FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
koliko se sjecam zapad je bio kod vas 15 km (tribina na koju idu nasi ozbiljniji) jug 10...............posto mi nemamo uslove za vase hz,imamo za vase ozbiljnije i cijena je ista kao na kosevu[/quote]
Metnite 40 KM, vidio sam da je cijena na Rominom stadionu iza gola negdje oko 10-15 €. Uostalom ti vjerovatno imaš pare i za Vaš zapad. Vjerovatno smatraš da će na grbavicu na onaj kolačić doći ozbiljnija raja i dati 15 KM kao što dođu na Koševo i lijepo sjednu na stolicu i gledaju utakmicu na miru. Jeste poređenje.... Pa svaki put na grbavici ispred mene je neki stub, ili mi trojica stoje na nozi ili na novinama, sjesti mogu ali kad dođem kući. Istok je na koševu bio 10 KM a istok je udaljen od terena kao Vaš zapad. Interesuje me kolika je cijena za zapad na grbavici. Jedina olakšica mi je što je i Vama cijena 15 KM, ali poznajući vas pola sjevera vašeg će biti prazno, pogotovo zbog odlične igre Željezničara protiv_ Veleža,Obarske,Širokog,Slavije,Bijeljine.
Metnite 40 KM, vidio sam da je cijena na Rominom stadionu iza gola negdje oko 10-15 €. Uostalom ti vjerovatno imaš pare i za Vaš zapad. Vjerovatno smatraš da će na grbavicu na onaj kolačić doći ozbiljnija raja i dati 15 KM kao što dođu na Koševo i lijepo sjednu na stolicu i gledaju utakmicu na miru. Jeste poređenje.... Pa svaki put na grbavici ispred mene je neki stub, ili mi trojica stoje na nozi ili na novinama, sjesti mogu ali kad dođem kući. Istok je na koševu bio 10 KM a istok je udaljen od terena kao Vaš zapad. Interesuje me kolika je cijena za zapad na grbavici. Jedina olakšica mi je što je i Vama cijena 15 KM, ali poznajući vas pola sjevera vašeg će biti prazno, pogotovo zbog odlične igre Željezničara protiv_ Veleža,Obarske,Širokog,Slavije,Bijeljine.
Re: FK Željezničar
Prije svega, ovom odlukom Zeljo je zajebao sam sebe jer nece zaraditi na ovom derbiju ni priblizno koliko su se nadali.
Neka mole Boga da bude 5000 ljudi, od toga pola sa godisnjim ulaznicama i djece koja nece platiti ulaznicu.
U situaciji kad je prvenstvo vec gotovo, kad je ovo revijalna utakmica, kad ce kisa padati, kad im je ovo bila jedinstvena situacija da sta zarade, ovo im je bila odlicna odluka.
Svi oni koji su se dvoumili otici ili ne, vratiti se sa vikendice da bi gledali tekmu ili ostati rostiljati, odvojiti koji dinar za kartu na ustrb svakodnevnih potreba, sad zasigurno doci nece.
Kad bih rekao da mi je krivo radi toga, lagao bih
Neka mole Boga da bude 5000 ljudi, od toga pola sa godisnjim ulaznicama i djece koja nece platiti ulaznicu.
U situaciji kad je prvenstvo vec gotovo, kad je ovo revijalna utakmica, kad ce kisa padati, kad im je ovo bila jedinstvena situacija da sta zarade, ovo im je bila odlicna odluka.

Svi oni koji su se dvoumili otici ili ne, vratiti se sa vikendice da bi gledali tekmu ili ostati rostiljati, odvojiti koji dinar za kartu na ustrb svakodnevnih potreba, sad zasigurno doci nece.
Kad bih rekao da mi je krivo radi toga, lagao bih

Ukoliko je ovo tačno oko cijena karata za derbi i ja bih koju prozborio, odnosno izašao sa jednim prijedlogom. Taj prijedlog se mnogim našim, a ni navijačima Sarajeva neće svidjeti.
Svi znamo da je na snazi zabrana organizovanog dolaska gostujućim navijačima sa obilježjima kluba. Ja bih sjeveroistok (zdenku) proglasio gostujućom tribinom i zatvorio taj dio za navijače (zabrana dolaska). Ostatak cijelog sjevera bih proglasio "domaćom" tribinom i na nju bi došli isključivo navijači Sarajeva. Istok, jug i zapad bi bile domaće tribine. Svi navijači Želje bi mogli na jug i istok. Na istoku bih spustio reklame da se utakmica može rahat gledati, a zdenka bi bila tampon zona. Nadati se da neće padati kiša.
U tom slučaju bi bili korektni, isto koliko su i oni bili korektni sa svojim cijenama na Koševu.
Svi znamo da je na snazi zabrana organizovanog dolaska gostujućim navijačima sa obilježjima kluba. Ja bih sjeveroistok (zdenku) proglasio gostujućom tribinom i zatvorio taj dio za navijače (zabrana dolaska). Ostatak cijelog sjevera bih proglasio "domaćom" tribinom i na nju bi došli isključivo navijači Sarajeva. Istok, jug i zapad bi bile domaće tribine. Svi navijači Želje bi mogli na jug i istok. Na istoku bih spustio reklame da se utakmica može rahat gledati, a zdenka bi bila tampon zona. Nadati se da neće padati kiša.
U tom slučaju bi bili korektni, isto koliko su i oni bili korektni sa svojim cijenama na Koševu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
sta ti je ???avlami97 je napisao/la:Ukoliko je ovo tačno oko cijena karata za derbi i ja bih koju prozborio, odnosno izašao sa jednim prijedlogom. Taj prijedlog se mnogim našim, a ni navijačima Sarajeva neće svidjeti.
da mi raju koja ima godisnje i polugodisnje za sjever radi njih da pomjeramo ?
budi dobar

- corleone87
- Kontakt:
Znaci ti bi pitarima dao cijeli sjever a mi bi se gurali po Jugu,zapadu i istoku koji nije u funkciji i jos ako uzmemo cinjenicu da ce vjerovatno padati kisa mogli bi zakljucitj da ce pitari uzivati na natkrivenom sjeveru a nasi navijaci bi lagano uzivali na kisi..Meni je prihvatljivija varijanta da se oni guraju u zdenci i dobiju ako nista bar slovo Oavlami97 je napisao/la:Ukoliko je ovo tačno oko cijena karata za derbi i ja bih koju prozborio, odnosno izašao sa jednim prijedlogom. Taj prijedlog se mnogim našim, a ni navijačima Sarajeva neće svidjeti.

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 30 apr 2014, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Prvo ko su oni da se njima daje cijela natkrivena tribina (najavljuje se kisa)avlami97 je napisao/la:Ukoliko je ovo tačno oko cijena karata za derbi i ja bih koju prozborio, odnosno izašao sa jednim prijedlogom. Taj prijedlog se mnogim našim, a ni navijačima Sarajeva neće svidjeti.

Željeznicar za život cijeli !
Prognoza vremena za nedelju u 17h:
Temperatura 7 stepeni, kisa
Chance of rain:
70%
Wind:
NNW at 4 mph
Humidity:
92%
Idealni vremenski uslovi
Temperatura 7 stepeni, kisa

Chance of rain:
70%
Wind:
NNW at 4 mph
Humidity:
92%
Idealni vremenski uslovi

-
- Kontakt:
Ma NEEEE, Ja mislim da je najbolje zabraniti gostujućim navijačima (navijačima Sarajeva) da dođu na utakmicu i lijepo dao cijelu tribinu navijačima želje. Pa svakako gostujućim navijačima je zabranjeno da doaze na utakmice. I onda bih lijepo odredio cijenu od 15 KM da gospoda koja ima para može doći na natrkrivenu tribunu iza gola i iza stubova i da se lijepo rašire i svi imaju pravo sjesti na dvije stolice. Pa JA!
A svakako na onoj zdenki i nema stolica i po svim kriterijima trebao bi biti zatvoren. I rezultat 0:2 tako da svi radni ljudi koji su cijelu sedmicu isfrustrirani na poslu mogu lijepo psovati -sudiji, treneru, SVIMA. I potom kad se dobro ispsuju lagano na posao 05.05.
A svakako na onoj zdenki i nema stolica i po svim kriterijima trebao bi biti zatvoren. I rezultat 0:2 tako da svi radni ljudi koji su cijelu sedmicu isfrustrirani na poslu mogu lijepo psovati -sudiji, treneru, SVIMA. I potom kad se dobro ispsuju lagano na posao 05.05.
Znao sam da ćete me napasti. Moja želja je samo da Željo pokaže koliko je velik u odnosu na pitare. Rekao sam ukoliko je ovo za cijenu karte istinito i vodio sam se logikom da bi došlo 4-5 hiljada pitara, što bi nam donijelo između 60 i 75 hiljada KM, samo od njih.
U suprotnom, Klub treba dati cijeli sjever nama po cijeni od 8-10 KM, a na istok smjestiti pitare po cijeni od 20KM.
U suprotnom, Klub treba dati cijeli sjever nama po cijeni od 8-10 KM, a na istok smjestiti pitare po cijeni od 20KM.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Metnite 40 KM, vidio sam da je cijena na Rominom stadionu iza gola negdje oko 10-15 €. Uostalom ti vjerovatno imaš pare i za Vaš zapad. Vjerovatno smatraš da će na grbavicu na onaj kolačić doći ozbiljnija raja i dati 15 KM kao što dođu na Koševo i lijepo sjednu na stolicu i gledaju utakmicu na miru. Jeste poređenje.... Pa svaki put na grbavici ispred mene je neki stub, ili mi trojica stoje na nozi ili na novinama, sjesti mogu ali kad dođem kući. Istok je na koševu bio 10 KM a istok je udaljen od terena kao Vaš zapad. Interesuje me kolika je cijena za zapad na grbavici. Jedina olakšica mi je što je i Vama cijena 15 KM, ali poznajući vas pola sjevera vašeg će biti prazno, pogotovo zbog odlične igre Željezničara protiv_ Veleža,Obarske,Širokog,Slavije,Bijeljine.[/quote]meme pitar je napisao/la:koliko se sjecam zapad je bio kod vas 15 km (tribina na koju idu nasi ozbiljniji) jug 10...............posto mi nemamo uslove za vase hz,imamo za vase ozbiljnije i cijena je ista kao na kosevu
"metnite" posle ove tvoje rijeci pretpostavljam s kojeg si ruralnog dijela grada

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Čovjek dobro razmišlja. Zna da Vas ima taman toliko da možete komotno stati na istok. E sad da će pitari dati Želji 15 KM za utakmicu =? Ma bit će pitara sigurno više nego Vas na koševu u kupu, nebojte se.avlami97 je napisao/la:Znao sam da ćete me napasti. Moja želja je samo da Željo pokaže koliko je velik u odnosu na pitare. Rekao sam ukoliko je ovo za cijenu karte istinito i vodio sam se logikom da bi došlo 4-5 hiljada pitara, što bi nam donijelo između 60 i 75 hiljada KM, samo od njih.
Ne znam sto s njima raspravlja te. Nemoj te nam zagadjivati temu, ignorisite majmune. Vidite da su to sve likovi koji su počeli navijati za fk sarajevo od kada je došao kinez. Nisu vrijedni vaše pažnje ni 10 s.
- JosipBukal
- Kontakt:
Vi zaboravljate da je na snazi zabrana dolaska gostujučim navijačima. A pošto je to tako ja bih zatvorio i istok i zdenku. Puno je ljepši derbi kad njih nema. Neznam šta to nešto posebno možemo dobiti financiski od toga što če njih jedno najviše 2000 kupiti karte. S obzirom na stalne provokacije njihove iskompleksirane uprave i dijela navijača to bi im bio pravi dogovor. Sjetite se samo zadnje utakmice na koševu. Zabranili su nam ulaz na zapad i zatvorili naš dio što je bilo bez ikakakvog razloga i opravdanja tako da su naši navijači koji inače ne idu na jug morali ići na isti. Pošto se znalo da če poslije istog na Grbavici doći do čupanja stolica kao odgovor na to i na gradskom stadionu, sve je bilo spremno za divljačko udaranje naših navijča i to i onih koji nisu u TM. Ne zaboravite da organizaciju utakmice priprema uprava domačina zajedno sa policijom i priprema se za moguče incidente a oni su sve dobro pripremili i to znaju svi koji su bili na utakmici. Neka me slobodno demantuje neko od naših ko misli da to nije sve tako. I sad mi trebamo bit kao nešto fini. Najbolje sve učiniti da ih što manje dođe i na miru gledati utakmicu a nek oni sebi organizuju koridu na koševu i nek uživaju bez nas.
Sam se provaljujes....sad kazes da smo vam mi dali ipak jug, a prije toga govoris da iz osvete za tekmu na Kosevu se trebaju zatvoriti i istok i zdenka...koja kontradiktornost...pa istok je zatvoren ima 2 godine....to ga je vasa bajna uprava aktivirala da bi sto lakse dosla do licence...a nek stave cijenu i 35 KM i mi cemo opet doci samo da na sjeveru zagrmi: NEMA PARA NEMA TITULA !JosipBukal je napisao/la:Vi zaboravljate da je na snazi zabrana dolaska gostujučim navijačima. A pošto je to tako ja bih zatvorio i istok i zdenku. Puno je ljepši derbi kad njih nema. Neznam šta to nešto posebno možemo dobiti financiski od toga što če njih jedno najviše 2000 kupiti karte. S obzirom na stalne provokacije njihove iskompleksirane uprave i dijela navijača to bi im bio pravi dogovor. Sjetite se samo zadnje utakmice na koševu. Zabranili su nam ulaz na zapad i zatvorili naš dio što je bilo bez ikakakvog razloga i opravdanja tako da su naši navijači koji inače ne idu na jug morali ići na isti. Pošto se znalo da če poslije istog na Grbavici doći do čupanja stolica kao odgovor na to i na gradskom stadionu, sve je bilo spremno za divljačko udaranje naših navijča i to i onih koji nisu u TM. Ne zaboravite da organizaciju utakmice priprema uprava domačina zajedno sa policijom i priprema se za moguče incidente a oni su sve dobro pripremili i to znaju svi koji su bili na utakmici. Neka me slobodno demantuje neko od naših ko misli da to nije sve tako. I sad mi trebamo bit kao nešto fini. Najbolje sve učiniti da ih što manje dođe i na miru gledati utakmicu a nek oni sebi organizuju koridu na koševu i nek uživaju bez nas.
- Capt_Billy
- Kontakt:
1. Iznose razne propagne u mediji o Zelji;
2. Stvaraju imidz velikog kluba koji svaki njihov igrac naglasava (ovaj novi sto je potpisao: Idemo na duplu) a iste nikada u svojoj historiji vidjeli nisu;
3. Minimaliziraju uspijeh Zelje na svakom koraku, a svoj velicaju, posebno ovaj zadnji kada je Zeljo ostao bez titule u Vrapcicima. Vjerovali ili ne, to je njihov najveci uspijeh;
4. Kada god dodu na Grbavicu stranje naprave, pa su tako zadnji derbi stolice pojebali.
Zbog svega ovoga, samo budala moze imati neki korektan odnos sa njima i onoj koji gleda Zelju svakih 6 mjeseci, tj derbi ili evropa.
Tako, cijena je premala za stetu koju nanose.
Sto se posjete tice, ja iskreno uopste ne ocekujem neku brojku jer ove sezone u globalu, gledanost je razocaravajuca ako uzmemo za obzir da smo bili u borbi za titulu. Tako nekih 6 do 7 hiljada ce biti sasvim ok brojka. Bolje i tih toliko koji vole svoj klub nego svakakvih 12 hiljada koji samo simpatisu.
Neko prica o nekoj zaradi. Kakve je to zarada za Bh timove od navijaca. Nikakva! Zato nemojte srati o nekoj zaradi od karata.
Zaraditi znaci kada ti na euro sceni dode preko 20.000 na Kosevu, pa onda mozes reci zaradio sam nesto.
2. Stvaraju imidz velikog kluba koji svaki njihov igrac naglasava (ovaj novi sto je potpisao: Idemo na duplu) a iste nikada u svojoj historiji vidjeli nisu;
3. Minimaliziraju uspijeh Zelje na svakom koraku, a svoj velicaju, posebno ovaj zadnji kada je Zeljo ostao bez titule u Vrapcicima. Vjerovali ili ne, to je njihov najveci uspijeh;
4. Kada god dodu na Grbavicu stranje naprave, pa su tako zadnji derbi stolice pojebali.
Zbog svega ovoga, samo budala moze imati neki korektan odnos sa njima i onoj koji gleda Zelju svakih 6 mjeseci, tj derbi ili evropa.
Tako, cijena je premala za stetu koju nanose.
Sto se posjete tice, ja iskreno uopste ne ocekujem neku brojku jer ove sezone u globalu, gledanost je razocaravajuca ako uzmemo za obzir da smo bili u borbi za titulu. Tako nekih 6 do 7 hiljada ce biti sasvim ok brojka. Bolje i tih toliko koji vole svoj klub nego svakakvih 12 hiljada koji samo simpatisu.
Neko prica o nekoj zaradi. Kakve je to zarada za Bh timove od navijaca. Nikakva! Zato nemojte srati o nekoj zaradi od karata.
Zaraditi znaci kada ti na euro sceni dode preko 20.000 na Kosevu, pa onda mozes reci zaradio sam nesto.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Nije on iz Kine vec iz Sjeverne Koreje.batman je napisao/la:Ne znam sto s njima raspravlja te. Nemoj te nam zagadjivati temu, ignorisite majmune. Vidite da su to sve likovi koji su počeli navijati za fk sarajevo od kada je došao kinez. Nisu vrijedni vaše pažnje ni 10 s.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JosipBukal
- Kontakt:
GangEvil je napisao/la:Sam se provaljujes....sad kazes da smo vam mi dali ipak jug, a prije toga govoris da iz osvete za tekmu na Kosevu se trebaju zatvoriti i istok i zdenka...koja kontradiktornost...pa istok je zatvoren ima 2 godine....to ga je vasa bajna uprava aktivirala da bi sto lakse dosla do licence...a nek stave cijenu i 35 KM i mi cemo opet doci samo da na sjeveru zagrmi: NEMA PARA NEMA TITULA !JosipBukal je napisao/la:Vi zaboravljate da je na snazi zabrana dolaska gostujučim navijačima. A pošto je to tako ja bih zatvorio i istok i zdenku. Puno je ljepši derbi kad njih nema. Neznam šta to nešto posebno možemo dobiti financiski od toga što če njih jedno najviše 2000 kupiti karte. S obzirom na stalne provokacije njihove iskompleksirane uprave i dijela navijača to bi im bio pravi dogovor. Sjetite se samo zadnje utakmice na koševu. Zabranili su nam ulaz na zapad i zatvorili naš dio što je bilo bez ikakakvog razloga i opravdanja tako da su naši navijači koji inače ne idu na jug morali ići na isti. Pošto se znalo da če poslije istog na Grbavici doći do čupanja stolica kao odgovor na to i na gradskom stadionu, sve je bilo spremno za divljačko udaranje naših navijča i to i onih koji nisu u TM. Ne zaboravite da organizaciju utakmice priprema uprava domačina zajedno sa policijom i priprema se za moguče incidente a oni su sve dobro pripremili i to znaju svi koji su bili na utakmici. Neka me slobodno demantuje neko od naših ko misli da to nije sve tako. I sad mi trebamo bit kao nešto fini. Najbolje sve učiniti da ih što manje dođe i na miru gledati utakmicu a nek oni sebi organizuju koridu na koševu i nek uživaju bez nas.
Sama ta parola,koja vam je glavna u repertoaru i u kojoj očito najviše uživate, kao i ona o buđenju divova govori koliko ste iskompleksirani od Želje i Amara. Mnogo vam je lakše kada sami sebe ubjedite kako je Željo sve silne pehare kupio kao da je pijaca. Pa što to i vi više neki ne kupite kad ste prodali klub i imate tolike pare. Tačno bi trebalo razmisliti da vam mi prodamo neki pehar jer ih stvarno imamo previše a vama bi vidim to puno značilo Baš ste za analizu. Kolektivni retardurluk

- corleone87
- Kontakt:
I mi bi se sad kao trebali rasplakati sto cete vi zagrmiti tu pjesme,pa vi vec sedam godina nemate nistaGangEvil je napisao/la:Sam se provaljujes....sad kazes da smo vam mi dali ipak jug, a prije toga govoris da iz osvete za tekmu na Kosevu se trebaju zatvoriti i istok i zdenka...koja kontradiktornost...pa istok je zatvoren ima 2 godine....to ga je vasa bajna uprava aktivirala da bi sto lakse dosla do licence...a nek stave cijenu i 35 KM i mi cemo opet doci samo da na sjeveru zagrmi: NEMA PARA NEMA TITULA !JosipBukal je napisao/la:Vi zaboravljate da je na snazi zabrana dolaska gostujučim navijačima. A pošto je to tako ja bih zatvorio i istok i zdenku. Puno je ljepši derbi kad njih nema. Neznam šta to nešto posebno možemo dobiti financiski od toga što če njih jedno najviše 2000 kupiti karte. S obzirom na stalne provokacije njihove iskompleksirane uprave i dijela navijača to bi im bio pravi dogovor. Sjetite se samo zadnje utakmice na koševu. Zabranili su nam ulaz na zapad i zatvorili naš dio što je bilo bez ikakakvog razloga i opravdanja tako da su naši navijači koji inače ne idu na jug morali ići na isti. Pošto se znalo da če poslije istog na Grbavici doći do čupanja stolica kao odgovor na to i na gradskom stadionu, sve je bilo spremno za divljačko udaranje naših navijča i to i onih koji nisu u TM. Ne zaboravite da organizaciju utakmice priprema uprava domačina zajedno sa policijom i priprema se za moguče incidente a oni su sve dobro pripremili i to znaju svi koji su bili na utakmici. Neka me slobodno demantuje neko od naših ko misli da to nije sve tako. I sad mi trebamo bit kao nešto fini. Najbolje sve učiniti da ih što manje dođe i na miru gledati utakmicu a nek oni sebi organizuju koridu na koševu i nek uživaju bez nas.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sta ti je ba Josipe? Smiri strasti.
Ok, ulaz je 15KM i gotova prica. Mi cemo gledati da tih placenih 15 marki iskoristimo maksimalno, uzememo sve sto nam se pruza i da usput uzivamo u svakom momentu.

Ok, ulaz je 15KM i gotova prica. Mi cemo gledati da tih placenih 15 marki iskoristimo maksimalno, uzememo sve sto nam se pruza i da usput uzivamo u svakom momentu.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.