BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
lucif3R666
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
to je to , odbranjeno 9 bodova od prosle godine ... nismo gledali mec pa ne znamo kako je izgledalo , al sigurno je da je damir psovao sve redom 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nikad naučiti da se igračima ne sudi po rankingu
Novi bodovi su tu, neka se samo sabiraju
Giustina prolazi sigurno, gledao sam njihov meč u dvorani...Damir je kompletniji, a to na šljaci mora doći do izražaja
Novi bodovi su tu, neka se samo sabiraju
Giustina prolazi sigurno, gledao sam njihov meč u dvorani...Damir je kompletniji, a to na šljaci mora doći do izražaja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Belloti nije dobio u ovoj nijednog kvalitetnog igrača, sve su večinom to bili ubjedljivi porazi od 500+ igrača. Ali očigledno je da je ovaj meč odigrao dosta dobro a da Damir nije bio na svom nivou.
Kao što kažeš bitno je da se bodovi skupljaju, vjerujem da će sljedeći meč odigrati dosta bolje a i nadam se da će biti stream
Kao što kažeš bitno je da se bodovi skupljaju, vjerujem da će sljedeći meč odigrati dosta bolje a i nadam se da će biti stream
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
znamo da damir lose igra protiv ovih ispod njega po rankingu , imam osjecaj da nekad podcijeni protivnika , pravi sarajlica
al kad dodju jaci , e onda damir dolazi na svoje , to smo se mogli uvjeriti 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Normalnije se ponaša u težim mečevima, to je više nego očigledno...a onda je i koncentracija na višem nivou 
De momak, ziv bio, nije ranting nego RANKING! Nije teska rijec, a kako godinama niko da ispravi, evo sam se registrovao pa de nemoj vise, tako ti Bugojna i centralne Bosne....Unofficialpage je napisao/la:Hahaha ovog treba lagano pobjedit. A ova dvojica su rantingom tu negdje, 20-30 pozicija je razlike a ovdje oko 200 pozicijalucif3R666 je napisao/la:nije na discoveriju na prezivljavanju , pa da stedi energijuUnofficialpage je napisao/la:Koliko se pati sa 322. igračem, Damire ovo se mora lagano uzimati da ne gubiš nepotrebno energiju.samo lijepo odspava i eto ga sutra ko nov
a pate se i ona dvojuca sto slijedecu igraju sa damirom
Vodi 5-2
Pobjeda 7-6(7) / 6-2
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha hvala na ispravci
Vidim nikome ne popravlja
Nego, kako znaš da sam iz Bugojna?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nebitno, imas one velike poruzne tamne naocale koje se ne bi trebalo nositi u kuci...Unofficialpage je napisao/la:Hahaha hvala na ispravciVidim nikome ne popravlja
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
A meni se čini da Damir bolje igra kad je sunčano vrijeme, znam da su na onoj temi ATP MaGiCa i formance često pisali o tim uslovima i šta odg Rafi šta Noletu, i kolko pratim Damira nekako mi najbolje partije pruža ono kad jako upekne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lakša loptica, ne treba ti toliko snage za udarce, a spin na FHu ima više učinka...a i on nema problema sa vručinama....znam da je redovno imao treninge oko 15:30-16:00 i ljeti u Sarajevu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi li ti iz Bugojna?Biki je napisao/la:Nebitno, imas one velike poruzne tamne naocale koje se ne bi trebalo nositi u kuci...Unofficialpage je napisao/la:Hahaha hvala na ispravciVidim nikome ne popravlja
![]()
Nego, kako znaš da sam iz Bugojna?Ne bih ovo tipkao, ali vidim volis tenis, ali nikako nauciti taj ranking, pa evo sad. Cuvaj se!
P.S. Nije kuća, ono sam se slikao za profilnu u školi
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Znači, nadati se da do RG upekneshminka je napisao/la:Lakša loptica, ne treba ti toliko snage za udarce, a spin na FHu ima više učinka...a i on nema problema sa vručinama....znam da je redovno imao treninge oko 15:30-16:00 i ljeti u Sarajevu...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Relativno lagana pobjeda Damira danas. Ocekujem da isto bude i u sljedecem kolu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir kad bi osvojio ovaj turnir i u Uzbekistanu bio bi negdje oko 80. pozicije na ATP listi. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Polahko korak po korak, dosta je i polufinale kad vidimo kakav ga protivnik tamo čeka, al ne bi me iznenadilo da Damir izbaci Stepaneka ako dođe do polufinala, ne bi me iznenadiloUnofficialpage je napisao/la:Damir kad bi osvojio ovaj turnir i u Uzbekistanu bio bi negdje oko 80. pozicije na ATP listi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može se očekivat polufinale, teško će ići protiv Stepaneka ali ako i na jednoj podlozi može pobjedit Damir Radeka to je onda ovdje, na šljaci.legenda reala je napisao/la:Polahko korak po korak, dosta je i polufinale kad vidimo kakav ga protivnik tamo čeka, al ne bi me iznenadilo da Damir izbaci Stepaneka ako dođe do polufinala, ne bi me iznenadiloUnofficialpage je napisao/la:Damir kad bi osvojio ovaj turnir i u Uzbekistanu bio bi negdje oko 80. pozicije na ATP listi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Loptica po vrućini više odskače. Jača je rotacija kod spina, što Damiru apsolutno odgovara.legenda reala je napisao/la:Znači, nadati se da do RG upekneshminka je napisao/la:Lakša loptica, ne treba ti toliko snage za udarce, a spin na FHu ima više učinka...a i on nema problema sa vručinama....znam da je redovno imao treninge oko 15:30-16:00 i ljeti u Sarajevu...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza je 65. alternativa za RG.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
setkic igra jos jedan chellenger igra dva chellengera u uzbekistanu , prvi na zemlji a drugi na hard 
mozel stranica gdje je objavljena lista ??
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:setkic igra jos jedan chellenger igra dva chellengera u uzbekistanu , prvi na zemlji a drugi na hard
http://www.tennisteen.it/entry-list/188 ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.