Chicago Bulls

Wolverine
Kontakt:

Re: Domet Chicaga ove sezone

Post Postao/la Wolverine » 11 feb 2010, 01:56

nek je ovaj dema guy preimenuje, kojem usput zelim dobrodoslicu na nba croatia forum ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 feb 2010, 12:25

ma ajde ako moram ok sam nes ne kontam kako da promijenim rose se ozlijedio ne znam koliko ga nece bit tomas za 35 minuta 16 poena 7-12 6 skokova 4 asistencije 2 ukradene 1 blokada protiv jakog orlanda i on to moze radit sigurno ove brojke imat samo kad bi vise igrao i u glavi sve poslozio ali ne vjerujem da ce ostat u chicagu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 feb 2010, 12:30

editujes prvi svoj post na ovoj temi. kad pritisnes edit, vidjet ces gore naslov teme, dalje znas valjda :mrgreen: nije da moras, nekako bi ljepse izgledalo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 feb 2010, 12:38

Ma tomas je potigao tih 16 poena ali ja ga nisam vidio na terenu , kao i citav chicago :).... brate jedna od losih utkamica otkako ja znam za ove bulse uzassssssss... 41:17 prva cetvrtina poslije se vise nije moglo ni igrat.Upjevali su parirati ali taman toliko da ostane na tih 20 razlike.Pokusali smo par puta doci na 15 poena i taman kada pomislim da krenemo, mi zaradimo neku nepotrebnu licnu gresku ili izgubimo loptu i ljudi nam dadnu 2 trice za redom i odu opet na 20 :)...ja nisam vise brojao one trice a jesu ih zabili garant 15 :)...Koja god ekipa ima jakog centra ispod kosa mi smo njihova glavna musterija.Noah kada je tu imamo neku potporu, ali ovako iskreno receno mi ne mozemo igrati protiv Howarda i ostalih koji svkau loptu pokupe.Malo su nas i sudije zezale sinoc, ali to nije opravdanje za onakav poraz.Sudija je sigurno uzeo nam 2-3 puta loptu, a uz to nije svirao nekoliko prekrsaja orlanda i greski u napadu.Iz takvih situacija orladno je sigurno postigao 7 do 10 poena.

Uglavnom u prvoj cetvrtini kod rezultata 9:6 Rose je napustio utakmicu i vise se nije vracao.Ja vise od tad anisam ni razmisljao na rezultat, vec samo na naj novije vijesti u vezi povrede Rosa.Sinoc su rekli da je na MRI bio negativan i da je otisao u bolnicu, a trener Del Negro kaze da misli da nije nista ozbiljno i da je to daj to day.Nadam se da ce ga biti na All star i da ce se vratit sto prije u Bullse kako bi pomogao ekipi da se eavnopravno bori za ulazak u play off
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 11 feb 2010, 12:53

eto promijenio a sad idu ny 2 puta i minesota moze li se tu sta dobit posebno ak rose ne bude igrao moze li hinrich proradit bar na 1 utakmici s 20 i vise poena

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 feb 2010, 12:57

ma trade brate obaveznooooo prije Knicksa :)....nema se vise sta cekati Hinricha,Tomasa poslat obavezno,Nazalost sigurno ce i Salomons otici, ali ebiga vlajda cemo dobiti igraca koji ce napokon zadovoljiti nase ukuse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 feb 2010, 15:39

ma da stvarno sta vise cekaju all star da se tamo dogovaraju ili sta vec

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 15:48

SaltCityAttack je napisao/la:ma trade brate obaveznooooo prije Knicksa :)....nema se vise sta cekati Hinricha,Tomasa poslat obavezno,Nazalost sigurno ce i Salomons otici, ali ebiga vlajda cemo dobiti igraca koji ce napokon zadovoljiti nase ukuse

mene samo može Wade, Bosh ili Joe Johnson zadovoljiti ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 feb 2010, 16:54

Evo sad citam na forumu Bullsa momak je sracuno koliko novaca ce bullsi imati za slijedecu sezonu i ako ne trade Hinricha... znaci mogu trade Salomonsa i Tomasa i ostat ce im nesto malo vise od 27m za slijedecu godinu .....James je rekao da zeli 30m po godini, a mislim da Bosh,Wade sigurno ce biti dosta manja cifra nesto mozda oko 20m po godini...ukoliko trade i Hinricha imat ce jos dodatnih novaca sto nam daje mogucnost fakat da dovedemo jos dodatna pojacanja....Volio bih kad bi sad napravili trade za T Maca i onda slijedece sezone njemu dati od 7 do 8 m za godinu sto bi on sigurno prihvatio jer on zaista vise nece dobiti od nikoga po godini s obzirom da je on vise i nepoznanica, a i u godinama je uz to cesto je povredjen.

Evo nasao sam i ovaj salary sto se tice bullsa ove sezone i naredne sezone gdje cemo ukoliko odu ovih 6 igraca koji su free agenti Miler,Tim Tomas,Jeromy James,Pargo,Hunter,Dawin Brown imat cemo 37m salari za citavu ekipu.Mozda kada bi jos trade Hinricha zaista oslobodili bih se dodatnih 9 M i recimo Tomasovih 6m, imali bi zaista dosta novca za dovodnjenje.Zavisno koga bi Bullsi uzeli u tim tradovima, ako bi recimo uzeli T Maca to bi bilo zaista najbolja opcija jer je ovo njemu zadnja sezona i imali bi sansu da ga potpisu za tu neku minimalnu cijenu slijedece sezone sto bi nam odgovaralo i naravno dati Boshu 20m po godini ili Wada i naravno dovesti jos neke igrace ili ostaviti neke od sadasnjih free agenta kako bi imali dovoljan broj igraca u ekipi koju moras imati po NBA pravilima.

Evo imate ovdje pogledati kako oprilike situacija izgleda kod svih ekipa za slijedecu sezonu:

http://hoopshype.com/salaries/chicago.htm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 feb 2010, 17:45

Cuj 30mil hoce James. Pa niko ziv mu to nece dati :roll: Sada je maximum neki 20 i kusr miliona, i to ima samo par igraca
nema potpisa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 feb 2010, 18:46

ma ak oslobode hinrich tomas salmons i ove free miler pargo i ostali imaju za 2 pojacanja s tim da bi t mac u toj ekipi igrao i za 3-4 miliona jer je rekao da mu novci nisu bitni zeli otic s titulom a za ostalo imaju 2 pika na draftu dobice u ovim trejdovima jos 1 i ta 3 rookia 2 free agenta t mac rose deng noah ma ludilo ak naravno sve tak bude

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 feb 2010, 19:01

30 miliona nba liga nece dozvolit, i to nijedan tim nije spreman platit, jer se automatski iskljucuje iz borbe za titulu davanjem 30 miliona na jednog igraca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 feb 2010, 21:06

nudi portland outlawa za tomasa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 feb 2010, 20:32

imali sta novo rumorsa mozda tomas i ostane u bullsima iako ima mnogo zainteresovanih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 feb 2010, 20:34

Joe Johnsona, hoću ja njega.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 feb 2010, 20:54

pa da bio bi s roseom najbolji bekovski par i sve vise ga spominju mozda i bude ko zna jer tvrde da ce on sigurno ici iz atlante a ostali ko zna

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2010, 02:02

Evo David Stern je izjavio da ove godine 25 ili 27 timova gube novac bice u manjku, a jedini koji su u plusu ove godine su sigurni Bullsi,Clipersi,Boston,Knicksi... znaci mi zaist aimamko veliku sansu da dovedemo dobra pojacanja u narednoj sezoni.Ma cak i ne trebaju trade Hinricha, ali ako oni imaju garanciju da ce dovesti Wade onda logicno da ce Hinricha mozda i trade, a dovesti nekog visocijeg igraca. ja bi dao Hinricha i Salomonsa za Jamisona ako je Washington zainteresovan ili nesto pokusat da se dovede Amare ili Bosh vec u ovom trade.Ja sam vec rekao da bi najbolja opcija bila uzeti sada T Maca jer on za slijedecu sezonu sigurno bi prihvatio minimalne uslove da ostane, s obzirom da bi bullsi mu u garanciji dali da ce dovesti jednog super stara gdje bi on skupa sa nekim od Wade,Bosh,ili Amare, uz to sadasnjim noahom,Rosom i Dengom cinili ekkipu koja bi bila kandidat za titulu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 13 feb 2010, 04:47

SaltCityAttack je napisao/la:Evo David Stern je izjavio da ove godine 25 ili 27 timova gube novac bice u manjku, a jedini koji su u plusu ove godine su sigurni Bullsi,Clipersi,Boston,Knicksi... znaci mi zaist aimamko veliku sansu da dovedemo dobra pojacanja u narednoj sezoni.Ma cak i ne trebaju trade Hinricha, ali ako oni imaju garanciju da ce dovesti Wade onda logicno da ce Hinricha mozda i trade, a dovesti nekog visocijeg igraca. ja bi dao Hinricha i Salomonsa za Jamisona ako je Washington zainteresovan ili nesto pokusat da se dovede Amare ili Bosh vec u ovom trade.Ja sam vec rekao da bi najbolja opcija bila uzeti sada T Maca jer on za slijedecu sezonu sigurno bi prihvatio minimalne uslove da ostane, s obzirom da bi bullsi mu u garanciji dali da ce dovesti jednog super stara gdje bi on skupa sa nekim od Wade,Bosh,ili Amare, uz to sadasnjim noahom,Rosom i Dengom cinili ekkipu koja bi bila kandidat za titulu.
tesko ce bilo koji od njih u bullse.... mozda jedino amare.... al wade i bosh nema sanse... nije fazon samo u plati... puno toga igra grad a chicago nije u vrhu omiljenih... iskreno ja bih najvise volio da predje visoki igrac tako da nema ko gusiti rosea koji treba biti zvijezda lige u nardenim godinama tako da t mac i wade uopste ne trebaju

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2010, 04:57

Istina mnogi nece u Chicago zbog vremena, ali ako cemo iskreno zbog zivota sigurno mnogi bi :)....Chicago ljeti sigurno nije onaj sto je zimi :).ono sto oni tkaodjer gledaju to im je i nocni zivot, a ovdje on zapravo i jeste :)....Pa Wade je odavdje i on je na to navikao tako da on sigurno bi mogao doci ukoliko Bullsi budu zeljeli rpaviti ekipu kja ce se boriti za titulu.Zato im je vazan veliki trade vec sada, kako bi mogli razmisljati o njemu na ljeto :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 13 feb 2010, 05:04

SaltCityAttack je napisao/la:Istina mnogi nece u Chicago zbog vremena, ali ako cemo iskreno zbog zivota sigurno mnogi bi :)....Chicago ljeti sigurno nije onaj sto je zimi :).ono sto oni tkaodjer gledaju to im je i nocni zivot, a ovdje on zapravo i jeste :)....Pa Wade je odavdje i on je na to navikao tako da on sigurno bi mogao doci ukoliko Bullsi budu zeljeli rpaviti ekipu kja ce se boriti za titulu.Zato im je vazan veliki trade vec sada, kako bi mogli razmisljati o njemu na ljeto :)
ma nebi trebao wade u bullse i to vlasnici nece ni uraditi... wade bi samo ugusio prosperitet rosea.... rose ce biti najbolji bek lige za par godina i vez je all star igrac... oni ce gledat da pune forward pozicije.... bosh sigurno nece iz toronta, jedino amare ostaje, a ko zna mozda i onaj boozer

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.