Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
Bilo je ludo na utakmici koja atmosfera , a slike neznam da postavim , evil ako znas javi se na pp ja cu ti na emai poslat pa postavi
-
Evil Genius II
ako hoces mogu ti poslati email pa da postavimo te slike ovdje da malo zacinimo temu, ali i ne moramo
nego, javljaj se ti nama cesce i opisuj nam tamosnju situaciju 
Joj jutros znaci u 6:30 moram ic iz kuce, a opet jbeni OT
. I sta cu, strpim se cijeli dan, ne gledam rezultat i pogledam sada fino snimku overtime-a - SJAJNO
..
Wes ubio', stvarno me taj covjek fascinira borbenoscu, prvo uzme Howardu loptu iz ruku, a onda i Beverly-u
. 3-1 je velika prednost, sada u Houstonu ce bit' pakleno. Valjalo bi to rijesti vec tam
.
Wes ubio', stvarno me taj covjek fascinira borbenoscu, prvo uzme Howardu loptu iz ruku, a onda i Beverly-u
. 3-1 je velika prednost, sada u Houstonu ce bit' pakleno. Valjalo bi to rijesti vec tam
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I da, Robinson - kakav taj momak ima potencijal.. U obrani jucer jako dobar, dobro da je pokazao da moze u rotaciju..
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 28 apr 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jarane joj OT je cini mi se sat vremena trajao pogotovo zadnji min.a ja sam glas totalno izgubio ... Sto se tice Wes on je ubio veceras definitivno igrac utakmiceLillard je napisao/la:Joj jutros znaci u 6:30 moram ic iz kuce, a opet jbeni OT. I sta cu, strpim se cijeli dan, ne gledam rezultat i pogledam sada fino snimku overtime-a - SJAJNO
..
Wes ubio', stvarno me taj covjek fascinira borbenoscu, prvo uzme Howardu loptu iz ruku, a onda i Beverly-u![]()
. 3-1 je velika prednost, sada u Houstonu ce bit' pakleno. Valjalo bi to rijesti vec tam.
Kad je T-Rob usao on je i preokrenuo utakmicu u nasu korist , prija toga sve -5 pa -11Lillard je napisao/la:I da, Roinson - kakav taj momak ima potencijal.. U obrani jucer jako dobar, dobro da je pokazao da moze u rotaciju..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
R.I.P. Dr. Jack 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Evil Genius II
dave deckard sa blazersedgea je jos prosle godine kada se ramsay povukao zbog bolesti napisao fantastican tekst o njegovoj vezi sa portlandom fokusirajuci se na sampionsku godinu. jucer su ga ponovo objavili kako bi se prisjetili koliko je taj covjek znacio ovoj fransizi. topla preporuka.

R.I.P. Dr. Jack. Neka sljedeca pobjeda bude u tvoje ime.

vjerujem da ce stotts ponovo uraditi nesto slicno u game 5.

R.I.P. Dr. Jack. Neka sljedeca pobjeda bude u tvoje ime.

vjerujem da ce stotts ponovo uraditi nesto slicno u game 5.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Evil Genius II
Odlične slike!
Odlične slike!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Juce je cijeli dan na sport radiju ovdje u Pdx u njegovo ime bilo prica ... Legenda nea sta
Nisam puno znao o njemu, tj. znao sam je bio jako bitna licnost u klubu. R.I.P Dr. Jack ...
-
Evil Genius II
da da, jako bitna licnost za klub. jedna od njegovih izjava stoji uokvirena u stottsovom uredu i odnosi se na timski duh kao kljuc uspjeha jedne kosarkaske fransize, a upravo na tom timskom duhu je izgradio najveci uspjeh u historiji blazersa tj jedinu titulu koju imamo. tesko je reci bi li osvojili taj prsten bez njega (mozda bi, mozda ne bi) ali na celu sa ramsayom rip city je te davne 1977. stavljen na kosarkasku mapu svijeta i dikretno je ili indirektno uticao na danasnje blazerse koje gledamo.
“Teams that play together beat those teams with superior players who play more as individuals.”
ovdje imas cijelu galeriju slika od kojih neke mozda mozes iskoristiti tamo za nba history temu
“Teams that play together beat those teams with superior players who play more as individuals.”
http://www.oregonlive.com/blazers/index ... ach_c.html" onclick="window.open(this.href);return false;BernardBarnjak je napisao/la:@Evil Genius II
Odlične slike!
ovdje imas cijelu galeriju slika od kojih neke mozda mozes iskoristiti tamo za nba history temu
Nekako sa skeptican oko vecerasnje utakmice .. Nadam se pobjedi i tako prolazu u drugu rundu , sto ija sam nisam ocekivao
Ni ja bome. Također veceras nekako ocekujem poraz, al' previse puta sam ih otpisao pa su dobivali. Tako da...ChrisBoyd je napisao/la:Nekako sa skeptican oko vecerasnje utakmice .. Nadam se pobjedi i tako prolazu u drugu rundu , sto ija sam nisam ocekivao
-
Evil Genius II
kolega ChrisBoyd me pocastio sa par slika 'iz prve ruke' sa prosle tekme. svaka cast
ljubomoran sam
a veceras ne znam ni sam sta da ocekujem. nadam se pobjedi i kraju ove serije kako bi sto ranije otisli na odmor i poceli se spremati za narednu rundu, ali nesto i meni govori da ovo rjesavamo tek u game 6.
cemo da vidimo.
ljubomoran sam
cemo da vidimo.
vcrs je laksa utakmica jer je pritisak na rocketsima, prognoziram produzetke 
A hesi tubsi upravu , ja sam ih bio otoisao omdah nako sto sam saznao da cemo igrat protiv raketa.. Posto nam nikako nesjedaju ali nas demantovase tako da se nadam pobjedi vecerasLillard je napisao/la:Ni ja bome. Također veceras nekako ocekujem poraz, al' previse puta sam ih otpisao pa su dobivali. Tako da...ChrisBoyd je napisao/la:Nekako sa skeptican oko vecerasnje utakmice .. Nadam se pobjedi i tako prolazu u drugu rundu , sto ija sam nisam ocekivao
Na dresu ce nosit poseban kao "bedz" za dr. Jacka...
Auh.. Tesko poluvrijeme, ali dostizna prednost. Malo stekaju na obe strane terena, Lillard najbolji sto se napadackog dijela tice. Sreca pa su i Rakete kako rece neko divlja ekipa pa su se vratili nakon -17..
-
Evil Genius II
malo su se kao prepali ove prilike ali vjerujem da ce to stotts, a pogotovo mo i watson dovesti u red na poluvremenu.
steta jbg, nije ni houston nesto posebno odigrao ali ubili smo sami sebe bespotrebnim sutevima za 3 koje su ovi koristili za kontre. a i to sto je lma nestao nam nije pomoglo.
medjutim, ubijedjen sam da ih dobijamo sljedecu.
steta jbg, nije ni houston nesto posebno odigrao ali ubili smo sami sebe bespotrebnim sutevima za 3 koje su ovi koristili za kontre. a i to sto je lma nestao nam nije pomoglo.
medjutim, ubijedjen sam da ih dobijamo sljedecu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.