bavaracmujo je napisao/la:Respekt pojedinim navijacima bajerna, a pojedinim neka je na cast i obraz i ako atletiko prodjd sutra mozete za njih navijati, svima pravim navijacima je tesko al BAYERN nije gvardiola riberi roben niti je bilo koji pojedinac BAYERN je jedna historija jedna prelijepa prica i ja vjerujem da ce jos dugo biti, za mene ne postoji drugi klub na svijetu niti ce postojat ni poslije veceras ni poslije godinu ni deset, BAYERN se voli a svi u bayernu su prolazni!
Sveti je napisao/la:Klare i ovaj gospodin jedinstvo ponovo opsjedaju temu nakon par dana mišje sudbine. Sutra, ne primamo gol, glavu dajem, jer onako sterilna ekipa nije u stanju da probije bedem u vidu rame i keplera, a raspoloženi ronaldo i mister tander spid će dakako da siluju spore štopere kobasičara.
Real je rastavljen na faktore
Ako neko poznaje klareta neka mu ode kući. Ovo je bio preveliki šok za njega
Kakvi ste vi pojedini sprd od navijaca pa jbemti zivot. Cuj dati ostavku. Pa sine dragi tek je tu prvu sezonu, sta si ti ocekivao da pokori sve zivo? Jednom se desilo i nitko to ima 20 godina nije uspio napravit narednu sezonu. Pogotovo ako mijenjas trenera.
Bayern je preozbiljan klub da bi ga smijenili makar bi ja htio bas to.
dr.adnan je napisao/la:Ja nemam ni malo sumnje u naš prolaz dalje. Više sam bio zabrinut protiv Barce u drugoj utakmici nego što sam sada. Večeras ponavljamo Juventusov niz od tri finala u tri godine.
Večeras su novi kraljevi na sceni, večeras se nova dinastija stvara
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
proFCB je napisao/la:Ajte padobranci,napadajte imate jos malo manje od 24sata, jer sutra u ovo vrijeme ce Bayern vec imati nedostiznu prednost!!!
Bilall je napisao/la:Ocekujem apsolutnu dominaciju Bayerna. Madrid ce 100% opet doci da se brani i igra na kontranapade, ali mislim da im ovaj puta plan nece biti uspijesan. Bayern ce naci rjesenje da prbije odbranu minimalno 2 puta a posle ukoliko se Real samo malo otvori, teska artiljerija Bayerna ce to iskoristiti. Odbrana mora biti na nivou i Martinez kao zadnji vezni bi morao igrati kako bi se uspijesno rjesavale protivnicke kontre.
Imaju individualce ali nemaju uigran tim kao Bayern.
Na Bayernu je pritisak, a znamo kako igraju pod pritiskom