FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pep hebo sam ti mater u uuuuuuuuuuuuuuuuuusta po hiljadu puta **** jedno trenersko............
Sa Pepunom možeš dočekat samo finale regionalnog bavarskog kupaOmerbavarac je napisao/la:Bravo Pep.![]()
Tvoja utakmica, tvoj poraz, tvoja blamaza.
Bez Javija krenuti a znajuci kolika opasnost vreba od kontre protivnika je suludo.
Realu cestitke a mi cemo svoje finale cekati dogodine.
Gero spomenu da jedan spanac ne voli drugog. Ovaj celavi treba da ide.
Druga stvar, osvojiti prvensto rano i nije neka prednost. Prva dva gola- cisti nedostatak koncentracije. Posljedica upravo toga sto su osvojili ligu prije po godine.
A napad- corak.
Druga stvar, osvojiti prvensto rano i nije neka prednost. Prva dva gola- cisti nedostatak koncentracije. Posljedica upravo toga sto su osvojili ligu prije po godine.
A napad- corak.
berardi25 je napisao/la:Bayern sa ovakvom supljom odbranom nema sta trazit protiv mocnog Reala
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Zasluzeno Real Madrid izborio finale LP i Anceloti u svakom segmenut igre nadmudrio Guardiolu...
Bayern je utakmicu poceo sa igracem manje - ne mogu ti Kroos i Schweinsteiger igrati na poziciji zadnjeg veznog - sto je Real rutinski iskoristio.
Ostajem pri svojoj tvrdnji nakon utakmice iz Madrida, da iako je ovaj Bayern statisticki bolji od onog Heynckes-ovog, da bi Bayern don-Jupp-a vec u prvoj utakmici obezbijedio prolaz u finale.
PS: Sada u Subotu se izivite nad HSV-om i pripremajte se za finale kupa protiv BVB-a...
Bayern je utakmicu poceo sa igracem manje - ne mogu ti Kroos i Schweinsteiger igrati na poziciji zadnjeg veznog - sto je Real rutinski iskoristio.
Ostajem pri svojoj tvrdnji nakon utakmice iz Madrida, da iako je ovaj Bayern statisticki bolji od onog Heynckes-ovog, da bi Bayern don-Jupp-a vec u prvoj utakmici obezbijedio prolaz u finale.
PS: Sada u Subotu se izivite nad HSV-om i pripremajte se za finale kupa protiv BVB-a...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Šta ostade od Juppovog stroja. 
- madridistaforever
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Nema potrebe da se nervirate, imate posjed
Tako je kobasicari.
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
proFCB je napisao/la:Hammer je napisao/la:Hocete da vam pustimo da makar opucate na gol![]()
Klare ce nestat s foruma ko i romariooo
Hos da ti pustim mater da ti se vrati kuci???
AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
DŽIBERU JEDAN
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
Sta sam govorio za Dantea i Boatenga?
Prosjecni igraci.
Dante makar ima tehniku, Boateng nema nista osim sirove snage.
Lako je biti general nakon bitke, ali mislim da je Pep trebao krenuti sa Martinezom umjesto Milera. Real je prejeben iz kontre.
Martinez bi zatvarao one dvi rupe u odbrani i razvio dominaciju sa Svajnom i Krosom. Valjda bi se nesto izrodilo iz pritiska i davljenja loptom.
I u Madridu je Real prodisao kada je usao Miler. Stisak Bajerna je momentalno popustio.
Miler je naravno odlican igrac, ali sa njim kao drugim napadacem ocigledno ne mogu drzati loptu kako bi htjeli.
Prosjecni igraci.
Dante makar ima tehniku, Boateng nema nista osim sirove snage.
Lako je biti general nakon bitke, ali mislim da je Pep trebao krenuti sa Martinezom umjesto Milera. Real je prejeben iz kontre.
Martinez bi zatvarao one dvi rupe u odbrani i razvio dominaciju sa Svajnom i Krosom. Valjda bi se nesto izrodilo iz pritiska i davljenja loptom.
I u Madridu je Real prodisao kada je usao Miler. Stisak Bajerna je momentalno popustio.
Miler je naravno odlican igrac, ali sa njim kao drugim napadacem ocigledno ne mogu drzati loptu kako bi htjeli.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Bayern@heart
- Kontakt:
**** IZ KATALONIJE ODMAH S NOGE NA NOGU OVAKO NI KLINSMAN NIJE U MINHENU BAYERN OSRAMOTIO. SAMO DA NEPUKNE PETARDA KAO STO SAM REKAO EUFORIJA NAS JE UZELA PRIJE URAKMICE I NA KRAJU UBILA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Docekali smo finale kupa cime sam ja itekako zadovoljan, racunajuci osvojenu ligu mozemo i moramo reci da je sezona zadovoljavajuca.thulkazal je napisao/la:
Sa Pepunom možeš dočekat samo finale regionalnog bavarskog kupa
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- madridistaforever
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Docekali smo finale kupa cime sam ja itekako zadovoljan, racunajuci osvojenu ligu mozemo i moramo reci da je sezona zadovoljavajuca.thulkazal je napisao/la:
Sa Pepunom možeš dočekat samo finale regionalnog bavarskog kupa
Jedino ti tjesenje i ostaje.
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
.
Zadnja izmjena: phily, dana/u 30 apr 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Dosli cigancici nakon 20godina dobili utakmicu u Minhenu i oni neshto pricaju... Dobili ste,prosli ste i eto vidimo se,cestitamo
Stern des Südens
Bavarska balavurdija je došla na svoje. Sad Pep ne valja
Uberdominacija 
Edit: Ribery u zatvor moloumniče retardirani.
Edit: Ribery u zatvor moloumniče retardirani.
Zadnja izmjena: Nitro, dana/u 29 apr 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Neke stvari su bile jasne i u ranijim utakmicama, onakvo mučenje protiv onakvog Manchestera, koji je odron ove godine. Otvorili ste se, a Real je strašan u kontri. Kao što sam i ranije napominjao, Boateng je rak rana Bayerna, to se obilato pokazuje u današnjoj utakmici. Glavu gore, bolji ide dalje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Upravo tako. Ispali su iz ritma. To je vise nego ocigledno.ribery je napisao/la:Gero spomenu da jedan spanac ne voli drugog. Ovaj celavi treba da ide.
A napad- corak.
Ovdje sam napisao prognozu da ce Riberi potonuti nakon sto je ostao bez nagrade najboljeg igraca (nevidjeno se nafurao da je najbolji, nevidjeno)... Al da ce ovako potonuti, to nisam ocekivao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Gdje valja tako.proFCB je napisao/la:Hammer je napisao/la:Hocete da vam pustimo da makar opucate na gol![]()
Klare ce nestat s foruma ko i romariooo
Hos da ti pustim mater da ti se vrati kuci???
Pa necu valjda u finalu gledadi mrski Real i jos mrzi Chelsea? Nadam se samo da ce Atletiko izbaciti Chelsea i onda cu u finalu cijelim srcen navijati za Atletiko. Inace moje oci finala vidjeti nece.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
Sta ovo bi,jadni Bavarci...
Nisam se nadao ovakvom Realu,u utakmici ovakvog značaja toliko nadigrati protivnika.
I ne mogu shvatiti,jednostavno su doktorirali te brzinske akcije,transformaciju i kontre.Nema ih boljih na Svijetu.
Nisam se nadao ovakvom Realu,u utakmici ovakvog značaja toliko nadigrati protivnika.
I ne mogu shvatiti,jednostavno su doktorirali te brzinske akcije,transformaciju i kontre.Nema ih boljih na Svijetu.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.