko je standardan, Tino Sven Susic. :facepalm:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 apr 2014, 15:48

fkv123, neznam sto si zaboravio najvazniju izjavu?
"Prcić igra u slabom klubu, a još i nije prvotimac. Za Brazil ne računam na njega sigurno, jer na njegovoj poziciji imam Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića. Možda u sljedećem ciklusu, a do tada na raspolaganju je mladoj reprezentaciji", kazao je najbolji strani fudbaler u historiji PSG, ali i lige u kojoj nastupa Prcić, u svojoj izjavi za Dnevni Avaz.

Riječi selektora zaboljele su mladog reprezentativca koji je u posljednje vrijeme standardan u timu Sochauxa, koji se na startu proljetnog dijela probudio i upisao dvije važne pobjede.
Izjava 7 februara :kafa:

Ova izjava je razlog sto se Prcic oprostio i od mlade reprezentacije. Ah da, zaboravi da je isti dan kad je pala ova izjava Stinky postao reprezentativac...

Znam da onaj emir69 i jos par trolova vole slagati, ali treba biti realan. Prcic voli BiH i 40 puta je s levatima igro, ima vrlo finu karijeru u mladim reprezentacijama. Za razliku od Stinkija koji se zemlju rodjenja sjetio u oktobru 2013- :kafa:
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 28 apr 2014, 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 28 apr 2014, 15:50

babuka1 je napisao/la:Tuga me uhvati kad vidim kako je ovaj momak(Prcic) ponizen od strane porodice susic,tuga vidjet kako tin susic,pred ocima svih nas dobije priliku,a momku koji je tu godinama,prolazi reprezentativne selekcije i realno postigo je mnogo vise nego i vrsajevic i hadzic i tino,zatvaraju se vrata na grub i bezobrazan nacin,ponizavajuci ga i omalovazavajuci...
:thumbup: :(

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 apr 2014, 15:52

Spinovci,dzaba se trudite kao i vas idol.Ljudi znaju sta je istina,Prcić nikad nije dosao u sukob sa Jagodicem nego ga je ovaj kao najboljeg igraca drzao na klupi protiv Spanije i zagrijavao citavu utakmicu da bi mogli igrat igraci koji su mu dali pare da igraju.I Sanjin sasvim legitimno rekao svoje misljenje o tome i svaka mu cast,ko bi trpio da te levat pravi budalom.Nema tu nikakvog sukoba,decko je rekao svoje misljenje na koje ima pravo,drugo je sto bi vi u maniru sjevernokorejanaca ljudima zabranili da pricaju.Probudite se,ta vremena su prosla.
Jagodic i Susic su isti,rade isto i vjerovatno imaju i dogovor.I kod jednog i kod drugog su privatni interesi na prvom mjestu.
Jagodic je izmislio i problem sa Bešićem samo da ima opravdanje da ga ne stavlja u prvih 11 jer njegovo igranje njemu izbija pare iz dzepa a to ne javlja mi se na telefon i slicne fore mogu popusit samo neuki.
Manipulatori su to,majstori manipulacije.
Znaci,dzaba spinujete.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 28 apr 2014, 15:53

slika

Znaci Prcic izdominirao Safeta i PSG :urnebes: :rol:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 28 apr 2014, 15:55

PapeSusic je napisao/la:fkv123, neznam sto si zaboravio najvazniju izjavu?

"Prcić igra u slabom klubu, a još i nije prvotimac. Za Brazil ne računam na njega sigurno, jer na njegovoj poziciji imam Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića. Možda u sljedećem ciklusu, a do tada na raspolaganju je mladoj reprezentaciji", kazao je najbolji strani fudbaler u historiji PSG, ali i lige u kojoj nastupa Prcić, u svojoj izjavi za Dnevni Avaz.

Ova izjava je razlog sto se Prcic oprostio i od mlade reprezentacije. Ah da, zaboravi da je isti dan kad je pala ova izjava Stinky postao reprezentativac...

Znam da onaj emir69 i jos par trolova vole slagati, ali treba biti realan. Prcic voli BiH i 40 puta je s levatima igro, ima vrlo finu karijeru u mladim reprezentacijama. Za razliku od Stinkija koji se zemlju rodjenja sjetio u oktobru 2013- :kafa:
Ja nisam rekao da nema jos izjava. Ja sam podvukao crtu izmedju prijasnjim izjavama u vezi Prcage i sadasnjim. Pogledaj datum kada je ta izjava koju citiras objavljena. Znaci poslije pocetka sukoba sa Jagodicem.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 apr 2014, 16:01

fkv123 je napisao/la:

Ja nisam rekao da nema jos izjava. Ja sam podvukao crtu izmedju prijasnjim izjavama u vezi Prcage i sadasnjim. Pogledaj datum kada je ta izjava koju citiras objavljena. Znaci poslije pocetka sukoba sa Jagodicem.
Sukob s Jagodicem nema nikakve veze i davno je rijesen. Bitno je zasto je on izjavio ono sto si ti napisao da je izjavio. A razlog je sto je se nas strucnjak posrao po njemu. Izjava naseg strucnjaka je objavljena 7 februara, znaci par sedmica prije izjave Prcica. To je bitno. Nije se Prcic oprostio od BiH nego je ga strucnjak Safet otpisao.

Isto da tebi sef na poslu izjavi da si los, da mu netrebas i da ti ne zeli dati priliku. Ti se poslije toga zahvalis pokupis stvari i odes kuci i onda dodju neznalice poput calcia i pljuju tebe sto si napustio firmu. :kafa:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 apr 2014, 16:07

Ovako ja zamisljam njegovo razmisljanje.On zivi u proslim vremenima,u 80-im,on misli da kad neko ko je poznat kao sto je on nesto kaze,to ce se uzeti zdravo za gotovo,niko to nece prispitivati a narod je neuk,ne razumije se dobro i vjeruje autoritetima.
A ako neko i posumnja u njegove rijeci tesko da ce uspjeti nabavit kasetu sa igrama Sanjina Prcića :urnebes: :urnebes:
A ako i nabave kasetu otkud im video rekorder :urnebes:
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 28 apr 2014, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 28 apr 2014, 16:15

PapeSusic je napisao/la:
fkv123 je napisao/la:

Sukob s Jagodicem nema nikakve veze i davno je rijesen. Bitno je zasto je on izjavio ono sto si ti napisao da je izjavio. A razlog je sto je se nas strucnjak posrao po njemu. Izjava naseg strucnjaka je objavljena 7 februara, znaci par sedmica prije izjave Prcica. To je bitno. Nije se Prcic oprostio od BiH nego je ga strucnjak Safet otpisao.

Isto da tebi sef na poslu izjavi da si los, da mu netrebas i da ti ne zeli dati priliku. Ti se poslije toga zahvalis pokupis stvari i odes kuci i onda dodju neznalice poput calcia i pljuju tebe sto si napustio firmu. :kafa:
O kakvoj izjavi pricas? To hoces da mi kazes da prije 7.2.14 nije bio sukob izmedju Jagodica i Prcica? To hoces da kazes da nije slicno kao situacija sa Besicem? Istim tim Besicem kojeg je Pape pozvao u reprezentaciju, i taj isti Pape ce ga povesti u Brazil.

Ako se ti oslanjas na "oprostajno pismo" Prcage, onda to nema veze niti sa cim. Ova prica je pocela ranije, onog dana kada je Jagodic ostavio Prcica na klupi tokom kvalifikacijske utakmice. Ponavljam, meni su Pape i Prcaga podjednako krivi, ali na Prcagi je da izgladi odnose jer da nije bilo problema sa Jagodicem onda ih nebi bilo niti sa Susicem. Logicno je, itekako logicno, da ce Pape ostaviti Prcagu da igra za mladu jer je tu potrebniji. Nismo mi Njemacka pa da bez ikakvih problema prekomandujemo igrace i da imamo koga da odmah upadne kao zamjena. Isti je odnos bio prema Visci, Stevanovicu, Besicu, Kvesicu, Itd. Pape ima cudnih izjava, ali samo neupucen moze reci kako Pape mijenja plocu u vezi ovog svega.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 28 apr 2014, 16:26

mozemo pisati sta god zelimo, zadnja rijec je Papetova. Upravu je da gura on neke TSS, Kvrzice itd ali sigurno nije ni toliko glup da se sramoti na SPu pa da dobije otkaz i onda necemu nijedan klub nuditi ugovor pogotovo neki dobar klub.

Svi znamo da umjesto Kvrzica,TSS,Avdije,Sunjica trebali biti Stilic,Prcic,Pandza,Dilaver,Besic ima ih pun spisak.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 apr 2014, 16:31

fkv123 je napisao/la:
O kakvoj izjavi pricas? To hoces da mi kazes da prije 7.2.14 nije bio sukob izmedju Jagodica i Prcica? To hoces da kazes da nije slicno kao situacija sa Besicem? Istim tim Besicem kojeg je Pape pozvao u reprezentaciju, i taj isti Pape ce ga povesti u Brazil.
O ovoj druze:
7.2.14

Gadno, jadno i odvratno. Prvo ponizi klub Prcica iako bi nam pola igraca dalo ruke za ugovor u Sochauxu, kasnije slaga da nije prvotimac i onda ga 3 mjeseca prije SP otpisa. U par dana dobi Tino Sven Susic iz superjakog Hajduka poziv. Dalje, Prcic i Jagodic jesu imali sukob ali je davno rijeseno sve i bio je na skupu u Novembru 2013 kad smo igrali drugu utakmicu protiv Spanije. Znaci sukob s Jagodicem nema apsolutno nikakve veze. Susic je Prcica otpisao 7 februara ove godine. To su cinjenice.

Ako se ti oslanjas na "oprostajno pismo" Prcage, onda to nema veze niti sa cim. Ova prica je pocela ranije, onog dana kada je Jagodic ostavio Prcica na klupi tokom kvalifikacijske utakmice. Ponavljam, meni su Pape i Prcaga podjednako krivi, ali na Prcagi je da izgladi odnose jer da nije bilo problema sa Jagodicem onda ih nebi bilo niti sa Susicem. Logicno je, itekako logicno, da ce Pape ostaviti Prcagu da igra za mladu jer je tu potrebniji. Nismo mi Njemacka pa da bez ikakvih problema prekomandujemo igrace i da imamo koga da odmah upadne kao zamjena. Isti je odnos bio prema Visci, Stevanovicu, Besicu, Kvesicu, Itd. Pape ima cudnih izjava, ali samo neupucen moze reci kako Pape mijenja plocu u vezi ovog svega.
Nije istina, da ponovim jos jednom. Prcic je rjesio sukob s Jagodicem, dobio je poziv u Novembru 2013 i doso jo. Hoces jos jednom da ponovim?

Dalje, zasto je logicno da Prcic igra za mladu reprezentaciju a Tin Sven Susic preskace nasu U21 i ide direktno u A repku (da posjetim da su ista generacija igraca, 1992-1993)??? Jel rodbinska veza razlog? :crazy:

I Visca, i Stevanovic i Besic su itekako igrali i za A reprezentaciju iako su jos mogli igrati za mladu. Pa ti covjece nemas pojma. :tokralju:

Ti i Safetova logida. Logicno je da Prcic iz Ligue 1 igra za U21 a logicno je da je Stinky sa klupe Hajduka predobar za U21. Kek ti je bog na pomoci.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 apr 2014, 16:37

Adnan89 je napisao/la:mozemo pisati sta god zelimo, zadnja rijec je Papetova. Upravu je da gura on neke TSS, Kvrzice itd ali sigurno nije ni toliko glup da se sramoti na SPu pa da dobije otkaz i onda necemu nijedan klub nuditi ugovor pogotovo neki dobar klub.

Svi znamo da umjesto Kvrzica,TSS,Avdije,Sunjica trebali biti Stilic,Prcic,Pandza,Dilaver,Besic ima ih pun spisak.
Da, ali cemo zbog te politike izgubiti dosta igraca za buducnost. Slazem se i ja da Prcic trenutno nema mjesta u prvih 11, ali vec bi nas SP mogao biti prvotimac.

Izgubili smo Prcica koji je 40 puta dolazio da igra za razne tulice i picke materine a mi ocekujemo da krademo igrace Hrvatskoj, Svedskoj i Belgiji? :salut:

Izgubili smo mozda i Arslanagica (koji vec sada ima kvalitet za prvih 11) jer je ga nas strucnjak ignorisao. U februaru 2014 izjavi da ga Dino Arslanagic ne zanima. HALO BOLAN :crazy: (Sada naravno kada je prekasno da sredi papire prije SP obecava sve). Kolasinca smo mogli izgubiti da nije bilo Spahica i onog volontera iz Slovenije, kad se sjetim kad je ga nas strucnjak ismijavao na presicama, boze sacuvaj...

I. Hajrovic, itd.

Nas strucnjak ignorise igrace dok nebude prekasno. Kada Arslanagic dobije poziv Belgije, onda ce nas strucnjak zamoliti Jagodica da ga nazove. Izuzetak su biseri germanske agencije, Anel Hadzic, Sven itd.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 28 apr 2014, 16:43

@PapeSusic..ne, nisu bili izgladili odnose s' pozivom u Novembru. Niti blizu.

Izvini sto nemam pojma. Besic odigrao par utakmica za A reprezentaciju, poslije cega je Pape rekao da je potrebniji mladoj reprezentaciji.

Mislis ono kada je Stevanovic debitovao sa 22 godine protiv Velsa. Ili mozda kada je Visca debitovao sa 23 godine protiv Slovenije?

Da, nemam pojma. Izvini.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.