Evo ja cu iskreno. Nakon onog sa Chelsea Solsker I ovo su obicne utakmice mada ovo nekako vise boli od 1999 jer smo prvi put izgubili kući od Reala al smo izgubili da valja.Cartman je napisao/la:Je li bolio vise ovaj poraz ili onaj gol Solskjæra? Iskreno.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Thomas Müller - Fußballgott
- Bayern@heart
- Kontakt:
AUF GEHTS DIE ROTHEN DEBILUGreivis je napisao/la:Ma kako kod ti kazes.![]()
AUF GEHTS IHR ROTTEN!
MIA SAN MIA!
![]()
![]()
ostalo je uredu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
MKO
Navijaci svih klubova ovde mogu da pisu, s3ru, podj3bavaju, nasladjuju se ma sta god da pozele... ali ovi sto navijaju za MKO arsenal

Navijaci svih klubova ovde mogu da pisu, s3ru, podj3bavaju, nasladjuju se ma sta god da pozele... ali ovi sto navijaju za MKO arsenal
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 8981_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
klare
klare
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Žao mi ih iskreno.tyler durden je napisao/la:
Daj jos da se smijemo pateticnim Bavarcima kobasicarima![]()
![]()
![]()
![]()
Evo jedan moj citat prije tekme
Sveti je napisao/la:
Jedva čekam večeras da vidim postove najhrabrijih koji govore kako će kobasičari da rastave kraljeve
naprijed rejal
Otpustite Pep odmah sutra, platite mu 14 miliona koliko mu dugujete, izvinite se covjeku što je bezveze ucio njemački, što ste ga bezveze muntali i angažovali, vratite ga u rodnu grudu kataloniji i svima dobro
....a Juppa iz penzije vratite da vas vodi do tripleta, koje ono inace svake godine redovno osvajate 
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 apr 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
- mordfustang
- Kontakt:
Tako je.Podrzite ovog momka.NYKnicks Fan je napisao/la:MKO![]()
![]()
![]()
![]()
Navijaci svih klubova ovde mogu da pisu, s3ru, podj3bavaju, nasladjuju se ma sta god da pozele... ali ovi sto navijaju za MKO arsenal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MIA SAN MIA
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: mordfustang, dana/u 29 apr 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Moraju ljudiproFCB je napisao/la:Arsenalovci, Unitedovci, Uefalonci ima li vas jos??? Sto boli, boli zar ne?
Ipak je Bayo sve te pomenute klubove tarabio i sa sve ijednim ima pozitivan skor, pa i sa Realom
-
Laparanoia
- Kontakt:
ma samo Moyes Bgm i slj god vas nece dobit 4-0 2 gola u vasoj mrezi maximumHZ_ilidzaa je napisao/la:Lahm: " Ovo nije naš stil igre..."
Izgleda da su i igraci protiv Guardiole
Zadnja izmjena: Laparanoia, dana/u 29 apr 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Prvo, ne vrijedjaj. Ja tebe nisam.Bayern@heart je napisao/la:AUF GEHTS DIE ROTHEN DEBILUGreivis je napisao/la:Ma kako kod ti kazes.![]()
AUF GEHTS IHR ROTTEN!
MIA SAN MIA!
![]()
![]()
ostalo je uredu
Drugo, mogao si u izbjeglistvu nauciti njemacki. Ovdje bi trebalo ici ihr.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Za sve je kriv Jurgen Klopp.
Kad on navija za Bayern uvijek se dese gadne stvari.
Što se tiče Bayerna, ovo je jedan baš gadan poraz, ozbiljno prizemljenje, sramota, ali nije kraj svijeta. I sutra će rijeke teći i fudbal se igrati. Bayernov osnovni problem je što je famozni šampionski mamurluk proživljavao u mjesecu aprilu godine 2014., a ne u avgustu i septembru 2013. kad je bilo po rasporedu. Promjena trenera natjerala je sve na pojačanu disciplinu, pa se to nije osjetilo. Sad se nakon niza titula pod Pepov osjetilo opuštanje, a ono je dovelo do pada forme i sl. Po meni je to baza problema, nadogradanja je u ostalim tačkama.
Real je prošao dalje i bit će favorit u finalu. Real je zaslužio sve pohvale jer je u ove dvije utakmice bio onakav kakav je Bayern bio prošle godine protiv Barce. Jak i kompaktan, ubojit, njegov plan igre bio je jednostavan (produžen i usavršen u odnosu na zadnjih par sezona pod Joseom), a isti se provodio skoro pa savršeno. Ova utakmica će na kraju biti predstavljena kao ozbiljna katastrofa, ali ona je večeras krenula s dva gola iz prekida, a to nije beznačajno. Kasnije je sve bilo samo odrađivanje posla s jedne strane i noćna mora s druge. Sve se pobjede i porazi, mogu i možda i trebaju popratiti nekom taktičkom analizom, ali utakmica se igra i na nekim drugim nivoima, tu je po meni Bayern najviše pao večeras.
Carlo je pametan čovjek, jako pametan. Gledao je dobro Real iz prošlih sezona i promjenio je samo nužno, još se pojačao i na bolnim porazima u prošloj sezoni izgradio jak motiv i konsolidaciju za ovu. (nešto kao Jupp u Bayern prošle sezone). Ako analizirate, on je ispoštovao Joseove kontraverzne odluke iz prošle sezone 100%, čak i golmansko pitanje riješio kao Aleksandar Makedonski, ali nije proturječio prethodniku. Bayern ima problema, još uvijek griješi u važnim mehanizmima i dobra kontraška ekipa mu može napraviti velike probleme.
Kako dalje? Jednako kao da se ispalo s rezultatom 1-0 u prvoj i 0-0 u drugoj. Bayern je na početku projekta za koji nema ni jednog razloga da bude prekinut ili preusmjeren na nekakav drugačiji kolosijek. Naravno da treba ovu sezonu ozbiljno privesti kraju, pkušati osvojiti kup, ali bez obzira na epilog toga, kao i ovaj težak poraz, za Bayern je ovo uspješna sezona.
Idemo dalje...
Što se tiče Bayerna, ovo je jedan baš gadan poraz, ozbiljno prizemljenje, sramota, ali nije kraj svijeta. I sutra će rijeke teći i fudbal se igrati. Bayernov osnovni problem je što je famozni šampionski mamurluk proživljavao u mjesecu aprilu godine 2014., a ne u avgustu i septembru 2013. kad je bilo po rasporedu. Promjena trenera natjerala je sve na pojačanu disciplinu, pa se to nije osjetilo. Sad se nakon niza titula pod Pepov osjetilo opuštanje, a ono je dovelo do pada forme i sl. Po meni je to baza problema, nadogradanja je u ostalim tačkama.
Real je prošao dalje i bit će favorit u finalu. Real je zaslužio sve pohvale jer je u ove dvije utakmice bio onakav kakav je Bayern bio prošle godine protiv Barce. Jak i kompaktan, ubojit, njegov plan igre bio je jednostavan (produžen i usavršen u odnosu na zadnjih par sezona pod Joseom), a isti se provodio skoro pa savršeno. Ova utakmica će na kraju biti predstavljena kao ozbiljna katastrofa, ali ona je večeras krenula s dva gola iz prekida, a to nije beznačajno. Kasnije je sve bilo samo odrađivanje posla s jedne strane i noćna mora s druge. Sve se pobjede i porazi, mogu i možda i trebaju popratiti nekom taktičkom analizom, ali utakmica se igra i na nekim drugim nivoima, tu je po meni Bayern najviše pao večeras.
Carlo je pametan čovjek, jako pametan. Gledao je dobro Real iz prošlih sezona i promjenio je samo nužno, još se pojačao i na bolnim porazima u prošloj sezoni izgradio jak motiv i konsolidaciju za ovu. (nešto kao Jupp u Bayern prošle sezone). Ako analizirate, on je ispoštovao Joseove kontraverzne odluke iz prošle sezone 100%, čak i golmansko pitanje riješio kao Aleksandar Makedonski, ali nije proturječio prethodniku. Bayern ima problema, još uvijek griješi u važnim mehanizmima i dobra kontraška ekipa mu može napraviti velike probleme.
Kako dalje? Jednako kao da se ispalo s rezultatom 1-0 u prvoj i 0-0 u drugoj. Bayern je na početku projekta za koji nema ni jednog razloga da bude prekinut ili preusmjeren na nekakav drugačiji kolosijek. Naravno da treba ovu sezonu ozbiljno privesti kraju, pkušati osvojiti kup, ali bez obzira na epilog toga, kao i ovaj težak poraz, za Bayern je ovo uspješna sezona.
Idemo dalje...
- Bayern@heart
- Kontakt:
Od nedjelje navijač nafatša i došlo solit pamet. Od sutra možda više neće ni bitiLaparanoia je napisao/la:Skyline tebrex pitam se daal su Madridjani vcrs ponijeli veliku kolicinu vazelina sta ti mislis,naa carini jel bilo prob
Ma ono '99 uopste nije bilo bolno.don_burza je napisao/la:Evo ja cu iskreno. Nakon onog sa Chelsea Solsker I ovo su obicne utakmice mada ovo nekako vise boli od 1999 jer smo prvi put izgubili kući od Reala al smo izgubili da valja.Cartman je napisao/la:Je li bolio vise ovaj poraz ili onaj gol Solskjæra? Iskreno.
Igraci i navijaci Bajerna su zanijemili, vjerovatno nista nisu osjecali. Mozda tek sutradan.
Jos uvijek me proganjaju Mateusovi i Tarnatovi pogledi u prazno.
Sta ce biti dalje?
Mislim da Pep treba ostati. Bajern igra uspjesnu sezonu. Jedan poraz to ne moze promijeniti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
nije meni jasno ...zasto je ronaldo bio bolji u predhodnoj sezoni od riberya ?Valencia je napisao/la:Igraci Bajerna traze od sudije da svira kraj. Ovo sam vidio samo u kosarci.
Inace, ocekujem izvinjenje od svih koji su me smarali i ubjedjivali da je Riberi trebao dobiti nagradu za najboljeg igraca svijeta. Pa to bi bio zlocin na Ronaldom, m o n s t r u o z a n zlocin.
Valjda vam je sada jasno zasto su Ronaldo i Mesi za klasu bolji od ostalih.
bila je povodom pitanja oko kojeg se trenutno sporimo vrhunska kolumna gorcina stojanovica u blicu ...u vremenu neposredno nakon prijema ordenja od strane ronalda ....
zakljucio je da je za njega ribery najbolji igrac te godine ..uz uvjerljivu argumentaciju....statisticke prirode (koju sada nemam..mozda ce mi neko pomoci ovdje)
koja je pokazivala drasticne razlike u parametrima koji su se odnosili na broj driblinga po utakmici,broj kljucnih pasova po utakmici,broj stvorenih sansi,
i uz tradicionalnu opasku o ronaldovoj nevidljivosti u velikim utakmicima....sto se nije moglo reci za riberya u predhodnoj godini....
Neka ih docekali su svojih 5 minuta
Previse je 4 finala u 5 godina svakako, nek i drugi probaju osvojiti.
Ostanite jaki braco, klub se voli i kad gubi.
Realu svaka cast na cistom prolazu, Guardiolin poraz u potpunosti, ako Atletico ne osvoji, neka osvoje oni.

Previse je 4 finala u 5 godina svakako, nek i drugi probaju osvojiti.
Ostanite jaki braco, klub se voli i kad gubi.
Realu svaka cast na cistom prolazu, Guardiolin poraz u potpunosti, ako Atletico ne osvoji, neka osvoje oni.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jbg, ako osovjimo Kup i nije toliko losa sezona... znate i sami da niko nije odbranio naslov prvaka Europe od 1992. tako da 
svi vi navijači reala ste obični svirači kyrcu veselite se večeras a popušićete od Murinja u finalu. bayern ste rasturili pomoću pepa kojem želim brzi trenerski kraj u bayernu...
Bavarce ne boli, zaboravio si da smo ÜBERMENSCH-iSkyline je napisao/la:Boli brate, i mene zabolilo koliko je Bayern naguzen veceras...proFCB je napisao/la:Arsenalovci, Unitedovci, Uefalonci ima li vas jos??? Sto boli, boli zar ne?
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:Bavarce ne boli, zaboravio si da smo ÜBERMENSCH-iSkyline je napisao/la:Boli brate, i mene zabolilo koliko je Bayern naguzen veceras...proFCB je napisao/la:Arsenalovci, Unitedovci, Uefalonci ima li vas jos??? Sto boli, boli zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.