Ozil10 je napisao/la:dobar ,dobar imal sta gdje organizovano da se gleda u Sarajevu,Zenici i ostali ? ili je sve kultura HOME
Gazda svakog kafica bi me išćero iz objekta u slucaju prolaska. A i ispadanja. Tako da nema smisla.
E da, u slucaju ispadanja se opijam. To do sada nikad nisam pokusao.
Ozil10 je napisao/la:dobar ,dobar imal sta gdje organizovano da se gleda u Sarajevu,Zenici i ostali ? ili je sve kultura HOME
Gazda svakog kafica bi me išćero iz objekta u slucaju prolaska. A i ispadanja. Tako da nema smisla.
znaci kuća/stan lagano,čips od 2 km bokal razmutike i u finale
Ima u Bihacu, kod mene. Gajba unskog ulaz.
brate jel malo to
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
geoxx je napisao/la:
Ima u Bihacu, kod mene. Gajba unskog ulaz.
Cuj biscanina a ne pije preminger,mislim stvarno
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ja sam presto piti,znaci ako bude poraz,vakat je mjenjati klub
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Klare i ovaj gospodin jedinstvo ponovo opsjedaju temu nakon par dana mišje sudbine. Sutra, ne primamo gol, glavu dajem, jer onako sterilna ekipa nije u stanju da probije bedem u vidu rame i keplera, a raspoloženi ronaldo i mister tander spid će dakako da siluju spore štopere kobasičara.
suhi je napisao/la:Ja sam presto piti,znaci ako bude poraz,vakat je mjenjati klub
Zar ga ti nisi promijenio s prevoditeljem?
To je samo dio mene otisao u london,tj 2 dijela
Sveti je napisao/la:Klare i ovaj gospodin jedinstvo ponovo opsjedaju temu nakon par dana mišje sudbine. Sutra, ne primamo gol, glavu dajem, jer onako sterilna ekipa nije u stanju da probije bedem u vidu rame i keplera, a raspoloženi ronaldo i mister tander spid će dakako da siluju spore štopere kobasičara.
pa kad su Mkhitaryan i Reus probili bedem 7 ili 8 puta pa mogu Ribéry i Robben bar 3 puta
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
S tim da su ramo i kepler utakmicu prije ušli sa 3 gola prednosti, te ih je qrac bolio odmah od početnog udarca. Vidjelo se u madridu koliko su stameni na skali, kada su ozbiljni.
Sveti je napisao/la:S tim da su ramo i kepler utakmicu prije ušli sa 3 gola prednosti, te ih je qrac bolio odmah od početnog udarca. Vidjelo se u madridu koliko su stameni na skali, kada su ozbiljni.
Robbery who?
moguce ali nakon 2-0 Mkhitaryan propusta tri 100% sanse i ostavlja real u zivotu
to pokazuje koliko su STAMENI posebno Ramo
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Kao što rekoh, mikitarijan je dolazio u prilike uglavnom zahvaljujući nezainteresiranosti cijelog tima Real Madrida, stoga ne vidim bit ove rasprave. Ako upoređuješ tu utakmicu sa utakmicom u madridu, i eventualno utakmicom u u minhenu onda nešto stobom nije okej.Ali dobro, to je tipično za navijača jedinstva.
Sveti je napisao/la:Kao što rekoh, mikitarijan je dolazio u prilike uglavnom zahvaljujući nezainteresiranosti cijelog tima Real Madrida, stoga ne vidim bit ove rasprave. Ako upoređuješ tu utakmicu sa utakmicom u madridu, i eventualno utakmicom u u minhenu onda nešto stobom nije okej.Ali dobro, to je tipično za navijača jedinstva.
ZANIMLJIV komentar
Sveti je napisao/la:Kao što rekoh, mikitarijan je dolazio u prilike uglavnom zahvaljujući nezainteresiranosti cijelog tima Real Madrida, stoga ne vidim bit ove rasprave. Ako upoređuješ tu utakmicu sa utakmicom u madridu, i eventualno utakmicom u u minhenu onda nešto stobom nije okej.Ali dobro, to je tipično za navijača jedinstva.