FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Armala
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Armala » 29 apr 2014, 00:38

old school je napisao/la:
pisac je napisao/la:
Armala je napisao/la:Izgleda da cete nam dati 15 KM za zdenku, bravo pacovi :clap:

Od mene ni marke dobiti nece, kao ni unazad 10 godina :nene:
Lijepo u Red Point i gledanje Derbia sa pravom ekipom :opaopa:
ako je Željina uprava imalo pametna rekla bi policiji da nece da vidi navijaca sarajeva u blizini Grbavice,kad smo mogli mi primati batine na kosevu,igaziti kilometre po gostovanjima i oni nas vracati,mozete i vi m...e malo zapeti,tatini sinovi nista drugo nikad i niste bili,biraju gostovanja gdje ce otici i oni navijaci idite u travnik bar tamo mozete otici niko vas nece dirati ;)

Sta bolan mi biramo gostovanje? Pa normalno da ce vas vratiti levatu kad se krenuli sa kombijima, sta si ti ocekivao :nene:

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 29 apr 2014, 00:41

Ovaj @pisac je kralj. On Reda nije vidio ocim, nego je cuo od nekoga. Citav red i momak koji ga drzi su na skoro svim utakmica. Joj nekog djecacica :lol:

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 29 apr 2014, 00:50

Ne bih fakat da ulazim u rasorave vise, valja raniti sutra. Raja koja je zadnji derbi u tom kaficu bila moze potvrditi strukturu gostiju taj dan. Sve momci izmdju 25 i 35 godina. Znaci oni koji na istok i zapad vecinom idu. Meni fakat nije vise zadovoljatvo nabijati se na grbavici na par centimetara kvadratnih i patiti se. Yebi ga, ostarilo se. Nekad mi je to merak bio i zato nemam nista protiv ovih mahom mladjih momaka koji odu na derbi tamo. Stvar izbora. A ovaj sto cecu pominje, zaista ne znam niti me untresuje kakva se inace tamo muzika pusta, ali ono par puta sto sam isao da gledam utakmice jer nemam moja tv, toga nije bilo i bila je super ekipa.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 29 apr 2014, 00:55

Ne provaljuj se jadan ne bio. Ti nisi vidio reda ocima. Idi spavaj sine drago. Joj :urnebes:

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 29 apr 2014, 00:59

Volim ovu djecurliju sa pravim argumentima koja ce svakog drugog djecicom nazivati :)
Prica o nekakvom kaficu kao da se u New Yorku nalazi pa je nekome aman zaman to vidjeti :)
Djete drago, da sam Bogdom mlad kao ti, castio bih te kunem ti se :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 29 apr 2014, 01:04

Puca nam ba qrac za vasim red pointom , fulili ste temu mozgovi !
Zna l' neko kad' istice Vernesu ugovor ?
Volim te Željo !

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 29 apr 2014, 03:01

" onclick="window.open(this.href);return false;

za mlađe naraštaje da pogledaju

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 29 apr 2014, 08:42

acab je napisao/la:Zna l' neko kad' istice Vernesu ugovor ?
Sad u junu, neće ga biti ni za Evropu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 apr 2014, 09:16

Bio sam malo odsutan pa da napisem nesto u vezi tekme. Kao prvo od srca pozdrav svim normalnim manijacima kojima je svoj klub i njegove pobjede na prvom mjestu. Brato nama j derbi s vama Sarajevom,Celikom,Borcem,Slobodom i pobjediti vas je mnogo ljepsi osjecaj nego gorcina osvojene titule nekog kvazikluba od kojeg Vrbanjusa ima vise sluzbenih utakmica. Zao mi je pravo sto vam izbismo titulu ali yebiga to je sport i zato i nosi toliku draz. Zeljo je nas stari rival kojeg sam uzivo gledao u finalu KMT i mnogo puta u ovih 48 kuka. Zeljo je veliki klub i bit ce titula za vas. Ja ovo gledam kao zar bi MUTD dao Liverpoolu da neki kvazi MCITY ne bude prvak :hmmmmm: ma daj bola gdje ce to. Navijanje po meni normala kao svaki put. Ako je nekom uvreda BCZKS onda neznam sta da odgovorim jer sam vec naveo koji nama znacaj ima utakmica protiv vas. Veliki pozdrav za sve normalne manijake a ovim nacikvaziinternethuliganima taki u stau radi napisanih bljuvotina prije i poslje utakmice. Pozdrav za plavi dio Sarajeva i vidimo se iduce godine :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 apr 2014, 09:23

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam malo odsutan pa da napisem nesto u vezi tekme. Kao prvo od srca pozdrav svim normalnim manijacima kojima je svoj klub i njegove pobjede na prvom mjestu. Brato nama j derbi s vama Sarajevom,Celikom,Borcem,Slobodom i pobjediti vas je mnogo ljepsi osjecaj nego gorcina osvojene titule nekog kvazikluba od kojeg Vrbanjusa ima vise sluzbenih utakmica. Zao mi je pravo sto vam izbismo titulu ali yebiga to je sport i zato i nosi toliku draz. Zeljo je nas stari rival kojeg sam uzivo gledao u finalu KMT i mnogo puta u ovih 48 kuka. Zeljo je veliki klub i bit ce titula za vas. Ja ovo gledam kao zar bi MUTD dao Liverpoolu da neki kvazi MCITY ne bude prvak :hmmmmm: ma daj bola gdje ce to. Navijanje po meni normala kao svaki put. Ako je nekom uvreda BCZKS onda neznam sta da odgovorim jer sam vec naveo koji nama znacaj ima utakmica protiv vas. Veliki pozdrav za sve normalne manijake a ovim nacikvaziinternethuliganima taki u stau radi napisanih bljuvotina prije i poslje utakmice. Pozdrav za plavi dio Sarajeva i vidimo se iduce godine :wave:
Svaka cast na postu, vjeruj poslije mog Želje najdrazi mi je Velez ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 29 apr 2014, 09:42

SirAmar je napisao/la:
ide na kraju sezone uz njega imamo dvije zvanicne ponude za igrace i "trecu" za jos jednog(interesovanje iz belgije),mislim da ce biti dosta odlazaka na kraju sezone
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 29 apr 2014, 09:46

Nemože jedna strana proć bez nakog aristotela sa pogledom. BluSky jesi dobar ti? Dvije su se stvari potvrdile u zadnja 3 dana, a znamo ih svi, samo se neki ludi prave

1. Željo je neopisiv osjećaj ljubavi i sreće velikom broju ljudi.

2. Željo je opaka nervno psihička bolest koja izjeda iznutra još veći broj ljudi. Ko ih j... :salut:

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 29 apr 2014, 09:53

posle derbija pocinje sanacija pomocnog terena(investitor nas veliki navijac koji zeli da prvi tim i omladinci imaju sto bolje uslove za treniranje),posle ovoga najverovatnije gdje je beton ide gradnja balona i podloge za nase najmladje igrace...........lijepe vijesti :clap:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 apr 2014, 10:03

super je napisao/la:posle derbija pocinje sanacija pomocnog terena(investitor nas veliki navijac koji zeli da prvi tim i omladinci imaju sto bolje uslove za treniranje),posle ovoga najverovatnije gdje je beton ide gradnja balona i podloge za nase najmladje igrace...........lijepe vijesti :clap:
Samo to... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 29 apr 2014, 10:06

tm8782 je napisao/la:
super je napisao/la:posle derbija pocinje sanacija pomocnog terena(investitor nas veliki navijac koji zeli da prvi tim i omladinci imaju sto bolje uslove za treniranje),posle ovoga najverovatnije gdje je beton ide gradnja balona i podloge za nase najmladje igrace...........lijepe vijesti :clap:
i 2 idu za pare do kraja maja,jel dosta :D,ili da do 5.5 mersin mora uplatiti pare ako ne uplate idu u najnizi rang a turski savez uplacuje..............hoces jos ;)

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 29 apr 2014, 10:08

super je napisao/la:
SirAmar je napisao/la:
ide na kraju sezone uz njega imamo dvije zvanicne ponude za igrace i "trecu" za jos jednog(interesovanje iz belgije),mislim da ce biti dosta odlazaka na kraju sezone
Mi sa ovom sadašnjom ekipom teško da iduće sezone možemo biti među tri najbolje. Mislim da se izvukao maksimum iz postojeće ekipe. E sad u slučaju odlaska 4-5 igrača( Selimović i Hodžić idu sigurno, i te ponude se nisu na njih odnosile), a poznavajući finansijsku situaciju može biti problem....Imal makar da se spominju kakvi dolasci ;)

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 29 apr 2014, 10:12

bit ce puno vise odlazaka nego dolazaka

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 29 apr 2014, 10:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam malo odsutan pa da napisem nesto u vezi tekme. Kao prvo od srca pozdrav svim normalnim manijacima kojima je svoj klub i njegove pobjede na prvom mjestu. Brato nama j derbi s vama Sarajevom,Celikom,Borcem,Slobodom i pobjediti vas je mnogo ljepsi osjecaj nego gorcina osvojene titule nekog kvazikluba od kojeg Vrbanjusa ima vise sluzbenih utakmica. Zao mi je pravo sto vam izbismo titulu ali yebiga to je sport i zato i nosi toliku draz. Zeljo je nas stari rival kojeg sam uzivo gledao u finalu KMT i mnogo puta u ovih 48 kuka. Zeljo je veliki klub i bit ce titula za vas. Ja ovo gledam kao zar bi MUTD dao Liverpoolu da neki kvazi MCITY ne bude prvak :hmmmmm: ma daj bola gdje ce to. Navijanje po meni normala kao svaki put. Ako je nekom uvreda BCZKS onda neznam sta da odgovorim jer sam vec naveo koji nama znacaj ima utakmica protiv vas. Veliki pozdrav za sve normalne manijake a ovim nacikvaziinternethuliganima taki u stau radi napisanih bljuvotina prije i poslje utakmice. Pozdrav za plavi dio Sarajeva i vidimo se iduce godine :wave:
Ovako pisu normalni ljudi. Slazem se u potpunosti.
Velez bio bolji, neki bi rekli i sretniji i zasluzeno pobjedio. Mi mozemo samo cestitati ... i nastaviti dalje.

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 29 apr 2014, 10:24

jedandva je napisao/la:

za mlađe naraštaje da pogledaju
Još jedan od dokaza da smo mi gospoda za njih ...
HVALA TI BOŽE ŠTO NAVIJAM ZA ŽELJU !
Volim te Željo !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 apr 2014, 10:46

super je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
i 2 idu za pare do kraja maja,jel dosta :D,ili da do 5.5 mersin mora uplatiti pare ako ne uplate idu u najnizi rang a turski savez uplacuje..............hoces jos ;)
Necu, dosta je, a ima jos nesto sto se iz brda valja, ali sacekajmo jos malo nekih 15ak dana :D :D :D Nemojte me pitat necu da se izjalovi, a i dok ne bude necu da me prozivate ...:D :D Ali dobro si upucen....
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.