jos smijesnije od ovoga je radovanje kad su culi da malo sarajevo vodi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma da je ista situacija mozda bi se radovali i da Zeljo vodi..de Bgt sva vam se prica svodi na to kako vam neki uzurpiraju temu a evo stranice sami punite pricom o Velezu,pljuvanju po istom i o lizanju su.pka pitarima...CARSON je napisao/la:ljudi Milion i Titula Svinjskom ja budala braco moja mila![]()
![]()
![]()
![]()
jos smijesnije od ovoga je radovanje kad su cula da malo sarajevo vodi![]()
![]()
![]()
Dobro bi bilo da se on i malo starija raja aktivira na Jugu ponovo,da pokažu ovoj mlađoj generaciji kako se navija,bilo je i tekmi gdje ova mlađa generacija baš dobro navija al fale tu stariji momci da im pomognu..pinki je napisao/la:Vidio sam ga na prošloj tekmi na GrbaviciŽeljooooo je napisao/la:Htio bih pitati svoje Manijake jel živ Adnan Mahmutović Java ?
Daj ne zakuhavaj temu, nema potrebe jer doci ce neko i spomenut Patrika.jaludovolimte je napisao/la:Koliko je realan povratak Bekrića sljedeće sezone ?
ja sam lično za njegov povratak i volio bih da se vrati međutim ako ce doci kao zadnji put sa par kila viška i totalno nespreman onda je bolje da ne dolazi..h a mislim da ce se i Dialiba vratiti hahahahjaludovolimte je napisao/la:Koliko je realan povratak Bekrića sljedeće sezone ?
Svi mi znamo kako se pisalo o utakmici Velež - Željo, i nisam slučajno to nazvao jahanjem, a sve je započelo od posta vašeg cijenjenog forumaša @Carsona. Danas je pominjanje Veleža počelo od posta @NeretvanskaPastrmka koji je sasvim korektno postao na ovu temu vezano za utakmicu u subotu. Inače, zanimljiv ti je prijedlog da ignorišem.gio10 je napisao/la:Jahanje na vašoj temi i pisalo se striktno o utakmici Velež-Željo, vi ovdje pišete o vašoj proslavi titule sa komšijama. Koliko god ti bio ironičan, bolje bi bilo da si ignorisao momka koji je dao taj prijedlog, ali vidim i prije njegovog prijedloga se opet vraćala priča o utakmici koja je igrana u Subotu, ali bez finih, konstruktivnih analiza već samo podj3bavanje i provokacije.
Toliko o tome
Brata na ćemu si ti imali toga malo i za nas jer vidim da dobro djeluje,baš puca da neznaš ni tko si a kamoli gdje si.materazzi je napisao/la:rodjeni moji , kako sta vi smijesni i vi lafo neki navijaci neka furka neka ultra furka , ljubav prema velezu koja automatski znaci i ljubav prema ,, bratskom ,, klubu sa druge strane Neretve .
igraci igraju na terenu nevazno od vasih zelja , jer da ispunjavaju zelje svi bi vec osvojili i ligu prvaka , ali vazno je znati da vam je Zeljeznicar najveci rival, da je vazno polizati pitarima sypak , i biti sretni kad komsije budu slavile titulu , takvo rivalstvo nema ni u zemljama gdje se ova igra zove soccer
Neće ako vi dobijete Sarajeva i Rudara ili ste šta već prodaliMozambik je napisao/la:Mozete im vi strpat i 50, al oni ce titulu slavit na Vrapcicima![]()
Jest al u limburgu mjesecu. Međusobni skor se prvo gleda, pa onda gol razlika. Zrinjski ako pobjedi Mladost kod kuce on je prvak, posto je u medjusobnom odgledu bolji od Sirokog, a ima bolju gol razliku od Zelje.VigorMostarac je napisao/la:Neće ako vi dobijete Sarajeva i Rudara ili ste šta već prodaliMozambik je napisao/la:Mozete im vi strpat i 50, al oni ce titulu slavit na Vrapcicima![]()
u tom slućaju zadnje kolo sa porazom Zrinjskog i pobjedom Širokog na Otoci sva 3 tima imaju isto bodova a Široki prvak.ko kome uzo Titulu.
Zrinjski dobije Mladost i prvak .ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na
osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova.
Takav je pravilnik.Mozambik je napisao/la:Zrinjski je prvak ako bude imao isti broj bodova kao i Široki. Zeljo ce odigrat nerijeseno u Prijedoru i eto titule na stadion Vrapcici, al za crveno bijele
Ako Siroki pobjedi Celik i Olimpik sto je za ocekviati prvi se cuvaju za Kup, drugi su propali skroz, a na drugoj strani Zrinjski pobjedi Mladost a izgubi od Veleza onda je druga prica.Mozambik je napisao/la:Zrinjski je prvak ako bude imao isti broj bodova kao i Široki. Zeljo ce odigrat nerijeseno u Prijedoru i eto titule na stadion Vrapcici, al za crveno bijele
evo fkt..kakva je kod vas situacija..mislim na kartone i povrede...hocel Kvesic pocet tekmu ili i dalje nije spreman.gio10 je napisao/la:Ja i ? Zrinjski prvak, pa? Mislim da smo elaborirali to. Ljudi, smarate i pravite štalu od teme. De pišite normalne postove, evo počelo se raditi oko terena, pišite i bombe bacajte bolje i to nego ovo prepucavanje, pred nama derbi, zagrijavajte se malo, napišite svoje mišljenje, prognozu, saastav koji bi trebao istrčati, toliko tema a vi našli da se na ovoj temi raspravljate sa Rođenima hoće li oni slaviti titulu ili ne.
Preselite se makar u pp jer samo ispadate jadni, i ovi Željovci a i Rođeni.
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, Dofu, Ferroviere1987, Kockoglavi, Levin, Paromlinac i 95 gostiju.