U pravu si ,vidio sam ja tamo su velike poplave i nevrijeme.Pogledam uvijek prognozu za grad gdje se igra,ali ja sam to odigrao još jucer i ostao mi je samo taj par za isplatu.Zna ovaj Fratangelo solidno odigrati i na brzoj podlozi,mada tu se radi o tzv.americkoj zemlji,jbg tako je zovu.Podloga je mnogo brza nego šljaka.Pity1900 je napisao/la:prvi parflagrantus je napisao/la:Fratangelo-McGee 1
Bagnis-Gomez 1
Što se tice prvog para mec je trebao da se igra jucer,da ne ponavljam analizu koga zanima moze vidjeti ako se vrati nekoliko stranica unazad.
Drugi par turnir Cali Columbia ,zemljana podloga igram na Argentinca Facunda Bagnisa koji je inace pobjednik ovog turnira za 2013 godinu.Njegov protivnik je mladi Ekvadorac Emilio Gomez,baš ,baš stariji ljubitelji tenisa sjecaju se njegovog oca Andresa pobjednika R.Garrosa davne 1988 godine.
U ovom slucaju ne vazi ona poznata iver ne pada daleko od klade,mali nije ni sjenka mnogo uspješnijeg oca.
U jedinom medjusobnom duelu 2010 Bagnis je dobio Gomeza 7-6,6-1,naravno Emilija ne matorog Andresa
zbog nevremena valjda ce se turnir odrzati u dvorani, tj promjena podloge na tvrdu
provjerite jos jednom ali do tad se ne kladite na ovaj mec
U svakom slucaju tvoja opaska stoji,ja to cekam za isplatu pa kako mi bude.
Ostali neka vide kad se sve uzme u obzir da li se isplati igrati