FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Seaman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Seaman » 30 apr 2014, 02:45

Guardiola opet flop of the match :geek: panj koji će svoju trenersku realnost doživjeti kad preuzme neku slabiju ekipa,očekujem debakl.hrpa beskonacnog dodavanja bez igre prema naprijed,kao dijete koje bi ševilo a ne zna kako.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 30 apr 2014, 04:07

Bayern nastavlja obarati rekorde u ovoj sezoni :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 30 apr 2014, 04:23

slika

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 30 apr 2014, 08:40

Da pitam, jel' ista bolji osjecaj jutros?
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 30 apr 2014, 08:46

da i ja dam svoje skromno mišljenje. Od ekipe koju sam lani obožavao gledati, došlo je do toga da mi ih je muka gledati. Na jednom drugom forumu sam pročitao da je Bayern lani sahranio tika taku, da bi je ove godine počeo i sam igrati. Najveći problem Bayerna je Pep, sa ovom ekipom i ja bi osvojio BL, zapostavljanje Javija u ovakoj važnoj utakimici je ogromna greška. Krenuo je preofenzivno protiv ekipe koja ima najbolju kontru na svijetu. Ništa nije naučio iz prve utakmice, a Klopp mu je pokazao kako igrati protiv Reala i malo je falilo da sa puno lošijim kadrom stigne prednost od 3:0, (da je Klopp vodio Bayerna Real bi doživio katastrofu u to sam 100% siguran). Igračima se nema šta zamjeriti po meni, oni su lani pokazali šta mogu a to što ih vodi kvazi stručnjak je greška uprave koja ga je dovela.
audere est facere!
Joe!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 30 apr 2014, 08:50

Pep je ubio fudbal u Bayernu i meni kao navijaču jedina satisfakcija za ovu blamažu je to da Pep ode i prosipa svoju teoriju negdje na drugom mjestu,Lik stavlja Krosa na def.veznog a svi znamo da je čovjek ofanzivno orijentisan stavlja Milera na neku neposstojeću poziciju da šeta po terenu ali nevrijedi više džaba pričati i pisati on ako ostane on će tjerati po svome a Rumenige ako ima imalo uticaja treba mu uručiti otkaz...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 apr 2014, 09:32

Skyline je napisao/la:Da pitam, jel' ista bolji osjecaj jutros?
kako te je @effe samo majstorski opisao ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2014, 09:40

Šta veli Robben,jesul ga impresionirali gosti il je očekivo više ?
Nad tobom sunce najljepše sja

LenBias
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 09:44

JoseMourinho je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
dva pitanja
1 - realni rezultat?
2 - kako to ekipa koja te naguzi i da petaka u po somuna nije bolja od tebe?
nije on svjestan kakvu je glupost napisao :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2014, 09:46

effe_sa je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Grohotom se smijem ... :roll:
Yebo majku humor ko da ste treci razred osnovne ..
Sve su to lovci, birtijaši i u životu neostvarene osobe.... :D :D Neke šale pojedinih ok, ali nakupilo se kod nekih bijesa...Valjalo je trpit kupljenje titula od strane Bayerna. A većina takvih što komentarišu nisu ni vidjeli očima neku državu EU, niti ih ko tamo želi. I jasno je onda da moraju malo frustracija ispoljit... :D
Zaboravlja se to, da Bayern nakon najtežih poraza postaje najjači i najopasniji.

A ovaj krah u polufinalu je jedna normalna pojava, ništa toliko nevjerovatno i nemoguće. To se desi ekipama nakon silnih uspjeha. Samo je bitno ustat se što prije i vratit na pravi kolosijek. Poraz nas naravno može bolit i to je normalno, ali u suštini to su pojave koje su opet donekle normalne.

A kada završe lovačke priče pojedinih, onda se može malo bolje ovo sve analizirat jer svi smo svjesni da mnogo toga nije štimalo u ove dvije utakmice protiv Reala. Ali da je Pepova filozofija skroz propala, to nije. Morat će se napraviti određene korekcije. Nije problem u velikom posjedu, posjed je odlična stvar, ali kada igraš s mnogo varijacija i visokim tempom.... ;) Opširnije ću još nešto o tome napisat......
Neki dan na granici da udjem u EU kad onaj iz GS-a pita za tebe. Pita da se nisi sta naljutio ne daj Boze itd. Kaze nema te dugo a tako si pozeljan tamo da narod u svim drzavama clanicama EU ne moze zamisliti svoj zivot bez tebe...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2014, 09:50

Ima li gde @anton1983-a, da nam objasni shta je to ŠPEK :?: :roll:

Garant je ovo sve bilo zbog toga shto je otishao Gomez - 1 Weltklasse Meister, 1 Torkanone. :hmmmmm:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 30 apr 2014, 10:03

Šaćir, Klare i Anton1983 se traze... Bar samo da kazu da su dobro... :urnebes:
- Ed Woodward for Prime Minister !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 30 apr 2014, 10:18

Dzoni je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
dva pitanja
1 - realni rezultat?
Jbg nema teme "najjadniji komentari" al mozes ic u najsmjesnije. :kafa:
LenBias je napisao/la:
dva pitanja
1 - realni rezultat?
nije on svjestan kakvu je glupost napisao :rol:
ne kontam vas nikako, o ovom istom ste se raspravljali cijelu noć, al haj ja sam glupost izvalio haha :kafa:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 30 apr 2014, 10:18

OnlyUnited je napisao/la:Šaćir, Klare i Anton1983 se traze... Bar samo da kazu da su dobro... :urnebes:
a napadača izostavljaš ? :urnebes:
Da kritikuje malo telekom što je proveo mrežu kroz ruralna područja :urnebes:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 10:20

Sta kaze ovaj gigant gore, primili petardu, nisi poštene šanse napravili i opet Real nije bolja ekipa :lol: zreo si za kante majke mi :lok:

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 30 apr 2014, 10:24

nedim93 je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Šaćir, Klare i Anton1983 se traze... Bar samo da kazu da su dobro... :urnebes:
a napadača izostavljaš ? :urnebes:
Da kritikuje malo telekom što je proveo mrežu kroz ruralna područja :urnebes:
Ja, zaboravih Centrea... :rol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2014, 10:29

sve čestitke Realu na pobjedi, ;) sasvim zasluženo su nas dobili, slično kao što smo mi prošle godine učinili Barceloni. Jednostavno vidjelo se još od Arsenala da nešto nije uredu, nema te agresivnosti i meljenje protivnik kao što je bilo kod Juppa. Ono što je on uradio prošle godine, Pep nas je unazadio za jednu godinu, i ne bi me čudilo da dobije nogu, jer Švabo ne trpi ovakva poniženja, to je tako.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 apr 2014, 10:37

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Za ovaj klub je cast navijati, a vi pacovi se izivljavajte jer se Bayern poslije svake katastrofe vraca jaci.
1999-2001
2012-2013
Zato :shhh:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 apr 2014, 10:42

Cigri je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Isključivi krivac za debakl je Guardiola, ništa nije naučio iz prve utakmice.Opet je Martineza ostavio na klupi, čovjeka koji je bio jedan od najzaslužnijih za triple je bacio u drugi plan.I kad igra siluje ga na poziciji koja njemu ne odgovara.

Čim se uzela titula u Buli počeo je i strelovit pad forme a Guardiola ništa po tom pitanju nije poduzeo,pristup utakmicama i trenizima postaju neozbiljni što se fino moglo vidjeti u zadnji mjesec dana.

Nema presinga,nema onog žara i volje koji su imali na početku sezone.Igrači na terenu izgledaju izgubljeno i u pojedinim trenutcima ne znaju šta će sa loptom.

Odbrana me podsjetila na onu od prije 3-4 godine kad smo primali jeftine golove. Večeras dva gola primaju iz prekida na isti način,Ramosa za kojeg se zna da je opasan iz prekida bukvalno ne čuva niko.

Neuer sa konstantnim izletanjem prevazilazi sve granice večeras se može zahvaiti fortuni što ga nisu kaznili Bale i Ronaldo.

Sezona se može smatrati uspješnom a ukoliko uzmemo i kup biće odlično, mada sumnjam s obzirom na trenutnu formu a i atmosferu u timu.

Pep ne treba tjerati nego mu dati podršku.
:beba: :beba: :lol:
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 10:42

desavaju se ovakve stvari, nista novo to nije i strasno, ne znam oko cega se dize takva panika, polufinale je sasvim solidno, jos pogotovo kad se uzme da jos niko nije 2x u nizu uzeo lp :D nego, da vas pitam navijace bayerna, da li ste primjetili proslih godina ovu prgavost i uzasni stav igraca ili se meni samo cini da je pep to donio u vasu ekipu ove sezone, mozda imam pravo, mozda se i varam, nekako nisam siguran pa reko da vas pitam, ipak gledate svaku utakmicu svog kluba pa je mnogo reprezentativniji uzorak, ta prljava igra, startovi, zaljenje, igraci koji izigravaju sudije, doktore i sve ostalo moguce na terenu, nekako nisam to vidjao zadnjih godina u vasoj ekipi? :think:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.