Odakle znas da se nisu odazvali???dino-92 je napisao/la:pola od ovih im se nije odazvalo, kao npr grbic ili martinovic. ovaj drugi svakako vise voli njemacku
ali u svakom slucaju se treba ugledati na njih, to je pravi skauting.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Vidi imaju skoro isto igraca iz Hajduka u kadetskoj kao mi u A-reprezentaciji.edinjo-bih je napisao/la:Evo koga su Hrvati pozvali u u17/u18 kamp:
24. Andrija Balić (Hajduk)
25. Trojan Maloku (Hajduk)
26. Ante Vrljičak (Hajduk)
27. Nikola Vlašić (Hajduk)
28. Ivan Mamut (Hajduk)
29. Boris Rapaić (Hajduk)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Zato što naša **** u savezu lažu, nabijem ovom prilikom i Begića i Bakovića, koji slagaše na presici da će ova U15 reprezentacija služiti za filtriranje talenata iz dijaspore i vidimo isfiltriraše je pravo svaka im častBatko je napisao/la:Oni nista ne prepustaju slucaju......Cak 14 dijasporaca iz Njemacke..... A kod nas se ceka da zaigraju za Njemacku pa onda trcimo za njima...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Pa pisao sam ovdje vec jednom kako to Hrvati rade. Oni u svakoj interesantnoj drzavi imaju svoje skaute koji odmah stupaju u kontakt sa mladim igracima i rano ih vec privode reprezentaciji. Kod nas se ne zna ko pije, a ko placa. Pocevsi od saveza, preko selektora mladih reprezentacija pa do Susica. Kad nam se posreci (tip Kolasinac koji je sve sam uradio i neoficijelni ljudi kao i Spahic su se brinuli oko njega), onda nam se posreci i to je to.
Kakav savez ili ti selektori. Pa ti seljaci cekaju mjesec, dva, da im jedan Arslanagic dodje na navijanje u Innsbruck, kako bi pokrenuli proces za mjenjanje sportskog drzavljanstva. I to na datum kada mora igrati za U21 Belgije.
Tipicni nesposobnjaci koji nemaju plan A, a kamoli B. A momak je space shuttle za pojedine invalide koje Susic poziva.
Kakav savez ili ti selektori. Pa ti seljaci cekaju mjesec, dva, da im jedan Arslanagic dodje na navijanje u Innsbruck, kako bi pokrenuli proces za mjenjanje sportskog drzavljanstva. I to na datum kada mora igrati za U21 Belgije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja sam pisao ovdje ima 3-4 god za golmana iz širokog koji igra za u14 rapida..eno ga sad u prvom timu rapida i pogađate za koga brani?dino-92 je napisao/la:pola od ovih im se nije odazvalo, kao npr grbic ili martinovic. ovaj drugi svakako vise voli njemacku
hrvati imaju bolji skauting, vise se bore za igrace..zovu sve zivo..a i repka i savez je s vecom reputacijom od bih..
al ovi iz bh saveza levati teski..sve odreda..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Za skauting i trenere Hrvatskih selekcija si 100 posto u pravu. Hrvati se pise velikim pocetnim slovom pa gdje ti da to pogrijesisKevin je napisao/la:ja sam pisao ovdje ima 3-4 god za golmana iz širokog koji igra za u14 rapida..eno ga sad u prvom timu rapida i pogađate za koga brani?dino-92 je napisao/la:pola od ovih im se nije odazvalo, kao npr grbic ili martinovic. ovaj drugi svakako vise voli njemacku
hrvati imaju bolji skauting, vise se bore za igrace..zovu sve zivo..a i repka i savez je s vecom reputacijom od bih..
- legenda reala
- Kontakt:
Mamić i sl su lopovi, ali je njima bar na drugom mjestu interes reprezentacije, dok kod nas to nije slučaj, većini je interes da repka bude što gora i naravno da će imati veći renome i sl., rade godinama na tome, kod nas se kao tek nešto počelo raditi, iako je sve to još uvijek tanko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nemoj se zavaravat s rejtingom ..dubrovnik je napisao/la:Za skauting i trenere Hrvatskih selekcija si 100 posto u pravu. Hrvati se pise velikim pocetnim slovom pa gdje ti da to pogrijesisKevin je napisao/la:ja sam pisao ovdje ima 3-4 god za golmana iz širokog koji igra za u14 rapida..eno ga sad u prvom timu rapida i pogađate za koga brani?dino-92 je napisao/la:pola od ovih im se nije odazvalo, kao npr grbic ili martinovic. ovaj drugi svakako vise voli njemacku
al ovi iz bh saveza levati teski..sve odreda..![]()
![]()
Hrvatska A repka i nema bas nesto puno veci rejting nego nasa tj. jos uvijek ima ali stizemo brzo a HNS je leglo kriminala i korupcije kao i NSBIH. Ipak taj savez za izbornike uvjek postavlja nove legende Hrvatskog nogometa i na tome mu treba cestitati kao i na borbi za igrace koji imaju sanse zaigrat za repku. Da su ovi nasi iz saveza kreteni slazem se 100 posto sa tobom takodjer.
ako pratis moje pisanje inače na forumu..uglavnom pisem sve malim slovima..znaci ne gledam na pravopis ovdje..kazem u vecini slucajeva..
Ne zavaravam se sve je vise pozicija u nasoj repki gdje igraju bolji igraci nego u Hrvatskoj. Sve je vise Bosanskohercegovackih igraca mladih naravno sto se povezuju sa najvecim klubovima i mislim da se to mjenja. Da savez nije tome razlog slazem se u potpunosti i to se dogadja usprkos savezu i nasim selektorima a ne radi njih.Veliko slovo je sala.
evo samo jedan tekst kako se radi u drugim zemljama u odnosu na ovdje gdje ste svi popljuvali Mirka Marića
p.s. i ovaj porijeklom iz bih...cale mu iz zenice
znači svugdje je normalno da igrač bira gdje želi igrat samo u nas je to "zločin"..osim kad netko iz njemačke npr zaigra za bih..onda je tu zasluga skauta..treba igrat za svoju zemlju itd...Novi 'kockasti': Zbog Hrvatske je odbacio dres moćnog 'elfa'
Igrao sam za Njemačku, no čim je stigao poziv Hrvatske, nisam dvojio. To je san mojih roditelja, ali i moj, rekao je Armando Tikvić (17), igrač Hamburga...
Tata Josip dao mi je ime po Diegu Armandu Maradoni. Sanjao je da ću jednog dana biti nogometaš. Rođen sam u Hamburgu, no u kući se uvijek govorilo hrvatskim jezikom. Išao sam u hrvatsku katoličku školu i posebno sam pohađao školu hrvatskog, kaže Armando Tikvić, koji je pozvan u U-18 reprezentaciju Hrvatske.
Armando je igrao za Njemačku U-17 u kvalifikacijama za EP i na mjestu lijevog bočnog je oduševio.
- Nijemci nisu stvarali probleme. Poštuju moju želju da zaigram za Hrvatsku. Mama Tonka je iz Otoka kraj Vinkovaca, a tata Josip iz Zenice. Presretni su što ću odjenuti najdraži dres - na besprijekornom hrvatskom rekao je vrlo pristojni Armando.
Danas će se pridružiti suigračima i izborniku Zoranu Vuliću u Sl. Brodu.
- Velika mi je želja upoznati Luku Modrića. Kad je Hrvatska 2006. igrala u Wolfsburgu prijateljsku utakmicu protiv Poljske, tata i ja smo bili na stadionu. Imao sam devet godina i tata mi je rekao: ‘Gledaj, ovaj će dečko biti sjajan’. Tad smo prvi put sreli Modrića. Presretan sam što je sad u Realu jer nikad neću zaboraviti kako sam ga gledao. A kad bih jednom zaigrao uz njega, to bi bilo ispunjenje sna - završio je igrač Hrvatske, koji ide stopama braće Kovač, Klasnića...
Ma nije njegovo prezime u Njemackoj tisucama godina kao tvoje sto je u BIH pretpostavljam. Ja nemam nista protiv da Hrvatska ubire igrace rodjene u Njemackoj koji su Hrvati ali bi volio da ih i nasi ubiru ako su porijeklom iz BIH. Ali sam ostro protiv toga da djeca rodjena u BIH igraju za Hrvatsku, Tursku, Srbiju i nije normalno da igraju za druge ali tome se ne moze nista. Kako sadis tako pozanjes uvijek se to na kraju plati.Kevin je napisao/la:evo samo jedan tekst kako se radi u drugim zemljama u odnosu na ovdje gdje ste svi popljuvali Mirka Marića
znači svugdje je normalno da igrač bira gdje želi igrat samo u nas je to "zločin"..osim kad netko iz njemačke npr zaigra za bih..onda je tu zasluga skauta..treba igrat za svoju zemlju itd...Novi 'kockasti': Zbog Hrvatske je odbacio dres moćnog 'elfa'
Igrao sam za Njemačku, no čim je stigao poziv Hrvatske, nisam dvojio. To je san mojih roditelja, ali i moj, rekao je Armando Tikvić (17), igrač Hamburga...
Tata Josip dao mi je ime po Diegu Armandu Maradoni. Sanjao je da ću jednog dana biti nogometaš. Rođen sam u Hamburgu, no u kući se uvijek govorilo hrvatskim jezikom. Išao sam u hrvatsku katoličku školu i posebno sam pohađao školu hrvatskog, kaže Armando Tikvić, koji je pozvan u U-18 reprezentaciju Hrvatske.
Armando je igrao za Njemačku U-17 u kvalifikacijama za EP i na mjestu lijevog bočnog je oduševio.
- Nijemci nisu stvarali probleme. Poštuju moju želju da zaigram za Hrvatsku. Mama Tonka je iz Otoka kraj Vinkovaca, a tata Josip iz Zenice. Presretni su što ću odjenuti najdraži dres - na besprijekornom hrvatskom rekao je vrlo pristojni Armando.
- Velika mi je želja upoznati Luku Modrića. Kad je Hrvatska 2006. igrala u Wolfsburgu prijateljsku utakmicu protiv Poljske, tata i ja smo bili na stadionu. Imao sam devet godina i tata mi je rekao: ‘Gledaj, ovaj će dečko biti sjajan’. Tad smo prvi put sreli Modrića. Presretan sam što je sad u Realu jer nikad neću zaboraviti kako sam ga gledao. A kad bih jednom zaigrao uz njega, to bi bilo ispunjenje sna - završio je igrač Hrvatske, koji ide stopama braće Kovač, Klasnića...![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja nisam popljuvao Marica niti treba njega pljuvati nego hrvatski savez, jer su pozvali kapitena nase U-17 reprezentacije. Nismo mi tamo neka Njemacka, mi smo ipak prve komsije, tzv. prijateljska zemlja s kojom djele granicu i mnogo toga, i to je bio pravi hinjski potez.Kevin je napisao/la:evo samo jedan tekst kako se radi u drugim zemljama u odnosu na ovdje gdje ste svi popljuvali Mirka Marića
kakve veze ima kolko je čije prezime gdje i kakve veze imam ja sa marićem..šta ti znaš odakle je njegovo porijeklo jer živi uz granicu sa hr, mozda su njegovi iz hr dosli u grude?dubrovnik je napisao/la:Ma nije njegovo prezime u Njemackoj tisucama godina kao tvoje sto je u BIH pretpostavljam. Ja nemam nista protiv da Hrvatska ubire igrace rodjene u Njemackoj koji su Hrvati ali bi volio da ih i nasi ubiru ako su porijeklom iz BIH. Ali sam ostro protiv toga da djeca rodjena u BIH igraju za Hrvatsku, Tursku, Srbiju i nije normalno da igraju za druge ali tome se ne moze nista. Kako sadis tako pozanjes uvijek se to na kraju plati.Kevin je napisao/la:evo samo jedan tekst kako se radi u drugim zemljama u odnosu na ovdje gdje ste svi popljuvali Mirka Marića
- Velika mi je želja upoznati Luku Modrića. Kad je Hrvatska 2006. igrala u Wolfsburgu prijateljsku utakmicu protiv Poljske, tata i ja smo bili na stadionu. Imao sam devet godina i tata mi je rekao: ‘Gledaj, ovaj će dečko biti sjajan’. Tad smo prvi put sreli Modrića. Presretan sam što je sad u Realu jer nikad neću zaboraviti kako sam ga gledao. A kad bih jednom zaigrao uz njega, to bi bilo ispunjenje sna - završio je igrač Hrvatske, koji ide stopama braće Kovač, Klasnića...![]()
znaci tebi je ok da hr i bih uzimaju djecu rodjenu u njemackoj, ali nije da ostali uzimaju djecu rodjenu u bih?
znaci kad meni treba to je ok, ali kad tebi treba to nije ok..
edit: da se razumijemo iskreno me boli neka stvar di ce maric igrat..meni je bitno da igra dobro za siroki..ja sam ocekivao da ce ostat u bih repki ali nije i boze moj sta sad
Sad nista, ne znam sto uopste zapinjes oko njega. Niko ga nije ni spomenuo ovdje nego ti.
naisao sam na tekst jedan na 24sata pa sam zaljepio..imas iznad ako ti se da citaj..ako ne preskoci postove i raspravu i caoMozambik je napisao/la:Sad nista, ne znam sto uopste zapinjes oko njega. Niko ga nije ni spomenuo ovdje nego ti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neka igraju za koga hoce. Hvala Bogu, Bosna je uvijek bila raspadnik talenata, to ce i biti i u buducnosti. Od pjesme pa do sporta 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast Hrvatima na tom potezu, dabogda "ukrali" jos vise kad su nasi tako nesposobni da isto urade u drugim drzavama. Kod nas vlada neprofesionalnost i nepotizam, kriminal, tako da cemo i vise gubiti.calcio je napisao/la: Ja nisam popljuvao Marica niti treba njega pljuvati nego hrvatski savez, jer su pozvali kapitena nase U-17 reprezentacije. Nismo mi tamo neka Njemacka, mi smo ipak prve komsije, tzv. prijateljska zemlja s kojom djele granicu i mnogo toga, i to je bio pravi hinjski potez.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ma neee ne smijes to reci, mi imamo najbolji skauting na svijetu.Kevin je napisao/la: hrvati imaju bolji skauting, vise se bore za igrace..zovu sve zivo..a i repka i savez je s vecom reputacijom od bih..
Mi skautiramo po Germaniji Sportagenturi i tako to.
Uz komentar. Prije tebe uopste ga niko nije spomenuo, sam si zapoceo raspravu i sam je zavrsio.Kevin je napisao/la:naisao sam na tekst jedan na 24sata pa sam zaljepio..imas iznad ako ti se da citaj..ako ne preskoci postove i raspravu i caoMozambik je napisao/la:Sad nista, ne znam sto uopste zapinjes oko njega. Niko ga nije ni spomenuo ovdje nego ti.
Pitas sta sad?
Pa nista, zapjevatu mu: Pusi racku, ko te yebe moze Bosna i bez tebe Mirko Maricu
Ja nisam popljuvo Marica vec mi je bilo zao sto je prebjego, ali eto cestitam mu na izboru i zapamti Kevine da ga nisam iza te rasprave nikad spomenuo niti cu on je reprezentativac druge drzave meni drage ali ne najdraze. Izaberite svi srcem i igrajte za koga zelite ali od pocetka odmah odbijte BIH nikad necete pameti doci.Ova nasa djeca su rodjena u inostranstvu spletom nesretnih okolnosti a ako su Maricevi iz Hrvatske makar i djedovi ja mu se ispricavam ali znam da nisu. Svaki Bosnjak kome se djed rodio van Bosne ja ga ne bih ni zvao da igra za nas ali takvih nema i ti to i sam znas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.