Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 apr 2014, 16:50

Nego nisi nam rekao ko je to iz mlade bolji od Prcica?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 16:53

calcio je napisao/la:
Ovo je klasicno supljiranje. Susic je pozvao Hadzica a da ga nije pozvao ti bi sad pisao kako mora pozvati Hadzica. Znam da je tako, nema potrebe da mi repliciras. :) Samo kontriras. Da je pozvao Scuka ti bi pisao sta zove tog kloca iz Ceske umjesto Hadzica iz Sturma. Da je pozvao Grahovca ti bi pisao sta zove tog kloca iz Borca umjesto XY. I tako dalje. Znas sta, jednog dana kada ti budes selektor, imaces priliku da zoves koga hoces.
Nista od toga ne mijenja cinjenicu da smo trebali graditi na Prcicu umjesto na Tini i Hadzicu . Prvenstveno krivim selektora jer to nije bio u stanju uociti a to je njegov posao . Da li je do slabog pracenja igraca , nepotizma ili kombinaciji tih razloga ostaje otvoreno .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 apr 2014, 16:56

legenda reala je napisao/la:Prcić se kod novog trenera preporodio, ovaj mu je našao ulogu dao zadatke i ovaj ih odlično obavlja, za mladu je igro iza napadača nešto kao Misimović, ali sad je posto veznjak tipa Luke Modrića koji obavlja i prljavi posao, trči za dvojicu, presjeca napade, izbacuje saigrače u kontru, sjajno ih pronalazi dugim loptama, zna apsolutno sve s loptom, ja sam ga gledo u zadnjih 5-6 kola i očaran sam njegovom igrom, kao i samog Sochauxa, vidim da je i većina koja je u nedelju gledala meč s PSG-om istog mišljenja
Drago mi je ako je tako, on je jos uvijek u godinama kada trazi idealnu poziciju. Ali sto se tice reprezentacije tamo je status quo, nije se odazvao na zadnje okupljanje. Ja ne mogu zamisliti da bi ga Susic pozvao dok se to ne izgladi. Ali ko zna, sve je moguce.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 apr 2014, 17:02

tuzlak1987 je napisao/la:Nego nisi nam rekao ko je to iz mlade bolji od Prcica?
i mene to bas zanima, da cujemo sta strucnjak misli..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 17:06

On se odazivao na sva okupljanja od U-17 do U-21, prema tome Calcio nemoj da lazes ponovo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 apr 2014, 17:06

Trolcina neodgovara na pitanja. Izbjegava ih da bi iste lazi mogao ponavljati sutra.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 apr 2014, 17:18

Ma tako je, ako nastavi raditi, može postati odličan box to box veznjak :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 apr 2014, 17:21

STEVIE je napisao/la:
i mene to bas zanima, da cujemo sta strucnjak misli..
Nisam rekao definitivno da ima boljih od njega vec da nisam siguran da je on najbolji. Besic, Zolotic (prije povrede). Grahovca su neki kritikovali ali pruza konstantne partije za U-21. Duljevic je cesto igrao na desnoj strani ali je mnogo bolji na lijevoj. Krunic nije los. Kapetanovic takodje. Sad po vasoj prici ispada da je Prcic za klasu bolji od svih navedenih. Necemo tako.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 17:31

Bravo maestro :clap: :clap: :clap:

Duljevic nije mogao proci probu u cvajti. Grahovca godinama prodaju, a na kraju ce zavrsit u Arezbejdzanu. Zolotic je takodjer dosta ispod Sanjina, plus i povreda.

Takodjer zaboravljas da je i Sanjin pretrpio stravicnu povredu koljena. Ligamenti su mu pokidani, pa nije igrao 6 mjeseci i nakon svega se vrati, standardan citavu sezonu i kao slag na kraju u timu kola protiv PSG.

Jedino je Besic u rangu sa njim.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 apr 2014, 17:32

ako ti nisi siguran, evo mi te uvjeravamo da jeste najbolji u u21...bez dvojbe...i meni su dragi ti nabrojani i smatram da su medju najboljima, ali ne bolji od Prcica...pogotovo ne danas 29.4.2014...sad je vec mnogo vise iznad njih nego je to bilo u septembru...neuporedivo vise...
evo recimo, zolotic protiv psg-a ne bi mogao odigrati ni 20minuta...
besica tu ne ubrajaj...to je posebna sorta...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 17:38

Vidis ti kako smo mi prokleti. Od dva igraca koja mogu postati respektabilni reprezentativci, oba smo izgubili zbog dvojice junaca na klupama reprezentacija.

Al dobili smo zato T.S.S, Avdagu i Zahirbegovica :roll:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 apr 2014, 17:39

Mozambik je napisao/la:Bravo maestro :clap: :clap: :clap:

Duljevic nije mogao proci probu u cvajti. Grahovca godinama prodaju, a na kraju ce zavrsit u Arezbejdzanu. Zolotic je takodjer dosta ispod Sanjina, plus i povreda.

Takodjer zaboravljas da je i Sanjin pretrpio stravicnu povredu koljena. Ligamenti su mu pokidani, pa nije igrao 6 mjeseci i nakon svega se vrati, standardan citavu sezonu i kao slag na kraju u timu kola protiv PSG.

Jedino je Besic u rangu sa njim.
Olimpic i Sochaux su realno tu negdje. Hajduk bi se borio za izlazak u Evropu u Bundesligi i Ligue 1. Sve je to u 5 deka :kafa:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 17:41

Mozambik je napisao/la:Vidis ti kako smo mi prokleti. Od dva igraca koja mogu postati respektabilni reprezentativci, oba smo izgubili zbog dvojice junaca na klupama reprezentacija.

Al dobili smo zato T.S.S, Avdagu i Zahirbegovica :roll:
Neki ne mogu shvatiti da nam Susic vise skodi nego sto nam pomaze , ali nadam se da ce se to uskoro rijesiti i da cemo dobiti profesionalnog selektora koji ce nas podici na jedan novi nivo :bih:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 apr 2014, 17:45

Trenutno je meni mladji Hajrovic dobar za mlade, nadam se da ce kad tad dobro napredovati i igrati u prvoj repki . Gledao sam ga jednu utakmicu uzivo za reprezentaciju, vidi se da nije izrastao u nekom klubu iz PL vec da je prosao te strane skole..

Samo je cilj sto ranije izaci iz ove lige, Grahovac se zafrkao malo npr. Treba bjezat sto prije negdje pa makar i ne igrao toliko napredovat ces sigurno bolje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 18:06

Mozambik je napisao/la:On se odazivao na sva okupljanja od U-17 do U-21, prema tome Calcio nemoj da lazes ponovo.
Lazes ti! Nije se odazvao na zadnje okupljanje U21, Jagodic je uputio njemu i Besicu zajedno poziv, tako da.........
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 apr 2014, 18:12

emir79 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:On se odazivao na sva okupljanja od U-17 do U-21, prema tome Calcio nemoj da lazes ponovo.
Lazes ti! Nije se odazvao na zadnje okupljanje U21, Jagodic je uputio njemu i Besicu zajedno poziv, tako da.........
Safet Susic je ga otpisao prije toga. Zbog toga je malo glupo ali i bezobrazno koristiti to kao argument sto ga Safet nece pozvati na SP, Prcic je otpisan iako se odazivao na sva okupljanja.

100 puta dokazano.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 18:13

Znao sam da ces to spomenut :lol:

Momak se privremeno oprostio od reprezentacije, prema tome... Odazivao se na sve pozive za medjunarodne i prijateljske utakmice. :salut:

Taj poziv je toliko glupo potez, da ga ne treba ni komentarisati.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 18:14

PapeSusic je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Safet Susic je ga otpisao prije toga. Zbog toga je malo glupo ali i bezobrazno koristiti to kao argument sto ga Safet nece pozvati na SP, Prcic je otpisan iako se odazivao na sva okupljanja.

100 puta dokazano.
Halo bolan, KAKVE VEZE IMA ON SA SAFETOM?
On je reprezentativac U21, sta Safet otpisao, to on nekada igrao za A selekciju?

On je odbio Jagodica! TACKA!

Njegovo je sa 19 godina da zacepi gubicu i radi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2014, 18:15

Taj poziv je logičan i normalan potez, tj. dala se šansa Prciću da pokaže da je ishitreno reagovao.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 18:20

Taj poziv je samo dodatno "rasplamsao vatru". Umjesto da se momak ostavi na miru, da razmisli o svom postupku, ti mu saljes poziv za nevaznu utakmicu, iako znas da ce taj poziv odbiti i da ce to stvoriti jos veci belaj.

Eto kakvi glupani vode nase selekcije :facepalm:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []