FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naravno da je provokator, momku je samo 20 god. ober talenat i nema tog kluba koji ne bi zelio da ga se docepa.
Ove je vec treci kapitalac kojeg skidamo A.O ispred nosa, nije ni cudo sto se ostavio trenerskog posla, najbolje od svega sto je ugovor na 3 god
Ove je vec treci kapitalac kojeg skidamo A.O ispred nosa, nije ni cudo sto se ostavio trenerskog posla, najbolje od svega sto je ugovor na 3 god
Da im nije zao momka ne bi ga ni suspendovali,zna i Nijaz da je izgubio kapitalca.lafomamone je napisao/la:Naravno da je provokator, momku je samo 20 god. ober talenat i nema tog kluba koji ne bi zelio da ga se docepa.
Lik nije mogao zadovoljiti na probi u Njemačkom drugoligašulafomamone je napisao/la:Naravno da je provokator, momku je samo 20 god. ober talenat i nema tog kluba koji ne bi zelio da ga se docepa.

-
- Kontakt:
Nije Nijaz njega suspendovo sto je kapital, nego sto je ispao supak. Kad je god imao sansu za evropu u pola sezonu ga je pustao na razno razne probe. I nakon sto ovaj nije zadovoljio ni u 3. Njemackoj ligi on bude supak i nece da produzi ugovor.HzSM je napisao/la:Da im nije zao momka ne bi ga ni suspendovali,zna i Nijaz da je izgubio kapitalca.lafomamone je napisao/la:Naravno da je provokator, momku je samo 20 god. ober talenat i nema tog kluba koji ne bi zelio da ga se docepa.
Kakav kapitalac, to je samo u vasim glavama...Jedino i tako mozete dovesti igrace koje nece niko ili budu supci u svojim klubovima tipa ovaj, Kovacevic i tako dalje...
Zadnja izmjena: SandorClegane, dana/u 28 apr 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hajde do oberlige kad vec toliko lupetas
Bio je u probi u timu koji se bori za ulazak u BL
Ali to svakako ne mora nista da znaci

Bio je u probi u timu koji se bori za ulazak u BL

Ali to svakako ne mora nista da znaci

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 28 apr 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
bit ce jos 2 3 kapitalca za iducu sezonu ne sekirajte se
dobro doso Hare, i pokazi svima kakav si igrac 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kad je tako los igrac i nije prosao probu u 2. BL(nije 3. debilu)zasto je Gracic s njim uopce htio produziti ugovor kad se vidjelo da od njega nece biti nista.SandorClegane je napisao/la:Nije Nijaz njega suspendovo sto je kapital, nego sto je ispao supak. Kad je god imao sansu za evropu u pola sezonu ga je pustao na razno razne probe. I nakon sto ovaj nije zadovoljio ni u 3. Njemackoj ligi on bude supak i nece da produzi ugovor.HzSM je napisao/la:Da im nije zao momka ne bi ga ni suspendovali,zna i Nijaz da je izgubio kapitalca.lafomamone je napisao/la:Naravno da je provokator, momku je samo 20 god. ober talenat i nema tog kluba koji ne bi zelio da ga se docepa.
Kakav kapitalac, to je samo u vasim glavama...
Inace ne vrijedi s tobom raspravljati,dosao si s namjerom da provociras,to je sve.Da ti se nacrta opet ne bi shvatio jer si ogranicen.Bilo kako bilo Dulja se dokazao kroz igre u Olimpicu i mladoj reprezentaciji,a hoce li biti dovoljno dobar za Sarajevo pokazat ce na terenu.
To jel kapitalac ili nije, najbolje ce osjetiti drugi klubovi u Premijer ligi.
Ono sto je za nas navijace Sarajeva bitno ,je to da imamo jedno 8-9 mladih igraca koji ce ciniti okosnicu tima za slijedecu sezonu.Mi sa Duljevicem cemo dobiti na kvaliteti jos jedno 20-30 posto, u odnosu na sadanju sezonu.
Posle dugo vremena ima cemo napokon ekipu na okupu da odigra 1-2 sezone zajedno, sto uz kvalitet koji posjeduju,te u igranost koja nam je u prethodnim sezonima falila,ima cemo respektivnu ekipu,za ovu ligu.

Posle dugo vremena ima cemo napokon ekipu na okupu da odigra 1-2 sezone zajedno, sto uz kvalitet koji posjeduju,te u igranost koja nam je u prethodnim sezonima falila,ima cemo respektivnu ekipu,za ovu ligu.

Normala da cemo dobiti na kvaliteti kad je Todor s Harisovim dolaskom na izlaznim vratima.amypitar je napisao/la:To jel kapitalac ili nije, najbolje ce osjetiti drugi klubovi u Premijer ligi.Ono sto je za nas navijace Sarajeva bitno ,je to da imamo jedno 8-9 mladih igraca koji ce ciniti okosnicu tima za slijedecu sezonu.Mi sa Duljevicem cemo dobiti na kvaliteti jos jedno 20-30 posto, u odnosu na sadanju sezonu.
Kako vam se da snjim raspravljati. 

-
- Kontakt:
@hz, kao prvo ja tebe nisam nigdje vrijedao, a ti ne znas zbog cega sam ja dosao. Isto kao sto drugi imaju pravo na drugim temama da iznose svoje misljenje (da li je ispravno ili ne, nije bitno) isto tako ja imam pravo reci svoje.
Sto je Gracic htio produziti ugovor je vrlo logicno, jer ga covjek placa tolike godine a ne moze da ga proda u Werder III. Nije to bitno, sta ja imam s tim, vas je igrac i vi cete vidjeti i gledati kakav ce biti. Ja samo pisem o izboru igraca koje vi mozete dovesti u klub...
Sto je Gracic htio produziti ugovor je vrlo logicno, jer ga covjek placa tolike godine a ne moze da ga proda u Werder III. Nije to bitno, sta ja imam s tim, vas je igrac i vi cete vidjeti i gledati kakav ce biti. Ja samo pisem o izboru igraca koje vi mozete dovesti u klub...
Duljević će biti pojačanje, svako ko kaže da neće ili je za njeg bolno ovo potpisivanje ugovora sa ovim momkom ili je potpuna neznalica kada su u pitanju igre ovog momka.
Nego problem bi samo mogao biti kao i problem Bilbije, ono ne igra dugo, pa će mu trebati da uđe u formu, ali imat ćete Evropske utakmice, tu može dobiti šansu. Negdje krajem Oktobra bih ja očekivao da on proigra kako zna i umije, naravno s tim da dobije konkretnu šansu ranije, da se vrati na pravi put.
Zanimljivo će biti ovog ljeta u oba sarajevska kluba, biće mi zanimljivo ispratiti i vašu situaciju da li će to biti standardna rasprodaja ili ste se ipak dohavizati i skontali da se kostur ne može mjenjati svaki prelazni rok.
Nego problem bi samo mogao biti kao i problem Bilbije, ono ne igra dugo, pa će mu trebati da uđe u formu, ali imat ćete Evropske utakmice, tu može dobiti šansu. Negdje krajem Oktobra bih ja očekivao da on proigra kako zna i umije, naravno s tim da dobije konkretnu šansu ranije, da se vrati na pravi put.
Zanimljivo će biti ovog ljeta u oba sarajevska kluba, biće mi zanimljivo ispratiti i vašu situaciju da li će to biti standardna rasprodaja ili ste se ipak dohavizati i skontali da se kostur ne može mjenjati svaki prelazni rok.
Ja te volim, volim Željo..
Abdulah Ibraković -
'Sretni smo što smo završili sjajan posao. On na Koševo dolazi kao slobodan igrač. Potvrda je to našeg opredjeljenja, želimo dovesti sve što vrijedi u domaćem prvenstvu i napraviti tim koji će naredne godine bez mnogo problema osvojiti titulu prvaka''
Zanimljiva izjava sportskog direktora.
'Sretni smo što smo završili sjajan posao. On na Koševo dolazi kao slobodan igrač. Potvrda je to našeg opredjeljenja, želimo dovesti sve što vrijedi u domaćem prvenstvu i napraviti tim koji će naredne godine bez mnogo problema osvojiti titulu prvaka''
Zanimljiva izjava sportskog direktora.

Da ga nije mogao prodati ne bi trazio da produzi ugovor.Momak u Keiserslautern nije otisao bas iz tog razloga.Gracic trazio veliku lovu od Nijemaca,a Duljevic imao samo jos pola godine ugovora.SandorClegane je napisao/la:@hz, kao prvo ja tebe nisam nigdje vrijedao, a ti ne znas zbog cega sam ja dosao. Isto kao sto drugi imaju pravo na drugim temama da iznose svoje misljenje (da li je ispravno ili ne, nije bitno) isto tako ja imam pravo reci svoje.
-
- Kontakt:
Pa sto nije sad kao slobodan igrac otisao u Kajzerslautern ??HzSM je napisao/la:Da ga nije mogao prodati ne bi trazio da produzi ugovor.Momak u Keiserslautern nije otisao bas iz tog razloga.Gracic trazio veliku lovu od Nijemaca,a Duljevic imao samo jos pola godine ugovora.SandorClegane je napisao/la:@hz, kao prvo ja tebe nisam nigdje vrijedao, a ti ne znas zbog cega sam ja dosao. Isto kao sto drugi imaju pravo na drugim temama da iznose svoje misljenje (da li je ispravno ili ne, nije bitno) isto tako ja imam pravo reci svoje.
Briga me hoce li neko mislit dal je provokacija ili ne,ja mislim da nije,vi mozete misliti sta hocete,ali me nervira kad neko prica o duljevicu ko ober talentu.
Po cemu ljudi dragi.prije svega talenat si kad si u gofinama ko onaj gojak I mladji,sa 20 si vec mlad igrac koji ako je ober talenat u ovoj ligi treba vec da odskace I to dobro.tipa mali hodzic.
Duljevic bez obzira davao neko guze ili ne za njega ,nije uradio ama bas nista toliko ,da bi se pricalo o tom ober talentu.
Ima par golova za olimpic,nastupe za mladu u kojim je uglavnom bio klupa,ili na sirem spisku.velika vecina ga nije gledala uopste,a prica te o njegovim kvalitetima.
Ja dulju znam dobro I ne sporim da dobar igrac,I recimo vise bi ga volio gledat nego nekog adilovica ili selimovica,ne bitno,ali decko treba da igra I dokaze se,a ne da 2 godine uglavom o duljevicu slusamo kako bezuspijesno se prodaje ili pralazi tamo -vamo.
Ovo su cinjenice,ja mogu provocirat pa rec evo potpisao za sarajevo pa poceo sa standardnom pricom,dupla ovo ili ono.
Ja talentovanije zemlje I vise propali slucsjeva od nase nisam vidio.
Npr onaj travancic,onakav potencijal I talenat,ali mi se generalno seljacka nacija,nas 2 aplauza dignu u zvijezde.
Pa evo samo skontajte koji to nas igrac iz reprezentacije se razvio u asa a da je to kroz nasu ligu uradio.
Svi asovi su postsli to sto jesu zato sto su vani ko mladi igrali.
I mire I dzeko,I bega I sejo,vedo,seo kolasinac.**** bi dzeko ista uradio da nije otiso u cesku.
Nas **** uzdizanje I ta prica o tim ober talentima.
Gledam mslog hodzica,ma on nek ostane jos godinu ili dvije,a da ga stranci ne stave pod svoje,grohnuce ko I svi,a moze biti novi dzeko.
Mi smo kraljevi suplje price.
Po cemu ljudi dragi.prije svega talenat si kad si u gofinama ko onaj gojak I mladji,sa 20 si vec mlad igrac koji ako je ober talenat u ovoj ligi treba vec da odskace I to dobro.tipa mali hodzic.
Duljevic bez obzira davao neko guze ili ne za njega ,nije uradio ama bas nista toliko ,da bi se pricalo o tom ober talentu.
Ima par golova za olimpic,nastupe za mladu u kojim je uglavnom bio klupa,ili na sirem spisku.velika vecina ga nije gledala uopste,a prica te o njegovim kvalitetima.
Ja dulju znam dobro I ne sporim da dobar igrac,I recimo vise bi ga volio gledat nego nekog adilovica ili selimovica,ne bitno,ali decko treba da igra I dokaze se,a ne da 2 godine uglavom o duljevicu slusamo kako bezuspijesno se prodaje ili pralazi tamo -vamo.
Ovo su cinjenice,ja mogu provocirat pa rec evo potpisao za sarajevo pa poceo sa standardnom pricom,dupla ovo ili ono.
Npr onaj travancic,onakav potencijal I talenat,ali mi se generalno seljacka nacija,nas 2 aplauza dignu u zvijezde.
Pa evo samo skontajte koji to nas igrac iz reprezentacije se razvio u asa a da je to kroz nasu ligu uradio.
I mire I dzeko,I bega I sejo,vedo,seo kolasinac.**** bi dzeko ista uradio da nije otiso u cesku.
Gledam mslog hodzica,ma on nek ostane jos godinu ili dvije,a da ga stranci ne stave pod svoje,grohnuce ko I svi,a moze biti novi dzeko.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Po cemu je onda npr. Zolotic talenat?Inace obojica imaju po 20 godina,ali Duljevic ima puno vise odigranih utakmica u PL.Momak sa 17 godina debitovao za prvu ekipu,ove sezone ovo sto mu je Gracic dao da igra odigrao vise nego dobro.U 20 utakmica je dao cetiri gola i upisao asistenciju,nije neka strasna statistika,ali je zapazena.Bolji npr. od naseg Todorovica...barbarez je napisao/la:Briga me hoce li neko mislit dal je provokacija ili ne,ja mislim da nije,vi mozete misliti sta hocete,ali me nervira kad neko prica o duljevicu ko ober talentu.
-
- Kontakt:
Nemoj prelazit na drugi post, nego kad me repliciras nesto, onda mi odgovori sto sam te pitao. Zasto nije u Njemackoj sad a ne dosao u Sarajevo ?
Zato sto je presao u veci klub od Kajzerslauterna. 

Ovo ce biti zadnji put da te repliciram jer nema smisla s tobom raspravljati.SandorClegane je napisao/la:Nemoj prelazit na drugi post, nego kad me repliciras nesto, onda mi odgovori sto sam te pitao. Zasto nije u Njemackoj sad a ne dosao u Sarajevo ?
Samo mi reci koji bi jos klub iz Europe uzeo igraca iz BiH koji nije igrao skoro citavu polusezonu da je zadovolji sto,a ne jednu probu?Da je nastavio u Olimpicu sa dobrim partijama sigurno bi zapucao negdje vani,ovako mi smo najbolji prosli jer smo dobili besplatno talentovanog igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.