FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Džaba se nadate (navijaci fk propaganda) i prosipate price o licenci kako je necemo dobiti.
-
- Kontakt:
Kadeti deklasirali Leotar i zasjeli na vrh
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-deklasir ... -vrh/8656/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-deklasir ... -vrh/8656/" onclick="window.open(this.href);return false;
rezultati omladinaca otjerase dusmane s teme 
i za one pitare trojica momaka iz kadeta navedenih u clanku imaju ugovore sa najtrofejnijim klubom u BiH.

i za one pitare trojica momaka iz kadeta navedenih u clanku imaju ugovore sa najtrofejnijim klubom u BiH.

Zadnja izmjena: bluesaa, dana/u 28 apr 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
windows 95 ?

ne, Xp je ..samo stavljen na widnows clasic .) , i nije bitttno koji je sistem nego 1921aS_Roma je napisao/la:windows 95 ?
Ako vec kao nesto prozivas, evobluesaa je napisao/la:rezultati omladinaca otjerase dusmane s teme
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajduk U19 - Sarajevo U19 0:5
Potpisane profesionalne ugovore sa prvim timom iz te ekipe koliko ja znam imaju Plakalo, Aganspahic i Handzic. Pa? To je neki garant da ce bilo ko od njih postati neki igrac?
Daj Boze i ovi nasi i ti vasi mladi da postanu igracine da i mi i vi dobro zaradimo na njima.
Ali potpisivanje ugovora ne cini igrace boljima niti je garant za bilo sta. Na svim tim i vasim i nasim momcima je da se trude i da pokusaju nesto napraviti od svoje karijere. Mala je granica da se nafuraju i propadnu te im tacna u kaficu i krpa budu svakodnevni rekvizit.
-
- Kontakt:
Ako uzmemo pitarcice aBd.bagrcavi je napisao/la:Bićemo nosioci i u prvom i u drugom pretkolu EL.![]()
-
- Kontakt:
zasto sada dopustati navijacima da idu na gostovanje,jer se nekome cefnulo a mi smo ove zabrane odradili gostovanja i gostovanja,najvazniju utakmicu protiv veleza nas vrate zasto sada njima dozvoliti,ako im se dozvoli treba onda ......
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Izgleda da cete nam dati 15 KM za zdenku, bravo pacovi 

-
- Kontakt:
Pa ovo su teski debili. Umjesto da do kraja ostave zabranu ili je nisu trebali nikako ukidati. Sad dolaze bas utakmice za belaje, derbi ovdje, pa u Mostaru i izgleda nekom je sad u interesu da se bas sad zakuha, jedino je to logicno zasto je zabrana ukinuta.old school je napisao/la:zasto sada dopustati navijacima da idu na gostovanje,jer se nekome cefnulo a mi smo ove zabrane odradili gostovanja i gostovanja,najvazniju utakmicu protiv veleza nas vrate zasto sada njima dozvoliti,ako im se dozvoli treba onda ......
Katastrofa sta rade...
Armala je napisao/la:Izgleda da cete nam dati 15 KM za zdenku, bravo pacovi
Od mene ni marke dobiti nece, kao ni unazad 10 godina

Lijepo u Red Point i gledanje Derbia sa pravom ekipom

Jos Zenica u srijedu, ovaj derbi mene nece vidjeti 

-
- Kontakt:
To su pravi navijaci.pisac je napisao/la:Armala je napisao/la:Izgleda da cete nam dati 15 KM za zdenku, bravo pacovi
Od mene ni marke dobiti nece, kao ni unazad 10 godina![]()

-
- Kontakt:
ako je Željina uprava imalo pametna rekla bi policiji da nece da vidi navijaca sarajeva u blizini Grbavice,kad smo mogli mi primati batine na kosevu,igaziti kilometre po gostovanjima i oni nas vracati,mozete i vi m...e malo zapeti,tatini sinovi nista drugo nikad i niste bili,biraju gostovanja gdje ce otici i oni navijaci idite u travnik bar tamo mozete otici niko vas nece diratipisac je napisao/la:Armala je napisao/la:Izgleda da cete nam dati 15 KM za zdenku, bravo pacovi

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Buraz, to je princip kojeg se bruku starije raje koje poznajem vec dugo vremena pridrzava. Nista licno, ne bih fakat da ponavljam oni ofucanu pricu, ali za ne uslove na Grbavici ja niti marke dati necu, niti sam zadnjih deset godina.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
- Kontakt:
pa i dosad nikad nije bilo jeftinije od 10km
Sve objasnjeno, i jos da dodam samo ovom @pisac ... Prava raja u Red Pointu, a malo-malo Ceca tresti iz kafane. MRS!old school je napisao/la:ako je Željina uprava imalo pametna rekla bi policiji da nece da vidi navijaca sarajeva u blizini Grbavice,kad smo mogli mi primati batine na kosevu,igaziti kilometre po gostovanjima i oni nas vracati,mozete i vi m...e malo zapeti,tatini sinovi nista drugo nikad i niste bili,biraju gostovanja gdje ce otici i oni navijaci idite u travnik bar tamo mozete otici niko vas nece diratipisac je napisao/la:Armala je napisao/la:Izgleda da cete nam dati 15 KM za zdenku, bravo pacovi
sedmi pokusaj...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, fks74, Levin, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, Sarun, zeljooo13 i 66 gostiju.