Pa ako kazes da ga je Kajzeslautern htio uzeti ali nisu jer je Gracic trazio puno para, a ugovor mu samo bio na pola godine. Onda da je bio tako dobar njemci bi mu rekli hajd ti tamo treniraj pola godine pa dodi kod nas kao slobodan, i jos bi mu placali. Nego je to suplja prica. Lik nije nigdje zadovoljio. Talenat ostao ali u PL.BIH.HzSM je napisao/la:Ovo ce biti zadnji put da te repliciram jer nema smisla s tobom raspravljati.SandorClegane je napisao/la:Nemoj prelazit na drugi post, nego kad me repliciras nesto, onda mi odgovori sto sam te pitao. Zasto nije u Njemackoj sad a ne dosao u Sarajevo ?
Samo mi reci koji bi jos klub iz Europe uzeo igraca iz BiH koji nije igrao skoro citavu polusezonu da je zadovolji sto,a ne jednu probu?Da je nastavio u Olimpicu sa dobrim partijama sigurno bi zapucao negdje vani,ovako mi smo najbolji prosli jer smo dobili besplatno talentovanog igraca.
Znas sta je talent. Kvesic koji u mladoj reprezentaciji briljira, u svom klubu jedan od najboljih bude i dobije poziv za A-reprezentaciju, eh to je talent. Ovo sve ostalo je samo prica, tabula raza.