Super haj sad malo popustite i vasi i nasi..Ne mozes nista napisati a da se neko ne ukljuci sa provokatorskim komentarima..Hordas Doboj je napisao/la:Sta ti je ba Josipe? Smiri strasti.![]()
Ok, ulaz je 15KM i gotova prica. Mi cemo gledati da tih placenih 15 marki iskoristimo maksimalno, uzememo sve sto nam se pruza i da usput uzivamo u svakom momentu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cijena jest previsoka al je ista i za nas i za njih, nema prava da se ljute.
E nek si vala i ti jednom upravu..terabajt je napisao/la:Cijena jest previsoka al je ista i za nas i za njih, nema prava da se ljute.

Ne kao ovaj @bukal,sam se sa sobom posvadja..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dobro reatrdinho...kad si toliko pametan i znas ko je od koga iskompleksiran, hajd mi reci u koju grupu spada navijanje navijaca i igraca zeljeznicara nakon pobjede na stadionu Otoka...JosipBukal je napisao/la:GangEvil je napisao/la:Sam se provaljujes....sad kazes da smo vam mi dali ipak jug, a prije toga govoris da iz osvete za tekmu na Kosevu se trebaju zatvoriti i istok i zdenka...koja kontradiktornost...pa istok je zatvoren ima 2 godine....to ga je vasa bajna uprava aktivirala da bi sto lakse dosla do licence...a nek stave cijenu i 35 KM i mi cemo opet doci samo da na sjeveru zagrmi: NEMA PARA NEMA TITULA !JosipBukal je napisao/la:Vi zaboravljate da je na snazi zabrana dolaska gostujučim navijačima. A pošto je to tako ja bih zatvorio i istok i zdenku. Puno je ljepši derbi kad njih nema. Neznam šta to nešto posebno možemo dobiti financiski od toga što če njih jedno najviše 2000 kupiti karte. S obzirom na stalne provokacije njihove iskompleksirane uprave i dijela navijača to bi im bio pravi dogovor. Sjetite se samo zadnje utakmice na koševu. Zabranili su nam ulaz na zapad i zatvorili naš dio što je bilo bez ikakakvog razloga i opravdanja tako da su naši navijači koji inače ne idu na jug morali ići na isti. Pošto se znalo da če poslije istog na Grbavici doći do čupanja stolica kao odgovor na to i na gradskom stadionu, sve je bilo spremno za divljačko udaranje naših navijča i to i onih koji nisu u TM. Ne zaboravite da organizaciju utakmice priprema uprava domačina zajedno sa policijom i priprema se za moguče incidente a oni su sve dobro pripremili i to znaju svi koji su bili na utakmici. Neka me slobodno demantuje neko od naših ko misli da to nije sve tako. I sad mi trebamo bit kao nešto fini. Najbolje sve učiniti da ih što manje dođe i na miru gledati utakmicu a nek oni sebi organizuju koridu na koševu i nek uživaju bez nas.
Sama ta parola,koja vam je glavna u repertoaru i u kojoj očito najviše uživate, kao i ona o buđenju divova govori koliko ste iskompleksirani od Želje i Amara. Mnogo vam je lakše kada sami sebe ubjedite kako je Željo sve silne pehare kupio kao da je pijaca. Pa što to i vi više neki ne kupite kad ste prodali klub i imate tolike pare. Tačno bi trebalo razmisliti da vam mi prodamo neki pehar jer ih stvarno imamo previše a vama bi vidim to puno značilo Baš ste za analizu. Kolektivni retardurluk
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
treba stavit 20 da se naplate stolice pocupane
a ovo za duplu, tako lako to govore kao da dominiraju dugi niz godina pa je to sasvim normalna stvar sto je apsurd....
nova je sezona svasta se dogoditi moze
a ovo za duplu, tako lako to govore kao da dominiraju dugi niz godina pa je to sasvim normalna stvar sto je apsurd....
Sta 20 tako znaci komso, a na Kosevu pocupane stolice?jug-onostalgicar je napisao/la:treba stavit 20 da se naplate stolice pocupane

Nemoj tako u danasnjem vaktu puno je 15km dati za kartu ako cemo realno razmisljat.

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
'ta ce horde sa istoka 

-
- Kontakt:
cijene su visoke al kad usporedim ja sam za curva nord dao 17 eura, to je bila najjeftinija karta... al ne treba porediti nas sa evropom, cener bi bi ok, al ko oce da dodje doci ce, ko nece nek gleda liverpool 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Molim vas ako može pojašnjenje. Upravo na ovom portalu izjavio je trener Želje gosp. Dino (nije Selimović) da ste Vi obezbjedili Evropu?! Kako?
Vi ste trenutno treći i porazom u idućem kolu bi bili četvrti a četvrti neide u Evropu osim ako Sarajevo ne osvoji kup.
Dali ovo znači da Dino navija za Sarajevo u kupu ili.... Jer on govori da je utakmica bez rezultatskog značaja?
Vi ste trenutno treći i porazom u idućem kolu bi bili četvrti a četvrti neide u Evropu osim ako Sarajevo ne osvoji kup.
Dali ovo znači da Dino navija za Sarajevo u kupu ili.... Jer on govori da je utakmica bez rezultatskog značaja?
-
- Kontakt:
zato jer čelik ne može dobit licencu, simple as thatmeme pitar je napisao/la:Molim vas ako može pojašnjenje. Upravo na ovom portalu izjavio je trener Želje gosp. Dino (nije Selimović) da ste Vi obezbjedili Evropu?! Kako?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
meme pitar je napisao/la:Molim vas ako može pojašnjenje. Upravo na ovom portalu izjavio je trener Želje gosp. Dino (nije Selimović) da ste Vi obezbjedili Evropu?! Kako?
mozda neko nece dobiti licencu

sve je moguce,iskreno se nadam da ce dobiti ljudi licencu..jug-onostalgicar je napisao/la:meme pitar je napisao/la:Molim vas ako može pojašnjenje. Upravo na ovom portalu izjavio je trener Želje gosp. Dino (nije Selimović) da ste Vi obezbjedili Evropu?! Kako?
mozda neko nece dobiti licencu, jel moguce da divovi imaju problema sa licencom :O

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nije.jug-onostalgicar je napisao/la:meme pitar je napisao/la:Molim vas ako može pojašnjenje. Upravo na ovom portalu izjavio je trener Želje gosp. Dino (nije Selimović) da ste Vi obezbjedili Evropu?! Kako?
mozda neko nece dobiti licencu, jel moguce da divovi imaju problema sa licencom :O

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Utakmica bez rezultatskog znacaja ?
Ovom Dini trba zabraniti da daje izjave
Ovom Dini trba zabraniti da daje izjave

Željeznicar za život cijeli !
Ne njemu treba zahvaliti na kraju sezone i dovesti nekog novog trenera koji je stručan i odmjeren u izjavama.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
I ja se djelimicno slazem,mislim da mu se treba zahvaliti ali ne na takav nacin,nego ostaviti ga u klubu on je dobar za psihu igraca prica sa njima,zna sta je njima u glavi.Mislim da bi Amar bio idealno rjesenje,ali vidjet cemo.jahija je napisao/la:Ne njemu treba zahvaliti na kraju sezone i dovesti nekog novog trenera koji je stručan i odmjeren u izjavama.
-
- Kontakt:
Jest, to je to..Izjave daju rezultate..Hocemo trenera koji zna da prica, ali nema pojma sta je nogomet 
Puno se ovdje gluposti pise, sta nas briga za konama? Nego treba krenuti od pocetka sa organizacijom u kluubu.Mislim da mozemo na ovom odmoru zaradit nesto para, ++ one sto fale ako ikad dodju..Dzekas bi isto tako mogao da odleti negdje, sve u svemu mogle bi to biti dobre pare i gradit tim, ali i polako rjesavat prevelike dugove.
Haj'mo plavi ale

Puno se ovdje gluposti pise, sta nas briga za konama? Nego treba krenuti od pocetka sa organizacijom u kluubu.Mislim da mozemo na ovom odmoru zaradit nesto para, ++ one sto fale ako ikad dodju..Dzekas bi isto tako mogao da odleti negdje, sve u svemu mogle bi to biti dobre pare i gradit tim, ali i polako rjesavat prevelike dugove.
Haj'mo plavi ale

Nemoj tako nisam tako msilio zna on nogomet pa vidili smo protiv veleža u utakmici koja se pita za titulu stavlja igrača koji nije igrao godinu dana na beka desnog koji upošljava njihovo desno krilo i nama zabija gol, ma kakva asistencija ni rođeni mu saigrač bolje nebi dodao pogubio ti se dino,. a dedić koji je lijevi bek na klupi sjedi, a stanu sjebo na lijevom beku koji tokmak bog te.InatSilanBosanski je napisao/la:Jest, to je to..Izjave daju rezultate..Hocemo trenera koji zna da prica, ali nema pojma sta je nogomet
Haj'mo plavi ale
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dino voli klub i pun je euforije kao malo dijete jer voli taj klub nema šta ali ipak treba biti umjeren u svemu i u toj euforiji.
Dino je vojnik kluba,čovjek koji je jedan od najzaslužnijih što danas imamo Želju,jer su neki političari tipa Radoncica htjeli da uđu u upravu i promjene ime našeg kluba,međutim Dino i još par ljudi je to spriječilo,Dino je čovjek kojem je Željo bio dužan velike pare ali čovjek nikad nije ni pomislio da tuži svoj klub,za razliku od "legendi" Guše,Bukija,Džele
Dino je dobio nezahvalan zadatak voditi tim kojem je pola igrača povrijeđeno,pola sastava cine djeca i sa takvim sastavom je uspio da bude među prve 4 ekipe i u nekim tekmama nas učini baš ponosnim,ima i on greški što se tice postavki igrača na terenu,daleko od toga da je idealan ali je NAŠ,zbog toga treba da podržimo i njega i naše igrače još jače nego prije ..
p.s. Dino ako čitaš ovaj forum kao što čitaš kl.i.x želim da ti uputim jednu hvalospjevku

Dino je dobio nezahvalan zadatak voditi tim kojem je pola igrača povrijeđeno,pola sastava cine djeca i sa takvim sastavom je uspio da bude među prve 4 ekipe i u nekim tekmama nas učini baš ponosnim,ima i on greški što se tice postavki igrača na terenu,daleko od toga da je idealan ali je NAŠ,zbog toga treba da podržimo i njega i naše igrače još jače nego prije ..
p.s. Dino ako čitaš ovaj forum kao što čitaš kl.i.x želim da ti uputim jednu hvalospjevku

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.