Vandelanoite je napisao/la:Jel istina da se Edin Golać sudac danas na utakmici juniora i kadet izmedju Budućnosti i Gradine fizički obračunao sa jednim navijačem Gradine sa još nekoliko svojih Banovićana i da je ovaj završio u hitnoj ?
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Najjaca.Gorki je napisao/la:Jel vam najjača postava igrala danas ili kombinovano?
1947!
-
samolukavac
- Kontakt:
I trener Rizvić danas na pitanje ovdje ljudi prije utakmice može li Budućnost da se spasi ispadanja samo klima ramenima izgleda da je baš došlo do kraja 
Ljumani cijena ulaza za gostujuce navijace i da li postoje sanse da nam zabrane ulaz na utakmicu 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
3 KM je ulaz.LloriS je napisao/la:Ljumani cijena ulaza za gostujuce navijace i da li postoje sanse da nam zabrane ulaz na utakmicu
1947!
Hvala dobio sam vec odgovorLjumani_Banovici je napisao/la:3 KM je ulaz.LloriS je napisao/la:Ljumani cijena ulaza za gostujuce navijace i da li postoje sanse da nam zabrane ulaz na utakmicu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Čuj Golaća seljačine nije učestvovao. U Srebreniku mu spremaju dženazu
a često sudi ove utakmice omladinske lige kod nas.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ljumani_Banovici je napisao/la:Najjaca.Gorki je napisao/la:Jel vam najjača postava igrala danas ili kombinovano?![]()
Pobjeda je bolja od orgazma!
Da se razumijemo, Budućnost nije uopšte loše izgledala na terenu. Kad se vidi rezultat 4-1 čovjek bi pomislio da je to bilo ka*anje (iako su mogli primiti još barem 2 golaGorki je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Najjaca.Gorki je napisao/la:Jel vam najjača postava igrala danas ili kombinovano?![]()
Po meni, golman im je najslabija karika a direktno je kriv za prvi, treći i četvrti gol Radničkog.
Ako budu igrali grubo kao u Lukavcu (a kući će vjerovatno igrati još grublje), neće se Jedinstvo naigrati pored onih njihovih startova
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo da potvrdim pisanje od prije 10-ak dana;
animirajte i staro i mlado, svaki mogući medij, biće tu svijeta starijeg iz Tz, a vjerovatno i iz Gr. Znači samo pritisak, pritisak i pritisak na poltrona Zrnića. Vidjeli ste delegiranje, pametnom dosta !!!
P.S. nadam se da ostajete u ligi komšije, vaša forma mi nikako nije jasna...
animirajte i staro i mlado, svaki mogući medij, biće tu svijeta starijeg iz Tz, a vjerovatno i iz Gr. Znači samo pritisak, pritisak i pritisak na poltrona Zrnića. Vidjeli ste delegiranje, pametnom dosta !!!
P.S. nadam se da ostajete u ligi komšije, vaša forma mi nikako nije jasna...
075
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zrnic vam sudi...znaci,cao bella
ovo g.o.v.n.o makar iznabijajte na kraju tekme....ako necete vi,hoce gracanlije...a bit ce ih

ovo g.o.v.n.o makar iznabijajte na kraju tekme....ako necete vi,hoce gracanlije...a bit ce ih
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo je stvarno preofirno pa frajer im sudi svaku drugu utakmicustaragarda je napisao/la:zrnic vam sudi...znaci,cao bella![]()
![]()
ovo g.o.v.n.o makar iznabijajte na kraju tekme....ako necete vi,hoce gracanlije...a bit ce ih![]()
Buducnosti zelim sve najbolje i nadam se da ce makar ostati neporazeni i da ostanu u ligi
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
U subotu poginuti za 3 boda, nema predaje, nema ispadanja, nećemo to dozvoliti! Neka se već jednom propiša krv za zeleno-crni dres!
Za prodaju/puštanje i sudijsku lakrdiju imamo poseban tretman. Za dodatne informacije obratiti se Ognjenu Valjiću.
Za prodaju/puštanje i sudijsku lakrdiju imamo poseban tretman. Za dodatne informacije obratiti se Ognjenu Valjiću.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kao prvo u subotu trebate da napunite stadion kao šibicu,da derete grla i dlanove da stvarate pritisak na goste/sudiju
Doći će i podrška iz Tuzle (ko ne ode u Kakanj a i iz Gračanice 100%) 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
intercontinental
- Kontakt:
Samo jako samo ''rudarski'' protiv jedinstva.Barem vi Banovićani imate taj ''rudarski'' mentalitet ništa vas ne može zaustaviti.SRETNO
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
jedno je sasvim jasno, imat ćete jako težak zadatak protiv Jedinstva...vi ste poprilično loši, Jedinstvo je fizički super spremna ekipa, imat će u sudijsku protekciju da se potuku sa vama i nikako vam se ne piše dobro
a to što ovi govore napuniti stadion, pritisak, lijevo-desno, napunili smo i mi u Gračanici pa čovjek ne hebe ni 1%
Zrnić kad bi Jedinstvu sudio u Madridu pred 100 000 navijača on bi povalio Ronalda i domaćine
ipak, sretno...
a to što ovi govore napuniti stadion, pritisak, lijevo-desno, napunili smo i mi u Gračanici pa čovjek ne hebe ni 1%
Zrnić kad bi Jedinstvu sudio u Madridu pred 100 000 navijača on bi povalio Ronalda i domaćine
ipak, sretno...
Undici stelle - ACM 1899
-
jasko_juve
- Kontakt:
Covjek kad cita sta ovi pisu iz Gracanice ima utisak da im nije svirao 3 penala, da je pomocni dizao zastavicu "ko skretnicar" , itd. Zrnic je dao 2 zuta kartona za simuliranje gostima u toj utakmici. Nemojte pretjerivat ba. Da ste dali neki sretni gol u 90+ dizali bi se u nebesa i govorili kako ste pobijedili i sudjenje ne bi niko spomenuo.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jarane, o toj utakmici se pričalo i pričalo i naravno nikad niko neće moći dati konačan zaključak...o finesama bi se moglo raspravljati, pitam se kakva bi situacija bila da je te kartone zbog simuliranja pokazao recimo u prvih 10-ak ili 15 minuta...u 80 i nekoj je već sve bilo riješeno, mi sa igračem manje, trava već uvaljana itd...jasko_juve je napisao/la:Covjek kad cita sta ovi pisu iz Gracanice ima utisak da im nije svirao 3 penala, da je pomocni dizao zastavicu "ko skretnicar" , itd. Zrnic je dao 2 zuta kartona za simuliranje gostima u toj utakmici. Nemojte pretjerivat ba. Da ste dali neki sretni gol u 90+ dizali bi se u nebesa i govorili kako ste pobijedili i sudjenje ne bi niko spomenuo.
ali jedno je sasvim jasno, čovjek je svojim suđenjem uništio tekmu i de budi vrijedan pa mi nađi kojim je sve utakmicama ove sezone pokazano 10+ žutih kartona
Undici stelle - ACM 1899
Sutra svi na stadion da se zajedno otrijeznimooo

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Bogami koliko god sam se nadao da nece biti toliko bezobrazni i drski pa da svog kucnog sudiju stave da sudi,kao sto sam napisao prije 15-tak dana bas se to desilo,cuvali su ga proslo kolo da dodje i da u Banovicima belaj napravi.
Nadam se da nece ici na provokacije nakon kojih bi prekinuo utakmicu da bude 0:3 za Jedinstvo.
Treba sutra biti mudar i ne nasjedati na njihov plan
Nadam se da nece ici na provokacije nakon kojih bi prekinuo utakmicu da bude 0:3 za Jedinstvo.
Treba sutra biti mudar i ne nasjedati na njihov plan
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 10 gostiju.