FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
uber masina
Potpisujemsoccerfan je napisao/la:Pa necu valjda u finalu gledadi mrski Real i jos mrzi Chelsea? Nadam se samo da ce Atletiko izbaciti Chelsea i onda cu u finalu cijelim srcen navijati za Atletiko. Inace moje oci finala vidjeti nece.![]()
![]()
Najvise mi krivo sto Martinez ne igra, odnosno sto nije igrao od pocetka...
Mia San Mia
Mislis ovima na stadionu da, ovim ovdje na forumuamerosm je napisao/la:Svaka cast navijacima Bayern-a koji veceras kao jedini zasluzuju prolaznu ocjenu...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovu tika taku treba ukopati i sahraniti. Da se za 100000 godina vise nigdje ne pojavi. Amin.Guarin14 je napisao/la:Od drage ekipe svakom ko voli fudbal, od ekipe koju je svako volio gledati, carobnjak zvani Guardiola je uspio sve okrenuti za 180 stepeni, veliki trenerski mag
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja prosto nisam mogao vjerovati kako nam je smjesno odbrana izgledala danas. U vise navrata. Ko da je ni sam Bog nije dao.R32 je napisao/la:Potpisujemsoccerfan je napisao/la:Pa necu valjda u finalu gledadi mrski Real i jos mrzi Chelsea? Nadam se samo da ce Atletiko izbaciti Chelsea i onda cu u finalu cijelim srcen navijati za Atletiko. Inace moje oci finala vidjeti nece.![]()
![]()
Najvise mi krivo sto Martinez ne igra, odnosno sto nije igrao od pocetka...
Ako Bajern ima ista ima mentalitet.Centre forward je napisao/la:Da je Pepun znao da će Valensija opet cigančit' po temi igr'o bi Javi od početka i riješili bi mi ovo odmah. Neg' nisi nam spomen'o mentalitet, majka mu stara![]()
Zasja sunce i u Madridu nakon ihahaj, red je red jbg. Pepun vuče neke gene sa Balkana deff, tvrdoglav je k'o mazga.
Veceras su takticki unisteni i to je to.
Malo mi je glupo od Franca sto vrsi pritisak na Pepa. Te treba igati Gnjida (Mandzukic), te ne valja ovaj stil, te ovo - te ono...
Da nije pritiska, mozda bi Pep igrao sa tri vezna igraca i ko zna sta bi bilo onda......
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sad se vec pitam dali cu moci gledati finale Dfb Pokala protiv Bvba. Da nebude ista lekcija i od Klopponje kao i prije neki dan
soccerfan je napisao/la:Ovu tika taku treba ukopati i sahraniti. Da se za 100000 godina vise nigdje ne pojavi. Amin.Guarin14 je napisao/la:Od drage ekipe svakom ko voli fudbal, od ekipe koju je svako volio gledati, carobnjak zvani Guardiola je uspio sve okrenuti za 180 stepeni, veliki trenerski mag![]()
![]()
![]()
i betonirati amriranim betonom
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Da i to za svaki slucaj.PEP je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Ovu tika taku treba ukopati i sahraniti. Da se za 100000 godina vise nigdje ne pojavi. Amin.Guarin14 je napisao/la:Od drage ekipe svakom ko voli fudbal, od ekipe koju je svako volio gledati, carobnjak zvani Guardiola je uspio sve okrenuti za 180 stepeni, veliki trenerski mag![]()
![]()
![]()
i betonirati amriranim betonom
- majestic24
- Kontakt:
Nije problem tika-taka,vec to da li se igra aktivno ili pasivno.soccerfan je napisao/la:Ovu tika taku treba ukopati i sahraniti. Da se za 100000 godina vise nigdje ne pojavi. Amin.Guarin14 je napisao/la:Od drage ekipe svakom ko voli fudbal, od ekipe koju je svako volio gledati, carobnjak zvani Guardiola je uspio sve okrenuti za 180 stepeni, veliki trenerski mag![]()
![]()
![]()
Ovaj pepov bayern je pasivan...znaci 1000 dodovanja po utakmici,75 % lopta u nogama a 2 suta prema golu.
Prve 2-3 sezone barce s tom igrom u pravi pokazatelj kako to treba izgledati...znaci ovo sve sto vi imate + 20 suteva prema golu. Da ga yebes 2-3 lopte moraju uci u gol.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma vala meni se ovo peljanje lopte nimalo ne svidamajestic24 je napisao/la:Nije problem tika-taka,vec to da li se igra aktivno ili pasivno.soccerfan je napisao/la:Ovu tika taku treba ukopati i sahraniti. Da se za 100000 godina vise nigdje ne pojavi. Amin.Guarin14 je napisao/la:Od drage ekipe svakom ko voli fudbal, od ekipe koju je svako volio gledati, carobnjak zvani Guardiola je uspio sve okrenuti za 180 stepeni, veliki trenerski mag![]()
![]()
![]()
Ovaj pepov bayern je pasivan...znaci 1000 dodovanja po utakmici,75 % lopta u nogama a 2 suta prema golu.
Prve 2-3 sezone barce s tom igrom u pravi pokazatelj kako to treba izgledati...znaci ovo sve sto vi imate + 20 suteva prema golu. Da ga yebes 2-3 lopte moraju uci u gol.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadam se da ce neko poslije utakmice od odgovorih doci u svlačionicu i **** IM SVE I IGRACIMA I KATALONSOM STRUCNJAKU. BECKENBAUERU RUMMENIGE NA VAS JE RED
Nazalost moramo se pomiriti i priznati poraz te cestitati Realu.Nasa greska nije pas igra vec promjena formacije
i igranje sa jednom 6 i to Lahmom,a znamo sta su Martinez-Schweini radili prosle godine.Ta promjena je ubrzala tranziciju iz odbrane u napad ali i oslabila igru pozadi koja nije sposobna zaustaviti brze kontre.
Vec sada praviti rezime.Moaram ali moramo osvojiti Dfb Pokal te krenuti u slaganje momcadi za narednu.
Po meni odlaze Boateng,Kroos,Mandzukic,Pizarro,Van Buyten,Rafinha, Shaqiri.Imamo vec Rodea i igracinu Lewandowskog.Sredinu imamo sve ovlasti i slobodu dati Thiagu i dovesti exstra stopera.Moje zelje su Luiz,Kompany,Ginter,Laporte ili Mangala .
i igranje sa jednom 6 i to Lahmom,a znamo sta su Martinez-Schweini radili prosle godine.Ta promjena je ubrzala tranziciju iz odbrane u napad ali i oslabila igru pozadi koja nije sposobna zaustaviti brze kontre.
Vec sada praviti rezime.Moaram ali moramo osvojiti Dfb Pokal te krenuti u slaganje momcadi za narednu.
Po meni odlaze Boateng,Kroos,Mandzukic,Pizarro,Van Buyten,Rafinha, Shaqiri.Imamo vec Rodea i igracinu Lewandowskog.Sredinu imamo sve ovlasti i slobodu dati Thiagu i dovesti exstra stopera.Moje zelje su Luiz,Kompany,Ginter,Laporte ili Mangala .
otjerajte ga odmahBayern@heart je napisao/la:Nadam se da ce neko poslije utakmice od odgovorih doci u svlačionicu i **** IM SVE I IGRACIMA I KATALONSOM STRUCNJAKU. BECKENBAUERU RUMMENIGE NA VAS JE RED
ne znam samo koji ste ga qrac dovodili ikako, cekali u redu za njega godinu dana dok se ovaj odmarao u NY, izdvojili 14 miliona po sezoni itd
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 apr 2014, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bavarci dobise ono sto su prizivali u zadnjim utakmicama...petardu 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Maši,maši,maši
izvinjavam se lenbiasu na kradji autorskih prava
izvinjavam se lenbiasu na kradji autorskih prava
Sreca pa nisam u BiH morao bih piti kafu kod kuce.
Inace nema sta razbio nas Real mozda I neocekivano lahko. Sledece sezone vidjeti kako ce to izgledati sa Lewatom I mozd novim stoperom
A evo I cetvrtog. Znaci kad ide krava nek ide I tele
A evo I cetvrtog. Znaci kad ide krava nek ide I tele
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 29 apr 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
Nema naduvanijih navijaca na forumu od Bayernovih, ova cetvorka je dosla tacno u pravo vrijeme...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadam se da je ovo Kraj za ovog katalonca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.