Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Djecak ?!bavarian_bk je napisao/la:Pa fino ,budes ,mali kulturni djecak

sad cu ti poslati porukuNeutral je napisao/la:Znam ja, hajde da pokušam pomoći nekako.

TheManiacs je napisao/la:ADMIR (TUFO) TARIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ADMIR (TUFO) TARIĆ preselio na Ahiret u utorak, 9. februara 2010. godine, u 15. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 11. februara 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

Obrati se Pipititax je napisao/la:cato uci njemacki
sutra svi gledajte survivor
opet sam dobio ban sreca pa samo na jedan dan ja mislim da sam rekorder
 Covjek sa najvise trajnih banova ja mislim
  Covjek sa najvise trajnih banova ja mislimnisi rekorder dobio sam manji .. na 6-7 satithe scouser je napisao/la:Obrati se Pipititax je napisao/la:cato uci njemacki
sutra svi gledajte survivor
opet sam dobio ban sreca pa samo na jedan dan ja mislim da sam rekorderCovjek sa najvise trajnih banova ja mislim
kralj banovathe scouser je napisao/la: Obrati se PipitiCovjek sa najvise trajnih banova ja mislim

koji idol
 koji idol
Imaš Neutrala, on je ŠvaboQUARESMA 18<<< je napisao/la:ko zna njemacki, mene sutra pita (kobila jedna) treba mi sta je perfekt, futur, prezent znam, preterit, i zaboravio sam jos neku, nesto dodajemo werden zaboravio, hitno je ljudi, sutra me pita. šit
sve to na bosanskom

ova je najjaca...tax je napisao/la:[youtube][/youtube]

Majko mila, svi se nafurali na ovu pjesmu, ja je slusala jednom, bila mi smijesnaThe Game je napisao/la: Pa jbt belaj, mene bi bilo stid pjevat ovo
 i nisam vise
 i nisam vise  
 JK
  JK  
 Meni se u osnovnoj za 4 godine izmijenilo 5 nastavnika, ne znam rijeci na njemackom progovorit,,, a uvijek 5 imala
  Meni se u osnovnoj za 4 godine izmijenilo 5 nastavnika, ne znam rijeci na njemackom progovorit,,, a uvijek 5 imala  
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Jabroni, kraljttbvb i 25 gostiju.