RK Čelik

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la kad_kako » 20 apr 2014, 21:14

Ma nije samo do povreda. Ljudima nisu isplacene zadnje 4 plate.
Postovanje treba zaraditi.

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 20 apr 2014, 21:30

Ovi momci su bili tu i kad je bilo i kad nije bilo para!Al su bili svi a sad fali cetiri beka,pa nemas nikakve odbrane bar.A u pravu si za plate da se duguju i treba im isplatiti i dati podrska jer citavu godinu su u vrhu!

balkanac198

Post Postao/la balkanac198 » 27 apr 2014, 11:31

Iskrene čestitke RK:Čelik,a fascinira ćinjenica da su "djedice"zajedno zabili 20 golova ;)

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 27 apr 2014, 19:09

U jednom trenutku s 3 igraca na parketu, i opet su uspjeli postic pogodak.. I nasmijati se u facu sudijskom paru iz Konjuha (namjerno kazem Konjuha a ne Zivinica)

senco
Kontakt:

Post Postao/la senco » 28 apr 2014, 07:40

firefirefirely je napisao/la:U jednom trenutku s 3 igraca na parketu, i opet su uspjeli postic pogodak.. I nasmijati se u facu sudijskom paru iz Konjuha (namjerno kazem Konjuha a ne Zivinica)
Sta ti je Konjuh kriv, jbg, znam ja da poraz boli, al' jarane Konjuh je za vas trenutno Kiel :D :D :D

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 28 apr 2014, 08:00

Bolio je i vas poraz prosle polu sezone,samo tad je Celik bio komletan?A ta ima kiel i zivinica hahahaha

senco
Kontakt:

Post Postao/la senco » 28 apr 2014, 08:28

BAMBI je napisao/la:Bolio je i vas poraz prosle polu sezone,samo tad je Celik bio komletan?A ta ima kiel i zivinica hahahaha
Ako si bio u areni im'o si priliku vidjeti. Naravno da svaki poraz boli, ali 2 razlike u odnosu na 9 puno manje boli. Sa pola snage zgazeni pred domacom publikom - toliko :mrgreen:

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 28 apr 2014, 20:56

Ma u pravu si vrsni poznavalace rukometa,samo ako si ti gledo onda si corav ako nisi vidio da je celiku falilo cetiri beka?Al konjuh je kiel iz zivinice kako si vec rekao sa mrljom brljom na celu...

senco
Kontakt:

Post Postao/la senco » 28 apr 2014, 21:22

BAMBI je napisao/la:Ma u pravu si vrsni poznavalace rukometa,samo ako si ti gledo onda si corav ako nisi vidio da je celiku falilo cetiri beka?Al konjuh je kiel iz zivinice kako si vec rekao sa mrljom brljom na celu...
Ma tako je, lakse je naci stotinu opravdanja nego reci jbg, ljudi su bolji i tacka. Ili ce opet krenuti prica da nekome smeta evropski Čelik, hahahahahaha. Al' ste se bili digli prvi dio sezone, sad sutite i molite Boga da ne udjete u ligu 4, niste ozbiljna ekipa

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 28 apr 2014, 21:47

Ne dipr seljak....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

senco
Kontakt:

Post Postao/la senco » 28 apr 2014, 22:36

Ma ne zamjerim ja vama zenicanima, Mittal vam cini cuda, zato ste vi tako napredni :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 28 apr 2014, 22:45

nema mi većeg zadovoljstva, nego kad čovjek iz Živinica ovoliko voli Čelik.

gledaj ti, od 5 postova, 4 na Čelikovoj temi.

a sad ozbiljno, za trolanje zna se šta slijedi. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

senco
Kontakt:

Post Postao/la senco » 28 apr 2014, 23:58

Kad kazes kako jeste - trolas :tralala: . Vidimo se opet naredne sezone :njanjanja:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 29 apr 2014, 00:03

senco je napisao/la:Ma ne zamjerim ja vama zenicanima, Mittal vam cini cuda, zato ste vi tako napredni :D
šta je ovo?

je li baš želiš da budeš banovan? ah da pa ne bi ti bilo prvi put... ;) (nema potrebe da mi odgovaraš na ovo, jer samo konstatujem :zviz: )

rekao si da ste bolji, mi se ne slažemo sa tom tvojom tvrdnjom. nećeš promjeniti nama mišljenje, mi nećemo promjeniti tvoje. znači nema razloga da visiš više ovdje....

senco
Kontakt:

Post Postao/la senco » 29 apr 2014, 00:19

firefirefirely je napisao/la:...sudijskom paru iz Konjuha (namjerno kazem Konjuha a ne Zivinica)
"zakacio" sam se na temu samo zbog ovog komentara, i cuj bjezi sa nase teme, k'o da sam vam u kuce us'o. A ti Pasa izgleda da si neki pravo jak lik, kad vec ne mozes u zivotu mozes na forumu biti frajer.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 29 apr 2014, 21:44

senco je napisao/la:
firefirefirely je napisao/la:...sudijskom paru iz Konjuha (namjerno kazem Konjuha a ne Zivinica)
"zakacio" sam se na temu samo zbog ovog komentara, i cuj bjezi sa nase teme, k'o da sam vam u kuce us'o. A ti Pasa izgleda da si neki pravo jak lik, kad vec ne mozes u zivotu mozes na forumu biti frajer.
Lik je stijena,haj sad ne dipr vise....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 30 apr 2014, 14:25

E moj Pane, evo čitam na stranici kluba kako se nesta Vama radi i kak Vi hoćete da istupite iz lige. Pa bar ti nemoj da se žališ, što se nisi žalio kad ti derbi protiv Gračanice sudi sudija iz Zenice (Šatordžija), doduše odjavljen je za B. Luku, nema više Mlađa koji te je guro sudijskim parovima, ala Križanac tvoj stari prijatelj, pa nevalja novi komesar. Zaboravio si kad prisiljavaš druge klubove da igraju van svog grada zbog zauzetosti dvorane (Goražde), sve se vrati i nemoj nista se zaliti jer si i ti jedan od mešetara u ligi a kad se izmaknu mogućnosti onda nije uredu. Bilo bi dobro da odustanete a da Goražde ostane, jer imaju bolju mladost koju vi kupite iz Zeljkove skole. dok je takvih kao Pane, a ima ih mnogo u ligi, nema napretka u rukometu, a savez je priča koja je ispričana davno ali ne vidim snage ni volje nekoga da to promjeni. Mogu promijeniti klubovi, koji na žalost gledaju samo svoje interese i šute dok ih ne zaboli kao što je sada Vas.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 apr 2014, 19:42

jasno je "odakle vjetar puše", mada si manje-više istinu rekao o Panetu.

reci brate, ja sam iz Goražda i navijam za iste i na svaki način bih volio da ostanu u ligi....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 10 maj 2014, 20:44

pobjeda Čelika 32:30 :!: bravo momci :clap: :clap: :clap:

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 10 maj 2014, 21:35

Nakon napuhanih izjava trenera i igraca Bosne,Bosna se ipak okliznula u Zenici???Svaka cast igracima Celika stvarno su odigrali iskusno i pametno...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.