Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 30 apr 2014, 19:47

brazzo je napisao/la:Eeh @Valencia kad ga spomenu pa jbt Lippi je taj koji bi mogo uskocit ali jbg ja sam opet za opciju da damo Giggsu sansu pa nek zrtvuje jos jednu sezonu. Ali ako vec ganjaju onda opet Klopp,Lippi pa onda VG. I nemojte se dzaba bavit Rooneyem covjek ima ogromnu platu mozda i vise nego sto zasluzuje ali to nije nas problem. On je klasa i potreban je ekipi i tacka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kakav lippi,tip jednom nogom nad grobom a vi bi ga dovodili.

Mene zanima kako ce se zavrsiti na relaciji madrid-anceloti...za mene top menadzer koji moze dugo godina ostati i njega bih volio vidjeti na nasoj klupi. Nakon njega murinjo i klop. Kao 4 kandidata bi ostavio giggsa,ovo ostalo sve lose.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 30 apr 2014, 19:48

DukeOfWellington je napisao/la:
Skyline je napisao/la:Auu u subotu protiv Sunderlanda, pa idemo ih izbaciti maksuz zbog onog u zadnjem kolu kad je City uzeo titulu..
QPR je tada igrao protiv Cityja.
Znam to, nisam glup da zaboravim taj dan :D Nego ti govorim za onu nasu tekmu s njima u istom tom kolu kad su slavili na kraju tu tiulu Citya i pjevali svakakve pjesme.. Cak je i Fergie rekao poslje utakmice sa Sunderlandom da njihovi navijaci zapamte taj dan..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 apr 2014, 19:50

Skyline je napisao/la:Znam to, nisam glup da zaboravim taj dan :D Nego ti govorim za onu nasu tekmu s njima u istom tom kolu kad su slavili na kraju tu tiulu Citya i pjevali svakakve pjesme.. Cak je i Fergie rekao poslje utakmice sa Sunderlandom da njihovi navijaci zapamte taj dan..
Kad bolje razmislim sjećam se toga kao kroz maglu. Urezano mi je ostalo radovanje onog cirkusanta sa igračima Cityja nakon utakmice.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 apr 2014, 20:11

Najgori dan u navijackoj "karijeri". Otis'o je i mobitel u pm kad ga cigo Aguero zabi. Ona dominacija prosle sezone je ublazila bol, ali ipak kad se sjetim...Uh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 apr 2014, 20:15

Cartman je napisao/la:Najgori dan u navijackoj "karijeri". Otis'o je i mobitel u pm kad ga cigo Aguero zabi. Ona dominacija prosle sezone je ublazila bol, ali ipak kad se sjetim...Uh.
Ma nije meni, meni je gore bilo ono sramoćenje na OT-u od njih (ili ono ispadanje od Reala prošle sezone, pa i ona pirova pobjeda na Bavarcima kad je Robben zabio iz voleja, ili onaj meč sa Jozinim Portom, kad smo zbog ofsajda ispali u 1/2 finalu :| ). To zadnje kolo nisam ni gledao, samo poslije pogledao rezultate, jer sam već prije upisao titulu Cityu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 apr 2014, 20:20

To mi je i najgore bilo, sto smo nekako 2 puta izgubili titulu te sezone. Prvo kad smo izgubili od Citya, onda smo se svi bili predali i kontali da je gotovo. Ali yebiga, uvijek ima ona navijacka nada. I yebeni QPR vodi 2:1 u 89. minuti. I onda...Uh picka im materina Arapska. :mrgreen:

LG je platio zivotom. :D

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 30 apr 2014, 20:34

Jedna od najgorih utakmica brukanje protiv Citya ove sezone.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 30 apr 2014, 20:37

Cartman je napisao/la:To mi je i najgore bilo, sto smo nekako 2 puta izgubili titulu te sezone. Prvo kad smo izgubili od Citya, onda smo se svi bili predali i kontali da je gotovo. Ali yebiga, uvijek ima ona navijacka nada. I yebeni QPR vodi 2:1 u 89. minuti. I onda...Uh picka im materina Arapska. :mrgreen:

LG je platio zivotom. :D
Ja sam samo sjedio na koljenima i gledao u TV kao popišan. Gora mi je bila krađa protiv Reala u CL prošle godine zbog ogromne količine nepravde.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 30 apr 2014, 20:37

Jedva čekam plejof,, inače sam navijač Ramsa naravno poslje Uniteda :D
A mislim da će mi više leć tekma u kojoj bi trebao ispast glupi QPR,,

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 apr 2014, 20:39

@Rio, Robin odigrao 25 utakmica i zabio 17 golova ove sezone. To je loš učinak? Dosta problema sa povredama, ali ono što je odigrao, odigrao je na nivou ove sezone. Malo mi je to zapalo za oko u ovoj raspravi, pa da odreagujem. :wave:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 apr 2014, 22:34

Kako Cholo ispostova pred bagavim plavcima :) kad se sjetim one portugalske klocine i trka na OTu kad nas sugavo izbaci s Portom, vrati se i njemu i londonskoj sirotinji i to s kamatama :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 apr 2014, 22:41

Cholo ispoštovao Cartmana i njegovog ljubimca :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 apr 2014, 22:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:Cholo ispoštovao Cartmana i njegovog ljubimca :mrgreen:
Jozi postala navika ispadanje u polufinalu. Za vecinu trenera je polufinale uspjeh, za najveceg nakon Fergusona naravno ne. Simeone se dokazao protiv velikog majstora, aferim momcino. :salut:

A Mourinho je svoje odradio prosli vikend. :bow:
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 apr 2014, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 30 apr 2014, 22:44

Momci da li znate jel United najtrofejniji engleski klub (računajući sve titule priznate od UEFA)
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 30 apr 2014, 22:45

apach1986 je napisao/la:Momci da li znate jel United najtrofejniji engleski klub (računajući sve titule priznate od UEFA)
Znamo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 apr 2014, 22:47

apach1986 je napisao/la:Momci da li znate jel United najtrofejniji engleski klub (računajući sve titule priznate od UEFA)
Jel` ima neka skrivena poenta ili ... ? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 30 apr 2014, 22:48

Rooney88 je napisao/la:
Navijač sam Uniteda i 100% sam sigran da ima najviše al danas mi drug koji navija za luzere tvrdi kako su oni najtrofejniji klub u engleskoj :S pa da vas pitam jel griješim ja ili on ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 apr 2014, 22:49

apach1986 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Navijač sam Uniteda i 100% sam sigran da ima najviše al danas mi drug koji navija za luzere tvrdi kako su oni najtrofejniji klub u engleskoj :S pa da vas pitam jel griješim ja ili on ?
Nisu. Velik klub jesu, drugi najveci u Engleskoj, dugo bili prvi i Ferguson ih skine. Lupi jarana jednom po celu, trenutno nema pravo. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 30 apr 2014, 22:51

Nisu. Velik klub jesu, drugi najveci u Engleskoj, dugo bili prvi i Ferguson ih skine. Lupi jarana jednom po celu, trenutno nema pravo. :mrgreen:[/quote]

United je veci od liverpoola i kraj priče, to znaju i ptice na grani.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 30 apr 2014, 22:51

apach1986 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Prikice na pravoj si adresi i na pravoj si strani. Išamaraj argumentima prijatelja neznalicu i poruči mu da je MoR rekao da United jeste najtrofejniji tim u Engleskoj !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.