FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Viša matematika= zrinjski,siroki,sarajevo pobjede po 2 utakmice i celik uzme kup, zato Dino kalkulator u ruke i pobjeda na derbiju .
-
- Kontakt:
Bas tako momak, svaka cast! Dino treba da ostane u klubu, a ovi glupani sto zele suprotno nazalost im se nece ispuniti zelje.Željooooo je napisao/la:Dino je vojnik kluba,čovjek koji je jedan od najzaslužnijih što danas imamo Želju,jer su neki političari tipa Radoncica htjeli da uđu u upravu i promjene ime našeg kluba,međutim Dino i još par ljudi je to spriječilo,Dino je čovjek kojem je Željo bio dužan velike pare ali čovjek nikad nije ni pomislio da tuži svoj klub,za razliku od "legendi" Guše,Bukija,Džele![]()
Dino je dobio nezahvalan zadatak voditi tim kojem je pola igrača povrijeđeno,pola sastava cine djeca i sa takvim sastavom je uspio da bude među prve 4 ekipe i u nekim tekmama nas učini baš ponosnim,ima i on greški što se tice postavki igrača na terenu,daleko od toga da je idealan ali je NAŠ,zbog toga treba da podržimo i njega i naše igrače još jače nego prije ..
p.s. Dino ako čitaš ovaj forum kao što čitaš kl.i.x želim da ti uputim jednu hvalospjevku
Ima nekad neke izjave koji nisu na mjestu, ali nije svako govornik kao Amar. Ali da je strucnjak, zaista jeste.
DaBogda nam Dino bio jos 10 godina, a ne neki Ibrakovici, polovnjaci iz Hrvatske, Srbije i tako dalje...
Dino podrska, pusti majmune!!!
Ma kakav strucnjak molim vas,Amar je za njega klasa trener.Pristup igraca zadnje dvije utakmice Velez i Mladost
U najbitnijim utakmicama sezone pristup nasih igraca naglo pada nakon sto su zavrsili pola posla protiv Olimpica,u njihovim glavama.A za njihovu psihu je zaduzen on,jer on prica s igracima niko drugi.Potpuno podrzavam ideju da ga se,ne izbaci iz kluba vec da ostane tu kao pomocni trener.

- JosipBukal
- Kontakt:
Potpuno se slažem i to što prije da nam ne bude kasno.zumba je napisao/la:Ma kakav strucnjak molim vas,Amar je za njega klasa trener.Pristup igraca zadnje dvije utakmice Velez i MladostU najbitnijim utakmicama sezone pristup nasih igraca naglo pada nakon sto su zavrsili pola posla protiv Olimpica,u njihovim glavama.A za njihovu psihu je zaduzen on,jer on prica s igracima niko drugi.Potpuno podrzavam ideju da ga se,ne izbaci iz kluba vec da ostane tu kao pomocni trener.
Sta sam ja govorio za ovu ekipu.Ovo je maximum i svaka im cast ako izvuku evropu za ovu godinu.Mastanje je jedno a cinjenice drugo.Mi nemamo ama bas ni jednog pravo dobrog igraca vecina su malo dobri ili srednja zalost.Nas najbolji igrac trenutno Stanic je prosjek igrac jedino sto je borben i to ga izvlaci.Ako ovu godinu ne pocnemo kupovat igrace i oslonit se na mlade znaci da je Osim lago za Evropskog Zelju.Nema para pa trazi nemaoj cekat hoce li se Dzeko prodat.Mjemu treba spomenik dic na Grbavici jer da on ne ode u City nebi mi ive zadnje titule ni vidjeli.Sramota nasta se spalo.
Ja ba, sramota na šta smo spali, sa desetog mjesta na prvo, evo ovo godine po svemu sudeći treće.
Stvarno ogroman pad, al prema vrhu
De ljudi ne laprdajte, čuj prosjek ekipa, prosječni igrači, halo, ima tu i zasićenja, slabih priprema, povreda i bruku još drugih stvari koji su uticali na to da ove godine ne osvojimo trofej.
Sezona se potrošila u to da neki igrači dobiju neke bitne minute u njihovim igračkim karijerama, da se vrate Zolotić prije svih, pa Čolić, evo i Kvesić će doboiti izgleda šansu u ove zadnje dvije utakmice. Sve mladi momci koji su pretrpili teške povrede. Hasanović odsutan, povrijedio se baš kad je bio u top formi za njega, ali i on je još mlad. Hasanhodžić se povrijedio, Svraka nekoliko puta bio povrijeđen kao i Kerla, Tomić muči muku sa svojim krhkim koljenom i uvijek će se mučiti jer je koljeno takvo nažalost.
Hoćete pare? U ovoj državi gdje je kriza odavno uzela maha, gdje je običnim ljudima puno 5 KM dati za južnu tribinu, vi hoćete da nam u klubu koji nema nikakvog privatnika igraju sve top igrači sa prostora Balkana i po neki stranac. E ne može. Mi smo se zbog svojih baksuzluka što se tiče para i okrenuli potpisivanju ugovora sa mladim igračima. Ali siguran sam da na ljeto ide i nešto para, prodaje se Džeko, oko Šehića i Adilovića bi sve trebalo biti uplaćeno, napokon, još ako nađemo nekog generalnog sponzora uz neke dobre rezultate u Evropi eto novca i igrača koji mogu iznijeti sljedeću sezonu i osvojiti opet Kup ili državno prvenstvo.
I sve u svoje vrijeme, znam da će se ovog ljeta raditi krajnje ozbiljno što se tiče finansijske situacije u klubu i da se neće mahnitati i tražiti neke nerealne cijene za igrače koje sigurno ne vrijede toliko za šta je primjer i ova sezona.
Stvarno ogroman pad, al prema vrhu

Sezona se potrošila u to da neki igrači dobiju neke bitne minute u njihovim igračkim karijerama, da se vrate Zolotić prije svih, pa Čolić, evo i Kvesić će doboiti izgleda šansu u ove zadnje dvije utakmice. Sve mladi momci koji su pretrpili teške povrede. Hasanović odsutan, povrijedio se baš kad je bio u top formi za njega, ali i on je još mlad. Hasanhodžić se povrijedio, Svraka nekoliko puta bio povrijeđen kao i Kerla, Tomić muči muku sa svojim krhkim koljenom i uvijek će se mučiti jer je koljeno takvo nažalost.
Hoćete pare? U ovoj državi gdje je kriza odavno uzela maha, gdje je običnim ljudima puno 5 KM dati za južnu tribinu, vi hoćete da nam u klubu koji nema nikakvog privatnika igraju sve top igrači sa prostora Balkana i po neki stranac. E ne može. Mi smo se zbog svojih baksuzluka što se tiče para i okrenuli potpisivanju ugovora sa mladim igračima. Ali siguran sam da na ljeto ide i nešto para, prodaje se Džeko, oko Šehića i Adilovića bi sve trebalo biti uplaćeno, napokon, još ako nađemo nekog generalnog sponzora uz neke dobre rezultate u Evropi eto novca i igrača koji mogu iznijeti sljedeću sezonu i osvojiti opet Kup ili državno prvenstvo.
I sve u svoje vrijeme, znam da će se ovog ljeta raditi krajnje ozbiljno što se tiče finansijske situacije u klubu i da se neće mahnitati i tražiti neke nerealne cijene za igrače koje sigurno ne vrijede toliko za šta je primjer i ova sezona.
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Bit ću kratak, nadam se.
Velež zasluženo dobio. Naši se trudili, ali greška i brzo primljen gol nakon smanjenja su prelomili utakmicu. Nemamo kome šta zamjeriti od naših igrača. Fule svi pa i Selim. Mnogo sam pročitao psovki na njegov račun pa i na stranici gdje ima tekst da je odigrao 100-tu tekmu. Sram neka bude sve koji pljuju po naši igračima. PO meni smo malo prerano krenuli naprijed svom silom, a znamo da Velež bolje igra u gostima jer je zatvoren. Trebali smo mi malo povučenije igrati, pa na kraju krenuti na sve ili ništa. U jednom momentu kod 3:2 u vrijeme kad je Selim fulio takvo je bilo stanje na terenu (napravi Škaljić još jednu početničku grešku) da sam kontao ako ga zabijemo dat ćemo i četvrti i onda će biti haos. Iz jedan u dva plus sedam golova itd itd. Govorim samo koliko je mala nijansa od toga da je regularna tekma do toga da neko može zaključiti da je namješteno. Izgledao je Velež tad baš kao da je stao namjerno ili kao da nema snage. Reći ću samo da sam ja zadovoaljan ako izborimo Evropu s obzirom na sve što nas je pratilo ove godine. Pojedinačno o igračima, trenerima, klubu ću na kraju sezone. Generalno zadovoljan.
Velež odigrao pošteno. Svaka čast. Nemamo šta zamjeriti. Od navijača nisam ni ja očekivao onu rekaciju ali nema potrebe se sad svetiti i sl. Isto tako i oni nabrajaju neka presretanja navijača Veleža u Sarajevu, neke sudijske greške i kao to su razlozi za one rekacije skoro svih navijača Veleža. To je bezveze i bezveze su razlozi jer nijedna ta greška sudijska(ako je bilo) nije spriječila Velež da npr ode u Evropu ili nešto slično. Izgleda da smo ispali krivi njima bez razloga. Naložili ih ovi ostali (pitari, zrinje i sl opasno) Sve su to gluposti jer nikakvi pojedinci (kao ovi što su napali neke Veležovce) ni naši ni njihovi ne trebaju da budu povod za bilo kakve veće prepirke. Igra se fudbal ljudi. Ko pobjedi bolji je i to je to. Svaka čast što je sportsport objavio ovo ponašanje doktora Veleža jer on je ipak službeno lice nije navijač i takve treba sklanjati sa tekmi. Treba i navijače, ali dok ne dođe zakon moramo ih trpiti sve. Spominjao sam ovdje kako je Grbavica pjevala ''on pogođen nije...'' kad je Velež ispadao i klubovi moraju zajedno raditi na tome da na tribinama među navijačima bude sve ok(ali nikako da to bude osnova za puštanja i sl.). Trebamo zaustaviti sukobe zbog nekih balavaca i sl. i najviše bi volio da to budu manijaci tj da oni budu primjer ponašanja. Neko pljuje a Manijaci navijaju za svog Želju i to je to.
Sad karte za derbi dosadna priča više. Skupo definitivno na sjeveru, ali je i dobro zbog godišnjih da osjete ljudi malo povlasticu. Istok se sad pustio a nama nedaju godinama da stojimo tamo. Tu najviše volim biti. Sve vidim. Razumijem sve da smo mi gore imali skupu kartu ali klubovi moraju napokon sjesti i dogovoriti ovu priču oko karti i svega. Pitari moraju shvatiti specifičnost Grbavice isto tako. Moraju raditi da derbi vrate gdje mu je mjesto.
@gio htio sam se bazirati na ove stvari z akoje malo kasnim sa mišljenjem. Nakon toga sam vidio i novu temu pa samo da ti kažem svaka čast na zadnjem postu. Slažem se u potpunosti. Pošto si mi jednom rekao koliko ti je godina moram reći da mi je drago da i takvih momaka ima.
Velež zasluženo dobio. Naši se trudili, ali greška i brzo primljen gol nakon smanjenja su prelomili utakmicu. Nemamo kome šta zamjeriti od naših igrača. Fule svi pa i Selim. Mnogo sam pročitao psovki na njegov račun pa i na stranici gdje ima tekst da je odigrao 100-tu tekmu. Sram neka bude sve koji pljuju po naši igračima. PO meni smo malo prerano krenuli naprijed svom silom, a znamo da Velež bolje igra u gostima jer je zatvoren. Trebali smo mi malo povučenije igrati, pa na kraju krenuti na sve ili ništa. U jednom momentu kod 3:2 u vrijeme kad je Selim fulio takvo je bilo stanje na terenu (napravi Škaljić još jednu početničku grešku) da sam kontao ako ga zabijemo dat ćemo i četvrti i onda će biti haos. Iz jedan u dva plus sedam golova itd itd. Govorim samo koliko je mala nijansa od toga da je regularna tekma do toga da neko može zaključiti da je namješteno. Izgledao je Velež tad baš kao da je stao namjerno ili kao da nema snage. Reći ću samo da sam ja zadovoaljan ako izborimo Evropu s obzirom na sve što nas je pratilo ove godine. Pojedinačno o igračima, trenerima, klubu ću na kraju sezone. Generalno zadovoljan.
Velež odigrao pošteno. Svaka čast. Nemamo šta zamjeriti. Od navijača nisam ni ja očekivao onu rekaciju ali nema potrebe se sad svetiti i sl. Isto tako i oni nabrajaju neka presretanja navijača Veleža u Sarajevu, neke sudijske greške i kao to su razlozi za one rekacije skoro svih navijača Veleža. To je bezveze i bezveze su razlozi jer nijedna ta greška sudijska(ako je bilo) nije spriječila Velež da npr ode u Evropu ili nešto slično. Izgleda da smo ispali krivi njima bez razloga. Naložili ih ovi ostali (pitari, zrinje i sl opasno) Sve su to gluposti jer nikakvi pojedinci (kao ovi što su napali neke Veležovce) ni naši ni njihovi ne trebaju da budu povod za bilo kakve veće prepirke. Igra se fudbal ljudi. Ko pobjedi bolji je i to je to. Svaka čast što je sportsport objavio ovo ponašanje doktora Veleža jer on je ipak službeno lice nije navijač i takve treba sklanjati sa tekmi. Treba i navijače, ali dok ne dođe zakon moramo ih trpiti sve. Spominjao sam ovdje kako je Grbavica pjevala ''on pogođen nije...'' kad je Velež ispadao i klubovi moraju zajedno raditi na tome da na tribinama među navijačima bude sve ok(ali nikako da to bude osnova za puštanja i sl.). Trebamo zaustaviti sukobe zbog nekih balavaca i sl. i najviše bi volio da to budu manijaci tj da oni budu primjer ponašanja. Neko pljuje a Manijaci navijaju za svog Želju i to je to.
Sad karte za derbi dosadna priča više. Skupo definitivno na sjeveru, ali je i dobro zbog godišnjih da osjete ljudi malo povlasticu. Istok se sad pustio a nama nedaju godinama da stojimo tamo. Tu najviše volim biti. Sve vidim. Razumijem sve da smo mi gore imali skupu kartu ali klubovi moraju napokon sjesti i dogovoriti ovu priču oko karti i svega. Pitari moraju shvatiti specifičnost Grbavice isto tako. Moraju raditi da derbi vrate gdje mu je mjesto.
@gio htio sam se bazirati na ove stvari z akoje malo kasnim sa mišljenjem. Nakon toga sam vidio i novu temu pa samo da ti kažem svaka čast na zadnjem postu. Slažem se u potpunosti. Pošto si mi jednom rekao koliko ti je godina moram reći da mi je drago da i takvih momaka ima.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ja sam za to da Dino ostane na klupi, bilo bi nezahvalno sada postaviti nekoga drugog. Imamo mlade momke koji znaju igrati nogomet. Sljedeće sezone ja vidim ovakav sastav:
Golmani : Antolović, Kjosevski, Čutahija ( Lončarić odlazi najvjerovatnije, Antolović prvi golman, Kjosevski rezerva i da brani kup utakmice)
Odbrana : Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kerla, Hasanhodžić, Kvesić, Dedić, Memija (Ako ova odbrana ostane ja bih bio presretan, imamo Čolića i Zeljkovića desno, Zeljkovića, Bogdanovića, Kerlu i Hasanhodžića kao štopere, i lijevo Kvesu i Dedića ; Memija protiv lakših protivnika na klupi pa ubacivat ga povremeno)
Veza : Zolotić, Sadiković, Bučan, Stanić, Jamak, Bajić, Svraka, Tomić, Hasanović ( Zola, Hasanović zadnji vezni i još ako ostanu Tomić i Svraka, prednji vezni Jamak i Dado, Rijad može igrati i desno i lijevo kao i Stana )
Napad : Selimović, Ramić ( Za ovo nisam pametan
)
Jedva čekam te pripreme i da vidim kako će se sve to odvijati.
Golmani : Antolović, Kjosevski, Čutahija ( Lončarić odlazi najvjerovatnije, Antolović prvi golman, Kjosevski rezerva i da brani kup utakmice)
Odbrana : Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kerla, Hasanhodžić, Kvesić, Dedić, Memija (Ako ova odbrana ostane ja bih bio presretan, imamo Čolića i Zeljkovića desno, Zeljkovića, Bogdanovića, Kerlu i Hasanhodžića kao štopere, i lijevo Kvesu i Dedića ; Memija protiv lakših protivnika na klupi pa ubacivat ga povremeno)
Veza : Zolotić, Sadiković, Bučan, Stanić, Jamak, Bajić, Svraka, Tomić, Hasanović ( Zola, Hasanović zadnji vezni i još ako ostanu Tomić i Svraka, prednji vezni Jamak i Dado, Rijad može igrati i desno i lijevo kao i Stana )
Napad : Selimović, Ramić ( Za ovo nisam pametan

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- JosipBukal
- Kontakt:
Protiv pitara ja bih stavio :
Lončarić
B.čolić, Zeljković, Kerla, Dedić,
Zolotić,Tomić, Svraka.
Stanić, Hodžić, Bučan.
Lončarić
Zolotić,Tomić, Svraka.
Stanić, Hodžić, Bučan.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
JosipBukal je napisao/la:Protiv pitara ja bih stavio :
Lončarić
Zolotić,Tomić, Svraka.
Stanić, Hodžić, Bučan.
izbaci čolića dosta je zas.o
Slažem se za golmane,lagano se treba davati šansa Kjosevskom jer je fakat talenat,odbrana ako ostane bice dobro,e sad veza otici ce 90% Svraka,Tomić i možda Stanić i Jamak a Bucan možda u penziju ode,i tu nam možda treba neko novo ime,neko iskusan od koga ce Sadikovic uciti,uz Zolu naravno na zadnjem veznom, krila bi nam trebali igrati Stanić ako ostane i Baja,mada po meni treba nam pojacanje na lijevom krilu,i što se tice napada tu nam svakako treba minimalno 2 igrača,jer Selimović nije više ono što je nekada bio a za Ramića ne znam šta da kažem,jak u skoku a udarac nogom mu je loš,ne postoji riječ da se izrazi to,možda bi ga i trebalo ostaviti da povremeno ulazi sa klupe,i mislim da se treba šansa Brkoviću dati..a 100% cemo i ove godine par juniora prikljuciti seniorskoj ekipi..jaludovolimte je napisao/la:Ja sam za to da Dino ostane na klupi, bilo bi nezahvalno sada postaviti nekoga drugog. Imamo mlade momke koji znaju igrati nogomet. Sljedeće sezone ja vidim ovakav sastav:
Napad : Selimović, Ramić ( Za ovo nisam pametan)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
zaboljisportuBiH je napisao/la: @gio htio sam se bazirati na ove stvari z akoje malo kasnim sa mišljenjem. Nakon toga sam vidio i novu temu pa samo da ti kažem svaka čast na zadnjem postu. Slažem se u potpunosti. Pošto si mi jednom rekao koliko ti je godina moram reći da mi je drago da i takvih momaka ima.

Dino definitivno treba ostati na klupi. Ni meni se ne sviđaju njegove izjave pred derbi, pokušava biti malo arogantan ali mu ne ide, pred prvi derbi ove sezone je izjavio da nemamo imperativ pobjede a sad ovo, ali Bože moj, hoće čovjek da malo bocne ali mu ne ide i eto, nadam se da će ispraviti to.
Svoje želje za derbi sam davno rekao, a to je ovako:
--------- Lončarić
-Stanić-Zeljković-Kerla-Dedić
--------Zolotić-Tomićć
-Vernes----Jamak-----Svraka
------------Hodžić
Evo opet da napišem i elaboriram zašto Svraka na lijevom krilu a ne Bučan... Svraka je igrač koji može odlučiti ovaj derbi i jedino mjesto na kojem on može igrati u ovoj utakmici je pozicija lijevog krila i naravno Bučan će morati ispaštati. Znam da se Bučan trudi i igra defanzivno veoma dobro ali mi moramo malo napasti u ovom derbiju, bar po meni, da ta Evropa ne bi dolazila u pitanje, a Svraka igrač koji jednim potezom, šutem, dodavanjem, proigravanjem može riješiti ove teške utakmice i zato sam stavio njega.
Treba nam Jamakova kreativnost i zaista se nadam, pošto izgleda da je on meteoropata

On je jedan bitan kotačić i mora odigrati najbolje što zna. Selimović također može riješiti utakmicu ( u Vrapčićima ga nije išlo a imao je dvije šanse ) i zato se meni sviđaju takvi igrači. Defanzivni, pomažu, tu su i u ofanzivi i vrlo lako riješe utakmicu.
U predjelu između 60 i 70 minute ubaciti Bučana na lijevo krilo, Jamak vani a Svraka na mjesto Jamaka. Sad Svraka preuzima tu glavnu ulogu i moraće podnijeti pritisak, a Bučan će ih vjerujem ubiti brzinom jer se oni itekako žale na tu svoju desnu stranu odnosno našu lijevu i tu vidim našu šansu.
Nadam se da Dedić, ako bude igrao, neće podleći pritisku derbija i da će odigrati jednu defanzivno pristojnu utakmicu, vojnički, bez nekih srljanja i bespotrebnih grešaka. Nadam se da će Kerla igrati jer igra fino u zadnjoj liniji sa Zeljkovićem, a Stanića nema potrebe da komentarišem, igra čovjek sezonu snova.
Nadam se da će i Hodžić zaigrati, pošto vidim da ima problema sa povredom, ako krenemo sa Ramićem onda smo osakaćeni baš u napadu.
Zaboravite Čolića od prve minute, poslije onako slabe partije i onog doprinosa pobjedi Veleža on je psihički odsutan i njegovo stavljanje od prve minute je samoubistvo.
Obratiti pažnju na Stojčeva i Velkoskog, to je to.
Sretno Dino, pokaži im zašto vodiš najveći bh klub

Ja te volim, volim Željo..
Osim Stanica i Tomica ne vidim kako bi se ova druga dvojica mogla trenutno prodati i kome a da klub fino zaradi..Svraka je izgubio startno mjesto koliko sam bio primjetio...cesto ste se zalili na njega ,a o Jamaku da i ne govorim..prije da ce otici Zeljkovic koji se pokazao kao borben,kvalitetn i polivalentan igrac...samo nezz kakva je kod njega situacija oko ugovora..ja sam bio misljenja da ce te vi ove godine zaraditi na Zoloticu,Kvesi i B.Colicu...mislim prije nego su se povrijedili jer su bili u extra formi..Željooooo je napisao/la:Slažem se za golmane,lagano se treba davati šansa Kjosevskom jer je fakat talenat,odbrana ako ostane bice dobro,e sad veza otici ce 90% Svraka,Tomić i možda Stanić i Jamak a Bucan možda u penziju ode,i tu nam možda treba neko novo ime,neko iskusan od koga ce Sadikovic uciti,uz Zolu naravno na zadnjem veznom, krila bi nam trebali igrati Stanić ako ostane i Baja,mada po meni treba nam pojacanje na lijevom krilu,i što se tice napada tu nam svakako treba minimalno 2 igrača,jer Selimović nije više ono što je nekada bio a za Ramića ne znam šta da kažem,jak u skoku a udarac nogom mu je loš,ne postoji riječ da se izrazi to,možda bi ga i trebalo ostaviti da povremeno ulazi sa klupe,i mislim da se treba šansa Brkoviću dati..a 100% cemo i ove godine par juniora prikljuciti seniorskoj ekipi..jaludovolimte je napisao/la:Ja sam za to da Dino ostane na klupi, bilo bi nezahvalno sada postaviti nekoga drugog. Imamo mlade momke koji znaju igrati nogomet. Sljedeće sezone ja vidim ovakav sastav:
Napad : Selimović, Ramić ( Za ovo nisam pametan)
sta vam je sa onim Brkovicem i E.Colicem...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Druze nisi jedini govorio, svako ko je bio iole realan je znao sve to sto i ti. Samo, mislim, nema potrebe da toliko pljujes nase igrace. Meni se cini da si ti ocekivao nesto mnogo vise od ovoga pa si se toliko razocarao. Kao i jos mnogi kojima sada ne valja nista. Znam ja da je Zelji mjesto na vrhu i da uvijek to treba biti cilj, ali jednostavno ove godine nije moglo bolje. Momci su dali sve od sebe, samo se sjeti utakmica s Radnikom, Slavijom... kada nismo imali 11 igraca zbog povreda, pa su npr. Enis Sadikovic, Ramic cak i Memija igrali. Slazem se da je mozda moglo i bolje, ali imali smo te pehove, igraci koji su se trebali prodati su se povrijedili i onda smo ostali bez para. Znas i sam kakva je situacija bila u administraciji, nisu nista uradili da isprate odlicne rezultate nase ekipe. Meni su se smijali i vrijedjali me prije godinu dana kada sam govorio da nas ovo ceka zbog nekih nesposobnih ljudi, ali eto od ovoga ne moze gore pa se i ja nadam da krecemo opet ka boljim vremenima.Alipasino je napisao/la:Sta sam ja govorio za ovu ekipu.Ovo je maximum i svaka im cast ako izvuku evropu za ovu godinu.Mastanje je jedno a cinjenice drugo.Mi nemamo ama bas ni jednog pravo dobrog igraca vecina su malo dobri ili srednja zalost.Nas najbolji igrac trenutno Stanic je prosjek igrac jedino sto je borben i to ga izvlaci.Ako ovu godinu ne pocnemo kupovat igrace i oslonit se na mlade znaci da je Osim lago za Evropskog Zelju.Nema para pa trazi nemaoj cekat hoce li se Dzeko prodat.Mjemu treba spomenik dic na Grbavici jer da on ne ode u City nebi mi ive zadnje titule ni vidjeli.Sramota nasta se spalo.
Ako sam dobro skontao članovima je 5 KM bilo koja tribina ?
Kadeti:
Željezničar - Radnik 3:1
Juniori:
željezničar - Radnik 10:0
Željezničar - Radnik 3:1
Juniori:
željezničar - Radnik 10:0
- Capt_Billy
- Kontakt:
I ja bih se slozio sa tim, ali treba jos dodati da je imenovani vec dva derbija ukenjao. Nije ovo nikakav attack na njega vec samo cinjenica. Dakle, derbi 2009 kada je ispao na strani kod drugog gola Sarajeva, gdje je utakmica zavrsila 1:2, i derbi na Kosevu, kada ga je Amar izveo u 30 min, ali srecom po njega i nas, nije se toliko odrazilo na rezultat koji je bio u konacnici, 2:2. Pa sada ova greska u Mostaru, jednostavno sam misljenja da ga se ne treba gurati u vatru tako naglo. Covjek dugo nije igrao, treba to da ide postepeno...jug-onostalgicar je napisao/la:JosipBukal je napisao/la:Protiv pitara ja bih stavio :
Lončarić
Zolotić,Tomić, Svraka.
Stanić, Hodžić, Bučan.
izbaci čolića dosta je zas.o
EDIT: Stvarno su pojedini jadni kada izjave kako Dino nije za Zelje. Mislim prvesntveno da je to samo jadnici i bijednici mogu da izjave jer taj covjek daje svoj maksimum i voli Zelju maksimalno. Normalno da ljubav nije sve, ali ocigledno da nekima trebas da crtas da bi svatili bit price. Covjek je izvukao maksimum od ove ekipe, i njegova sama postava igre je bila sa moje strane solidna tokom cijele sezone, a to sto igraci tipa, Hodzic, Selimovic, Jamak fulaju zicere u tekmama gdje trebamo dobiti (Zenica, Kosevo, Lukavica, Bijeljina), to nama niko ne moze garantovati...
Jbg, Dinina taktika je dakle bila dobra, a to sto igraci ne znaju da dokrajce protivika u zicer sansama, to je drugo...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Potvrđujem za Anela. Šuti i kvalitetno radi. Na zadnjoj prijateljskoj je razbio onu Krupu.
Potvrđujem, momak radi kvalitetno na treninzima, ni meni nije jasno zašto do sada nije skupio neke minute.fkzeljeznicarba je napisao/la:Potvrđujem za Anela. Šuti i kvalitetno radi. Na zadnjoj prijateljskoj je razbio onu Krupu.
Sto se tice igrackog kadra da i ja napisem koju..Po meni nama trebaju 3 igraca..Treba nam zargonski receno jedan brzaner po krilu,koji moze proci,ass ili zabiti..Kao sto smo imali Vladavica,Besliju,Bucana u prvom njegovom mandatu u Zelji,Viscu..Takvog trenutno nemamo..Ustvari imamo opet Bucana kojem su sad vec 33-34 god..Dalje,treba nam dobar napadac jer vjerovatno Ara nece biti tu a Selimovic je dao svoj maximum u Zelji cini mi se..I,iako sam mislio da je ovaj Bogdanovic rjesenje neko pouzdanije,treba nam stoper..Ako Cola udje u forumu onda nam mozda i ne bi trebao jer bi Zeljkovic mogao igrati stopera..Okosnica vezne linije ce ostati,bekovi takodjer..Sto se Dine tice,ako je uprava zadovoljna njegovim ucinkom,tj. ako ispuni njihova ocekivanja ja nemam nista protiv njegovog ostanka..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.