FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
znam i "to" al bolje je nikom ni rijeci 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nije ni ovo za javnog foruma, pa pazite sta govorite. Kada pocnu ono sto treba, onda pricajte, ali dok ne pocne, drzite jezik za zubima. Previse dusmana je oko nas!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- super
- Kontakt:
nisam rekao ni koliko je para ni koji su igraci u pitanju,za gradnju je vec najavljeno a ovo trece nisam ni rijeci rekao nit cu reciCapt_Billy je napisao/la:Nije ni ovo za javnog foruma, pa pazite sta govorite. Kada pocnu ono sto treba, onda pricajte, ali dok ne pocne, drzite jezik za zubima. Previse dusmana je oko nas!

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Jos ako se Dzeko proda, imat cemo dovoljo da dominiramo i sljedece tri sezone 

Vlasnik man sitija Šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan obavjesten da ce klub u kojem je Edin Dzeko ponikao ucestvovati na SFB 

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
-
- Kontakt:
Sad samo lagano ovu utakmicu u nedjelju dobit i polako se pripremat za evropska natjecanja.
Ima l' istine imalo za ovo sto se prica oko Kajkuta ili je sve "rekla/kazala" ?
Volim te Željo !
- super
- Kontakt:
daBuu je napisao/la:@super taj balon ide iza istoka ?
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam malo odsutan pa da napisem nesto u vezi tekme. Kao prvo od srca pozdrav svim normalnim manijacima kojima je svoj klub i njegove pobjede na prvom mjestu. Brato nama j derbi s vama Sarajevom,Celikom,Borcem,Slobodom i pobjediti vas je mnogo ljepsi osjecaj nego gorcina osvojene titule nekog kvazikluba od kojeg Vrbanjusa ima vise sluzbenih utakmica. Zao mi je pravo sto vam izbismo titulu ali yebiga to je sport i zato i nosi toliku draz. Zeljo je nas stari rival kojeg sam uzivo gledao u finalu KMT i mnogo puta u ovih 48 kuka. Zeljo je veliki klub i bit ce titula za vas. Ja ovo gledam kao zar bi MUTD dao Liverpoolu da neki kvazi MCITY ne bude prvakma daj bola gdje ce to. Navijanje po meni normala kao svaki put. Ako je nekom uvreda BCZKS onda neznam sta da odgovorim jer sam vec naveo koji nama znacaj ima utakmica protiv vas. Veliki pozdrav za sve normalne manijake a ovim nacikvaziinternethuliganima taki u stau radi napisanih bljuvotina prije i poslje utakmice. Pozdrav za plavi dio Sarajeva i vidimo se iduce godine
Pasa moj ja Vam ovo nikad necu zaboraviti da je Zeljo poveo culi bi mi Vasa skandiranja ta negativna atmosfera od navijaca se je osjetila kao da vam najveci neprijatelj dolazi i to je ono sto vam nikad necu zaboraviti Hvala Vam u svakom slucaju siguran sam da cete ubuduce dobijati ono sto zasluzujete tako ste mi pali u ocima da ti ti nemogu opisati .Na terenu je sve bilo fer i korektno malo neshvatljivo da se igraci toliko bore pa grcevi su vas hvatali u 80 minuti nadam se da cete biti pozvani ZAJEDNO SA SVOJIM IGRACIMA na proslavu TITULE HSK ZRINJSKI
nisam hto pisati prije ove tekme kakvi su odnosi bili izmedju Vas i nas jer bi ispalo da vam se nesto dodvoravam ali brate prva pjesma koju sam naucio od drugih klubova je bila Volim Velez I Red Army volim tebe Mostare .... koja se u nasoj skoli pjevala prije 16 godina
Svinjskom cestitam na zasluzenoj tituli mi nikad necemo biti kao vecina navijaca drugih klubova i srati kao sto su vecina navijaca nama radili gdje smo se morali pravdati za svoje titule pa cak i u sezoni u kojoj nismo primili 13 utakmica go sad kad cujem taj podatak sav se najezim.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
CARSONE ovo nisam napisao tebi nego normalnim navijacima Zelje koje postujem kao i njihov klub,kao i mnogo manijaka prijatelja koje imam. Ima poruka za tebe i takve u donjem dijelu mog posta
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Šiljak još da obezbjedi licencu i odradio je 5x vise pozitivnih stvari za klub nego Dzelo za 4 godine.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Pasrmko, ti si mi jedan od najdražih na ovom forumu. Nemoj se paliti na provokatore,a tačno je da si sve napisaou zadnjemdjelu svog teksta. Ja sam navijač Sarajeva i shvatam tvoj tekst ali malo ćeš naći ljudi ovdje koji će to razumjeti. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Vjeruj da ni meni nebi bilo pravo da je moje Sarajevo izgubilo, ali čestitam na pobjedi i pokažite da ste veliki pa puknite i sve ostale do kraja. Čitam tvoje postove i sve je OK.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:CARSONE ovo nisam napisao tebi nego normalnim navijacima Zelje koje postujem kao i njihov klub,kao i mnogo manijaka prijatelja koje imam. Ima poruka za tebe i takve u donjem dijelu mog posta
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:CARSONE ovo nisam napisao tebi nego normalnim navijacima Zelje koje postujem kao i njihov klub,kao i mnogo manijaka prijatelja koje imam. Ima poruka za tebe i takve u donjem dijelu mog posta
za prave navijace Zelje ti znas koje pravi navijaca mojne meni te suplje kad budu slavili TITULU a ti kao pravi navijac budes virio

-
- Kontakt:
Pare, samo pare! Ovo što spominješ u maju je biznis forum na kojem očekujete da će Vlasnik Džekinog kluba doći i uložiti nekoliko miliona za vaš klub. Optimistično! Samo čini mi se da je zadnjih par godina isprana priča o stadionu koji prave Nijemci, Austrijanci, Slovenci...Koldžo.super je napisao/la:i 2 idu za pare do kraja maja,jel dostatm8782 je napisao/la:Samo to...super je napisao/la:posle derbija pocinje sanacija pomocnog terena(investitor nas veliki navijac koji zeli da prvi tim i omladinci imaju sto bolje uslove za treniranje),posle ovoga najverovatnije gdje je beton ide gradnja balona i podloge za nase najmladje igrace...........lijepe vijesti![]()
![]()
,ili da do 5.5 mersin mora uplatiti pare ako ne uplate idu u najnizi rang a turski savez uplacuje..............hoces jos
Pare od Džeke zadnjih 5 godina!
Pare od Turaka 3-4 godine:
I najbolje veliki navijač Želje pravi pomoćni stadion- možda je Koldžo!!! A što ne napravi neku tribinu koja nije iza gola ili što ne napravi travu na glavnom terenu. Što pomoćni? I....
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
CARSONE nemam namjeru tebi objasnjavati i raspravljati se s tobom. Ovi inteligentniji ce skontati sta sam zelio da kazem. Meme 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ako se to desi prije europe nece valjati, a ni za sljedecu sezonu.super je napisao/la:bit ce puno vise odlazaka nego dolazaka
Za njega je recno da dolazi kao i ovi iz PSG-a, a da li ce doci vidjet cemo. Daj Boze da dođu i da se ostvari bilo kakav oblik saradnje.blu je napisao/la:Vlasnik man sitija Šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan obavjesten da ce klub u kojem je Edin Dzeko ponikao ucestvovati na SFB
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa tako je vec dvije godine i sve smo slabiji,ovi sto dođu samo popune mjesto a ne donesu neki novi kvalitet...super je napisao/la:bit ce puno vise odlazaka nego dolazaka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:CARSONE nemam namjeru tebi objasnjavati i raspravljati se s tobom. Ovi inteligentniji ce skontati sta sam zelio da kazem. Meme
brate ja ti kazem tu suplju mozes samo djeci prosipati jos jednom cu ponoviti volio bi da je Zeljo poveo tek onda bi vidjeli pravo lice navijaca Veleza u svakom slucaja hiljadu puta sam bio srcem uz Velez a sad me uospte ne interesujete
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lordiox101 i 55 gostiju.