Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pa i iks je prekid niza 

ma on je tu samo da suarezu pravi drustvo.odimidodjimi je napisao/la:Kelija vala bas, nikad docekati.
Oko Koatesa (Koutsa) mi nije najjasnija situacija, ali hajd.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Otkako sam prestao ici na okupljanja Liverpool procvjetao 

hajd odi ti protiv newcastlea pa da znamo jel do mene il je do tebeOTNYS_YNWA je napisao/la:Otkako sam prestao ici na okupljanja Liverpool procvjetao

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

Eto do sada sam mislio da je 100% do mene
Ja radim kad bude tekma protiv Newcastle-a znaci pobjeda...k'o i cijele sezone kad sam radio...eh sad protiv Palace sam slobodan... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Redsi hajte osvojite titulu samo da ne osvoje plavci ili city tako vam boga.

04.10.2009 !!
- madridistaforever
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:Redsi hajte osvojite titulu samo da ne osvoje plavci ili city tako vam boga.![]()
Ubi te nemoc.

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
O cemu ti pasa?madridistaforever je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Redsi hajte osvojite titulu samo da ne osvoje plavci ili city tako vam boga.![]()
Ubi te nemoc.![]()

Nego u ovom tenutku bi najvise volio da oni osvoje, jer ove sezone haraju jednostavno su the best.

Off: Ali vraca se manco iduce sezone na tron gdje i pripada bez brige.

04.10.2009 !!
- madridistaforever
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:O cemu ti pasa?madridistaforever je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Redsi hajte osvojite titulu samo da ne osvoje plavci ili city tako vam boga.![]()
Ubi te nemoc.![]()
![]()
Nego u ovom tenutku bi najvise volio da oni osvoje, jer ove sezone haraju jednostavno su the best.![]()
Off: Ali vraca se manco iduce sezone na tron gdje i pripada bez brige.
MA zezim se.I meni bi bilo draze da Redsi osvoje nego Umjetni City

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Oglasio se i El Pistolero, ne ide nigdje na kraju sezone. 

Ma ko jos vjeruje sta taj lazov prica.OTNYS_YNWA je napisao/la:Oglasio se i El Pistolero, ne ide nigdje na kraju sezone.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bi nas opet trebao sikirati 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
A nešto mi je nerealno očekivati da će Everton krvnički zapeti..
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Šta ćemo, kako ćemo ???
Vjerujem da Martinez nije šupak. Everton je i dalje teoretski u igri za LP, pa zašto ne ići na pobjedu ? Ko zna, možda nas vile neke pronosaju pa Arsenal kiksa obje tekme.
Ali gledajte i ovo, povrede nas malo ebu a i Barry ne može igrati, nismo baš u full spremi protiv njih pa mojne plakati da je pušteno ako City dobije pošteno. Veća je mržnja između gradova Liverpoola i Manchestera nego što je rivalitet Evertona i Liverpoola.

Vjerujem da Martinez nije šupak. Everton je i dalje teoretski u igri za LP, pa zašto ne ići na pobjedu ? Ko zna, možda nas vile neke pronosaju pa Arsenal kiksa obje tekme.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ja mislim da će Everton baš da zapne, ne da bi nama pomogli nego da bi uzeli tri boda za sebe, ipak ne igraju protiv Kardifa nego protiv Citya, sigurno da ih žele pobjediti bez obzira što su šanse za LP minimalne, šteta za to, baš sam se nadao da bi mogli zajedno u LP ali eto izgleda da će venger uzeti taj famozni "4th place trophy".
kako god da zavrsi ne treba napadati i pljuvati everton jer mislim da neće pustiti, profesionalci su a i odnosi su još bolji nakon komemoracije na Anfieldu i lijepih gesta od strane karamela. Jesu rival ali meni su ove sezone nešto postali dragi, iako me barkley iznervirao prije par dana sa onim tvitom ali ok je to, ipak smo rivali.
kako god da zavrsi ne treba napadati i pljuvati everton jer mislim da neće pustiti, profesionalci su a i odnosi su još bolji nakon komemoracije na Anfieldu i lijepih gesta od strane karamela. Jesu rival ali meni su ove sezone nešto postali dragi, iako me barkley iznervirao prije par dana sa onim tvitom ali ok je to, ipak smo rivali.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ima da im okinu bodove! 

Ipak situacija je takva da u Liverpool svi zele da stigne trofejl EPL-a u grad, nebitno na koju stranu nego da ostane jos sezonu u Manchesteru.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.