Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

CelticFan
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la CelticFan » 01 jan 2009, 22:36

Sveto trojstvo fino gazi u svojim ligama, samo neka tako ostane do kraja. Dinamo Zagreb-Glasgow Celtic-F.C.Liverpool
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jan 2009, 22:51

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:kako stvari stoje vrlo je moguce da necemo kupovati u ovom prelaznom roku, izgleda da je rafa zadovoljan trenutnim igracima a i nema dovoljno miliona za kupovinu nekog dobrog igraca al vidjet cemo
Glen Johnson ce doci u Liverpool , to je gotova stvar samo se malo oduzilo zbog nekih problema sa Portsmouthom , ali on je nas igrac :!:
nadam se jer je dobar igrac
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jan 2009, 23:30

izgleda da ce nas rezervni tim dobiti pojacanje Islanđanina Victora Palssona, momak ima 19 godina i igra u vezi
jos jedan mladi igrac valjda ce nesto biti od njih
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jan 2009, 12:32

treba uzeti par engleskih talentovanih igraca i pomalo ih uigravati sa prvim timom,sada imaju ona UEFINA pravila o broju engleza,tako da bi trebalo iskoristiti to sto chelsea i man utd nece trgovati i pokupiti te talente za naredne sezone

P.S.gerrard i torres igraju sutra od pocetka 100%,mislim da ce za gerrarda to biti dobro,najbolje je da mu se misli zadrze na fudbalu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jan 2009, 22:41

reds_forever je napisao/la:treba uzeti par engleskih talentovanih igraca i pomalo ih uigravati sa prvim timom,sada imaju ona UEFINA pravila o broju engleza,tako da bi trebalo iskoristiti to sto chelsea i man utd nece trgovati i pokupiti te talente za naredne sezone

P.S.gerrard i torres igraju sutra od pocetka 100%,mislim da ce za gerrarda to biti dobro,najbolje je da mu se misli zadrze na fudbalu
gerrard sigurno igra a torres ce na klupu. nije jos 100% spreman, dobro je sto vise nema ozlijeđenih, i aurelio ce biti spreman
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jan 2009, 11:41

Benitez je rekao da ce izvesti jak sastav,nema opustanja,cilj je pobjeda
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jan 2009, 15:23

reds_forever je napisao/la:Benitez je rekao da ce izvesti jak sastav,nema opustanja,cilj je pobjeda
naravno da je cilj pobjeda, tekmu prenosi DSF
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jan 2009, 18:33

prvi tim: Cavalieri, Insua, Carragher, Hyypia, Agger, Babel, Riera, Alonso, Mascherano, Gerrard, Keane.
zamjena: Reina, Torres, Aurelio, Lucas, Ngog, El Zhar, Skrtel.
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jan 2009, 18:46

nije los sastav samo ja neam povjerenja u cavalieria,al eto... trenutno 0-1 Riera strijelac

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jan 2009, 19:38

fino,fino... :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jan 2009, 20:25

2:0 tores dao gol, gerrard nesebicno doda toresu
tekma je bila teska a gerrard je odigrao dobro imao nekoliko dobrih i suteva i odlicnih asistencija al onaj robi kin moze i nemoguce masiti
ozlijedio se alonso, mislim da nece dugo moci igrati
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jan 2009, 21:26

citam na netu da je utakmica bila solidna,keane je na poluvremenu mogao imati hat trick,dosta sansi gerrard bo odlican,u svakoj akciji je bio prisutan,nije bilo ni traga od svega sto se desilo,torres takodje dobar, super :D
steta za alonsa valjda nije toliko ozbiljno,bio je odlican do sada

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 03 jan 2009, 22:50

pozdrav raja,evo vidim sada da nisam jedini fun reds-a u Jednoj nam i Jedinoj i sada sam se tek pridružio . . .
Reci te mi kako prođe meč,kako su nam igrali crvendači ?
e i da vas pitam ima li iko ideju kako da se napravi klub funova Liverpoola ?Kad su to mogli i naši što podržavaju topnike,mogli bi to onda i mi ! :) 8-)

CelticFan
Kontakt:

Post Postao/la CelticFan » 04 jan 2009, 00:11

Na ovom linku možete naći golove i puno više o LFC, a i domaći je jezik ;)

http://www.lfccro.com
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 jan 2009, 00:49

onaj riera mi je sve drazi i drazi, danas je uz gerrarda bio najbolji na terenu, babel je slabo odigrao a keane ne znam sta vise da mislim o njemu
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 jan 2009, 00:52

CelticFan je napisao/la:Na ovom linku možete naći golove i puno više o LFC, a i domaći je jezik ;)

dobar link, ima sve o liverpulu
Sarajevo i Liverpool

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2009, 01:37

svaka čast za link ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 jan 2009, 11:41

redsforever je napisao/la:pozdrav raja,evo vidim sada da nisam jedini fun reds-a u Jednoj nam i Jedinoj i sada sam se tek pridružio . . .
Reci te mi kako prođe meč,kako su nam igrali crvendači ?
e i da vas pitam ima li iko ideju kako da se napravi klub funova Liverpoola ?Kad su to mogli i naši što podržavaju topnike,mogli bi to onda i mi ! :) 8-)
I ja cesto razmisljam o tom da se napravi klub fanova liverpoola kao sto su napravili navijaci arsenala,samo duga je to procedura,i oni su se dugo vukli sa papirologijom....al mislim da bi bilo super kada bismo i mi to nekako napravili...Ako nista mozemo barem napraviti neki website za navijace Liverpoola iz BiH kao sto su to uradili u Hrvatskoj...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 jan 2009, 12:26

Gerrard je napisao/la:
CelticFan je napisao/la:Na ovom linku možete naći golove i puno više o LFC, a i domaći je jezik ;)

Dobar link dok ne pocnes da iznosis svoje misljenje , koje ne odgovara doticnom adminu , i onda te on uzme na zub i onda ne smijes napisati nista sta ti mislis ,nego sta njemu odgovara u tom trenutku , ebo njega i njegov forum na kojem ne smijes iznjeti svoje misljenje ... popisao ga Benitez ;)
pa dobro ima dosta svađe al među navijacima liverpoola, ak neko dođe s strane i pocne se provaljivat odmah dobije ban
i meni se ne sviđa dosta komentara, prije svega o gerrardu, babelu
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 jan 2009, 14:14

YNWA je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:

Dobar link dok ne pocnes da iznosis svoje misljenje , koje ne odgovara doticnom adminu , i onda te on uzme na zub i onda ne smijes napisati nista sta ti mislis ,nego sta njemu odgovara u tom trenutku , ebo njega i njegov forum na kojem ne smijes iznjeti svoje misljenje ... popisao ga Benitez ;)
pa dobro ima dosta svađe al među navijacima liverpoola, ak neko dođe s strane i pocne se provaljivat odmah dobije ban
i meni se ne sviđa dosta komentara, prije svega o gerrardu, babelu
da,lako je uociti da pojedinci ne vole kapitena samo zato sto misle da bi carragher trebao biti kapiten(sto takodje ne bi bilo nezasluzeno ali mislim da je gerrard bolja opcija i da se to pokazalo),mnogi od onih (po mom misljenju)vole klub samo zbog jednog igraca...nema veze njihova misljenja su takva kakva su,ali ja mislim da nismo ni mi nesposobnjakovici pa da ne mozemo napraviti stranicu navijaca liverpoola iz BiH i razmjenjivati misljenja o najtrofejnijem engleskom klubu, ne bi bilo lose da pokusamo nesto tako napraviti,barem tako mozemo pokazati koliki smo fanovi Liverpoola,ko se slaze sa nek kaze pa da pocnemo raditi na tome :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.