Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
glasao sam za: Vrhunski napadač ali neefikasan zbog loše igre ekipe
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Prosjecan napadac
Dao 16 golova (koliko vac) i onda kanta...nije dao gola od septebra ili novembra...
Dao 16 golova (koliko vac) i onda kanta...nije dao gola od septebra ili novembra...
A C A B !
Ako uskoro ne prekine "post", bojim se da ce zavrsiti na klupi.
U utakmicama koje sam gledao (a gledao sam sve koje je prenosio ES2) rijetko kad je dobio duel, ne oslobađa se igraca, ne zna zadrzati loptu, proci igraca, odbrambeni igraci lako izlaze s njim na kraj. Nekad je znao postaviti se pa pokupiti odbijanac, a sad se i tu spetlja.
Volim ja njega, ali ako na vagu stavimo njegove vrhunske partije, i uporedimo ih sa ostalim (prosjecnim i ispodprosjecnim), jasno je koja ce strana prevagnuti. Da vas podsjetim, on nije poceo igrati fudbal 2008.
Vise je jedan medunjanin pokazao u ovih nekoliko outakmica sto je usao sa klupe, nego vedo koji je igrao gotovo sve utakmce od pocetka do kraja ove sezone.
Nadam se da ce se vratiti u kakvu-takvu formu, da tu i tamo zabije koji gol, jer ja od njega ne ocekujem da ponovi jesen 2008., to je nerealno. Isto kao sto ne ocekujem od dzeke (koji je klasa za ibisevica) da ponovi proljece 2009.
S druge strane, hoff je igrao ofanzivnije u periodu kad je Vedo zabijao kao na traci, lakse mu je bilo igrati. Sada se ne otvaraju tako lako, pa sigurno i to utice na njegovu igru, jer njegove individualne kvalitete ipak nisu tolike da se sam izbori za loptu prođe igraca i zabije. On je igrac koji primi loptu u sesnaestercu i puca na prvu bez ikakvog mudrovanja, sve vise od toga ipak on nije u mogucnosti napraviti. On je dobar koliko mu je ekipa dobra, ne moze se izdici od ostatka ekipe, jer nema ni kvalitet vise od ostalih.
my 2 cents...
U utakmicama koje sam gledao (a gledao sam sve koje je prenosio ES2) rijetko kad je dobio duel, ne oslobađa se igraca, ne zna zadrzati loptu, proci igraca, odbrambeni igraci lako izlaze s njim na kraj. Nekad je znao postaviti se pa pokupiti odbijanac, a sad se i tu spetlja.
Volim ja njega, ali ako na vagu stavimo njegove vrhunske partije, i uporedimo ih sa ostalim (prosjecnim i ispodprosjecnim), jasno je koja ce strana prevagnuti. Da vas podsjetim, on nije poceo igrati fudbal 2008.
Vise je jedan medunjanin pokazao u ovih nekoliko outakmica sto je usao sa klupe, nego vedo koji je igrao gotovo sve utakmce od pocetka do kraja ove sezone.
Nadam se da ce se vratiti u kakvu-takvu formu, da tu i tamo zabije koji gol, jer ja od njega ne ocekujem da ponovi jesen 2008., to je nerealno. Isto kao sto ne ocekujem od dzeke (koji je klasa za ibisevica) da ponovi proljece 2009.
S druge strane, hoff je igrao ofanzivnije u periodu kad je Vedo zabijao kao na traci, lakse mu je bilo igrati. Sada se ne otvaraju tako lako, pa sigurno i to utice na njegovu igru, jer njegove individualne kvalitete ipak nisu tolike da se sam izbori za loptu prođe igraca i zabije. On je igrac koji primi loptu u sesnaestercu i puca na prvu bez ikakvog mudrovanja, sve vise od toga ipak on nije u mogucnosti napraviti. On je dobar koliko mu je ekipa dobra, ne moze se izdici od ostatka ekipe, jer nema ni kvalitet vise od ostalih.
my 2 cents...
Ja bih volio da on bude među prvih 11 nase reprezentacije,ali ako ovako nastavi radi bih vidio Muslima umjesto njega.
12.9.2009.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
BoSna_pLayA je napisao/la:Wir würden Vedad kritisieren, wenn er nicht gut spielen und nicht alles für die Mannschaft geben würde. Doch genau das tut er und irgendwann wird der Knoten bei ihm auch wieder platzen - erklärte Jan Schindelmeiser.
U prevodu:
Mi bi kritizirali Vedu, samo ako ne bi dobro igrao i ako ne bi davao sve od sebe za ekipu. On daje sve za ekipu i igra dobro i sigurno ce i njega jednom krenuti. - objasnio je Jan Schindelmeiser.
Um ihn mache ich mir überhaupt keine Sorgen.Er wird seine Tore machen. - Ralf Rangnick
Ne brinem se uopste za njega. On ce zabijati svoje golove. - izjavio je Ralf Rangnick
Ovdje se vidi koliko Trener i sportski direktor Hoffenheima imaju povjerenja u Vedu. Nije ni sve njegova krivica, citava ekipa igra slabo i vidi se da ne dobiva mnogo lopti.
Kad Hoffenheim izadje iz krize, tad ce i Vedo prekinuti svoj golgeterski post u to sam siguran.
Ovo je za sveijednog Vedinog kriticara , prije nego neki od vas neku glupost napise nek ovo procita pa nek onda komentarise nesto.Izgleda da vi svi vedini kriticari znate bolje od ovog covjeka to jest vedinog trenera covjeka profesionalca u svom poslu al eto vi koji gladite da ne kazem sta sjedeci za comp znate bolje.
E moj sahbaz, malo kulture u komuniciranju ne bi skodilo.
Vezano za Rangnickovu izjavu, naravno da ce reci da je zadovoljan, time motivira vedu, nece mu trljati sol na ranu. Ali ako ne poentira u naredno kolo ili dva, bojim se da ide na klupu.
Pozdrav
Vezano za Rangnickovu izjavu, naravno da ce reci da je zadovoljan, time motivira vedu, nece mu trljati sol na ranu. Ali ako ne poentira u naredno kolo ili dva, bojim se da ide na klupu.
Pozdrav
-
sahbaz2509
- Kontakt:
biskitt je napisao/la:E moj sahbaz, malo kulture u komuniciranju ne bi skodilo.
Pozdrav
Ma ja sve vi znate i sta Rangnick misli cak i to, a to ako ne zabije u sljedecem kolu il dva ici ce na klupu tvoji istomisljenici govore vec mjesec dana pa nista.A vi i dalje cekajte kad ce vedo na klupu.
ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
Necromacer
- Kontakt:
Zekonja je strasan igrac...umalo da se proda ove polusezonetax je napisao/la:ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Musli je igracina samo sto ima vise povreda od Eduarda...a to je prilicno tesko.
Zato samo jedan igrac moze uz Dzeku biti prvi spic ,a to je Alen Skoro...
e jesi strucnjaktax je napisao/la:ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nek si ti glas'o tako, pa nek sve ide u pm.tax je napisao/la:ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Daleko bi dogurali sa zekonjom i ovim Bilbijom. Ja stvarno neznam sta se na njega nafurali.
Svaka cast Muslimu, ovo ostalo ni primirisati prvom timu nemoze, ako cemo ganjati plasman na EP.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Kad bi bila anketa da se glasa za najveci "biser" na ovom forumu , ovaj bi zasad bio ubjedljivo prvi.tax je napisao/la:ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Sad bi se trebalo vratiti malo u arhivu ovog foruma da vidimo sta je tvoj nick pisao prije godnu-godinu i pol pa da ti ga kopiramo ovdje .
Pa na ''omudini''svijet ostajeAdinjo je napisao/la:Nek si ti glas'o tako, pa nek sve ide u pm.tax je napisao/la:ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Daleko bi dogurali sa zekonjom i ovim Bilbijom. Ja stvarno neznam sta se na njega nafurali.![]()
Svaka cast Muslimu, ovo ostalo ni primirisati prvom timu nemoze, ako cemo ganjati plasman na EP.
P.S @Sahbo kopirat ces ga al u ........ kad je cova se prijavio prije nekih sedam osam mjeseci
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sahbaz2509
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Pa na ''omudini''svijet ostajeAdinjo je napisao/la:Nek si ti glas'o tako, pa nek sve ide u pm.tax je napisao/la:ja sam glaso da je los uvijek bio i osto i daleko mu repka imamo zekonju i musli a evo i bilbija ovaj
Daleko bi dogurali sa zekonjom i ovim Bilbijom. Ja stvarno neznam sta se na njega nafurali.![]()
P.S @Sahbo kopirat ces ga al u ........ kad je cova se prijavio prije nekih sedam osam mjeseci
a kako si ti siguran da nekad nije imao prije toga neki drugi nick????
Onda ga moras priupitati kako se vabio prije.
Ma @tax je stavio da je Vedo vrhunski igrac u vrhunskoj formi.
Samo cova malo mece ''hepo kockice za laksu paljevinu''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sahbaz2509
- Kontakt:
onda mora da ti je nesto u roduharishp je napisao/la:Onda ga moras priupitati kako se vabio prije.
Nesto u sokolu a ponesto i u vrebcu u rodu ne ulazimsahbaz2509 je napisao/la:onda mora da ti je nesto u roduharishp je napisao/la:Onda ga moras priupitati kako se vabio prije.
Nego @Sahbaz drzi prve borbene linije.A Vedo se smjeska citajuci,Mada mu malo neugodno stislo saa svih strana .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Ma sta ce citati, vedo ima pametnije stvari da radiharishp je napisao/la:Nesto u sokolu a ponesto i u vrebcu u rodu ne ulazimsahbaz2509 je napisao/la:onda mora da ti je nesto u roduharishp je napisao/la:Onda ga moras priupitati kako se vabio prije.
Samo cova malo mece ''hepo kockice za laksu paljevinu''![]()
![]()
Nego @Sahbaz drzi prve borbene linije.A Vedo se smjeska citajuci,Mada mu malo neugodno stislo saa svih strana .![]()
![]()
Opaaa, sada su nakakvi zecevi, bilbije i skore bolji od Vedada.
Muslim je car i jedina konkurencija Vedi. Njegovi nastupi u reprezentaciji govore za njega.
Us.rani Podolski koji nije zabio 2 gola u Bundesligi u prethodne dvije sezone, ima po svemu sudeci zagarantovano mijesto u Elfu za put u JAR-u. Ali deckic ima ubitacan skor u reprezentaciji, uoastalom kao i Klose. Takvi igraci koji rijetko zakazu, imaju jak lobi kod selektora, jer rijetko kada ne ispune ocekivanja. Uprkos losim izdanjima u maticnom klubu.
Ako Zlaja bude spreman, a Vedo ovako nastavi, niko ne treba da bude razocaran da se zamjene mjesta u prvoj postavi.
Jedan ce jos vise gristi da ostane tu gdje jeste, dok ce drugi sve uciniti da se vrati u pocetni sastav.
I na kraju krajeva jos da kazem da ja vjerujem u Vedada (sahbaze, ne daj se
).
Muslim je car i jedina konkurencija Vedi. Njegovi nastupi u reprezentaciji govore za njega.
Us.rani Podolski koji nije zabio 2 gola u Bundesligi u prethodne dvije sezone, ima po svemu sudeci zagarantovano mijesto u Elfu za put u JAR-u. Ali deckic ima ubitacan skor u reprezentaciji, uoastalom kao i Klose. Takvi igraci koji rijetko zakazu, imaju jak lobi kod selektora, jer rijetko kada ne ispune ocekivanja. Uprkos losim izdanjima u maticnom klubu.
Ako Zlaja bude spreman, a Vedo ovako nastavi, niko ne treba da bude razocaran da se zamjene mjesta u prvoj postavi.
Jedan ce jos vise gristi da ostane tu gdje jeste, dok ce drugi sve uciniti da se vrati u pocetni sastav.
I na kraju krajeva jos da kazem da ja vjerujem u Vedada (sahbaze, ne daj se
Vom Jäger zum Gejagten
Nedo' hljeb dragi da ti Bot dodje sa krampom.geronimo je napisao/la:Opaaa, sada su nakakvi zecevi, bilbije i skore bolji od Vedada.![]()
I na kraju krajeva jos da kazem da ja vjerujem u Vedada (sahbaze, ne daj se).
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.