FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskreno nemogu smislit ove plave dusmane,znaci nema sta da glumimo,izmisljaju price od Arkana,Selimovica,Ibrakovica,Tana,evo sad se Pasica uhvatili,bolilo bi njih uvo za Pasica da smo mi losi,da nam je uprava u rasulu i tim kao nekad,spominju ovdje neku udbu,spominju da je Dzeno otisao iz Zelje jer nije htjeo na liniju,zagadjuju temu dokle vise,pa vi ste bolesni definitivno,stavite kartu i 20,necemo kukat kao kakve zene kao sto vi radite,za 10km a imate uslove sto nikad na onom neznam kako da nazovem ono cudo
Ja cijenim svakog čovjeka koji je nešto za Sarajevo napravio. Ali:samoposmatram je napisao/la:Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
Ovo je zalosno, sta se sa Pasicem dogadja.
Nije meni toliko žao Paje, sve tvrdiš da 12 godina koristiš to, a ne uspiješ u svoju korist riješiti (ili bar pokušaš riješiti) imovinsko pravne odose, to više govori o tebi kao nekom ko voli da mu sve drugi završavaju.
Meni je žao što se ovdje nameće neki konflikt između FK Sarajevo i Pašića, to kad neko sa strane čuje mislit će da baš postoji. Ko potencira taj sukob ne zanima me, samo znam da nije FK Sarajevo.
Sve ovo će uticati na početak realizacije projekta akademije, zato mislim da treba potražiti novu lokaciju.
Coek bi reko da Sarajevo uzima zemlju od Pasica, a ne opcina Ilidza na cijem je celu SDA-ovac, kolega Nedzada Koldze, Biscevica i Guse koji su obecali malim plavim stadion.
-
- Kontakt:
Predrag Pasic i jeste moja legenda.
I Hitler je srao po nauci, pa se zna kako je zavrsio. Seri i ti na Predraga Pasic sirotinjo.
I Hitler je srao po nauci, pa se zna kako je zavrsio. Seri i ti na Predraga Pasic sirotinjo.
-
- Kontakt:
ne samo na njega da to uradim sto si napisao nego jos na mnoge! Marke bijednici nisu dali,niti na bilo koji nacin pomogli Sarajevu kad je pred bankrotom bilo,godinama koristi te terene po kojoj osnovi? Koliko placa i preko koga to koristi? Sve opscine su ponudile svoju zemlju za akademiju na konkursu raspitaj se malo bolje,sto nisu ponudili moju il tvoju zemlju,nece jer nemaju vlasnistvo,i to nije Pasicevo i time se svaka rasprava zavrsava i sve je jasno,nije tvoje zemlja1/1 i vozdrasamoposmatram je napisao/la:Predrag Pasic i jeste moja legenda.
Jesi ti normalan života ti? Na kakvim si ti drogama čovječe?samoposmatram je napisao/la:Predrag Pasic i jeste moja legenda.
Naporan si sa Predragom Pašićem, ako mi vjeruješ?

Nisi mi odgovorio na pitanje, šta ti je Predrag Pašić?
Predrag Pašić .. Predrag Pašić .. Predrag Pašić ..

ps. Ideš na ignore list momčino.
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 29 apr 2014, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To je sasvim logicno razmisljanje. Mene kao covjeka sa strane cudi, da nema ovdje vise ljudi koji razmisljaju kao ti. Jer sigurno je da su Horde vjerne svome klubu, ali ocigledno je da necijene prave vrijednosti.hilmo je napisao/la:Ja cijenim svakog čovjeka koji je nešto za Sarajevo napravio. Ali:samoposmatram je napisao/la:Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
Nije meni toliko žao Paje, sve tvrdiš da 12 godina koristiš to, a ne uspiješ u svoju korist riješiti (ili bar pokušaš riješiti) imovinsko pravne odose, to više govori o tebi kao nekom ko voli da mu sve drugi završavaju.
Meni je žao što se ovdje nameće neki konflikt između FK Sarajevo i Pašića, to kad neko sa strane čuje mislit će da baš postoji. Ko potencira taj sukob ne zanima me, samo znam da nije FK Sarajevo.
Sve ovo će uticati na početak realizacije projekta akademije, zato mislim da treba potražiti novu lokaciju.
Iskreno reci ko vise znaci za FK Sarajevo Abdulah Ibrakovic ili Predrag Pasic?
-
- Kontakt:
Ja znaci pocnem da rentam nesto il koristim dzaba,dodje opstina kao vlasnik ponudi timovima te terene i ja se pocnem buniti,jer ja to rentam i oni nemaju pravo da svoju imovinu prodaju 

-
- Kontakt:
Joj glupe price da te bog sacuva,pa sto Pasic nije kupio uloge,on i te kvazi legende,sto nije ulozio nije da nema makar 1500 maraka za ulog ni toliko nije odvojio,da su to uradili sad nebi bilo ni Tana i umjesto Ibrakovica tu bi bio mozda Pasic,al nece jer je ljiga i to je to! Po toj logici Murinjo ko je on bio legenda Porta mozda,il mozda u rangu sa nekim legendarnim igracima Porta? U susjednim zemljama igraci koje nazivaju legende su znale po stotine hiljada da odvoje za svoj timsamoposmatram je napisao/la:To je sasvim logicno razmisljanje. Mene kao covjeka sa strane cudi, da nema ovdje vise ljudi koji razmisljaju kao ti. Jer sigurno je da su Horde vjerne svome klubu, ali ocigledno je da necijene prave vrijednosti.hilmo je napisao/la:Ja cijenim svakog čovjeka koji je nešto za Sarajevo napravio. Ali:samoposmatram je napisao/la:Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 29 apr 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ultrahell24 je napisao/la:ne samo na njega da to uradim sto si napisao nego jos na mnoge! Marke bijednici nisu dali,niti na bilo koji nacin pomogli Sarajevu kad je pred bankrotom bilo,godinama koristi te terene po kojoj osnovi? Koliko placa i preko koga to koristi? Sve opscine su ponudile svoju zemlju za akademiju na konkursu raspitaj se malo bolje,sto nisu ponudili moju il tvoju zemlju,nece jer nemaju vlasnistvo,i to nije Pasicevo i time se svaka rasprava zavrsava i sve je jasno,nije tvoje zemlja1/1 i vozdrasamoposmatram je napisao/la:Predrag Pasic i jeste moja legenda.
Pitanje
Jeli ijedan fudbalski klub na podrucju BiH u mogucnosti da bankrotira?
kakva opstina sta ti pricasultrahell24 je napisao/la:Ja znaci pocnem da rentam nesto il koristim dzaba,dodje opstina kao vlasnik ponudi timovima te terene i ja se pocnem buniti,jer ja to rentam i oni nemaju pravo da svoju imovinu prodaju
-
- Kontakt:
pred gasenjem je vecina bila,zemlja nije njegova i vozdra nema tu puno pricesamoposmatram je napisao/la:ultrahell24 je napisao/la:ne samo na njega da to uradim sto si napisao nego jos na mnoge! Marke bijednici nisu dali,niti na bilo koji nacin pomogli Sarajevu kad je pred bankrotom bilo,godinama koristi te terene po kojoj osnovi? Koliko placa i preko koga to koristi? Sve opscine su ponudile svoju zemlju za akademiju na konkursu raspitaj se malo bolje,sto nisu ponudili moju il tvoju zemlju,nece jer nemaju vlasnistvo,i to nije Pasicevo i time se svaka rasprava zavrsava i sve je jasno,nije tvoje zemlja1/1 i vozdrasamoposmatram je napisao/la:Predrag Pasic i jeste moja legenda.
Pitanje
Jeli ijedan fudbalski klub na podrucju BiH u mogucnosti da bankrotira?
-
- Kontakt:
Što se tiče terena i pravnih odnosa između 'Bubamare' i Općine Ilidža to je njihov problem, i ja ne bih volio da ulazim u te stvari. Sarajevo se obratilo svim općinama na području KS da same donesu ponude kako bi se formirali tereni za FK Sarajevo i Akademiju FK Sarajevo. Odgovorila nam je jedino Općina Ilidža, pošto su ostale općine rekle da nemaju tolike kapacitete“, rekao je Edis Kusturica.zeljo1974 je napisao/la:kakva opstina sta ti pricasultrahell24 je napisao/la:Ja znaci pocnem da rentam nesto il koristim dzaba,dodje opstina kao vlasnik ponudi timovima te terene i ja se pocnem buniti,jer ja to rentam i oni nemaju pravo da svoju imovinu prodaju
Predsjednika Sarajeva smo upitali da li je istina da se Predrag Pašić nudio kao vođa Akademije FK Sarajevo kao alternativno rješenje ovog problema;
„Pašić i ja smo se sreli u avionu za Minhen i to nije bio nikakav sastanak. Nije tačno da se on nudio kao vođa Akademije. Predrag Pašić je od nas tražio novac, a ta cifra se kretala od 50.000 do 150.000 KM, čak mislim da se novac nudio Olimpicu i Željezničaru. Ipak, ta zemlja nije Bubamarina ili gospodina Pašića“, rekao je za naš portal Edis Kusturica, predsjednik Sarajeva. Sta vas boli u krajnjoj liniji briga
aleksandar_veliki je napisao/la:Jel to onaj Pasic sto se na nacionalnost poziva, jel to onaj Pasic sto govori medijima preko Drine da je tesko biti Srbin u Sarajevu. Jah, tesko je uzimati lovu od bosanski klinaca. Ma nek ide u onu stvar, ljigo ljigavi...

http://www.kurir-info.rs/nije-lako-zvat ... anak-11520" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam mladji,nisam bio rodjen kad je Pasic harao.Vecina zaljubljenika iz tog vremena ne da na njega,iako je pakas od covjeka.Ko je bolji ni to se ne zna.Ibrakovic radi dobar posao,ali samo zato sto klub ima lovu,da nema pitao bih ga gdje bi bio.Uglavnom osobe koje su bile za Sarajevo i u dobru i u zlu su Rizvanovic,Selimovic i Edis Kusturica.Kad su i ove samoprozvane legende digle ruke od kluba njih trojica su gurali.Ne treba zaboraviti ni Fedju Kusturicu koji je najzasluzniji za dolazak Tana.Kakav je Pasic covjek vidi se po onom sto sam sebe naziva legendom kluba,valjda su navijaci ti koji odlucuju koga ce nazvati legendom.Uglavnom lik je narcisoidan,a smijesna mu je i ova spika oko terena.Koristis ih,nisu u tvom vlasnistvu,ne placas naknadu za njih i jos se zalis.samoposmatram je napisao/la:To je sasvim logicno razmisljanje. Mene kao covjeka sa strane cudi, da nema ovdje vise ljudi koji razmisljaju kao ti. Jer sigurno je da su Horde vjerne svome klubu, ali ocigledno je da necijene prave vrijednosti.hilmo je napisao/la:Ja cijenim svakog čovjeka koji je nešto za Sarajevo napravio. Ali:samoposmatram je napisao/la:Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
-
- Kontakt:
Ja znam samo da ce se graditi i ti tereni i kamp i to je najvaznije, paja ce letiti u pm pa neka prodaje naci sranja kome hoce, lihvar obicni posherem se na takvu legendu
-
- Kontakt:
Naravno da zemlja nije njegova, i nace on druge terene za svoju skolu, ali jer se taj covjek mora ovdje blatiti? To je sramota nevidjena.ultrahell24 je napisao/la:pred gasenjem je vecina bila,zemlja nije njegova i vozdra nema tu puno price
Vidim nisi upucen u pravnu situaciju sporta u drzavi i regionu. Tesko je i vidjeti kad je sve u talu sve u kriminalu. Klubovi su pravno sportska drustva i drzava samo moze blokirati racune i zabraniti koristenje drzavne imovine ( stadione,..) bankrotirati nemoze, jer drustvo je "vlasnik" klubova.
To sto nevidis da u BiH svi pokusavaju kopirati Mamica je druga stvar.
On blati klub,ispada da Sarajevo hoce da ga otjera sa zemlje koja nije njegova.Spor je izmedju njega i opcine,i neka Sarajevo ostavi na miru!samoposmatram je napisao/la:Naravno da zemlja nije njegova, i nace on druge terene za svoju skolu, ali jer se taj covjek mora ovdje blatiti? To je sramota nevidjena.ultrahell24 je napisao/la:pred gasenjem je vecina bila,zemlja nije njegova i vozdra nema tu puno price
Vidim nisi upucen u pravnu situaciju sporta u drzavi i regionu. Tesko je i vidjeti kad je sve u talu sve u kriminalu. Klubovi su pravno sportska drustva i drzava samo moze blokirati racune i zabraniti koristenje drzavne imovine ( stadione,..) bankrotirati nemoze, jer drustvo je "vlasnik" klubova.
To sto nevidis da u BiH svi pokusavaju kopirati Mamica je druga stvar.
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 29 apr 2014, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Normalno da ovde nema konflita.Ovde imaju samo provokatori,I ko se navuce to je to.Treba pricu o Paji prekinuti nije on covjek glup a ni neka zrtva.Sto rece Kusturica eno mu opstine-suda I nek rijesava svoja prava.Daj ljudi da malo komentarisemo derbi koji se igra u nedelju.
Nemoj se ljutiti ali ti je glupo pitanje,Paja je moj idol rasto sam uz njega ,papeta, hadžiju , Jozića i to se ne može porediti Ibraković i on ali ako poredimo u sadašnjem vremenu pazi govorimo o sadašnjem Ibraković daje više radi u klubu pa je li dobro ili loše vrijeme če pokazati a Paja nije htjeo kao i ostale legende da ućestvuje u stvaranju novog nečeg ne zaboravi da prije godinu nismo imali za kopački barem po novinama je tako pisalo a gdje su tad bili ovi gore nabrojani bio je otvoren i konkurs za direktora pa što nije aplicirao isti Paja a Ibraković je došao konkurisao prošao pa sad a ovi moji malo je fajde Sarajevo poslije rata od njih vidjelo.Izvini što ti ja repliciram ali mislim da pitanje nije na ,mjestu dva različita svijeta i vremenasamoposmatram je napisao/la:To je sasvim logicno razmisljanje. Mene kao covjeka sa strane cudi, da nema ovdje vise ljudi koji razmisljaju kao ti. Jer sigurno je da su Horde vjerne svome klubu, ali ocigledno je da necijene prave vrijednosti.hilmo je napisao/la:Ja cijenim svakog čovjeka koji je nešto za Sarajevo napravio. Ali:samoposmatram je napisao/la:Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.