bojis se, priznajmiky_hz je napisao/la:Casillas je napisao/la:Florentino Perez prihvatio mjesto potpredsjednika RFEF-a (Spanjolskog nogometnog saveza)!
Sve je to jos uvijek rekla kazala,prica medija...
Dovoljno ti je da vidis kad napisu navodno i znas o kakvoj je mahalskoj rijec...
Ne stoji nista konnkretno u textu,vec samo da mu je ovaj navodno ponudio mjesto,da bi se Perez mogao vratiti,da ce Calderon brzo otici jel je izjavio da ce ici...nista konkretno ugl
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
strasan ... pre pre
dobar vam ovaj ronaldno pravo...
Hahaha ma ne,nego sam mislio da je zvanicno,pa sam procitao taj text koji je mahalski
Pa dobro vjerujem da bi navlacio na svoje,vjerovatno da je bio Ronaldu bi sad prihvatili zalbu
Nego jel Raul ide u Ameriku? citam nesto vidim i Marca da je stavila
Pa dobro vjerujem da bi navlacio na svoje,vjerovatno da je bio Ronaldu bi sad prihvatili zalbu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cadena SER objavila, Marca prenijela. Uglavnom, po deseti put se ta spekulacija objavljuje, tako da ne vjerujem u te gluposti, kao sto vjerujem u one istinite stvari poput one da je Flo Perez vec potpredsjednikmiky_hz je napisao/la:Hahaha ma ne,nego sam mislio da je zvanicno,pa sam procitao taj text koji je mahalski
Pa dobro vjerujem da bi navlacio na svoje,vjerovatno da je bio Ronaldu bi sad prihvatili zalbu![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema sanse da Raul napusti Real. Ostaje on tu do kraja karijere, pa kad bi svaku utakmicu sa klupe odgledao. Njega najvjerovatnije ceka neki posao u Realu, tako da nema razloga da ide dalje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nego hoce li biti kakav DEAL na relaciji Real-Bayern po pitanjnu VDV...za jedno 15mil 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BlueSharks
- Kontakt:
28 mu je godina tek: Casillas u subotu 500. put na golu Reala
Subotnja utakmica koju će odigrati Xerez i Real Madrid u sklopu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva bit će 500. službena za Ikera Casillasa u dresu "kraljevskoga kluba".
Postignuće jubileja za Casillasa je tim veće kada se zna da će u maju napuniti tek 29. godinu života, te da je pred njim još velik broj utakmica.
Nezamjenjivi golman europskih prvaka Španjolaca i madridskog kluba debitirao je za Real prije deset godina na Bilbaovom San Mames stadionu.
Od kada je čvrsto preuzeo "jedinicu" kluba samo je jednom njegov status bio kompromitiran, tačnije u sezoni 2001/02 kada je tadašnji trener Vincente del Bosque odlučio forsirati Cesara Sancheza, aktualnog golmana Valencije.
Subotnja utakmica koju će odigrati Xerez i Real Madrid u sklopu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva bit će 500. službena za Ikera Casillasa u dresu "kraljevskoga kluba".
Postignuće jubileja za Casillasa je tim veće kada se zna da će u maju napuniti tek 29. godinu života, te da je pred njim još velik broj utakmica.
Nezamjenjivi golman europskih prvaka Španjolaca i madridskog kluba debitirao je za Real prije deset godina na Bilbaovom San Mames stadionu.
Od kada je čvrsto preuzeo "jedinicu" kluba samo je jednom njegov status bio kompromitiran, tačnije u sezoni 2001/02 kada je tadašnji trener Vincente del Bosque odlučio forsirati Cesara Sancheza, aktualnog golmana Valencije.
Strauss Junior
Ma ostaje u Realu 100%omerbavarac je napisao/la:Nema sanse da Raul napusti Real. Ostaje on tu do kraja karijere, pa kad bi svaku utakmicu sa klupe odgledao. Njega najvjerovatnije ceka neki posao u Realu, tako da nema razloga da ide dalje.
Ja mu pjevam onu IDISaurman je napisao/la:nego hoce li biti kakav DEAL na relaciji Real-Bayern po pitanjnu VDV...za jedno 15mil
Higuain odbio Chelsea
Neka VDV jos ako kad zatreba
Neka VDV jos ako kad zatreba
zaželio se banovaCasillas je napisao/la:Ne znam buraz, doslo mi
Sretan Rodjendan VDV
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nek mu bude sretan jubilejBlueSharks je napisao/la:28 mu je godina tek: Casillas u subotu 500. put na golu Reala
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ne znam jel najjaci,ali je sigurno da je daleko najboljiMirza_Hordas je napisao/la:nek mu bude sretan jubilejBlueSharks je napisao/la:28 mu je godina tek: Casillas u subotu 500. put na golu Realatrenutno najjači golman na svijetu
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pa to i kažemJameS 23 je napisao/la: ne znam jel najjaci,ali je sigurno da je daleko najbolji
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
najjaciMirza_Hordas je napisao/la:nek mu bude sretan jubilejBlueSharks je napisao/la:28 mu je godina tek: Casillas u subotu 500. put na golu Realatrenutno najjači golman na svijetu
navijam za barcu ali tvrdim da je iker medju 3 golmana svijeta minimalno ako ne i najbolji malo ga zeza buffon
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
a jesi objektivan sigurno među 3 to isto ko kad bi ja reko iniesta je među 3 najbolja igrača sredine,a on najboljirespo je napisao/la:navijam za barcu ali tvrdim da je iker medju 3 golmana svijeta minimalno ako ne i najbolji malo ga zeza buffon
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma i najbolji i najjaciJameS 23 je napisao/la:ne znam jel najjaci,ali je sigurno da je daleko najboljiMirza_Hordas je napisao/la:nek mu bude sretan jubilejBlueSharks je napisao/la:28 mu je godina tek: Casillas u subotu 500. put na golu Realatrenutno najjači golman na svijetu
Real Madrid zeli Milosa Krasica 
ajd fino procitaj par puta skontaj sta sam napisao pa onda komentarisi okLBJ MVP je napisao/la:a jesi objektivan sigurno među 3 to isto ko kad bi ja reko iniesta je među 3 najbolja igrača sredine,a on najboljirespo je napisao/la:navijam za barcu ali tvrdim da je iker medju 3 golmana svijeta minimalno ako ne i najbolji malo ga zeza buffon
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- alan_kardec
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:Real Madrid zeli Milosa Krasica
Iskreno se nadam da Krasić nikad neće doći na Bernabeu! Real je u zadnjih desetak godina upropastio mnogo extra fudbalera pa se plašim da se ista stvar ne desi i Milošu.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 12 feb 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.