Postao/la slobodnjak » 28 apr 2014, 15:23
Ma i ja sam sigurno za to da se ovo pošteno odigra do kraja.Dobro sad recimo da je to sve tačno što si rekao.Ako je Zvjezda dobila pošteno Borac ,zašto onda Travnik ne može bar do boda u Banjaluci.Ja sam stvarno pokušao sve objasniti ,svaku moguću situaciju i rasplet na kraju,čak i argumentima to obrazložiti.Ali odmah se javljaju dušmani,te završeno je s Vitezom,dobiće Rudar,te Željo će pustiti u Prijedoru,Opet kažem hajde da se pošteno igra,pa kom obojci kom opanci.Ne može meni niko tvrditi da s ovom igrom Rudara protiv Travnika ,i prije toga 600 i više minuta bez datog gola on išta može uraditi protiv Viteza na Kamberovića i Željezničara u Prijedoru.Moje mišljenje.Travnik je neke utakmice na početku proljeća stvarno dobro odigrao,onda pao .Sve što Travnik uradi je odmah naštimano.Npr.pobjeda možda i ključna sa širokim 1-0.Evo sada se ispostavlja da Široki ,mada još nije gotovo,najvjerovatnije baš zbog te utakmice neće uzeti titulu.I onda je bila situacija na tabeli da se to moglo naslutiti,tj. da im je ta utakmica po tom pitanju biti ili ne biti.Pa remi s Olimpikom ,a kasnije se ispostavi da će ovi poslije toga malte ne sve redom izgubiti.Pa Čelik itd...
Ja sam obrazlažući te varijante ,rekao veoma realnu stvar.Koliko god Rudar ili neko drugi pokuša da štima rezultate ,odgovor iz Travnika će stići,to svi znaju.Mislim sezonama je ovako ,nije mi drago zbog toga ,ali kako je tako je.
Ako Sarajčiću čitava nogometna javnost ,svi relevantni savez tužilaštvo i ostali ,ništa ne mogu,ni mi ništa promjeniti ne možemo.Ako je pola istina za priče o njemu ,a ja vjerujem da jest,neko je nedavno dobro rekao ,sposoban je za to i treba mu kapu skinuti.Neka bude sramota svih nabrojanih,čitave lige svih klubova saveza što mu to dopuštaju.ja Za to imam jedino logično objašnjenje.Svi imaju debele koristi od njega.Ili to ili je on nadčovjek šta li jbg...Mislim sve svi znaju o njemu čak i ovdje,a niko mu ništa nikada nije dokazao...