FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SandorClegane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 17:15

HzSM je napisao/la:
SandorClegane je napisao/la:Nemoj prelazit na drugi post, nego kad me repliciras nesto, onda mi odgovori sto sam te pitao. Zasto nije u Njemackoj sad a ne dosao u Sarajevo ?
Ovo ce biti zadnji put da te repliciram jer nema smisla s tobom raspravljati.

Samo mi reci koji bi jos klub iz Europe uzeo igraca iz BiH koji nije igrao skoro citavu polusezonu da je zadovolji sto,a ne jednu probu?Da je nastavio u Olimpicu sa dobrim partijama sigurno bi zapucao negdje vani,ovako mi smo najbolji prosli jer smo dobili besplatno talentovanog igraca.
Pa ako kazes da ga je Kajzeslautern htio uzeti ali nisu jer je Gracic trazio puno para, a ugovor mu samo bio na pola godine. Onda da je bio tako dobar njemci bi mu rekli hajd ti tamo treniraj pola godine pa dodi kod nas kao slobodan, i jos bi mu placali. Nego je to suplja prica. Lik nije nigdje zadovoljio. Talenat ostao ali u PL.BIH.

Znas sta je talent. Kvesic koji u mladoj reprezentaciji briljira, u svom klubu jedan od najboljih bude i dobije poziv za A-reprezentaciju, eh to je talent. Ovo sve ostalo je samo prica, tabula raza.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 28 apr 2014, 17:15

Koliko god pokusavali da ispadnu objektivni i da "ne provociraju", tako je uocljiva zavist i ljubomora. Naravno Dujevic nije C. Ronaldo i ne ocekujem od njega igre kao sto je Said prizao, kao i niko od nas, ali da ce biti pojacanje po krilu to svako zna. Nesto poput Gojka na zadnjem veznom, to ce biti Duja na krilu, jos kad bi Hebibovica dobeli imali bi strasna i mlada krila. Puric mi se i nije svidio kao ni Todorovic, jedan od njih bi mogao na klupu, drugi noga. Svi ostali igraci su dosta mladi i prespektivni, koji ce za godinu ili dvije biti vrhunski, selektivnim i strucnim radom, srast ce u njih, htio to neko priznati ili ne. Upravi kapa do pola, i idemo u izgradnju ekipe za visoke domete.. :tralala: :opaopa:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 apr 2014, 17:16

nemojte mu odgovarati :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 17:18

Evo trece pitanje.
Što je Jajalo u Sarajevu a nije u Kolnu, pa makar bio na klupi ili tribinama,ipak je to 2 Bundesliga. :?: :lol:

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 28 apr 2014, 17:19

amypitar je napisao/la:Abdulah Ibraković -
'Sretni smo što smo završili sjajan posao. On na Koševo dolazi kao slobodan igrač. Potvrda je to našeg opredjeljenja, želimo dovesti sve što vrijedi u domaćem prvenstvu i napraviti tim koji će naredne godine bez mnogo problema osvojiti titulu prvaka''

Zanimljiva izjava sportskog direktora. :D

:clap: :clap: :clap:

Ovo ste isto pričali prošle godine u ovo vrijeme. Ako se neko ne sječa tada je tan dao prve pare. Ali evo opet niste prvaci. Haj baš da vidimo tu slijedeču ili če te opet kukati i prijetiti
Nevjerovatna je količina kompleksa koja izlazi iz ibrakovičevih izjava. što li to nije do sada u svojoj uspješnoj karijeri šta uradio. Trebu mu samo reči Amar Osim pa da se vrati u rupu.

Desert
Kontakt:

Post Postao/la Desert » 28 apr 2014, 17:19

gio10 je napisao/la:Duljević će biti pojačanje, svako ko kaže da neće ili je za njeg bolno ovo potpisivanje ugovora sa ovim momkom ili je potpuna neznalica kada su u pitanju igre ovog momka.
Nego problem bi samo mogao biti kao i problem Bilbije, ono ne igra dugo, pa će mu trebati da uđe u formu, ali imat ćete Evropske utakmice, tu može dobiti šansu. Negdje krajem Oktobra bih ja očekivao da on proigra kako zna i umije, naravno s tim da dobije konkretnu šansu ranije, da se vrati na pravi put.

Zanimljivo će biti ovog ljeta u oba sarajevska kluba, biće mi zanimljivo ispratiti i vašu situaciju da li će to biti standardna rasprodaja ili ste se ipak dohavizati i skontali da se kostur ne može mjenjati svaki prelazni rok.
Sta podrazumiejva ovo dugo

Covjek je u martu igrao.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 apr 2014, 17:20

Bosniacum Lilium je napisao/la:nemojte mu odgovarati :facepalm:
Rekao sam da ga necu citirati jer stvarno nema smisla.Aldin se vratio sa desetim profilom.Kaze Kvesic briljirao u sve i jednom klubu,e da mi je znati sto ga u Zilini nije bilo nigdje pa ona godina dana u Varteksu iz Varazdina koji je te sezone ispao iz HNL.Takodje talenat,ali u PLBiH.

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 17:23

HzSM je napisao/la:
Rekao sam da ga necu citirati jer stvarno nema smisla.Aldin se vratio sa desetim profilom.Kaze Kvesic briljirao u sve i jednom klubu,e da mi je znati sto ga u Zilini nije bilo nigdje pa ona godina dana u Varteksu iz Varazdina koji je te sezone ispao iz HNL.Takodje talenat,ali u PLBiH.
Ti si jedan obicni primitivac koji nema dva argumenta u svom dzepu. Valjas gluposti ko makism po diviziji. Obicna prazna ploca.
Josip Kvesic je dobio pozivu u A-reprezentaciju sine drago, ako pratis nas fudbal ili si se pravis jer nemas argumenta. Sve ti vrlo dobro znas i sto nije zaigrao za A-reprezentaciju.
:thumbdown:

I jos me zanima gdje si procitao da sam napisao U SVIM KLUBOVIMA. Ocigledno je da ili ne znas citati ili se pravis budala, trece nema. :thumbdown:

I bolje da me ne citiras vise, da ne repliciram na tvoje gluposti i jadosti. Veca sam ja budala sto pokusavam s tobom natezati, a ti ne znas ni citati....
Zadnja izmjena: SandorClegane, dana/u 28 apr 2014, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 28 apr 2014, 17:25

macahz je napisao/la:Koliko god pokusavali da ispadnu objektivni i da "ne provociraju", tako je uocljiva zavist i ljubomora. Naravno Dujevic nije C. Ronaldo i ne ocekujem od njega igre kao sto je Said prizao, kao i niko od nas, ali da ce biti pojacanje po krilu to svako zna. Nesto poput Gojka na zadnjem veznom, to ce biti Duja na krilu, jos kad bi Hebibovica dobeli imali bi strasna i mlada krila. Puric mi se i nije svidio kao ni Todorovic, jedan od njih bi mogao na klupu, drugi noga. Svi ostali igraci su dosta mladi i prespektivni, koji ce za godinu ili dvije biti vrhunski, selektivnim i strucnim radom, srast ce u njih, htio to neko priznati ili ne. Upravi kapa do pola, i idemo u izgradnju ekipe za visoke domete.. :tralala: :opaopa:
Nema vam nista od hebibovica sigurno, vec gotova stvar sa burcasporom, produzio ugovor sa velezom na godinu dana kad se burca za njega zagrijala da se oduzi nama sto smo napravili igraca od njega! Vjeruj mi niko sretniji nego ja kad bi taj ugovor sto je podpisao sa velezom bas i odradio do kraja, gubimo jednog od najbolji igraca ali on je vec igrac burce mada javnost jos nezna! Samo sjedi i cekaj otvaranje prelaznog roka i odma clanak gdje pise anel hebibovic podpisao za burcu....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 17:30

JosipBukal je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Abdulah Ibraković -
'Sretni smo što smo završili sjajan posao. On na Koševo dolazi kao slobodan igrač. Potvrda je to našeg opredjeljenja, želimo dovesti sve što vrijedi u domaćem prvenstvu i napraviti tim koji će naredne godine bez mnogo problema osvojiti titulu prvaka''

Zanimljiva izjava sportskog direktora. :D

:clap: :clap: :clap:

Ovo ste isto pričali prošle godine u ovo vrijeme. Ako se neko ne sječa tada je tan dao prve pare. Ali evo opet niste prvaci. Haj baš da vidimo tu slijedeču ili če te opet kukati i prijetiti
Nevjerovatna je količina kompleksa koja izlazi iz ibrakovičevih izjava. što li to nije do sada u svojoj uspješnoj karijeri šta uradio. Trebu mu samo reči Amar Osim pa da se vrati u rupu.

Ma jok boricemo za opstanak. ;)
Ja koliko znam Amar je u rupi, i ceka rasplet situacije u klubu da izađe iz iste.Kakvo vam je stanje, daj Boze da se u njoj ne zadrzi duze vrijeme. :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 17:36

Ja koliko znam ( a ne znam izgleda puno ima boljih stručnjaka) samo onako laički gledam pa okosnica tima Sarajeva je mlada reprezentacija(Dupovac Ex mlada,Bilbija Ex,Travančić,Cimirot,Duljević,Kovačević,Radovac-kadetska,Handžić-kuca na vrata mlade,Plakalo-Abdihodžić golmani za mladu brane ili če braniti) ja mislim da je ovo izuzetno dobar posao još svi vezani ugovorima (e ne znam jedino za Dupovca )a dodaš tu Stojčeva,Velkoskog,Tatka,Puzigaću Vuleta i ostale ne znam ali meni je ovo strava još ako se dogovore za Đađalo bit če to respektabilna ekipa a bit če još iznenađenja vidjet če te.Nemojte se dušebrižnici brinuti za nas gledajte svoje timove kako če izgledati vaši sastavi iduće sezone kako če te se izboriti za licencu i napraviti što bolji plasman.Duljević ,nema tima u PL koji ga ne bi poželio e sad da se treba dokazati, treba to stoji ali ja mislim da hoče i može mnogima usta začepiti.Kovačević je neki dan bio najbolji na terenu uz Krstu naravno a uopšte nije bio u prvom planu zar ne i za sad nema fula sa ovim mladim igračima.Cimirot je naš najbolji igrač ovog prolječa pa sad ako se po jutru dan poznaje...... :thumbup:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 28 apr 2014, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 apr 2014, 17:41

Ma vala pored Cimirota, Radovca, ovakvog Kovacevica, pa i mali Handzic moze igrati na poziciji Jajala, ne znam ni da li nam treba Jajalo, ili da otvaramo jos mjesta mladim igracima...

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 17:42

barbarez je napisao/la:Briga me hoce li neko mislit dal je provokacija ili ne,ja mislim da nije,vi mozete misliti sta hocete,ali me nervira kad neko prica o duljevicu ko ober talentu.
Po cemu ljudi dragi.prije svega talenat si kad si u gofinama ko onaj gojak I mladji,sa 20 si vec mlad igrac koji ako je ober talenat u ovoj ligi treba vec da odskace I to dobro.tipa mali hodzic.
Duljevic bez obzira davao neko guze ili ne za njega ,nije uradio ama bas nista toliko ,da bi se pricalo o tom ober talentu.
Ima par golova za olimpic,nastupe za mladu u kojim je uglavnom bio klupa,ili na sirem spisku.velika vecina ga nije gledala uopste,a prica te o njegovim kvalitetima.
Ja dulju znam dobro I ne sporim da dobar igrac,I recimo vise bi ga volio gledat nego nekog adilovica ili selimovica,ne bitno,ali decko treba da igra I dokaze se,a ne da 2 godine uglavom o duljevicu slusamo kako bezuspijesno se prodaje ili pralazi tamo -vamo.
Ovo su cinjenice,ja mogu provocirat pa rec evo potpisao za sarajevo pa poceo sa standardnom pricom,dupla ovo ili ono.
Ja talentovanije zemlje I vise propali slucsjeva od nase nisam vidio.
Npr onaj travancic,onakav potencijal I talenat,ali mi se generalno seljacka nacija,nas 2 aplauza dignu u zvijezde.
Pa evo samo skontajte koji to nas igrac iz reprezentacije se razvio u asa a da je to kroz nasu ligu uradio.
Svi asovi su postsli to sto jesu zato sto su vani ko mladi igrali.
I mire I dzeko,I bega I sejo,vedo,seo kolasinac.**** bi dzeko ista uradio da nije otiso u cesku.
Nas **** uzdizanje I ta prica o tim ober talentima.
Gledam mslog hodzica,ma on nek ostane jos godinu ili dvije,a da ga stranci ne stave pod svoje,grohnuce ko I svi,a moze biti novi dzeko.
Mi smo kraljevi suplje price.
Ja iskreno mislim da bi od njega Amar napravio dobrog igraca,zato sam rekao da bi dao guze.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 17:42

sekac je napisao/la:Ja koliko znam ( a ne znam izgleda puno ima boljih stručnjaka) samo onako laički gledam pa okosnica tima Sarajeva je mlada reprezentacija(Dupovac Ex mlada,Bilbija Ex,Cimirot,Duljević,Kovačević,Radovac-kadetska,Handžić-kuca na vrata mlade,Plakalo-Abdihodžić golmani za mladu brane ili če braniti) ja mislim da je ovo izuzetno dobar posao još svi vezani ugovorima (e ne znam jedino za Dupovca )a dodaš tu Stojčeva,Velkoskog,Tatka,Puzigaću Vuleta i ostale ne znam ali meni je ovo strava još ako se dogovore za Đađalo bit če to respektabilna ekipa a bit če još iznenađenja vidjet če te.Nemojte se dušebrižnici brinuti za nas gledajte svoje timove kako če izgledati vaši sastavi iduće sezone kako če te se izboriti za licencu i napraviti što bolji plasman.Duljević ,nema tima u PL koji ga ne bi poželio e sad da se treba dokazati, treba to stoji ali ja mislim da hoče i može mnogima usta začepiti.Kovačević je neki dan bio najbolji na terenu uz Krstu naravno a uopšte nije bio u prvom planu zar ne i za sad nema fula sa ovim mladim igračima.Cimirot je naš najbolji igrač ovog prolječa pa sad ako se po jutru dan poznaje...... :thumbup:
Ja bi jos dodao Travancica 21 god,te Couadio decko ima 21 godinu jos ceka debi..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 17:45

amypitar je napisao/la:
sekac je napisao/la:Ja koliko znam ( a ne znam izgleda puno ima boljih stručnjaka) samo onako laički gledam pa okosnica tima Sarajeva je mlada reprezentacija(Dupovac Ex mlada,Bilbija Ex,Cimirot,Duljević,Kovačević,Radovac-kadetska,Handžić-kuca na vrata mlade,Plakalo-Abdihodžić golmani za mladu brane ili če braniti) ja mislim da je ovo izuzetno dobar posao još svi vezani ugovorima (e ne znam jedino za Dupovca )a dodaš tu Stojčeva,Velkoskog,Tatka,Puzigaću Vuleta i ostale ne znam ali meni je ovo strava još ako se dogovore za Đađalo bit če to respektabilna ekipa a bit če još iznenađenja vidjet če te.Nemojte se dušebrižnici brinuti za nas gledajte svoje timove kako če izgledati vaši sastavi iduće sezone kako če te se izboriti za licencu i napraviti što bolji plasman.Duljević ,nema tima u PL koji ga ne bi poželio e sad da se treba dokazati, treba to stoji ali ja mislim da hoče i može mnogima usta začepiti.Kovačević je neki dan bio najbolji na terenu uz Krstu naravno a uopšte nije bio u prvom planu zar ne i za sad nema fula sa ovim mladim igračima.Cimirot je naš najbolji igrač ovog prolječa pa sad ako se po jutru dan poznaje...... :thumbup:
Ja bi jos dodao Travancica 21 god,te Couadio decko ima 21 godinu jos ceka debi..
Potpis. eno dodao sam Travu a zaboravio sam Quadia i Dušan Jevtić da je ostao ahahaha pa kompletan tim. Ma nemojte ljudi na Đađalo da hoče kralj ostati majstor je ono veliki majstor.
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 apr 2014, 17:46

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma vala pored Cimirota, Radovca, ovakvog Kovacevica, pa i mali Handzic moze igrati na poziciji Jajala, ne znam ni da li nam treba Jajalo, ili da otvaramo jos mjesta mladim igracima...
ovi mladici su odlicni igraci al pored njih treba jedan iskusan tipa jajalo ako nista da skine pritisak s njih ,to se vidi na cimirotu koji ovu polusezonu igra odlicno ali ima ispred sebe stojceva i jajala i sigurnije .oni nisu još zreli da preuzmu ulogu vodje na terenu .

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 apr 2014, 17:48

bordobijeli je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma vala pored Cimirota, Radovca, ovakvog Kovacevica, pa i mali Handzic moze igrati na poziciji Jajala, ne znam ni da li nam treba Jajalo, ili da otvaramo jos mjesta mladim igracima...
ovi mladici su odlicni igraci al pored njih treba jedan iskusan tipa jajalo ako nista da skine pritisak s njih ,to se vidi na cimirotu koji ovu polusezonu igra odlicno ali ima ispred sebe stojceva i jajala i sigurnije .oni nisu još zreli da preuzmu ulogu vodje na terenu .
pa nisu, ali ne treba ih ni istiskati i skroz prekriziti kao sto se uradilo sa Radovcem. Po meni je sve tekme u prvom dijelu odigrao vise nego korektno.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 17:51

A šta reci za ove Akademce. :D

Polaznici Akademije FK Sarajevo odigrali su prijateljske utakmice protiv selekcija HNK Hajduk Split.
U-19: HNK Hajduk Split 0:5 FK Sarajevo
Strijelci: Anđušić (2), Handžić, Bašović, Plakalo.

Momci samo trpaju. ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 28 apr 2014, 18:00

amypitar je napisao/la:A šta reci za ove Akademce. :D

Polaznici Akademije FK Sarajevo odigrali su prijateljske utakmice protiv selekcija HNK Hajduk Split.
U-19: HNK Hajduk Split 0:5 FK Sarajevo
Strijelci: Anđušić (2), Handžić, Bašović, Plakalo.

Momci samo trpaju. ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

U-17: FK Sarajevo 4:1 FK Borac Banja Luka

U-19: FK Sarajevo 4:0 FK Borac Banja Luka

:clap:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 28 apr 2014, 18:27

SandorClegane je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Ti si jedan obicni primitivac koji nema dva argumenta u svom dzepu. Valjas gluposti ko makism po diviziji. Obicna prazna ploca.
Josip Kvesic je dobio pozivu u A-reprezentaciju sine drago, ako pratis nas fudbal ili si se pravis jer nemas argumenta. Sve ti vrlo dobro znas i sto nije zaigrao za A-reprezentaciju.
:thumbdown:

I jos me zanima gdje si procitao da sam napisao U SVIM KLUBOVIMA. Ocigledno je da ili ne znas citati ili se pravis budala, trece nema. :thumbdown:

I bolje da me ne citiras vise, da ne repliciram na tvoje gluposti i jadosti. Veca sam ja budala sto pokusavam s tobom natezati, a ti ne znas ni citati....
Kakav kompleks. Od 12 postova, 9 na temi Sarajeva. Sta bi mi bez vas.
4.10.2009.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 16 gostiju.