Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
arminarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Uvrstili nam Selstroma u najgori tim godine,ocajni su..pored onakvog artete 
- madridistaforever
- Kontakt:
Nema se na osnovu cega suditi liku, nije ukupno 90 minuta sastavio ja mislim.
Zbog čega da mi je znati, momak nije odigrao 90 minuta cijelu sezonu.arminarsenal je napisao/la:Uvrstili nam Selstroma u najgori tim godine,ocajni su..pored onakvog artete
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cekaj koji to mentol Selstroma proglasio u najgori tim?
Pored zivog Artete staviti igraca koji je odigrao ukupno 3 utakmice usavsi sa klupe i koji je dosao ozlijedjen u zimskom roku.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I sve na dan svetog Totenhema..BigBigBang je napisao/la:Ali kako Koscielny stoper tri godine zaredom u ovim utakmicama kad se odlucuje za 4 ili 3 mjesto zabija kljucne golove

Jedva cekam!!!!!!!!Marsal je napisao/la:Iduće godine Jenki prvi izbor za desnog beka, a Bellerin izmjena.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jenkinson je klada, realno sagledajmo profesionalni igrac koji kad trci sa loptom ne umije da vodi istu pravolinijski vec ga uvijek zanosi prema korner zastavici je vrhunski kloc, mislim ako to nisi savladao za deceniju treninga i bavljenja fudbalom sta ti trazis u istom?
BigBigBang je napisao/la:Jenkinson je klada, realno sagledajmo profesionalni igrac koji kad trci sa loptom ne umije da vodi istu pravolinijski vec ga uvijek zanosi prema korner zastavici je vrhunski kloc, mislim ako to nisi savladao za deceniju treninga i bavljenja fudbalom sta ti trazis u istom?
Wenger u njemu nesto vidi,neka ga
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
vidio je voajer nešto i u almuniji,skilačiju,arteti,park kurcu i ostalim igračima koji nemaju veze s zdravim mozgom,pa me ne čudi i divljenje finsko-engleskome hrastu
SHOCKING: Barca Gets Desperate – Table PLAYERS Offer For Ozil.
Reports are out claiming that Barcelona are willing to offer players in part-exchange for Arsenal midfielder Mesut Ozil.
Catalan TV station La Portería last week reported that Barcelona are interested in signing Mesut Ozil and will make an offer for the German playmaker’s services this summer. With reports on Thursday suggesting Barcelona will bid €30 million for Ozil.
One person who has not hidden his interest in the German playemaker is Barcelona’s Director of Football, Andoni Zubizarreta – who revealed recently that he has been monitoring the prolific midfielder since his days at bitter rivals Real Madrid according to La Portería.
Barcelona were one of many big clubs tracking Ozil before he joined Real Madrid but instead moved to bring Cesc Fabregas back from Arsenal.
Outspoken agent Francois Gallardo discussed the move on El Chiringuito de jugones over the weekend.
“There are two players that Barcelona would trade for Ozil. I only know one name, the other I do not know. Arsenal wants this player. This is Pedro,” he revealed.
However, Facts have been stated as to why this deal would not see daylight. see… Proof Ozil Will Snub Ridiculous Barca Deal To Stay At Arsenal To Partner Incoming Fabregas.
In my own Opinion the second player that Spanish giants Barca are reportedly willing to part away with would either be former Arsenal men – Alex Song or Cesc Fabregas with the former likely to be the best option for the Catalan giants to let go of.
It would however, be interesting to see how the turn of events will unfold as Director of football at Barca is reportedly keen on bringing back Ozil to Spain. Although i still maintain that the deal would end up on the rocks due to the valid reasons given above.
Arsenal could try again for Monaco midfielder Geoffrey Kondogbia after missing out on the player last summer, [football] direct news understands.
The 21-year-old was reportedly a top target for the Gunners whilst still at his previous club Sevilla, where he had also caught the eye of big names such as Chelsea and Real Madrid.
In the end, the young Frenchman made a £16million move to Monaco as part of their summer spending spree, though unlike some of their other big-money signings, he has failed to find his best form since joining the club.
Arsene Wenger is still believed to rate the player highly, and may now move for him again as Monaco may be open to letting him go. His potential availability has also attracted some interest from Tottenham Hotspur in recent months.
With Barcelona's Javier Mascherano supposedly a target for this summer, Monaco may well be planning some changes in the defensive midfield area, and an Arsenal **** believes they have some chance of bringing Kondogbia to the Emirates Stadium.
"From what I know, Monaco might be ready to sell Kondogbia for a decent price this summer," a club insider explained. "I think Arsene would like another midfielder to compete with (Mikel) Arteta and (Mathieu) Flamini. I think he was too expensive last summer, but it could be on again now."
SHOCKING: Barca Gets Desperate – Table PLAYERS Offer For Ozil.
Reports are out claiming that Barcelona are willing to offer players in part-exchange for Arsenal midfielder Mesut Ozil.
Catalan TV station La Portería last week reported that Barcelona are interested in signing Mesut Ozil and will make an offer for the German playmaker’s services this summer. With reports on Thursday suggesting Barcelona will bid €30 million for Ozil.
One person who has not hidden his interest in the German playemaker is Barcelona’s Director of Football, Andoni Zubizarreta – who revealed recently that he has been monitoring the prolific midfielder since his days at bitter rivals Real Madrid according to La Portería.
Barcelona were one of many big clubs tracking Ozil before he joined Real Madrid but instead moved to bring Cesc Fabregas back from Arsenal.
Outspoken agent Francois Gallardo discussed the move on El Chiringuito de jugones over the weekend.
“There are two players that Barcelona would trade for Ozil. I only know one name, the other I do not know. Arsenal wants this player. This is Pedro,” he revealed.
However, Facts have been stated as to why this deal would not see daylight. see… Proof Ozil Will Snub Ridiculous Barca Deal To Stay At Arsenal To Partner Incoming Fabregas.
In my own Opinion the second player that Spanish giants Barca are reportedly willing to part away with would either be former Arsenal men – Alex Song or Cesc Fabregas with the former likely to be the best option for the Catalan giants to let go of.
It would however, be interesting to see how the turn of events will unfold as Director of football at Barca is reportedly keen on bringing back Ozil to Spain. Although i still maintain that the deal would end up on the rocks due to the valid reasons given above.
Arsenal could try again for Monaco midfielder Geoffrey Kondogbia after missing out on the player last summer, [football] direct news understands.
The 21-year-old was reportedly a top target for the Gunners whilst still at his previous club Sevilla, where he had also caught the eye of big names such as Chelsea and Real Madrid.
In the end, the young Frenchman made a £16million move to Monaco as part of their summer spending spree, though unlike some of their other big-money signings, he has failed to find his best form since joining the club.
Arsene Wenger is still believed to rate the player highly, and may now move for him again as Monaco may be open to letting him go. His potential availability has also attracted some interest from Tottenham Hotspur in recent months.
With Barcelona's Javier Mascherano supposedly a target for this summer, Monaco may well be planning some changes in the defensive midfield area, and an Arsenal **** believes they have some chance of bringing Kondogbia to the Emirates Stadium.
"From what I know, Monaco might be ready to sell Kondogbia for a decent price this summer," a club insider explained. "I think Arsene would like another midfielder to compete with (Mikel) Arteta and (Mathieu) Flamini. I think he was too expensive last summer, but it could be on again now."
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma cuj neka nam daju Tella, Pedra i Songa mi cemo im jos doplatiti

Svaka budala vidi ako se dovede Ramseyu i Ozilu vrhunski napadac i radilica i destrktivac kao DMF-a uz nekog solidnog desnog beka ovaj tim moze pucati na sve trofeje, naravno opet pod uslovom da se napravi rekonstrukcija u medicinskom timu. Iskreno nimalo ne vjerujem u ovakav scenarij.
Svaka budala vidi ako se dovede Ramseyu i Ozilu vrhunski napadac i radilica i destrktivac kao DMF-a uz nekog solidnog desnog beka ovaj tim moze pucati na sve trofeje, naravno opet pod uslovom da se napravi rekonstrukcija u medicinskom timu. Iskreno nimalo ne vjerujem u ovakav scenarij.
BigBigBang je napisao/la:Ma cuj neka nam daju Tella, Pedra i Songa mi cemo im jos doplatiti![]()
![]()
Kondogbia, Reus, Balotelli
Kondogbia, Griezmann, Lukaku
ova tri i definitivno smo zakrpili sve osim desnog beka
Kazem ja juce sada ce oni lagano poceti sa svojom pricom. Sledece ocekujem da se javi Lessi,Iniesta,Pique sa svojom standardnom pateticnom pricom kako bi se sjajno uklopio, kako ga cekaju bla, bla, bla DNK-a, Arsenal ucjenjuje Ozila...
Wenger je doveo Ozila da mu bude glavni igrac u narednom periodu. Prosao je vremenski period adaptacije i sada bas evo cekam da ga nakon jedne sezone najskuplje pojacanje u istoriji kluba daju Farsi za 30 miliona eura!
Ako su nas ranijih godina ucjenjivali radi nase finansijske nemoci ovi stvarno misle da su Bogom dani da se moraju ispunjavati njihove male zelje...
Radi se tu da ih je ove godine Atletico otreso, Real isto po usima i da ce im nakon duzeg perioda jedini trofej biti drvena kita pa moraju nekako da se pakoste Realu!
Nego, juce je Koss imao 100% ucinak uspjesnih pasova.

Inace, online klubska trgovina... Da ne traze mnogo za njega.

Wenger je doveo Ozila da mu bude glavni igrac u narednom periodu. Prosao je vremenski period adaptacije i sada bas evo cekam da ga nakon jedne sezone najskuplje pojacanje u istoriji kluba daju Farsi za 30 miliona eura!
Radi se tu da ih je ove godine Atletico otreso, Real isto po usima i da ce im nakon duzeg perioda jedini trofej biti drvena kita pa moraju nekako da se pakoste Realu!
Nego, juce je Koss imao 100% ucinak uspjesnih pasova.

Inace, online klubska trgovina... Da ne traze mnogo za njega.

- mordfustang
- Kontakt:
Ja zaista ne znam zašto se vi obazirete na ove medijske gluposti ovih besposličara.
Pusti te ih,i oni moraju da zarade hljeb na neki način.
Pusti te ih,i oni moraju da zarade hljeb na neki način.
Gunner4 je napisao/la:Kazem ja juce sada ce oni lagano poceti sa svojom pricom. Sledece ocekujem da se javi Lessi,Iniesta,Pique sa svojom standardnom pateticnom pricom kako bi se sjajno uklopio, kako ga cekaju bla, bla, bla DNK-a, Arsenal ucjenjuje Ozila...![]()
![]()
![]()
Wenger je doveo Ozila da mu bude glavni igrac u narednom periodu. Prosao je vremenski period adaptacije i sada bas evo cekam da ga nakon jedne sezone najskuplje pojacanje u istoriji kluba daju Farsi za 30 miliona eura!![]()
![]()
Ako su nas ranijih godina ucjenjivali radi nase finansijske nemoci ovi stvarno misle da su Bogom dani da se moraju ispunjavati njihove male zelje...
![]()
![]()
![]()
Radi se tu da ih je ove godine Atletico otreso, Real isto po usima i da ce im nakon duzeg perioda jedini trofej biti drvena kita pa moraju nekako da se pakoste Realu!![]()
![]()
![]()
Nego, juce je Koss imao 100% ucinak uspjesnih pasova.![]()
Inace, online klubska trgovina... Da ne traze mnogo za njega.![]()
auuuu brate, ti baš opterecen sa Barcom
dovoljno je da neko novinarsko spadalo napiše neki nebulozan clanak i eto tebe spremnog od se prebaciš na pricu o Barci, o njenin porazima, njenim igracima, tona smajlija...i to sve na temi Arsenala
A sta si ti prijatelju? Advokat ili pokusavas da nam izvrsis kolektivnu lobotomiju da se ne sjecamo ranijih godina?
Za sada je jos i dobro, sve dok ne pocnu one gore vec navedene izjave Barcinih igraca e onda pocinje muka.
Za sada je jos i dobro, sve dok ne pocnu one gore vec navedene izjave Barcinih igraca e onda pocinje muka.
http://www.arsenalreport.com/editorial/ ... estigated/" onclick="window.open(this.href);return false;
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Negdje sam procitao da Dani Alves odlazi iz Barce, pa ovo ako je tacno nekontam sta Wenger ceka ili mi stvarno nismo vise interesantni vehunskim igracima?????
daxo je napisao/la:Negdje sam procitao da Dani Alves odlazi iz Barce, pa ovo ako je tacno nekontam sta Wenger ceka ili mi stvarno nismo vise interesantni vehunskim igracima?????
Alves vrhunski, yeah right..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.