Meni vise slicnosti sa Dinamom ima Zvezda, nego sto ima Celtic. I za Zvezdu navija pola Srbije, i Zvezda ima veze sa pocetkom rata, i Delije su ucestvovale u ratu... Znaci, sve sto mozes prisit Dinamu, mozes i Zvezdi. Ne moras ici tako daleko u trazenju kluba za usporedbu. Zato bi vam najbolje bilo da se zbratimite jer ste jako slicni. Sta mislis o mome prijedlogu?CelticFan je napisao/la:Vidim puno gluposti napisano na ovoj temi, ljudi ako nemate pojma o nogometu idite na neke druge stranice i tamo baljezgajte, pogotovo onaj debil što napiše da Dinamo ima navijača kao Cibona. Za Dinamo navija pola Hrvatske i on je za većinu Hrvata puno više od kluba. U nogometnom svijetu se Dinamo može uspoređivati jedino sa Glasgow Celticom, svi znaju što tim ljudima znači taj klub, slično je i sa Dinamom. Zna se koja je utakmica bila početak rata u Hrvatskoj i što su BBB dali u obrani zemlje i zato je taj klub svetinja i nema mu ravna na planeti. Svaka čast Hajduku i Torcidi i njihovoj strasti, ali Dinamo je ipak puno nacionalističkiji i hrvatskiji klub. Mogu reći samo...Dinamo, moj Dinamo, ja volim tebe jakoo!
Valencia vidim da si pravi nogometni znalac, a volim i ljude koji ne navijaju za Real ili Barcu. Celtic je Dinamov bratski klub, kao što je Oly Zvezdin, pa sam zato to uzeo za usporedbu. Poštujem i njihovu ljubav prema klubu, ali bih rekao da je ovo za nijansu veće. Isto kao što će jedan Škot ili Irac više voliti domovinu od Engleza. Što se tiče bratimljenja sa Ganima, ne znam samo kako to još nije nikom palo na pamet, hahaValencia je napisao/la:Meni vise slicnosti sa Dinamom ima Zvezda, nego sto ima Celtic. I za Zvezdu navija pola Srbije, i Zvezda ima veze sa pocetkom rata, i Delije su ucestvovale u ratu... Znaci, sve sto mozes prisit Dinamu, mozes i Zvezdi. Ne moras ici tako daleko u trazenju kluba za usporedbu. Zato bi vam najbolje bilo da se zbratimite jer ste jako slicni. Sta mislis o mome prijedlogu?CelticFan je napisao/la:Vidim puno gluposti napisano na ovoj temi, ljudi ako nemate pojma o nogometu idite na neke druge stranice i tamo baljezgajte, pogotovo onaj debil što napiše da Dinamo ima navijača kao Cibona. Za Dinamo navija pola Hrvatske i on je za većinu Hrvata puno više od kluba. U nogometnom svijetu se Dinamo može uspoređivati jedino sa Glasgow Celticom, svi znaju što tim ljudima znači taj klub, slično je i sa Dinamom. Zna se koja je utakmica bila početak rata u Hrvatskoj i što su BBB dali u obrani zemlje i zato je taj klub svetinja i nema mu ravna na planeti. Svaka čast Hajduku i Torcidi i njihovoj strasti, ali Dinamo je ipak puno nacionalističkiji i hrvatskiji klub. Mogu reći samo...Dinamo, moj Dinamo, ja volim tebe jakoo!
Kakvo je to tvoje iskustvo? Nije sad da pratim hr. navijacku scenu, ali kad god su neki ispadi, uglavnom su to BBB, vrlo cesta slika sa uzdignutom desnicom, povici poput "za dom spremni", "u boj u boj"... Pjevaju li to i navijaci Hajduka (nije retoricko pitanje, nego fkt. pitam zato sto ne znam).Valencia je napisao/la: Moje iskustvo govori da su Splice puno veci nacionalisti (i sovinisti posebno) od vas Purgera. To je moje misljenje i moj utisak, sto ne znaci da je tako.
Pozdrav tebi!
Rek'o sam da je to moje misljenje i moj utisak. Poznajem (povrsno) neke huligane iz redova BBB i Torcide i moj je utisak da su Splice puno vise sovinisticki orjentisane. Ali, ne moze se na osnovu par ljudi donosit neki zakljucak. Sto se tice Splicana i Zagrepcana, opet imam utisak da su Splice vise neprijateljski orjentisane prema strancima nego Purgeri. Govorim iz licnog iskustva, jednom prilikom je bilo jako zabavnoribery je napisao/la:Slazem se sa svim, osim sa ovom pretposljednjom recenicom:Kakvo je to tvoje iskustvo? Nije sad da pratim hr. navijacku scenu, ali kad god su neki ispadi, uglavnom su to BBB, vrlo cesta slika sa uzdignutom desnicom, povici poput "za dom spremni", "u boj u boj"... Pjevaju li to i navijaci Hajduka (nije retoricko pitanje, nego fkt. pitam zato sto ne znam).Valencia je napisao/la: Moje iskustvo govori da su Splice puno veci nacionalisti (i sovinisti posebno) od vas Purgera. To je moje misljenje i moj utisak, sto ne znaci da je tako.
Pozdrav tebi!
Pa oni to i ne kriju to je svima jasno.HOS je napisao/la:Sto se tice Torcide i fasizma, bilo je podosta incidenata u vezi ovoga u Podgorici.
20 god.brz,jak igrac,igra slicno kao Said,lijevo-desno krilo i spic..mada je ovaj najbolji u spicu,explozivan drama,ja imam osjecaj da mu treba malo dok odluci sta ce,kako ce sa loptom,al kad odluci onda i obicno uspije ono sto je naumio..potpisao 7,5 godina s tim da ce sad na posudbu,nadam se da ce ostat u Slobodi,u ovoj polusezoni 5 golova postigao,momak ima potencijala al treba radit jos s njim,ima prostora da napredujeHOS je napisao/la:Citam evo da je Dinamo doveo i mladog Slomica iz Slobode, zna li iko ista o ovome igracu?
Hehe, koliko sto ste dobili za Husejinovica? Citao sam negdje oko 500000.ultrasstyle_tz je napisao/la:I ja se nadam da ce ostat kod nas polusezonu i da smo bar 200.000-300.000 uzeli![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.