nije ti lako al sta mozemoooVirtu4l je napisao/la:
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nemojte virtuelnog, ima on opasne veze po forumu
.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Valjda ce doci i sesti...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja se uopste ne bojim Evertona, sve i da Arsenal ne pobijedi sutra.
Sve dok postoji teoretska sansa, treba biti oprezan, ali ja mislim da je top4 99.9% siguran.
Sve dok postoji teoretska sansa, treba biti oprezan, ali ja mislim da je top4 99.9% siguran.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma sutra zavrsiti stvar i mirno se pripremiti za finale, smijesi nam se dupla kruna 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma moramo dobiti sutra. Ako pobjedimo sutra je dan svetog Totenhema. 
So the news this week that the Germany international Lars Bender is one of our top targets is great news for the fans, but maybe not so good for Mikel Arteta. The Gunners vice-captain is 32-years old now and, according to the Metro report about Bender, the aging Spaniard will be the player to make way for him.
Not according to the Prof he won’t. Mikel can relax a bit, because Wenger told Arsenal.com just how much he values his experienced midfielder. He praised Arteta for his fantastic attitude and ability and went on to suggest that there is still going to be a place for him for the next few years.
Wenger said, “I like Mikel Arteta because of his quality, his focus, his commitment and his winner’s attitude. I have big respect for what he has achieved this season. He is very conscientious, very professional and he has a couple of years left on top level

Not according to the Prof he won’t. Mikel can relax a bit, because Wenger told Arsenal.com just how much he values his experienced midfielder. He praised Arteta for his fantastic attitude and ability and went on to suggest that there is still going to be a place for him for the next few years.
Wenger said, “I like Mikel Arteta because of his quality, his focus, his commitment and his winner’s attitude. I have big respect for what he has achieved this season. He is very conscientious, very professional and he has a couple of years left on top level
- Ozymandias
- Kontakt:
Seaman je napisao/la:So the news this week that the Germany international Lars Bender is one of our top targets is great news for the fans, but maybe not so good for Mikel Arteta. The Gunners vice-captain is 32-years old now and, according to the Metro report about Bender, the aging Spaniard will be the player to make way for him.
wenger je zajebo i moua s ovim izjavama 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali kako neko normalan i ozbiljan moze ovo izjaviti? Ej najjace od svega mi je ovo winning attitude
Ovaj covjek nije normalan...
znači još 2 3 godine valja gledat Artetu
. Poselam'te se sa DMF-om 
Iz ranijeg iskustva sa Wengerovim izjavama nešto imam osjećaj da će Krezo otići....

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Walcott propusta i pocetak sezone, tako da njegova povreda nece trajati 6 mjeseci kako su odmah govorili nego cijelih 9!!!
Prica stara, nikad igraca na vreme osposobiti! Recimo jedan Falcao koji je dozivio istu tu povredu ove godine je zalecen za 4-5 mjeseci i ide na Mundijal. Dok se ne rijesimo medicinskog nesposonog tima dzabe i Messi,Suarez,Ronaldo da dodju!

Prica stara, nikad igraca na vreme osposobiti! Recimo jedan Falcao koji je dozivio istu tu povredu ove godine je zalecen za 4-5 mjeseci i ide na Mundijal. Dok se ne rijesimo medicinskog nesposonog tima dzabe i Messi,Suarez,Ronaldo da dodju!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Klasika...je li neko iznenadjen?
Ti sarlatani moraju biti otjerani **** motikom, ako Wenger nece to da uradi neka i on leti zajedno sa njima hebali ga i oni i krezo.
klasična priča, ne očekujte ga do oktobra
zgadilo mi se ovo više
zgadilo mi se ovo više
Jel ovo zvanicno, ili samo neko nagadjanje. Ako je istina, ovo fakat nije normalno.Gunner4 je napisao/la:Walcott propusta i pocetak sezone, tako da njegova povreda nece trajati 6 mjeseci kako su odmah govorili nego cijelih 9!!!
Prica stara, nikad igraca na vreme osposobiti! Recimo jedan Falcao koji je dozivio istu tu povredu ove godine je zalecen za 4-5 mjeseci i ide na Mundijal. Dok se ne rijesimo medicinskog nesposonog tima dzabe i Messi,Suarez,Ronaldo da dodju!![]()
![]()
![]()
![]()
Bez imalo zajebancije tvrdim da bugojanski dom zdravlja ima bolje ljekare od Arsenala. Svasta!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Tuga sta radi medicinski tim.
Inace zasto Paja ali i 98% goonera mrzi Barcu? Pa zato sto krenu u transfer napad na igraca preko medija tako da ogade i Bogu i narodu.
Recimo i ako najveca budala zna da od Ozila nema nista i da sigurno nece otici ovo ljeto oni se ne smiruju sa svojom medijskom kampanjom. Pa recimo tako danas su napravili vrhunac debilizma i ako sam licno mislio da je to sama vijest da zele Ozila...
Radi se o tome da zele dovesti Ozila za jedno 30 miliona kako bi posle mogli da prodaju Fabregasa Unitedu!
Pa to je stvarno vrhunac i za dalabu Gazdisa...
Sto bi rekao Liverpoolov Hanry sta puse ovi?
Druga vijest je da Atletico Madrid zeli dovesti Girouda kao zamjenu za odlazak Coste...
@ackeey Nije jos na zvanicnoj stranici nego na Arsenalblog koji je prilicno pouzdan kada su u pitanju ta unutar klubska desavanja. Mada ovakve negativne vijesti se uvjek u 99% (da ne kazem 100%) ispostave kao tacne.
Inace zasto Paja ali i 98% goonera mrzi Barcu? Pa zato sto krenu u transfer napad na igraca preko medija tako da ogade i Bogu i narodu.
Recimo i ako najveca budala zna da od Ozila nema nista i da sigurno nece otici ovo ljeto oni se ne smiruju sa svojom medijskom kampanjom. Pa recimo tako danas su napravili vrhunac debilizma i ako sam licno mislio da je to sama vijest da zele Ozila...
Radi se o tome da zele dovesti Ozila za jedno 30 miliona kako bi posle mogli da prodaju Fabregasa Unitedu!
Druga vijest je da Atletico Madrid zeli dovesti Girouda kao zamjenu za odlazak Coste...
@ackeey Nije jos na zvanicnoj stranici nego na Arsenalblog koji je prilicno pouzdan kada su u pitanju ta unutar klubska desavanja. Mada ovakve negativne vijesti se uvjek u 99% (da ne kazem 100%) ispostave kao tacne.
Imas na Arsenal.com intervju sa Walcottom u kojem kaze da se nada da ce biti spreman za pocetak sezoneGunner4 je napisao/la:Tuga sta radi medicinski tim.![]()
Inace zasto Paja ali i 98% goonera mrzi Barcu? Pa zato sto krenu u transfer napad na igraca preko medija tako da ogade i Bogu i narodu.![]()
![]()
![]()
Radi se o tome da zele dovesti Ozila za jedno 30 miliona kako bi posle mogli da prodaju Fabregasa Unitedu!![]()
Pa to je stvarno vrhunac i za dalabu Gazdisa...
![]()
Sto bi rekao Liverpoolov Hanry sta puse ovi?
![]()
![]()
@ackeey Nije jos na zvanicnoj stranici nego na Arsenalblog koji je prilicno pouzdan kada su u pitanju ta desavanja unutar klubskih desavanja. Mada ovakve negativne vijesti se uvjek u 99% (da ne kazem 100%) ispostave kao tacne.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.