NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Pa3ot
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Pa3ot » 28 apr 2014, 19:30

tropic je napisao/la:A sta se sad bunite svi? Dujmovic je kockar koji namjesta utakmice, u ovom slucaju prodaje. Jedinstvo zbog njega nece u Premijer ligu. Vraca dug Slobodi na ovaj nacin, provjerena informacija.
Mene bas zanima kako jedan sportski direktor namjesti , proda utakmicu. Jel on potkupi pokojeg igraca , sudiju ili kako? On ne igra na terenu , nema utjecaja na igru znaci sve je do igraca. Moze li mi neko objasniti na koji nacin funkcioner proda utakmicu jer nemam predstavu kako se to odvija ??

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 apr 2014, 19:35

Pa3ot je napisao/la:
tropic je napisao/la:A sta se sad bunite svi? Dujmovic je kockar koji namjesta utakmice, u ovom slucaju prodaje. Jedinstvo zbog njega nece u Premijer ligu. Vraca dug Slobodi na ovaj nacin, provjerena informacija.
Mene bas zanima kako jedan sportski direktor namjesti , proda utakmicu. Jel on potkupi pokojeg igraca , sudiju ili kako? On ne igra na terenu , nema utjecaja na igru znaci sve je do igraca. Moze li mi neko objasniti na koji nacin funkcioner proda utakmicu jer nemam predstavu kako se to odvija ??
Poslovna tajna :D
🔴⚫️

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 apr 2014, 19:38

Mozes ti meni ne vjerovati ali to je informacija iz firme jednog od clana Uprave. Ono sto je zajedno sa Janjosom dogovorio sad i vraca

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 28 apr 2014, 19:42

http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-gosk- ... aca/130028
Vjecno ostali u ovoj ligi,šabančine se lja cke :oops:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 apr 2014, 19:43

tropic je napisao/la:Mozes ti meni ne vjerovati ali to je informacija iz firme jednog od clana Uprave. Ono sto je zajedno sa Janjosom dogovorio sad i vraca
Ako je tako kako kazes, kada misli vratiti jos 2 boda :D, al ovdje pucaju informacije, sve iz sedme ruke. :D
🔴⚫️

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 apr 2014, 19:46

fukaratz je napisao/la:nek su vas tuzlil Gabeljani bagro nevaspitana :!: iduce godine vam valja u goste svima sa kojima ste zasrali a to je vise od pola lige ;)

Jarane puno je para ulozito da bi se tek tako odustalo od PL, ima jos 5 kola sve je moguce cisto sumnjam da ce te Rudar pobijediti na pošten način
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 28 apr 2014, 19:47

pinoglavi je napisao/la:@ Senjor prvo nauči da se glagoli sa negacijom odvojeno pišu,pa onda drugima greške u kucanju ispravljaj,isto se dijete ponašaš.
Kad već pišeš gluposti,neka bar bude gramatički ispravno

slika
Da ne bude skroz offtopic,da niste kiksali kod kuće mislim na bi u Banovićima,ovako teško da ćete kiksat,al opet ako Budućnost ovu izgubi vjerovatno je gotovo za njih.
Druže ,Budućnost su poslali u drugu ligu :Sloboda i Radnički,a žao mi ih.Bili su jedan od osnivača BiH lige, više puta dolazili u Bihać,a sad tko zna šta će biti dalje.Ipak, sami su izabrali taj put,a vi ste im samo pomogli.A što se tiče glagola,greška se može tolerisati,sve dok zbog nje riječ,ili rečenica ne promijene , ili ne izgube smisao.Treba ipak malo paziti,jer naš jezik je dovoljno komplikovan i bez grešaka...npr...rečenica glasi: Gore gore gore ,gore nego dole .... ti sad skontaj,ako si brzoplet...pozdrav...

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 28 apr 2014, 19:47

Ovaj tropic me bas tjera da se ukljucim. Ako je taj Dujmovic prodao utakmicu i prodao vas,znaci da morate imati jos najmanje 4,5 krtica u ekipi. Jer on kao radnik van terena to nikako ne moze uraditi sam,bez podrske igraca. Pa sami skontajte,nismo djeca jbm ga ja. Ako je on prodao utakmicu, znaci da mu je u tome pomoglo i nekoliko igraca.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 apr 2014, 19:49

Vratit ce Strika sve. Kod nas se ljudi oko kluba dijele na one koji zele dobro i one koji samo stetu nanose. Bitno je da cete vi u Premijer ligu :)

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 apr 2014, 19:49

Hajde mi samo obijasni kao to moze samo jedan čovjek koji nije direktno uključen u samu utakmicu namjestiti konačni ishod :?: Ne branim ga zaboli me racku i za njim i za ostalim al lupaš na času

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 apr 2014, 19:50

xxh2o je napisao/la: ima jos 5 kola sve je moguce cisto sumnjam da ce te Rudar pobijediti na pošten način
Vas smo pobijedili na pošten način, ne vidim što ne bi i Rudar, a vi ste ipak bili mnogo jači od njih.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 apr 2014, 19:53

Naravno da su je i igraci prodavali zajedno sa njim. To je vec citav Bihac shvatio. Vidjelo se i po njima koliko im je tesko pao remi, toliko da su se opijali navecer u ugodnom zenskom drustvu :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2014, 19:54

senjorsamko je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nek su vas tuzlil Gabeljani bagro nevaspitana :!: iduce godine vam valja u goste svima sa kojima ste zastali a to je vise od pola lige ;)
Ne kaže se TUZLIL,nego valjda tužili...A ne znam ni sa kim smo mi to ZASTALI...Kad već pišeš gluposti,neka bar bude gramatički ispravno...Uostalom tko će dogodine ostati u ovoj ligi , još se ne zna...Budite oprezni do kraja...Tigar vas vreba...P.S. SRETNO u Kaknju,a onda se opet ovako fino dopisujemo
Svi mi znamo sta je covjek pisao..mkzda sa telefona pise pa slova malo pobrka kakve to veze ima pametnjakovicu?..nismo ovdje dosli na pismeni rad da bi tebi udovoljavali "NEZNAM" :) eh ovo je znak nepismenosti , a ne ako neko izokrene slovo u recenici prilikom tipkanja a ne pisanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 apr 2014, 19:57

tropic je napisao/la:Vratit ce Strika sve. Kod nas se ljudi oko kluba dijele na one koji zele dobro i one koji samo stetu nanose. Bitno je da cete vi u Premijer ligu :)
Nadamo se da ce Strika vratiti, jbg. dug je zao drug.
🔴⚫️

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 apr 2014, 20:02

Coraco je napisao/la:
xxh2o je napisao/la: ima jos 5 kola sve je moguce cisto sumnjam da ce te Rudar pobijediti na pošten način
Vas smo pobijedili na pošten način, ne vidim što ne bi i Rudar, a vi ste ipak bili mnogo jači od njih.
Zajebi to stari realno slaba je Jedinstvo ekipa onako posteno gledajuci nema tu neke igre ni napretka vec odavno jer su neki teletabisi sebi uvrtili u glavu da su bogom dani, imamo trenera koji u 30 i kusur godina nikad nije vodio ni jednu ekipu u PL a kamoli sta vise u i oko kluba svakakvih ljudi sto kažu od zla oca i jos gore matere(čast pojedincima netreba se zavaravati ima i poštenih) i još mnogo toga, al da je Sloboda toliko bolja nebih se baš složio između ostalog vjerovatno će te primjeniti recept iz Čapljine i sl. utakmica jer ako bude sve regularno gubite od Rudara 100%

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 apr 2014, 20:03

FKKrajina je napisao/la:Ovaj tropic me bas tjera da se ukljucim. Ako je taj Dujmovic prodao utakmicu i prodao vas,znaci da morate imati jos najmanje 4,5 krtica u ekipi. Jer on kao radnik van terena to nikako ne moze uraditi sam,bez podrske igraca. Pa sami skontajte,nismo djeca jbm ga ja. Ako je on prodao utakmicu, znaci da mu je u tome pomoglo i nekoliko igraca.
Normalno da su mu igraci pomogli, ali nemojte samo Dujmovica ima tu i drugih. Da znaju neke stvari navijaci Jedinstva, okrenuli bi se naglavacke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 28 apr 2014, 20:04

Aham. Znaci igraci prodali utakmicu,svi sve znaju,Bihac zivio za te utakmice kao nikad u zadnjih nekoliko godina... I vi jos trpite i drzite te igracei ljude u i oko ekipe ?

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 apr 2014, 20:05

tropic je napisao/la:Naravno da su je i igraci prodavali zajedno sa njim. To je vec citav Bihac shvatio. Vidjelo se i po njima koliko im je tesko pao remi, toliko da su se opijali navecer u ugodnom zenskom drustvu :)
Ja mislim da ti imaš neki lični sukob sa Dujmovicem. Kad si toliko upućen daj navedi te igrače i ostale iz i oko Jedinstva koji su imali svoje prste u tome

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 28 apr 2014, 20:07

SaltCityAttack je napisao/la:
senjorsamko je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nek su vas tuzlil Gabeljani bagro nevaspitana :!: iduce godine vam valja u goste svima sa kojima ste zastali a to je vise od pola lige ;)
Ne kaže se TUZLIL,nego valjda tužili...A ne znam ni sa kim smo mi to ZASTALI...Kad već pišeš gluposti,neka bar bude gramatički ispravno...Uostalom tko će dogodine ostati u ovoj ligi , još se ne zna...Budite oprezni do kraja...Tigar vas vreba...P.S. SRETNO u Kaknju,a onda se opet ovako fino dopisujemo
Svi mi znamo sta je covjek pisao..mkzda sa telefona pise pa slova malo pobrka kakve to veze ima pametnjakovicu?..nismo ovdje dosli na pismeni rad da bi tebi udovoljavali "NEZNAM" :) eh ovo je znak nepismenosti , a ne ako neko izokrene slovo u recenici prilikom tipkanja a ne pisanja
To brate, samo si nam još ti falio...Bujrum...na forumovanje...Uzgred možeš li mi možda objasniti šta znači MKZDA :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 apr 2014, 20:08

FKKrajina je napisao/la:Aham. Znaci igraci prodali utakmicu,svi sve znaju,Bihac zivio za te utakmice kao nikad u zadnjih nekoliko godina... I vi jos trpite i drzite te igracei ljude u i oko ekipe ?
Ne bi mozda ni prodali, ali su skontali da nema fajde, jer klub koji trazi donacije u kartonu ulja ne moze dalje. Skontali su oni da u PL treba mnogo vise nego u ovoj ligi. Uros jedva ceka da zavrsi prvenstvo da ode u ..... i zaradi sta novca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BosnianRahatluk, gattuso1919 i 13 gostiju.