Ronnie nas je navikao na spektakularnu igru tako da i mecevi dobijeni 13-3 ne izgledaju nista posebno

THE ROCKET
Moderator/ica: rio_Ferdy88
E to je vec nesto drugoennis je napisao/la:Takvog Murphyja je napravio Ronnie,to je bit igre,juce sam napisao da je Murphy mec izgubio u 3.frejmu koji je imao dobiven,mec je bio zavrsen juce.
Ronnie nas je navikao na spektakularnu igru tako da i mecevi dobijeni 13-3 ne izgledaju nista posebno![]()
![]()
![]()
THE ROCKET
po meni je zijanioDukeOfWellington je napisao/la:Murphy je imao finu priliku da izgubi pristojnim rezultatom, ali je istu prokockao. U nekoj teoriji mogao je ovo biti i zanimljiv meč poput onog koji je Ronnie odigrao u drugom kolu protiv Perryja, ali nakon što Murphy nije iskoristio priliku da ode na 3:0 sve se raspalo. Očekujem da Hawkins pruži puno jači otpor i natjera Raketu na još bolju igru, da svi uživamo.
Sveenglesko polufinale na pomolu.
Neil se nikad ne otpisujeNoName je napisao/la:Jel to neko već otpisao Neila?
Nije jos...Belmin6 je napisao/la:Gdje ce se otpisati Neil, uzima on Trumpa.![]()
Nego, odlican Dale. Kakav povratak, a ja ga otpisah.![]()
Inace, je li Neil napravio jubilarni stoti trocifreni
Prva tri framea nije imao neku šansu, kasnije je izgubio sve i jednu taktičku bitku, mogao je otići na 12:9 i 12:10 vrlo lako, ali nije.ennis je napisao/la:Respect za Hawkinsa,valjalo se skupit pa uzeti ova 2 frejma,nisam gledao kako se doveo u ovu situaciju zbog ovog drugog meca,ali je barry fakat mentalno jak,sto se tice duela s Ronnijem mislim da su mu sanse minimalne.
Judd-Neil,puno nervozan mec,milim da Neil ima totalno pogresnu taktiku,pokusava takticki defanzivnom igrom da dobije mec,mora da igra svoju prepoznatljivu igru ako hoce da dobije inace ce ovo Judd veceras bez problema dobiti,Neil mora da bude agresivniji,bez kalkulacija,to mu je jedina sansa za veceras.
Frajer je promjenljiv ko vrijeme ovih danaDukeOfWellington je napisao/la:Prva tri framea nije imao neku šansu, kasnije je izgubio sve i jednu taktičku bitku, mogao je otići na 12:9 i 12:10 vrlo lako, ali nije.ennis je napisao/la:Respect za Hawkinsa,valjalo se skupit pa uzeti ova 2 frejma,nisam gledao kako se doveo u ovu situaciju zbog ovog drugog meca,ali je barry fakat mentalno jak,sto se tice duela s Ronnijem mislim da su mu sanse minimalne.
Judd-Neil,puno nervozan mec,milim da Neil ima totalno pogresnu taktiku,pokusava takticki defanzivnom igrom da dobije mec,mora da igra svoju prepoznatljivu igru ako hoce da dobije inace ce ovo Judd veceras bez problema dobiti,Neil mora da bude agresivniji,bez kalkulacija,to mu je jedina sansa za veceras.