samo za "gostujuce"Armala je napisao/la:Jel ovo cijeli sjever 15 KM?
Tj za clanove je 10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo za "gostujuce"Armala je napisao/la:Jel ovo cijeli sjever 15 KM?
jel to upućeno navijačima Željem koliko znam navijači ne određuju cijenuArmala je napisao/la:Joj gamadi majko moja mila, kakav štakori sve ti **** i to mi sugradjani , nema vecih dusmana od njih
fedeltafrotta je napisao/la:jel to upućeno navijačima Željem koliko znam navijači ne određuju cijenuArmala je napisao/la:Joj gamadi majko moja mila, kakav štakori sve ti **** i to mi sugradjani , nema vecih dusmana od njih
Pa ako malo bolje razmislis sa kisom u nedjelju, ovo je najgori moguci potezHzSM je napisao/la:Njima ako ne zarade na derbiju prijeti gasenje.
Armala je napisao/la:Pa ako malo bolje razmislis sa kisom u nedjelju, ovo je najgori moguci potezHzSM je napisao/la:Njima ako ne zarade na derbiju prijeti gasenje.
Jel te to babo, što se borio za taj "krmetnjak", vaspitao da tako pričaš?pitar079 je napisao/la:Na krmetnjak ne idem ionako vec godinama. Hoce li biti na tv-u?
skype prenos na BHT 1pitar079 je napisao/la:Na krmetnjak ne idem ionako vec godinama. Hoce li biti na tv-u?
pitar079 je napisao/la:Na krmetnjak ne idem ionako vec godinama. Hoce li biti na tv-u?
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, OzmoodPinglewood i 32 gosta.