FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 30 apr 2014, 11:50

LenBias je napisao/la:desavaju se ovakve stvari, nista novo to nije i strasno, ne znam oko cega se dize takva panika, polufinale je sasvim solidno, jos pogotovo kad se uzme da jos niko nije 2x u nizu uzeo lp :D nego, da vas pitam navijace bayerna, da li ste primjetili proslih godina ovu prgavost i uzasni stav igraca ili se meni samo cini da je pep to donio u vasu ekipu ove sezone, mozda imam pravo, mozda se i varam, nekako nisam siguran pa reko da vas pitam, ipak gledate svaku utakmicu svog kluba pa je mnogo reprezentativniji uzorak, ta prljava igra, startovi, zaljenje, igraci koji izigravaju sudije, doktore i sve ostalo moguce na terenu, nekako nisam to vidjao zadnjih godina u vasoj ekipi? :think:
Ribery je oduvijek bio prgav igrač ,ali je to jedan od razloga zasto ga volimo....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 apr 2014, 11:50

Sto se tice te prgavosti, itekako je sinoc bilo i u nasim redovima, 2 gola iz prekida itekako su nas iznenadila, i skoro svaki start se odmah tu PEPE pojavi pocne nesto mahat rukama, onda ovi nasi polude, i sve tako u krug.

A da je Ribery bio i vise nego bezobrazan jestee, ja to prvi kazem i ne treba se lagat, od nemoci da ista uradi na terenu poceo je udarat i samarat ljude, ajd da sam ja to na terminu u Zenickoj Areni uradio pa ajd..

Cestitke Realovcima strasna utakmica sa vase strane da smo bar i mi igrali .. jer nismo. Niko vasu pobjedu ne umanjuje dapace i vise nego zasluzeno.

Malo je Real ocistio obraz od mnogih samara u proslosti koje im je Bayern zadavao, mozda je doslo vrijeme da i Real koju cusku baci...

Vidjecemo dalje na sta ce ovo licit :zviz: :zviz:
FC Bayern !!!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 11:57

phily je napisao/la:
LenBias je napisao/la:desavaju se ovakve stvari, nista novo to nije i strasno, ne znam oko cega se dize takva panika, polufinale je sasvim solidno, jos pogotovo kad se uzme da jos niko nije 2x u nizu uzeo lp :D nego, da vas pitam navijace bayerna, da li ste primjetili proslih godina ovu prgavost i uzasni stav igraca ili se meni samo cini da je pep to donio u vasu ekipu ove sezone, mozda imam pravo, mozda se i varam, nekako nisam siguran pa reko da vas pitam, ipak gledate svaku utakmicu svog kluba pa je mnogo reprezentativniji uzorak, ta prljava igra, startovi, zaljenje, igraci koji izigravaju sudije, doktore i sve ostalo moguce na terenu, nekako nisam to vidjao zadnjih godina u vasoj ekipi? :think:
Ribery je oduvijek bio prgav igrač ,ali je to jedan od razloga zasto ga volimo....
ma nije on samo sinoc bio cudan, dante, kroos, muller, mandzukic, svi su bas nekako licili na barcu dok joj je na celu bila osoba koja bas trenutno trenira vas, moguce da se to cisto potrefilo sinoc sto bi rekli, zato sam i postavio pitanje na kraju krajeva
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 apr 2014, 12:02

Otkad to navijacima Reala smeta prgavost, kad u ekipi imaju Pepa i Ramosa, koji su upravo zbog komplexa yebanja u mozak od strane Guardiole postali šljam od igraca. Pogledajte molim vas sta rade
[youtube][/youtube]
Prgavost nasih igraca sinoc nije nicim izazvana vjeruj mi, a da i mi imamo djubrad u ekipi to je istina.
Najgori su Manzo i Ribery
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 12:03

Bilall je napisao/la:
Lahm: Razočaranje je ogromno. Nismo igrali taktički dobro, bili smo preotvoreni. Dok smo prvu utakmicu imali pod kontrolom, danas smo im previše toga dopustili. To nije naš način igre, igrali smo onako kako je Realu najviše odgovaralo.
Napokon kapiten rekao. To nije njihov nacin igre i tacka.
Lahko je poslije utakmice to govoriti.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 12:06

BadrHari je napisao/la:Otkad to navijacima Reala smeta prgavost, kad u ekipi imaju Pepa i Ramosa, koji su upravo zbog komplexa yebanja u mozak od strane Guardiole postali šljam od igraca. Pogledajte molim vas sta rade
[youtube][/youtube]
Prgavost nasih igraca sinoc nije nicim izazvana vjeruj mi, a da i mi imamo djubrad u ekipi to je istina.
Najgori su Manzo i Ribery
ma covjece boziji nisam rekao da mi smeta i da se zalim na istu bolan nego da nisam istu primjetio prije kod igraca bayerna dok su ga vodili drugi treneri, kontas li ti sta ja pisem?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 12:08

slika
Koji djubar.
Marksizam u skole!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 30 apr 2014, 12:09

sve te prgavosti dolaze od Pepa uglavnom i to će se nastaviti ako kloc ostane i dalje na klupi,njegov stil je super stvar kad igra protiv Frajburga i Nirnberga tj.od ekipa od kojih smo jači i fizički i tehnički ali kad dođu prave ekipe a ti napadaš ko lud sa 8 igrača bez ikakvih osigurača tipa Javija imaš dva stopera srednje brrzine i znanja i nemožeš očekivat ništa osim poraza,trebao je se postaviti defanzivnije i u prvoj tekmi pa nek oni napadaju..sve u svemu biću vrlo sretan ako pep ode i usput bih potjerao još 5-6 iz prve postave, po meni samo lam,Nojer Javi i možda još dvojica zaslužuju da nose dres Bayerna ove ostale koji su stari rasprodat pod hitno,ostavio bih i Getzea a potjero bi i Milera jer ko se iole razumi u fudbal on nema blage veze tj.i on je tip igrača da da tri gola i dvije asistencije protiv Verdera i sličnih ali nije za velike domete...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 apr 2014, 12:14

Teska noc ali jos teze jutro.
Tacno je kad kazu da je jutro pametnije, barem kada je taj sabur u pitanju. :mrgreen:

Ispali smo sasvim zasluzeno, ali ono sto bode oci je ispadanje bez ispaljenog metka.
Mnogo me sinocnja utakmica podsjetila na proslogodisnje polufinale kada smo mi Barcu na slican nacin unistili ovaj put su uloge bile nesto drugacije, na nasu zalost.

Bayern je odradio dobru sezonu, kao i Pep u prvoj godini svog mandata i stvarno moramo biti zadovoljni. Eto, ostaje nam jos to finale kupa sa Dortmundom i bilo bi pozeljno da uzmemo i taf trofej iako ce biti tesko jer je Dortmund u usponu forme dok smo mi u strahovitom padu, ali valjda se ekipa digne do te utakmice.

Iduce sezone ce ljestvica vjerovatno biti podignuta za jos jedan stepen i da ce svi ocekivati finale, pogotovo sto se igra u Berlinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 12:20

Cuj muller nije za velike domete :damn:

Meni roben nikad ne bi igrao u timu pored mullera ,al ima nas svakakvih :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 30 apr 2014, 12:30

pinoglavi je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Kad s druge strane imas najprgavije igrace svijeta, odrazi se i na tebe.
Ciganski klub,čim se krene gubit krene šamaranje i košenje ronalda,kad smo na penale ispali ne sjećam se jel real koga šamaro ? :)
Mahanje do sljedećeg puta kad vas isprašimo

[youtube][/youtube]

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 12:31

Ima i ovo:
[youtube][/youtube]
Zali boze sto ga i sinoc nije odalamio, imao je zuti...
Marksizam u skole!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 apr 2014, 12:35

Sinoć dante i boateng isto semir kerla i amer dupovac
Agieren statt reagieren

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 apr 2014, 12:36

Tokom ove sezone su mnogi pisali da smo bolji nego prosle godine, sto mi je bilo smijesno.
Kad sam ja pisao da je Robben u rangu sa Riberyom, docekan sam na noz i ispalo je da je holandjanin za dvije klase losiji.
Kad sam napisao da su Ramos i Pepe svjetska klasa stoperi ismijan sam od sopstvenog pdf-a.
Jel sad i vi vidite neke stvari :kafa:

Pep me razocarao, nema plana B i izgubio je moju podrsku.
Ovakva ponizenja u Evropskom Super Classicu, duelu dva najveca kluba na svijetu nisu dopustiva.
Koliko ogranicen moras biti da ne vidis neke stvari kako ocigledno ne idu.
Stoperi ne smiju izbiti loptu, nema destruktivnog veznog, bekovi lutaju u sredini...
Imao je dovoljno vremena da sve to vidi i promjeni nesto, ali nije.
Svaka cast Realu sto je iskoristio ponudjeno, ali smijesno je bilo kako smo procitani.
Pa braco mila nije mogao u dvije utakmice izabrati goru formaciju da ga neko ubije na kontre.
Sve dok on ne shvati da je nekad pametnije cekati protivnika, nece se lijepo u Evropi provesti.
RIBERY KLUPA !!
GOTZE SE MOZE SLIKATI SA SVOJIM TALENTOM KAD SE OGRANICAVA NA PAS DO SEBE, KAKAV JE TO GENIJALAC NOGOMETNI !? VISE NAM JE CONTENTO UNAPRIJEDIO IGRU ..
JAVI MUSS SPIELEN !!
STA SE DESI SA PREKIDIMA, PROSLE GODINE SMO I ITALIJANE TUKLI IZ PREKIDA, SAD JE SVAKI UBACAJ POLA GOLA

PEP OVO JE NJEMACKA EKIPA
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 30 apr 2014, 12:42

sta bi braco J*** im pleme kilavo :sick:
FC BAYERN

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 12:46

BadrHari je napisao/la:Tokom ove sezone su mnogi pisali da smo bolji nego prosle godine, sto mi je bilo smijesno.
Kad sam ja pisao da je Robben u rangu sa Riberyom, docekan sam na noz i ispalo je da je holandjanin za dvije klase losiji.
Kad sam napisao da su Ramos i Pepe svjetska klasa stoperi ismijan sam od sopstvenog pdf-a.
Jel sad i vi vidite neke stvari :kafa:

Pep me razocarao, nema plana B i izgubio je moju podrsku.
Ovakva ponizenja u Evropskom Super Classicu, duelu dva najveca kluba na svijetu nisu dopustiva.
Koliko ogranicen moras biti da ne vidis neke stvari kako ocigledno ne idu.
Stoperi ne smiju izbiti loptu, nema destruktivnog veznog, bekovi lutaju u sredini...
Imao je dovoljno vremena da sve to vidi i promjeni nesto, ali nije.
Svaka cast Realu sto je iskoristio ponudjeno, ali smijesno je bilo kako smo procitani.
Pa braco mila nije mogao u dvije utakmice izabrati goru formaciju da ga neko ubije na kontre.
Sve dok on ne shvati da je nekad pametnije cekati protivnika, nece se lijepo u Evropi provesti.
RIBERY KLUPA !!
GOTZE SE MOZE SLIKATI SA SVOJIM TALENTOM KAD SE OGRANICAVA NA PAS DO SEBE, KAKAV JE TO GENIJALAC NOGOMETNI !? VISE NAM JE CONTENTO UNAPRIJEDIO IGRU ..
JAVI MUSS SPIELEN !!
STA SE DESI SA PREKIDIMA, PROSLE GODINE SMO I ITALIJANE TUKLI IZ PREKIDA, SAD JE SVAKI UBACAJ POLA GOLA

PEP OVO JE NJEMACKA EKIPA
Uz dužno poštovanje, dva najveća tima na svijeta su Real Madrid i Real Madrid Castilla :kafa:
naprijed rejal

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 apr 2014, 12:53

Pale_Companion je napisao/la:Sinoć dante i boateng isto semir kerla i amer dupovac
normalno da su ispadali kad ispred nema nikakvog igraca da im pomogne ...
Kod prvog gola Ronalda, Boateng prati Balea a Kroos ostavlja Ronalda samog, a Lahma nigdje na vidiku pa jeb.emu mater ne moze to tako. Kod drugog gola Ronalda Kroos pravi bespotreban faul pred šesnestercem...
Da je sinoc Javi poceo mjesto Kroosa sigurno ne bi izgubili, ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 apr 2014, 12:54

Makaveli je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Igraci Bajerna traze od sudije da svira kraj. Ovo sam vidio samo u kosarci.

Inace, ocekujem izvinjenje od svih koji su me smarali i ubjedjivali da je Riberi trebao dobiti nagradu za najboljeg igraca svijeta. Pa to bi bio zlocin na Ronaldom, m o n s t r u o z a n zlocin.

Valjda vam je sada jasno zasto su Ronaldo i Mesi za klasu bolji od ostalih.
nije meni jasno ...zasto je ronaldo bio bolji u predhodnoj sezoni od riberya ?

bila je povodom pitanja oko kojeg se trenutno sporimo vrhunska kolumna gorcina stojanovica u blicu ...u vremenu neposredno nakon prijema ordenja od strane ronalda ....

zakljucio je da je za njega ribery najbolji igrac te godine ..uz uvjerljivu argumentaciju....statisticke prirode (koju sada nemam..mozda ce mi neko pomoci ovdje)
koja je pokazivala drasticne razlike u parametrima koji su se odnosili na broj driblinga po utakmici,broj kljucnih pasova po utakmici,broj stvorenih sansi,
i uz tradicionalnu opasku o ronaldovoj nevidljivosti u velikim utakmicima....sto se nije moglo reci za riberya u predhodnoj godini....
Nagrada se urucuje najboljem individualcu!

Ronaldo je za klasu bolji igrac od Riberija.

Bajern je imao bolju ekipu od Reala sto se isto tako treba uzeti u obzir.

Smijesno je uopste porediti ova dva igraca kada je ocigledno da je Ronaldo u skorom svakom segmentu bolji igrac.

Covjek sa krila uvaljuje milion golova. Nevjerovatno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 13:09

Tika taka je mrtav sistem,PEP i Barca su druga prica,perfektne igrace je tad imao ,i igrac gladne uspjeha ,i prije svega mesija koji kad god nije islo pravio je individualnu razliku.A u to vrijeme nije bilo toliko ekipa koje ce takticki dobro odigrati protiv x-x-x-x igre . Dakako ne treba zaboraiti ni pomoc sudija kakvu je barca tad imala,jer da nije 2 LPa bi imala manje.

Sad i vrbanjusa zna kako se treba postaviti na terenu protiv takve igre,puno vise ekipa takticki moze tome odgovoriti ,zonska odbrana,presing na sredini,presing na nesposobne stopere i kontre,za sve ostalo se obratiti Murinju.

Problem tika take je sto stvara lazni osjecaj dominacije u jadnim utakmicama,i protiv mucenih klubova,jer Bayern nije pokazao tu dominaciju u velikim utakmicama ,prije svega u LPa i protiv BVBa.

PEP nikad nije imao plan B ,nije ga imao ni dok je Barcu vodio,plan B mu je bio kad je potrosio tim i otisao na godisnji.

Naravno nije ovo kraj nikakvog Bayerna kao ni sto nije bio kraj Barce,al price o nekoj APSOLUTNOJ DOMINACIJI i sl sranjima su price za djecu,ovaj sistem je sad postao sve osim dominantan.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 apr 2014, 13:12

Nece Bajern puno mijenjati na kraju sezone. Dolazi Levat i mozda jos neko da popuni mjesto na klupi.

Najveci problem su Riberi i Roben. Oba igraca polako ulaze u godine i kako vrijeme odmice sve su sporiji. Nema prodornosti kao nekada, posebno kod Robena. On je ipak inteligentan igrac i ne trosi previse lopti, ne pokusava kada zna da ne moze proci.

Najveca slabost Bajerna je stoperski dvojac. Dva prosjecna igraca. Posebno je los Boateng. Osim sirove snage nema nijedan drugi kvalitet ako posmatramo iz perspektive Bajerna. Tu bi mozda trebali nekoga dovesti.

Gvardiola mora igrati sa tri vezna igraca. Franc i ostali ga trebaju pustiti da radi kako misli da treba ili opustiti. Mnogo mu odmazu udarajuci u temelje njegove fudbalske filozofije.

Dakle,...

-----------Svajn--------------
---Tiago------------Kros-------

---Roben---Leva---Riberi-----

Velika je steta sto je Miler zrtva ove formacije. On se u nju nikako ne moze uklopiti na pravi nacin. Slicna je situacija sa Geceom i Martinezom, mada se oni nekako i mogu prilagoditi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []