U mene 11,5 bilo.jozinho je napisao/la:stali na 12 kornera,a granica bila 12,5
Odigrano u bet live

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U mene 11,5 bilo.jozinho je napisao/la:stali na 12 kornera,a granica bila 12,5
ali sam igrao manje,još čekam Noah više koševa i Griffin više skokovagonzales je napisao/la:U mene 11,5 bilo.jozinho je napisao/la:stali na 12 kornera,a granica bila 12,5
Odigrano u bet live![]()
![]()
moze li ovo, kvota 18 na real u oba poluvremenaramos4 je napisao/la:ramos4 je napisao/la:
da nebi bilo da je supljak
Koja si ti kuja!EmirSioux89 je napisao/la:Ajde Kanepi molim tee!
Nadat se je da ce dobiti sad treci set. ja isto juce unisti me onaj konj hrvacki Mesaroš kvota 1.2 izgubi ofirno vodi 5-2 prvi set i ovaj drugi koc ukrenu drugi set dobi 6-0 i onda ponovo smijurija u 3. al sto je najzalosnije poslije listam i vidim u vecini kladionca par blokiranCostaa33 je napisao/la:juce naletin na picku kolshreibera koji mi sve porusi isto kao i danas Melcer **** mu pas milu mater :@
ma ovaj Melzer je presmijesan lik od prije ga znam po igri, ne znam zasto je uopce kvota na njega bila 1.30 haha koma... i jos ga odigram retard jer je kao ''sigurnjak'' a na kraju ce past kao kruska vidim...xxh2o je napisao/la:Nadat se je da ce dobiti sad treci set. ja isto juce unisti me onaj konj hrvacki Mesaroš kvota 1.2 izgubi ofirno vodi 5-2 prvi set i ovaj drugi koc ukrenu drugi set dobi 6-0 i onda ponovo smijurija u 3. al sto je najzalosnije poslije listam i vidim u vecini kladionca par blokiranCostaa33 je napisao/la:juce naletin na picku kolshreibera koji mi sve porusi isto kao i danas Melcer **** mu pas milu mater :@
ma **** im mater sutra nastavljaju valjdaCostaa33 je napisao/la:nemam pojma nest je zaštekalo na rez.com ajde valda ce predat debil
p.s. stvarno prekinuto, pa jel moguce ionako su mi zivci pokidani i jos prekinuto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.