Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Snooker
Ovo nije bila jednostavna crvena.
Higginsa je u prvom kolu izbacio McManus.
Ma znam da nije toliko jednostavna, ali onako namjestiti veoma dobru sansu za RobertsonaDukeOfWellington je napisao/la:Ovo nije bila jednostavna crvena.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Volio bih ovakvog Neila iz zadnja tri frejma vidjeti protiv Ronnija u finalu,neil je psihicki sve ono sto Judd nije.
Medjutim ima ovdje jos posla za njega,sve se moze okrenuti.
Medjutim ima ovdje jos posla za njega,sve se moze okrenuti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Jao poteza 
Bolje mu je nek se preda, ofira se samo...
Bolje mu je nek se preda, ofira se samo...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Znaci, sjebala ga suspenzija.DukeOfWellington je napisao/la:Ovo nije bila jednostavna crvena.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NoName
- Kontakt:
Bravo Žuti
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
tako je majstore, do kraja sad lagano do druge titule.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jesu ljigavi i jedan i drugi!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
sje.ba se kad je cuo koliko je Chelsea igrao
ili sam ja nesto pogresno razumio

SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Izgleda da navija za Chelsea.
Valencia je napisao/la:Jesu ljigavi i jedan i drugi!
nemoj zahebavati, robi prava momcina
jest istina je krivo mu sto je celski ispo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Judd je jos mlad da izgura ovakve stvari,kompletan je sto se igre tice ali morace jos da nauci kako se nostiti sa pritiskom,Robertson to zna i izgurao je to veceras,bio je u krizi u par navrata ali se nikad nije slomio kao judd na 11-8,to je razlika izmedju onih koji uzimaju titule i onih koji to ne rade.
Ronnie i Robertson po meni skoro podjednake sanse za titulu imaju,Ronniju mozda blaga prednost,Selby na trecem mjestu.
Nadam se da Ronnie uzima
Raketa do kraja
Ronnie i Robertson po meni skoro podjednake sanse za titulu imaju,Ronniju mozda blaga prednost,Selby na trecem mjestu.
Nadam se da Ronnie uzima
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Robertson ne smije sebi dozvoliti ovakav deficit ako misli da ide do kraja, nema okretanja 8-11 protiv Selbyja ili O'Sullivana.
Vatreni navijacDukeOfWellington je napisao/la:Izgleda da navija za Chelsea.
Tacno se vidjelo koliko ga gusi taj 100-ti
FORZA MARŠAL !!!
Tri spektakla do kraja, igra se najmanje do 17.
O'Sullivan jeste favorit protiv Hawkinsa ali to će biti daleko od lagane pobjede, Hawkins je postao nevjerovatno kompletan igrač - odličan ofanzivac, taktičar i vrlo stabilan psihički.
U drugom polufinalu samo blagi favorit Robertson, to bi trebala biti poslastica.
Biće dosta dugih frejmova, punih taktike i to je ono što ide na Ronniejevu stranu u kasnijem finalu. Iako će i on imati posla, sigurno se neće trošiti kao pobjednik drugog polufinala.
P.S. Kao Selbyjevog navijača strah me njegovog velikog vođstva u tom susretu, jednostavno pokazao je tokom posljednjih sezona da je loš front runner i da se osjeća ugodnije kad stiže zaostatak.
O'Sullivan jeste favorit protiv Hawkinsa ali to će biti daleko od lagane pobjede, Hawkins je postao nevjerovatno kompletan igrač - odličan ofanzivac, taktičar i vrlo stabilan psihički.
U drugom polufinalu samo blagi favorit Robertson, to bi trebala biti poslastica.
Biće dosta dugih frejmova, punih taktike i to je ono što ide na Ronniejevu stranu u kasnijem finalu. Iako će i on imati posla, sigurno se neće trošiti kao pobjednik drugog polufinala.
P.S. Kao Selbyjevog navijača strah me njegovog velikog vođstva u tom susretu, jednostavno pokazao je tokom posljednjih sezona da je loš front runner i da se osjeća ugodnije kad stiže zaostatak.
Someone's mouth said paint them all red.
S obzirom da mi je **** kisa pokvarila sve planove za danas, slijedi odmaranje uz najbolje igrace danasnjice 
FORZA MARŠAL !!!
Šteta što necu moci gledati, ali nema veze.
Pozdrav za ramba i njegovog Judda.
Neil šampion.
Pozdrav za ramba i njegovog Judda.
Neil šampion.
Loša sesija, sa dosta grešaka na obje strane, s tim da je Hawkins iz frejma u frejm igrao sve gore i gore. Promašivao je neke trivijalne kugle, ali je imao i par kikova koji su u nezgodnom trenutku uzrokovali promašaje, koje je Roni iskoristio i vodi 6-2.
FORZA MARŠAL !!!
nisam mogao gledati, ali očekivano vodstvo ronnie...
the rocket
the rocket
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.