Hvala svima na cestitkama.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@Rick pusti ove sto ti traze pare,kartu za Lisabon i lagano moze ti biti hiljadarka

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
De nek' mi neko kaže ko je onaj crnac što je bio na terenu u našem dresu na kraju utakmice, od euforije nisam dobro vidio, a Zimbio još nije objavio slike.
Marcus Slaghuter , kosarkas.Cap17an je napisao/la:De nek' mi neko kaže ko je onaj crnac što je bio na terenu u našem dresu na kraju utakmice, od euforije nisam dobro vidio, a Zimbio još nije objavio slike.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Cigri je napisao/la:Klare je napisao/la:Nego, kako ćeš bez tog ljepuškastog lica?Dzoni je napisao/la:Nece nas pbjedit nikako,vidjet ces.![]()
Sad kad vas nabijemo nogom u gujicu, valja ti izdržati tristašesetpet dana u izabranom ruhu.![]()
Hahahhah stvarno je fenomem , sad mi ga i zao zbog ovih izjava
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
kakva sramota od sportisteCigri je napisao/la:Citam neki dan kako se Carvajal zabio bukvalno guzicu RiberijaTariqAli je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji djubro.![]()
ali ovo veceras pa mali ga totalno izdomirao pa sta god da je pokusao... evo na kraju ovaj potez
![]()
koji....
Busquets je fakin neviđeni, ali barem se ne krije iza saigraca kad pravi sranja, vec naprotiv ide prvi ispred....i ne poziva se na svete knjige Bibliju ili Kur'an, kao ovaj perveznjak...a ovaj miš se krije iza ove mrcine Boatenga dok šamara momka koji ga je strpao u džep
mirzatele je napisao/la:ajde sad fino sam sebi prijavi postPetardaa je napisao/la:Cigri je napisao/la:Bude li noc Reala tj. Ronalda![]()
dzaba pas gore - dole..
Jel misliš na onog ronalda koji u bitnim utakmicama zna postići gol samo iz penala, ofsajda ili na prazan gol? (izuzetak je jedino onaj gol protiv Uniteda u prvoj utakmici prošle sezone u LP)
OTAC,TATA,BABO FUDBALA
Napisao sam ovaj post jos jutros...ma niko me nije mogao uvjeriti da Real ne moze dati gol u gostima.. Samo Real je isto stao na posjed u 2p. pa samo 0-3 dok Ronaldo nije opalio opet.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci, svaka čast na prolazu, razbili ste nas u dvije utakmice i to pošteno, već je u prvoj trebalo biti 3,4-0 ali eto, nekako smo se izvukli.... No zato je danas to bilo šamaranje usred Munchena, demolirali ste nas, jednostavno potpuno zasluženo, nema niti jedne mrlje vašoj pobjedi, stvarno ste nas deklasirali u svakom pogledu! Mogu samo reći bravo i
, nadam se da ćete osvojiti naslov jer ste partijama ove sezone to i zaslužili, još jednom čestitke!
Kako je samo Carlo uigrao Ramosa za ove centarsuteve sad imamo vise opcija kad se ganja rezultat,vidilo se protiv osasune da je to to Carlo Veliki

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ovo se zove navijačStefan Effenberg je napisao/la:Momci, svaka čast na prolazu, razbili ste nas u dvije utakmice i to pošteno, već je u prvoj trebalo biti 3,4-0 ali eto, nekako smo se izvukli.... No zato je danas to bilo šamaranje usred Munchena, demolirali ste nas, jednostavno potpuno zasluženo, nema niti jedne mrlje vašoj pobjedi, stvarno ste nas deklasirali u svakom pogledu! Mogu samo reći bravo i, nadam se da ćete osvojiti naslov jer ste partijama ove sezone to i zaslužili, još jednom čestitke!
naprijed rejal
Vakat spavat', al' sve mi nekako krivo otići, očekujem @Klare-ta da napiše nešto.
Hajd ako ima kakav dobrovoljac da mu dam broj mobitela, pa da me probudi ako dotični slučajno dođe.

Hajd ako ima kakav dobrovoljac da mu dam broj mobitela, pa da me probudi ako dotični slučajno dođe.
Steta za Xabia
Sad do kraja sezone uigravati Modrica na DMC ili Khediru ako se oporavi Isco moze odlicno odigrati u paru sa DI-em ba MC .
Sad do kraja sezone uigravati Modrica na DMC ili Khediru ako se oporavi Isco moze odlicno odigrati u paru sa DI-em ba MC .
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ma illaramendi igra u finalu to je 100% nevazno ko je protivnik 
Pa pošalji Bavarcu takvu sliku, ako je za avatara nek' u opcijama stavi 100x100 i doviđenja 
Kakav Illarra nije on za finale...JoseMourinho je napisao/la:Ma illaramendi igra u finalu to je 100% nevazno ko je protivnik
Sad khediru u vatru da ga nabildamo za finaleemir18 je napisao/la:Kakav Illarra nije on za finale...JoseMourinho je napisao/la:Ma illaramendi igra u finalu to je 100% nevazno ko je protivnik
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Umanjit ce je fakin namjerno.Cap17an je napisao/la:Pa pošalji Bavarcu takvu sliku, ako je za avatara nek' u opcijama stavi 100x100 i doviđenja
Pa hocu da mu ja posaljem sve gotovo.
Eto koliko sam fin,da ne pricam o tome kako mu dopustio da ostane na forumu jer je čova htio da se kladi u to.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nema ko drugi, jedini je on zadnji vezni, a u takvoj tekmi se ne riskira sigurnoemir18 je napisao/la:Kakav Illarra nije on za finale...JoseMourinho je napisao/la:Ma illaramendi igra u finalu to je 100% nevazno ko je protivnik
Ma nemoj mu je nikako slati, sramota je da jedan navijač prosječnog kluba kao što je Bayern nosi avatar RealaDzoni je napisao/la:Umanjit ce je fakin namjerno.Cap17an je napisao/la:Pa pošalji Bavarcu takvu sliku, ako je za avatara nek' u opcijama stavi 100x100 i doviđenja![]()
Pa hocu da mu ja posaljem sve gotovo.
Eto koliko sam fin,da ne pricam o tome kako mu dopustio da ostane na forumu jer je čova htio da se kladi u to.
Samo da ne kaze da mu je Carvjal rekao da je terorista musliman ili sta veclet3 je napisao/la:kakva sramota od sportisteCigri je napisao/la:Citam neki dan kako se Carvajal zabio bukvalno guzicu RiberijaTariqAli je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji djubro.![]()
ali ovo veceras pa mali ga totalno izdomirao pa sta god da je pokusao... evo na kraju ovaj potez
![]()
koji....
![]()
![]()
Busquets je fakin neviđeni, ali barem se ne krije iza saigraca kad pravi sranja, vec naprotiv ide prvi ispred....i ne poziva se na svete knjige Bibliju ili Kur'an, kao ovaj perveznjak...a ovaj miš se krije iza ove mrcine Boatenga dok šamara momka koji ga je strpao u džep![]()
eeee jade jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.