Safet Sušić - Pape
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ostavka je jedini logican slijed nakon svega 

- 1988risha
- Kontakt:
Ajde ba Virtual bezveze guraš u priču tog Sliškovića koji je i zaboravljen... Sušić prvo mora skontat da svjetski trener mora biti prije svega pedagog,a ne mahalac,koji ce pricat protiv svojih igrača i kad treba i kad ne treba,i prozivat ih po Avazu,umjesto da riješava stvari u 4 oka... isto tako smo mogli i bez Misimovića ostat prošle kvalifikacije,sve zbog njegovih glupavih izjava.. Ako neko ispadne iz forme i ne igra,onda ga i ne treba pozivat,dok se stanje ne popravi... Isto je to trebalo primjenit i na Prciću,momak sad igra standardno,a on ga je prvo olajav'o po Avazu... I uopste me ne iznenađuje što je isprovocirao momka od 20 godina, kad je uspio u onim kvalifikacijam da isprovocira i Misimovića,koji nije balavac i koji je zreo čovjek onda mi je sve jasno... I još mu taj momak guzove spasio protiv Bjelorusije,ne bi ni do baraža stig'o... [youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Spisak je postao nebitan, jer kakav god da bude, naći će se jedan ili dva igrača zbog kojih će svijet da se ruši. Napisao sam bezbroj puta, mi smo jedina reprezentacija gdje su važniji 21, 22 i 23. igrač u odnosu na ostalih 20.Murga je napisao/la:Puno nekih stvari mi nije jasno na forumu, a jedna od njih je da se Susic napada radi "pozvanih" igraca.
Samo je nevjerovatan fenomen da 90% ljudi koji ga kritikuju, da ne kažem mrze - dolaze iz Mostara, i oni su glavni kreatori ove forumaške hajke.
Paradoks je u tome što mu pripisuju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, a podržavali su ovog čovjeka, deklarisanog kockara, čovjeka koji je postao hit na Youtube i koji je sramota za sve nas,
[youtube][/youtube]
Sad vi meni recite ko je nepismen...
I ako je ovdje stvar u mostarcima i kako oni mrze Papeta,onda skontaj kakav je to trener kad mu glavni igrači rade ovo,a to se nikad prije nije desilo,naprosto ih izluđuje i zato ja pišem odavno,da naši igraču u njemu ne vide nikakav autoritet :
[youtube][/youtube]
Pa ti silni nesporazumi u tekmi s Egiptom,ovaj povrijeđen trazi izmjenu on mu ne da

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Ništa jače odavno na forumu nisam pročit'o.
Sada geografska pozicioniranost ima veze sa mišljenjem o nečemu. Gdje ode ovaj forum majko moja. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo sam cekao da neko postira slucaj Misimovic i Bjelorusiju. Svi vi koji prizeljkuju npr. Halilhodzica ili nekog autoritativnijeg trenera - Nakon ovog slucaja, taj Misimovic kod takvog trenera vise nikad ne bi dobio poziv. Susic je presao preko toga, jer zna da smo vecinu kvalifikacija imali 12 do 13 igraca koji mogu igrati fudbal na nivou. Znaci nije se rijesio Misimovica nakon ovog slucaja, i taj isti Misimovic kad se Pjana povrijedio u najvaznijoj utakmici protiv Grcke odigra fenomenalno, ne samo da je namijestio 2 gola, nego je i trcao po terenu. Dakle, i ja se nekad nisam slagao sa Susicem, posebno u prvom ciklusu, ali za mene je najbitniji rezultat a to je da nas je covjek odveo na prvo veliko takmicenje, i reci da tu nema njegovog ucinka i govoriti da je grupa bila laka je veliko podcjenjivanje.1988risha je napisao/la:Ajde ba Virtual bezveze guraš u priču tog Sliškovića koji je i zaboravljen... Sušić prvo mora skontat da svjetski trener mora biti prije svega pedagog,a ne mahalac,koji ce pricat protiv svojih igrača i kad treba i kad ne treba,i prozivat ih po Avazu,umjesto da riješava stvari u 4 oka... isto tako smo mogli i bez Misimovića ostat prošle kvalifikacije,sve zbog njegovih glupavih izjava.. Ako neko ispadne iz forme i ne igra,onda ga i ne treba pozivat,dok se stanje ne popravi... Isto je to trebalo primjenit i na Prciću,momak sad igra standardno,a on ga je prvo olajav'o po Avazu... I uopste me ne iznenađuje što je isprovocirao momka od 20 godina, kad je uspio u onim kvalifikacijam da isprovocira i Misimovića,koji nije balavac i koji je zreo čovjek onda mi je sve jasno... I još mu taj momak guzove spasio protiv Bjelorusije,ne bi ni do baraža stig'o... [youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Spisak je postao nebitan, jer kakav god da bude, naći će se jedan ili dva igrača zbog kojih će svijet da se ruši. Napisao sam bezbroj puta, mi smo jedina reprezentacija gdje su važniji 21, 22 i 23. igrač u odnosu na ostalih 20.Murga je napisao/la:Puno nekih stvari mi nije jasno na forumu, a jedna od njih je da se Susic napada radi "pozvanih" igraca.
Samo je nevjerovatan fenomen da 90% ljudi koji ga kritikuju, da ne kažem mrze - dolaze iz Mostara, i oni su glavni kreatori ove forumaške hajke.
Paradoks je u tome što mu pripisuju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, a podržavali su ovog čovjeka, deklarisanog kockara, čovjeka koji je postao hit na Youtube i koji je sramota za sve nas,
[youtube][/youtube]
Sad vi meni recite ko je nepismen...
I ako je ovdje stvar u mostarcima i kako oni mrze Papeta,onda skontaj kakav je to trener kad mu glavni igrači rade ovo,a to se nikad prije nije desilo,naprosto ih izluđuje i zato ja pišem odavno,da naši igraču u njemu ne vide nikakav autoritet :
[youtube][/youtube]
Pa ti silni nesporazumi u tekmi s Egiptom,ovaj povrijeđen trazi izmjenu on mu ne daOvaj psuje sto izlazi a 5 tekmi slobodan u bundesligi
CIRKUS ŽIVI,a l vjerovatno su i oni mostarci kako ti kažež Virtual
[youtube][/youtube]
- 1988risha
- Kontakt:
Pa normalno je da će preći preko toga kad mu je Miske spasio guzicu i gurno nas u baraž u tim kvalifikacijama,a lagano smo mogli ispast i Safet bi morao ići,a ovako mu je obezbjedio sljedeće kavalifikacije za SP
Lako je se k.určit i pravit baja preko Avaza sa djecom od 19-20 godina,ovim standardnim ne smije nista pisnuti,i čim nešto nije u redu odmah ga izbojkotuju kao protiv faraona tekma.. zato kazem da nikad nije imao niti ce imat neko postovanje od strane igrača,možda jedino od ovih iz HNL koji ni sami ne znaju zasto su u repki 

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Bojim se da bi ekipa mogla podbaciti na SP iskljucivo zbog odnosa sa "selektorom", zbog nekakvog inata, i da bi najvise mi mogli ponovo izvisiti, jer ovo cekamo godinama.1988risha je napisao/la:Pa normalno je da će preći preko toga kad mu je Miske spasio guzicu i gurno nas u baraž u tim kvalifikacijama,a lagano smo mogli ispast i Safet bi morao ići,a ovako mu je obezbjedio sljedeće kavalifikacije za SPLako je se k.určit i pravit baja preko Avaza sa djecom od 19-20 godina,ovim standardnim ne smije nista pisnuti,i čim nešto nije u redu odmah ga izbojkotuju kao protiv faraona tekma.. zato kazem da nikad nije imao niti ce imat neko postovanje od strane igrača,možda jedino od ovih iz HNL koji ni sami ne znaju zasto su u repki
Da je Savez normalan, davno bi sa sarlatanom raskinuli ugovor, i ne kontam kako Osim misli da ce se odnosi u repci popraviti kad je i jedna i druga strana vise nego tvrdoglava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj @velez tripuje opasno, sta gutas koje bobe de reci da i ja budem malo lud ...
Zapeo lik da je u reprezentaciji sve u rasulu, ispada svi igraci bojkotuju Susica, savez se bojkotuje, nista ne rade propadamo ...itd. A onda kaze da mjenjamo selektora pred SP i onda ce sve bit super, igraci ce preko noci da se "sloze" sa novim selektorom, doci ce nenadyebivi Prcic i prolazimo gruper 120% (uz pobjedu nad Argentinom 2:4).
Daj malo se ohladi ...

Zapeo lik da je u reprezentaciji sve u rasulu, ispada svi igraci bojkotuju Susica, savez se bojkotuje, nista ne rade propadamo ...itd. A onda kaze da mjenjamo selektora pred SP i onda ce sve bit super, igraci ce preko noci da se "sloze" sa novim selektorom, doci ce nenadyebivi Prcic i prolazimo gruper 120% (uz pobjedu nad Argentinom 2:4).
Daj malo se ohladi ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
ok, pogledao sada ponovo ovaj klip sa ibisevicem i ne znam otkuda sada da on psuje nesto susicu. mislim, psuje ali mozda psuje sam sebi jer je lose odigrao ili sto je cijeli tim odigrao lose. mozda je ta psovka ista koju ja sam sebi namjenim milion puta kada uradim nesto lose. ne mora biti odmah teorija zavjere sada iz sapunica
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Sto se ovi sa reprezen.t.acija. b a ulizavaju 

Ma takve ne shvataj ozbiljno, vidis da tip zivi u nekom svom svijetu. Dovoljno je procitati prvi pasus njegovog poduzeg komentara i o kakvoj se osobi radi.Elegant je napisao/la:Ovaj @velez tripuje opasno, sta gutas koje bobe de reci da i ja budem malo lud ...![]()
Daj malo se ohladi ...
Samo ignorises.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kod mene je odavno na ignore, vidim samo kad ga citiraju. Od prvog dana ide po matrici, samo ponekad promijeni redoslijed riječi.emir79 je napisao/la:Ma takve ne shvataj ozbiljno, vidis da tip zivi u nekom svom svijetu. Dovoljno je procitati prvi pasus njegovog poduzeg komentara i o kakvoj se osobi radi.
Samo ignorises.
Vrijeđati Safeta Sušića kao selektora, to mogu shvatiti (veoma teško), ali vrijeđati ga kao igrača, e to mi ne ide u glavu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Drago mi je da se preostala grupica zetona (vojni termin za nekoga ko se uvlaci nadredjenima-moram objasniti prvacicima) skupila kako bi jos jedanput jedni druge tetošili
.
Ocekivao sam veci broj uvreda na licnoj osnovi, to je jedini demant na koji sam navikao od onih koji nemaju sta napisati.

Ocekivao sam veci broj uvreda na licnoj osnovi, to je jedini demant na koji sam navikao od onih koji nemaju sta napisati.
Samo nam ostaje nada u Zmajeve.Oni trebaju istrcati na teren,rasporediti se onako kako je najbolje i odigrati najbolje sto mogu za svoju domovinu.Takvim igracima trener i ne treba,vecina njih svakako zna vise od njega.A na kraju krajeva on im niti ima niti zna reci ista pametno.Nema pojma o taktici,nema pojma o protivnicima,ne analizira ih niti on uopste zna analizirati neciju igru,zato se i ne trudi.
Znaci,uzdamo se u nase Zmajeve i njihovo neupitno znanje i volju a u strucnjaka ni sekunde.
Znaci,uzdamo se u nase Zmajeve i njihovo neupitno znanje i volju a u strucnjaka ni sekunde.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Uzasno lose ti stoji ova uloga nevinasca kojeg vrijedjaju i napadaju jer ne pamtim kad sam procitao tvoj post da u njemu nema neka socna seljacka uvreda na racun selektora.velez_mostar je napisao/la: Ocekivao sam veci broj uvreda na licnoj osnovi, to je jedini demant na koji sam navikao od onih koji nemaju sta napisati.

- donniedarko
- Kontakt:
Postedi nas daljih blamaza Susicu i dostojno napusti mjesto selektora 

- RockyMaivia
- Kontakt:
Pape,odlazi iz svetinjedonniedarko je napisao/la:Postedi nas daljih blamaza Susicu i dostojno napusti mjesto selektora

StarMo nije skutorija...
Bas vas cita i samo sto se nije spremioRockyMaivia je napisao/la:Pape,odlazi iz svetinjedonniedarko je napisao/la:Postedi nas daljih blamaza Susicu i dostojno napusti mjesto selektora

- RockyMaivia
- Kontakt:
Da ima imalo obraza,otisao bi iz reprezentacije nakon poraza od Egipta.emir79 je napisao/la:Bas vas cita i samo sto se nije spremioRockyMaivia je napisao/la:Pape,odlazi iz svetinjedonniedarko je napisao/la:Postedi nas daljih blamaza Susicu i dostojno napusti mjesto selektora
StarMo nije skutorija...
Ni slucajno ne produzivati ugovor s njim,to bi nas dokrajcilo i sve bi se raspalo pa bi morali sve ispocetka.
Neka odsjedi ili odstoji jos SP i noga,bez obzira na rezultat.Svakako nista nije njegova zasluga,igraci su mu pošlepali propalu trenersku karijeru,dosta mu.
Neka odsjedi ili odstoji jos SP i noga,bez obzira na rezultat.Svakako nista nije njegova zasluga,igraci su mu pošlepali propalu trenersku karijeru,dosta mu.
Ne dala vas nana ruziti, sto ste vi ovdje svi obrazli.RockyMaivia je napisao/la: Da ima imalo obraza,otisao bi iz reprezentacije nakon poraza od Egipta.
@Drummer, je li i Egipat zasluga igraca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.