FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

begipasha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la begipasha » 30 apr 2014, 20:12

gio10 je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Mislim da bi ovu njihovu situaciju trebali iskoristiti, i kone lagano izbaciti iz Evrope. :clap:
Pazite, previše priželjkujete to. Da se ne desi kontraefekat :salut:
Pazite, previše priželjkujete kontraefekat pazi da se ne desi kontraefekat tog kontraefekta, pozdrav.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 apr 2014, 20:15

Ma sve je moguce,sto da ne.
Ja ne vidim ko moze kod vas zaustaviti Stojceva-Bilbiju- Velkoskog-Jajala :damn:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 apr 2014, 20:17

Nisi ti druže vidio ni ko vas može zaustaviti u januaru, nemoj da čupam postove koji su bili u fazoni pa mi ćemo se sa drugim timom prošetati kroz ovu ligu, zanimljivo.
Sve dok ti nama predviđaš krah, siguran sam da nema zime za nas.

Al ozbiljno, pazite šta želite, previše vam je bitno to da Željo ostane bez Evrope nego neke druge stvari. Stvarno nas mrzite, a mržnja nije dobra. Toliko :kralj:
Ja te volim, volim Željo..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 apr 2014, 20:34

Da su uzdrmani jesu, i mi to trebamo pokušati iskoristiti ali nam motiv ne treba biti to da njih ostavimo bez Evrope (jer su male šanse za to) nego da mi uhvatimo tu poziciju broj tri.
Kod nas se stvari odvijaju onako kako mi želimo i to meni, kao vječitom pesimisti, daje veliki razlog za optimizam. Da li će moj optimizam biti opravdan vidjet ćemo u nedjelju.

Ja se nadam da će Jajalo biti spreman i da on počne utakmicu, a kasnije ubaciti Kovačevića.
Šta nas može pokopati u ovoj utakmici? Ako igrači budu mislima okrenuti srijedi i Zenici, neće nam dobro biti. Ali mislim da će stručni štab dobro pripremiti igrače za ovu utakmicu a u ponedjeljak ćemo razmišljati o Zenici.

Pomenuo bih jednu još jedan detalj iz prošlog kola: kod našeg četvrtog gola, akcija koja je prethodila ubačaju Puzigaće. Kako je mali Faris okrenuo nekoliko igrača protivnika :thumbup: :thumbup: .. Definitivno u zadnjem kolu šansu od prve minute dati Farisu, Samiru, Adnanu, Harisu.....to će biti prava prilika za njih.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 30 apr 2014, 20:46

Ne znam, da sam na mjestu Džeme počeo bi sa Kovačevičem i Cimirotom u sredini, a Jajalu dao priliku u 2.pol., nekih 20,30 minuta, sasvim dovoljno. Bitno je da on bude 100% spreman za Čelik. Za ovu utakmicu mi je manje-više nebitno.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Desert
Kontakt:

Post Postao/la Desert » 30 apr 2014, 20:58

gio10 je napisao/la:Nisi ti druže vidio ni ko vas može zaustaviti u januaru, nemoj da čupam postove koji su bili u fazoni pa mi ćemo se sa drugim timom prošetati kroz ovu ligu, zanimljivo.

Al ozbiljno, pazite šta želite, previše vam je bitno to da Željo ostane bez Evrope nego neke druge stvari. Stvarno nas mrzite, a mržnja nije dobra. Toliko :kralj:
Najvece djete na forumu sa djetinjastim postovima.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 30 apr 2014, 20:59

Ja bih halalio kup za pobjedu u derbiju pod uslovom da Celik dobije licencu....haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Desert
Kontakt:

Post Postao/la Desert » 30 apr 2014, 21:07

https://www.facebook.com/predrag.pasic.33?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se Paja raskuko :lolno:

Desert
Kontakt:

Post Postao/la Desert » 30 apr 2014, 23:24

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2014, 23:26

Kako te nije stid Paja :eh:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 01 maj 2014, 00:14

HzSM je napisao/la:
saaudin je napisao/la: i reala je odbio bez razmisljanja :rol: :rol: :rol:
Real tek treba odbiti kad nakon dobrih partija u dresu Sarajeva posalju visemilionsku ponudu,a on kaze da za Sarajevo igra iz ljubavi i da ga novac ne privlaci. :lol:

Uglavnom ovi sto potpisu za Zelju mogu se jedino pohvaliti da su odbili banovicku Buducnost.
nesto mi poznate te izjave i jos treba da ljubi grb na dresu da bi bio kompletan :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 01 maj 2014, 00:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Kako te nije stid Paja :eh:
Ko njega pita jel ga stid. Djete koje je mozda 97 godiste u vrh glave, koji nije u zivotu vidio Paju, niti zna koje on..Vela havle...

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 01 maj 2014, 00:50

SandorClegane je napisao/la:
Ko njega pita jel ga stid. Djete koje je mozda 97 godiste u vrh glave, koji nije u zivotu vidio Paju, niti zna koje on..Vela havle...
Kol'ko ti je Paja dao da ga braniš na ovom forumu? :kafa:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 maj 2014, 01:04

Mislim da nama sada ne trebaju komentari o Predragu Pasicu. On ima problem sa Opstinom Ilidza i ne bi trebao da taj problem veze za nas, isto kao sto i mi ne bi trebali da zelimo da on ne dobije te terene. Ako ima ciste papire ne treba se brinuti, a ako nema to je njegov problem i ne bi nas trebao uvlaciti u to. Takođe mislim da Sarajevo nece kupiti ili iznajmiti te terene ako nisu cisti papiri.
Slazem sa sa Hilmom da bi za nas mozda najbolje bilo da trazimo drugu lokaciju, i da na taj nacin ostavimo po strani da se taj problem i njegovo razrijesavanje ne veze za nas, jer je oko tih terena bio spor i dok mi nismo usli u tu pricu.

Sto se tice derbija raduje me sto je Dzeno cvrsto na zemlji i ne ostavlja prostora za neku euforiju, za pritisak nego onako igrace drzi podalje od toga i mislim da ih u tim uslovima moze motivisati i kvalitetno pripremiti za tu utakmicu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 01 maj 2014, 01:10

j***m i paju i terene.. Nikad neću razumit osobe što se petljaju gdje im nije mjesto, brate mili, vidim ne znam o tome, neću pisat i gotovo.. Smorili ste..

Šta se očekuje na derbiju :crazy: Slažem se da kova treba od prve krenut, ako vidi da ne može, nek Dženo mijenja.. Al probat treba, Jajalo je potrebniji u kupu, realno.. Moje mišljenje istamburat sa 4-4-2 da ne znaju gdje su
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 01 maj 2014, 01:18

Krokodil je napisao/la:
Kol'ko ti je Paja dao da ga braniš na ovom forumu? :kafa:
Nije meni Paja nista dao ali ja znam koje on, a nisam navijac Sarajeva. Nego je samo steta sto su ovaj forum preplavili balavci koji nemaju pojma koje on, i koji grade misljenje na to kako pise par balavaca koji nisu vidjeli dalje od nosa. Paja je napravio dosta igraca i za Zelju i za Sarajevo. Poslije rata skupljao djecu da treniraju da se ne drogiraju. Doveo u BIH celnike Intera, Barselona. Nasa djeca isla u Spaniju, Italiju bili u kampovima. Neki isli da plate, neki isli besplatno. Covjek koji je dao dosta ovom gradu, bio tu uvijek..

I da sad dode neki papak Selimovic i slicni njemu da pisu i rade sto rade. Zalosno je kakvi balavci sebi za pravo daju da komentarisu svasta i jos se nazivaju navijacima Sarajeva. Vi ste vidjeli Sarajevo ali samo u Atlasu...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 maj 2014, 01:23

Tereni ce biti i FK Sarajevo ce uskoro dobiti ultra moderni trening centar, bilo to na Butmiru ili negdje drugo, a sad se malo okrenuti derbiju ima vremena za ostalo

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 maj 2014, 01:37

Nije meni Paja nista dao ali ja znam koje on, a nisam navijac Sarajeva. Nego je samo steta sto su ovaj forum preplavili balavci koji nemaju pojma koje on, i koji grade misljenje na to kako pise par balavaca koji nisu vidjeli dalje od nosa. Paja je napravio dosta igraca i za Zelju i za Sarajevo. Poslije rata skupljao djecu da treniraju da se ne drogiraju. Doveo u BIH celnike Intera, Barselona. Nasa djeca isla u Spaniju, Italiju bili u kampovima. Neki isli da plate, neki isli besplatno. Covjek koji je dao dosta ovom gradu, bio tu uvijek..

I da sad dode neki papak Selimovic i slicni njemu da pisu i rade sto rade. Zalosno je kakvi balavci sebi za pravo daju da komentarisu svasta i jos se nazivaju navijacima Sarajeva. Vi ste vidjeli Sarajevo ali samo u Atlasu...
Haveru Paju pod ruku i pravac Opstina Ilidza i sve to ispricaj, tvoja prica mu ovdje nece plaho pomoc.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 01 maj 2014, 09:12

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 maj 2014, 12:54

gio10 je napisao/la:Nisi ti druže vidio ni ko vas može zaustaviti u januaru, nemoj da čupam postove koji su bili u fazoni pa mi ćemo se sa drugim timom prošetati kroz ovu ligu, zanimljivo.

A vi nas lafo volite jelde? :oops:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”