La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Strasan trener, top trener svijeta, mozda bi bilo previse da kazem najbolji na svijetu, ali je sama krema. Ono sto me najvise fascinira kod njega je pozitivna energija, onaj optimizam i entuzijazam koji tako genijalno uspjeva transmitirati na navijace i igrace. 90 minuta stoji pored terena, dize publiku na noge, daje upute igracima, covjek bukvalno promukne nakon utakimce. I pored svega toga nakon sto Atletico zabije gol kod njega vidis ono istinsko radovanje, ne isforsirano kao kod Mourinha, Carla ili Tate.
[youtube][/youtube]
Jako dobar video.
[youtube][/youtube]
Jako dobar video.
Marksizam u skole!
Fidel Chavez nastupa za Elche. Bravo za roditelje momka 
Marksizam u skole!
Bravo Vela majstore! 
- _forzamilan_
- Kontakt:
U slučaju da 2 ili više timova ima isti broj bodova šta se prvo gleda u španskoj ligi, gol razlika ili međusoban duel?
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 20 apr 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Medjusobni duel._forzamilan_ je napisao/la:U slučaju da 2 ili više tima ima isti broj bodova šta se prvo gleda u španskoj ligi, gol razlika ili međusoban duel?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i Igrač kola

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vazna pobjeda Getafea protiv Malage za bijeg iz zone ispadanja 
Sorry ako je bilo al ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Navijac koji je bacio bananu Alvesu dobio je dozivotnu zabranu odlaska na stadion od Villareala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odlična utakmica u Vigu, Celta izdominirala
fkt igraju odlično u posljednje vrijeme. Pri rezultatu od 4-0 Bermejo dobija poklon loptu i papak k'o da krompir šuta, lopta se jedva otkotrlja do gola, tačnije do golmana
nakon toga su se opustili i primili bezveze gol. Nolito opet zabio 2 gola.. lik igra fenomenalno, al' sebičan je do bola. Dobro bi legao Atletiku ukoliko prodaju Costu.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Consigliere
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:Sorry ako je bilo al ...![]()
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dani Alves, pojeo bananu
pokazao da je čovjek od krvi i mesa... U odnosu na neke koji misle da su "Izabrani" 
Bravo za Danija
Dodji u United 
Bravo za Danija
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izvol'teTariqAli je napisao/la:@Rio. Fali igrac kola i tim kola.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
samo istresite svotu i vodite klauna odmahDalam je napisao/la:Dani Alves, pojeo bananupokazao da je čovjek od krvi i mesa... U odnosu na neke koji misle da su "Izabrani"
Bravo za Danija![]()
![]()
Dodji u United
Istrescemo mi njima svotu plus dani samo da idelet3 je napisao/la:samo istresite svotu i vodite klauna odmahDalam je napisao/la:Dani Alves, pojeo bananupokazao da je čovjek od krvi i mesa... U odnosu na neke koji misle da su "Izabrani"
Bravo za Danija![]()
![]()
Dodji u United
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
špansko finale

terabajt je napisao/la:madridsko finale![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
mbia odvede sevillu u finale
,
nezz ti navijaci iz seville stvarno su ekstra (od obje ekipe ) ,radi njih mi je posebno drago sto je sevilla prosla ,ovaj gol mbie podsjeti me na onu godinu kad ih palop spasi u zadnjoj minuti protiv shakhtara i osvojise kasnije
[youtube][/youtube]
nezz ti navijaci iz seville stvarno su ekstra (od obje ekipe ) ,radi njih mi je posebno drago sto je sevilla prosla ,ovaj gol mbie podsjeti me na onu godinu kad ih palop spasi u zadnjoj minuti protiv shakhtara i osvojise kasnije
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Getafe uzeo vrlo bitan bod, a Elche dobio (prošlotjedni tragičar Gary Rodrigues je ovotjedni heroj), ako se spase na kraju Escribi treba dignuti spomenik kakve napadače ima

Getafe ima oba preostala protivnika potpuno rasterećena (Sevilla i Rayo). Ako se sve poklopi kako treba možda im tri boda ne budu dosta za spas. Almeria ima odličan raspored do kraja (Betis, Granada, Athletic) i sa dvije pobjede bi ih mogli preskočiti, Elche možda također iskoristi grogiranost Barce u zadnjim kolima, a nakon toga idu Sevilli. Osasuna nakon današnjeg poraza ide rasterećnom Espanyolu i dočekuje Betis i tu će morati tražiti opstanak, a Valladolid je nakon ovih rezultata u teškoj situaciji, jer im sada dolazi Real, a onda idu već ispalom Betisu i u zadnjem kolu dočekuju Granadu, koja sutra ide u Sociedad, a nakon toga dočekuju Almeriu.

Getafe ima oba preostala protivnika potpuno rasterećena (Sevilla i Rayo). Ako se sve poklopi kako treba možda im tri boda ne budu dosta za spas. Almeria ima odličan raspored do kraja (Betis, Granada, Athletic) i sa dvije pobjede bi ih mogli preskočiti, Elche možda također iskoristi grogiranost Barce u zadnjim kolima, a nakon toga idu Sevilli. Osasuna nakon današnjeg poraza ide rasterećnom Espanyolu i dočekuje Betis i tu će morati tražiti opstanak, a Valladolid je nakon ovih rezultata u teškoj situaciji, jer im sada dolazi Real, a onda idu već ispalom Betisu i u zadnjem kolu dočekuju Granadu, koja sutra ide u Sociedad, a nakon toga dočekuju Almeriu.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.