Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ima li sanse da ikako u finali LP igramo protiv njemacke reprezentacije?

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ja se uplasio da ce nam nam bayo oboriti rekord po broju primljenim golovima u jednom dvomecu lige prvaka, ovako najbolje, osveceni smo i opet drzimo rekord.
- tyler durden
- Kontakt:
stokton je napisao/la:Čekam izjavu Robbena hoće li reći da je "očekivao više od domaćina"
- anelbavarac
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Puno srece u finalu, i da osvojite titulu.
Puno srece u finalu, i da osvojite titulu.
Isprašene **** švabe, ciao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ovaj se nekako infiltrirao u nase redove, da mi je samo znat' ko je s forumaRasputin je napisao/la:Ja se uplasio da ce nam nam bayo oboriti rekord po broju primljenim golovima u jednom dvomecu lige prvaka, ovako najbolje, osveceni smo i opet drzimo rekord.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Normalnim navijačima Reala ovdje, čestitke na zasluženoj pobjedi i zasluženom prolazu.... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Harrison je napisao/la:Ima li sanse da ikako u finali LP igramo protiv njemacke reprezentacije?![]()
![]()
Šalke 04
BVB
Bayern 04
HALA MADRID
- KapioFootball
- Kontakt:
Zadatak je sljedeci: Pronaci ko je uljezLillard je napisao/la:Ovaj se nekako infiltrirao u nase redove, da mi je samo znat' ko je s forumaRasputin je napisao/la:Ja se uplasio da ce nam nam bayo oboriti rekord po broju primljenim golovima u jednom dvomecu lige prvaka, ovako najbolje, osveceni smo i opet drzimo rekord...
Pa braćo mila, kako dobar osjećaj!!
Ni najmanje ne sumnjam da ovo osvajamo, tko se god našao na drugoj strani. Želja je prevelika, od trenera pa do svakog igrača.
Ovakvom Bayernu usred Munchena dati 4 gola i ne primiti nijedan nije mala stvar, i ne samo ne primiti gol, nego ih pustiti da u 2 utakmice ti naprave 1 pravu priliku
HASTA FINAL, VAMOS REAL!!
Ni najmanje ne sumnjam da ovo osvajamo, tko se god našao na drugoj strani. Želja je prevelika, od trenera pa do svakog igrača.
Ovakvom Bayernu usred Munchena dati 4 gola i ne primiti nijedan nije mala stvar, i ne samo ne primiti gol, nego ih pustiti da u 2 utakmice ti naprave 1 pravu priliku
HASTA FINAL, VAMOS REAL!!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Moguce da je onaj @DonVito ?Lillard je napisao/la:Ovaj se nekako infiltrirao u nase redove, da mi je samo znat' ko je s forumaRasputin je napisao/la:Ja se uplasio da ce nam nam bayo oboriti rekord po broju primljenim golovima u jednom dvomecu lige prvaka, ovako najbolje, osveceni smo i opet drzimo rekord...
Al' skonto sam ga odma kad sam vidio celu na avataru, znaci cim se danas predstavio tamo na temi, eto koliko je ofiran
Sad nešto gledam 35% posjeda - a 13 šuteva (7 u okvir gola)....pored 4 gola koja su zabili
Aferim Karlo
Šta je napravio Karlo sad prodajom Ozila (covjeka koji je operisan od bilo kakve defanzivne uloge na terenu), to jest oslobađanjem prostora Modriću i pomjeranjem DiMiarije (kljucni potez citave sezone) na drugu poziciju
A ko bi rekao da ce odlaskom njemackog turcina Real , kao ekipa, prodisati na sve strane...doduše, Karlo je promjenio sam sistem igre Reala i to je najveci kredit genijalnog žabara
Luka igra sezonu karijere, prodisao je odlaskom Ozila - a igra u liniji zajedno sa Alonsom (znaci šljaka ko mazga i u defanzivi)
DiMaria prakticno igra u nekom free-role modu, cas je 10-tka, pa krilo, desno, lijevo, svuda se pojavljuje ona njegova napušena glava, asistira, probija, zabija, krade lopte....citav svijet gleda u Ronalda kao glavnu zvijezdu i Baletana kao njegovu desnu ruku....a Boga mi argentinac radi ko sat Doxa, i to 90 minuta....a i Benzemu moram istaći , jest "gotovan" i trutina koja ne voli puno trcati , ali zna igrati u prostor....i zna se (kao centrafor) podrediti i podčiniti krilnim igracima, kopitarima.... on za njih otvara prostor i šanse, a to je rijetkost - jer centarfori nekako po defaultu egomanijaci.
@Dzoni, zaboravih te pomenuti u cestitkama
...halali
ne mogu se sviju sjetiti jbg....ti si među ovim prvima 
Aferim Karlo
Šta je napravio Karlo sad prodajom Ozila (covjeka koji je operisan od bilo kakve defanzivne uloge na terenu), to jest oslobađanjem prostora Modriću i pomjeranjem DiMiarije (kljucni potez citave sezone) na drugu poziciju
A ko bi rekao da ce odlaskom njemackog turcina Real , kao ekipa, prodisati na sve strane...doduše, Karlo je promjenio sam sistem igre Reala i to je najveci kredit genijalnog žabara
Luka igra sezonu karijere, prodisao je odlaskom Ozila - a igra u liniji zajedno sa Alonsom (znaci šljaka ko mazga i u defanzivi)
DiMaria prakticno igra u nekom free-role modu, cas je 10-tka, pa krilo, desno, lijevo, svuda se pojavljuje ona njegova napušena glava, asistira, probija, zabija, krade lopte....citav svijet gleda u Ronalda kao glavnu zvijezdu i Baletana kao njegovu desnu ruku....a Boga mi argentinac radi ko sat Doxa, i to 90 minuta....a i Benzemu moram istaći , jest "gotovan" i trutina koja ne voli puno trcati , ali zna igrati u prostor....i zna se (kao centrafor) podrediti i podčiniti krilnim igracima, kopitarima.... on za njih otvara prostor i šanse, a to je rijetkost - jer centarfori nekako po defaultu egomanijaci.
@Dzoni, zaboravih te pomenuti u cestitkama
Dzoni je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ima li sanse da ikako u finali LP igramo protiv njemacke reprezentacije?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šalke 04![]()
BVB![]()
Bayern 04![]()
![]()
HALA MADRID
Khedira igra finale nemoj tako 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Carlova disertacija: 'Il Futuro del Calcio: Piu Dinamicita' - 'The Future of Football: More Dynamism'. original thesis that Carlo Ancelotti wrote when studying for his Master Course
17 god kasnije imamo ovo:
@Portillo samo nemoj popiti sve pare, ostavi koju marku za knjiga, meni pošalji šta god od Marqueza, po tvom izboru
17 god kasnije imamo ovo:
@Portillo samo nemoj popiti sve pare, ostavi koju marku za knjiga, meni pošalji šta god od Marqueza, po tvom izboru
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne gotivim Real, ne znam sto, ne znam od kada, al' eto. Od kad znam za njih i fudbal- mrski su mi. Al' cu navijat svim srcem da oderete Smorinja u finalu, u slucaju da prodje. Eto, kad su vec deklasirali Bayern, da mi makar pruze tu radost.
Btw znam da je forum, svak moze pisat sta zeli, al' kad vidim Arsenalovce kako lafo prcaju nekog... Zapamtite, kur*enje bez pokrica ne ide.
Btw znam da je forum, svak moze pisat sta zeli, al' kad vidim Arsenalovce kako lafo prcaju nekog... Zapamtite, kur*enje bez pokrica ne ide.
S Ikerom na golu Madrid ne da ne može izgubiti nego ne može primiti gol
Da je Karlo bio pametan pa ga i u prvenstvu držat, al nema veze iduća sezona popravni
Bayern: tika-taka,tika-taka,tika-taka i opet tika-taka, a Madrid tik-tak=GOL
Da je Karlo bio pametan pa ga i u prvenstvu držat, al nema veze iduća sezona popravni
Bayern: tika-taka,tika-taka,tika-taka i opet tika-taka, a Madrid tik-tak=GOL
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Iskrene cestitke na razbijanju Bayerna. Nevjerovatno.
Modric gospodin.
Modric gospodin.
let3 je napisao/la:Sad nešto gledam 35% posjeda - a 13 šuteva (7 u okvir gola)....pored 4 gola koja su zabili
Aferim Karlo![]()
![]()
@Dzoni, zaboravih te pomenuti u cestitkama...halali
ne mogu se sviju sjetiti jbg....ti si među ovim prvima
Svaka cast na tekstu.. Di mariju ne volim al to ne znaci da necu reci da ove sezone okako igra da je odlican. Prije mi je bio presebican. Sad drugi covjek.. Modric, najbolji vezni igrac na svijetu. Carvahal, odlicna sezona
odoh sad gledat i ovaj kratki snimak
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.