Briga me hoce li neko mislit dal je provokacija ili ne,ja mislim da nije,vi mozete misliti sta hocete,ali me nervira kad neko prica o duljevicu ko ober talentu.
Po cemu ljudi dragi.prije svega talenat si kad si u gofinama ko onaj gojak I mladji,sa 20 si vec mlad igrac koji ako je ober talenat u ovoj ligi treba vec da odskace I to dobro.tipa mali hodzic.
Duljevic bez obzira davao neko guze ili ne za njega ,nije uradio ama bas nista toliko ,da bi se pricalo o tom ober talentu.
Ima par golova za olimpic,nastupe za mladu u kojim je uglavnom bio klupa,ili na sirem spisku.velika vecina ga nije gledala uopste,a prica te o njegovim kvalitetima.
Ja dulju znam dobro I ne sporim da dobar igrac,I recimo vise bi ga volio gledat nego nekog adilovica ili selimovica,ne bitno,ali decko treba da igra I dokaze se,a ne da 2 godine uglavom o duljevicu slusamo kako bezuspijesno se prodaje ili pralazi tamo -vamo.
Ovo su cinjenice,ja mogu provocirat pa rec evo potpisao za sarajevo pa poceo sa standardnom pricom,dupla ovo ili ono.
Ja talentovanije zemlje I vise propali slucsjeva od nase nisam vidio.
Npr onaj travancic,onakav potencijal I talenat,ali mi se generalno seljacka nacija,nas 2 aplauza dignu u zvijezde.
Pa evo samo skontajte koji to nas igrac iz reprezentacije se razvio u asa a da je to kroz nasu ligu uradio.
Svi asovi su postsli to sto jesu zato sto su vani ko mladi igrali.
I mire I dzeko,I bega I sejo,vedo,seo kolasinac.**** bi dzeko ista uradio da nije otiso u cesku.
Nas J**+ uzdizanje I ta prica o tim ober talentima.
Gledam mslog hodzica,ma on nek ostane jos godinu ili dvije,a da ga stranci ne stave pod svoje,grohnuce ko I svi,a moze biti novi dzeko.
Mi smo kraljevi suplje price.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE