Pazite, previše priželjkujete kontraefekat pazi da se ne desi kontraefekat tog kontraefekta, pozdrav.gio10 je napisao/la:Pazite, previše priželjkujete to. Da se ne desi kontraefekatamypitar je napisao/la: Mislim da bi ovu njihovu situaciju trebali iskoristiti, i kone lagano izbaciti iz Evrope.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sve je moguce,sto da ne.
Ja ne vidim ko moze kod vas zaustaviti Stojceva-Bilbiju- Velkoskog-Jajala
Ja ne vidim ko moze kod vas zaustaviti Stojceva-Bilbiju- Velkoskog-Jajala

Nisi ti druže vidio ni ko vas može zaustaviti u januaru, nemoj da čupam postove koji su bili u fazoni pa mi ćemo se sa drugim timom prošetati kroz ovu ligu, zanimljivo.
Sve dok ti nama predviđaš krah, siguran sam da nema zime za nas.
Al ozbiljno, pazite šta želite, previše vam je bitno to da Željo ostane bez Evrope nego neke druge stvari. Stvarno nas mrzite, a mržnja nije dobra. Toliko
Al ozbiljno, pazite šta želite, previše vam je bitno to da Željo ostane bez Evrope nego neke druge stvari. Stvarno nas mrzite, a mržnja nije dobra. Toliko

Ja te volim, volim Željo..
Da su uzdrmani jesu, i mi to trebamo pokušati iskoristiti ali nam motiv ne treba biti to da njih ostavimo bez Evrope (jer su male šanse za to) nego da mi uhvatimo tu poziciju broj tri.
Kod nas se stvari odvijaju onako kako mi želimo i to meni, kao vječitom pesimisti, daje veliki razlog za optimizam. Da li će moj optimizam biti opravdan vidjet ćemo u nedjelju.
Ja se nadam da će Jajalo biti spreman i da on počne utakmicu, a kasnije ubaciti Kovačevića.
Šta nas može pokopati u ovoj utakmici? Ako igrači budu mislima okrenuti srijedi i Zenici, neće nam dobro biti. Ali mislim da će stručni štab dobro pripremiti igrače za ovu utakmicu a u ponedjeljak ćemo razmišljati o Zenici.
Pomenuo bih jednu još jedan detalj iz prošlog kola: kod našeg četvrtog gola, akcija koja je prethodila ubačaju Puzigaće. Kako je mali Faris okrenuo nekoliko igrača protivnika
.. Definitivno u zadnjem kolu šansu od prve minute dati Farisu, Samiru, Adnanu, Harisu.....to će biti prava prilika za njih.
Kod nas se stvari odvijaju onako kako mi želimo i to meni, kao vječitom pesimisti, daje veliki razlog za optimizam. Da li će moj optimizam biti opravdan vidjet ćemo u nedjelju.
Ja se nadam da će Jajalo biti spreman i da on počne utakmicu, a kasnije ubaciti Kovačevića.
Šta nas može pokopati u ovoj utakmici? Ako igrači budu mislima okrenuti srijedi i Zenici, neće nam dobro biti. Ali mislim da će stručni štab dobro pripremiti igrače za ovu utakmicu a u ponedjeljak ćemo razmišljati o Zenici.
Pomenuo bih jednu još jedan detalj iz prošlog kola: kod našeg četvrtog gola, akcija koja je prethodila ubačaju Puzigaće. Kako je mali Faris okrenuo nekoliko igrača protivnika

Ne znam, da sam na mjestu Džeme počeo bi sa Kovačevičem i Cimirotom u sredini, a Jajalu dao priliku u 2.pol., nekih 20,30 minuta, sasvim dovoljno. Bitno je da on bude 100% spreman za Čelik. Za ovu utakmicu mi je manje-više nebitno.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Najvece djete na forumu sa djetinjastim postovima.gio10 je napisao/la:Nisi ti druže vidio ni ko vas može zaustaviti u januaru, nemoj da čupam postove koji su bili u fazoni pa mi ćemo se sa drugim timom prošetati kroz ovu ligu, zanimljivo.
- bordoakapitar
Ja bih halalio kup za pobjedu u derbiju pod uslovom da Celik dobije licencu....haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
https://www.facebook.com/predrag.pasic.33?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se Paja raskuko
Sto se Paja raskuko

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako te nije stid Paja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nesto mi poznate te izjave i jos treba da ljubi grb na dresu da bi bio kompletanHzSM je napisao/la:Real tek treba odbiti kad nakon dobrih partija u dresu Sarajeva posalju visemilionsku ponudu,a on kaze da za Sarajevo igra iz ljubavi i da ga novac ne privlaci.saaudin je napisao/la: i reala je odbio bez razmisljanja![]()
![]()
![]()
Uglavnom ovi sto potpisu za Zelju mogu se jedino pohvaliti da su odbili banovicku Buducnost.

-
- Kontakt:
Ko njega pita jel ga stid. Djete koje je mozda 97 godiste u vrh glave, koji nije u zivotu vidio Paju, niti zna koje on..Vela havle...Sarajlijc@ je napisao/la:Kako te nije stid Paja
Kol'ko ti je Paja dao da ga braniš na ovom forumu?SandorClegane je napisao/la:Ko njega pita jel ga stid. Djete koje je mozda 97 godiste u vrh glave, koji nije u zivotu vidio Paju, niti zna koje on..Vela havle...Sarajlijc@ je napisao/la:Kako te nije stid Paja

Mislim da nama sada ne trebaju komentari o Predragu Pasicu. On ima problem sa Opstinom Ilidza i ne bi trebao da taj problem veze za nas, isto kao sto i mi ne bi trebali da zelimo da on ne dobije te terene. Ako ima ciste papire ne treba se brinuti, a ako nema to je njegov problem i ne bi nas trebao uvlaciti u to. Takođe mislim da Sarajevo nece kupiti ili iznajmiti te terene ako nisu cisti papiri.
Slazem sa sa Hilmom da bi za nas mozda najbolje bilo da trazimo drugu lokaciju, i da na taj nacin ostavimo po strani da se taj problem i njegovo razrijesavanje ne veze za nas, jer je oko tih terena bio spor i dok mi nismo usli u tu pricu.
Sto se tice derbija raduje me sto je Dzeno cvrsto na zemlji i ne ostavlja prostora za neku euforiju, za pritisak nego onako igrace drzi podalje od toga i mislim da ih u tim uslovima moze motivisati i kvalitetno pripremiti za tu utakmicu.
Slazem sa sa Hilmom da bi za nas mozda najbolje bilo da trazimo drugu lokaciju, i da na taj nacin ostavimo po strani da se taj problem i njegovo razrijesavanje ne veze za nas, jer je oko tih terena bio spor i dok mi nismo usli u tu pricu.
Sto se tice derbija raduje me sto je Dzeno cvrsto na zemlji i ne ostavlja prostora za neku euforiju, za pritisak nego onako igrace drzi podalje od toga i mislim da ih u tim uslovima moze motivisati i kvalitetno pripremiti za tu utakmicu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
j***m i paju i terene.. Nikad neću razumit osobe što se petljaju gdje im nije mjesto, brate mili, vidim ne znam o tome, neću pisat i gotovo.. Smorili ste..
Šta se očekuje na derbiju
Slažem se da kova treba od prve krenut, ako vidi da ne može, nek Dženo mijenja.. Al probat treba, Jajalo je potrebniji u kupu, realno.. Moje mišljenje istamburat sa 4-4-2 da ne znaju gdje su
Šta se očekuje na derbiju

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Nije meni Paja nista dao ali ja znam koje on, a nisam navijac Sarajeva. Nego je samo steta sto su ovaj forum preplavili balavci koji nemaju pojma koje on, i koji grade misljenje na to kako pise par balavaca koji nisu vidjeli dalje od nosa. Paja je napravio dosta igraca i za Zelju i za Sarajevo. Poslije rata skupljao djecu da treniraju da se ne drogiraju. Doveo u BIH celnike Intera, Barselona. Nasa djeca isla u Spaniju, Italiju bili u kampovima. Neki isli da plate, neki isli besplatno. Covjek koji je dao dosta ovom gradu, bio tu uvijek..Krokodil je napisao/la:Kol'ko ti je Paja dao da ga braniš na ovom forumu?SandorClegane je napisao/la:Ko njega pita jel ga stid. Djete koje je mozda 97 godiste u vrh glave, koji nije u zivotu vidio Paju, niti zna koje on..Vela havle...Sarajlijc@ je napisao/la:Kako te nije stid Paja
I da sad dode neki papak Selimovic i slicni njemu da pisu i rade sto rade. Zalosno je kakvi balavci sebi za pravo daju da komentarisu svasta i jos se nazivaju navijacima Sarajeva. Vi ste vidjeli Sarajevo ali samo u Atlasu...
-
- Kontakt:
Tereni ce biti i FK Sarajevo ce uskoro dobiti ultra moderni trening centar, bilo to na Butmiru ili negdje drugo, a sad se malo okrenuti derbiju ima vremena za ostalo
Haveru Paju pod ruku i pravac Opstina Ilidza i sve to ispricaj, tvoja prica mu ovdje nece plaho pomoc.SandorClegane je napisao/la:
Nije meni Paja nista dao ali ja znam koje on, a nisam navijac Sarajeva. Nego je samo steta sto su ovaj forum preplavili balavci koji nemaju pojma koje on, i koji grade misljenje na to kako pise par balavaca koji nisu vidjeli dalje od nosa. Paja je napravio dosta igraca i za Zelju i za Sarajevo. Poslije rata skupljao djecu da treniraju da se ne drogiraju. Doveo u BIH celnike Intera, Barselona. Nasa djeca isla u Spaniju, Italiju bili u kampovima. Neki isli da plate, neki isli besplatno. Covjek koji je dao dosta ovom gradu, bio tu uvijek..
I da sad dode neki papak Selimovic i slicni njemu da pisu i rade sto rade. Zalosno je kakvi balavci sebi za pravo daju da komentarisu svasta i jos se nazivaju navijacima Sarajeva. Vi ste vidjeli Sarajevo ali samo u Atlasu...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
A vi nas lafo volite jelde?gio10 je napisao/la:Nisi ti druže vidio ni ko vas može zaustaviti u januaru, nemoj da čupam postove koji su bili u fazoni pa mi ćemo se sa drugim timom prošetati kroz ovu ligu, zanimljivo.

04.10.2009 !!