on je kralj xD pita me raja, kaze lafo ne znas

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

aj  malo  zapuši  da  bude  toplije
  aj  malo  zapuši  da  bude  toplije 
Željoman je napisao/la:samo da se zahvalim NEUTRALU za pomoc sa njemackim, dobio sam 5

bi  mogli  šaha    na  forumu
   bi  mogli  šaha    na  forumu 
Kad je puste u kaficu, ja izlazim da telefoniramlejla je napisao/la:Majko mila, svi se nafurali na ovu pjesmu, ja je slusala jednom, bila mi smijesnaThe Game je napisao/la: Pa jbt belaj, mene bi bilo stid pjevat ovoi nisam vise
Mene strah kad je vidim, majke miJK
Njemci, upisete medicinsku i imate samo engleski... i latinski...Meni se u osnovnoj za 4 godine izmijenilo 5 nastavnika, ne znam rijeci na njemackom progovorit,,, a uvijek 5 imala

jaooobavarian_bk je napisao/la:Joj na Eurosportu prenose DOMINE

The Game je napisao/la:Kad je puste u kaficu, ja izlazim da telefoniramlejla je napisao/la:Majko mila, svi se nafurali na ovu pjesmu, ja je slusala jednom, bila mi smijesnaThe Game je napisao/la: Pa jbt belaj, mene bi bilo stid pjevat ovoi nisam vise
Mene strah kad je vidim, majke miJK
Njemci, upisete medicinsku i imate samo engleski... i latinski...Meni se u osnovnoj za 4 godine izmijenilo 5 nastavnika, ne znam rijeci na njemackom progovorit,,, a uvijek 5 imala

EDIT @sve djevojke na forumu, Neutral je to danas spomenuo na nekoj temi za ovaj moj avatar, ako vam smeta il ako vas vrijedja na neki nacin da mijenjam

Ma ne ba, nisi ti nista pokvario, samo ja o tome nisam vodio racuna prije, pa reko da pitam, i ako smeta da zamijenim....Neutral je napisao/la: Ma ne smeta im sigurno. Možda i jest nekim. Aaaa, kud pokvari ja sve
 Tvoje pravo, radi sta hoces
  Tvoje pravo, radi sta hoces   
kad god hoces, ima na fejsbukubambina je napisao/la:Društvene igre , coolbi mogli šaha na forumu

Gdje ćeš mjenjati MOJ odmor za očiThe Game je napisao/la:Ma ne ba, nisi ti nista pokvario, samo ja o tome nisam vodio racuna prije, pa reko da pitam, i ako smeta da zamijenim....Neutral je napisao/la: Ma ne smeta im sigurno. Možda i jest nekim. Aaaa, kud pokvari ja sve

Haj dobro, onda da i pisem cesce300 je napisao/la:Gdje ćeš mjenjati MOJ odmor za očiThe Game je napisao/la:Ma ne ba, nisi ti nista pokvario, samo ja o tome nisam vodio racuna prije, pa reko da pitam, i ako smeta da zamijenim....Neutral je napisao/la: Ma ne smeta im sigurno. Možda i jest nekim. Aaaa, kud pokvari ja sve
Ni ne pomišljaj

I na kraju pobjedi neki Juide ,tako nesto . A evo ih sada prenose CELICNEMirza_Hordas je napisao/la:jaooobavarian_bk je napisao/la:Joj na Eurosportu prenose DOMINE

Koji su ljudi idoli
  Koji su ljudi idoli   
  lave mislim da si se zahebo hahahhahbavarian_bk je napisao/la:I na kraju pobjedi neki Juide ,tako nesto . A evo ih sada prenose CELICNEMirza_Hordas je napisao/la:jaooobavarian_bk je napisao/la:Joj na Eurosportu prenose DOMINE

Koji su ljudi idoli

@NoName Ne mijenjaj ,ostavi tu ljepotu

)
 )   

Mislio sam na THE GAME ,ali desava se . Bilo kako bilo ,ne mijenjaj avatar
  Mislio sam na THE GAME ,ali desava se . Bilo kako bilo ,ne mijenjaj avatar  
ne kontamNeutral je napisao/la:Šta znaš možda i nije. (sigurno ćeš shvatiti)