geoxx je napisao/la:Sta sam srranja piso za Ramu, budel' ko kopao moje postove najjebo sam.
geoxx je napisao/la:Po meni kapiten ne bi trebao biti neko toliko glup kao Ramos. Iker, Xabi i Ronaldo i to je to. Ovo je kljucno, covjek je glup i kao takav ne bi trebao biti kapiten pored zivog,zdravog, pametnog i na kraju krajeva covjeka s autoritetom Alonsa. Ramos , kao vodja na terenu, ih jedino moze nauciti kako...
geoxx je napisao/la:Real je izgubio zbog retarda Ramosa. Eno imas sliku, video , jasno se vidi kontakt koji qrac 'ocete vise? Mozete li se jednostavno pomiriti s cinjenicom da nas je Ramosov retardizam po ko zna koji put kostao bodova a ne sudija?
Casillas
Coentrao
Pepe
Ramos
Carvajal
Xabi
Modric
Di Maria
Bale
Ronaldo
Benzema
A Riberiju yebem sve po spisku, ono hinjsko sugavo gowno... Nadam se naknadnoj kazni za uslju.
U finalu zelim komsije.. duguju nam
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
TariqAli je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji djubro.
Citam neki dan kako se Carvajal zabio bukvalno guzicu Riberija ali ovo veceras pa mali ga totalno izdomirao pa sta god da je pokusao... evo na kraju ovaj potez koji....
geoxx je napisao/la:Sta sam srranja piso za Ramu, budel' ko kopao moje postove najjebo sam.
geoxx je napisao/la:Po meni kapiten ne bi trebao biti neko toliko glup kao Ramos. Iker, Xabi i Ronaldo i to je to. Ovo je kljucno, covjek je glup i kao takav ne bi trebao biti kapiten pored zivog,zdravog, pametnog i na kraju krajeva covjeka s autoritetom Alonsa. Ramos , kao vodja na terenu, ih jedino moze nauciti kako...
geoxx je napisao/la:Real je izgubio zbog retarda Ramosa. Eno imas sliku, video , jasno se vidi kontakt koji qrac 'ocete vise? Mozete li se jednostavno pomiriti s cinjenicom da nas je Ramosov retardizam po ko zna koji put kostao bodova a ne sudija?