Jel ovaj jos uvijek clan Inter-a ?

Prozva si gaPuma je napisao/la:
Jel ovaj jos uvijek clan Inter-a ?
Truc,truc,prekini srat.Nikad na nista nisi konkretno odgovorio i argumentirao nego svaki put pokusavas svest pricu na nekakav emocionalni naboj.Zaboli me odakle je igrac,ali kad jedan trener ima toliko imbecilnih odluka normalno da cu stalno potencirat tu pricu.Uostalom ja sam prvi koji ce rec da Kovacic ne igra dobro ako je to slucaj kao i sto ne radi dobro kada je na terenu.Sto sam vec ranije pisao,ali ne uklapa ti se u pricu pa ti je "promaklo".Takoder sam isto tako ranije "branio" druge igrace,ali eto nisam Argentinac pa se prica kako je Cambiasso najvazniji vezni ove ekipe ne uklapa u tvoje gluposti o nacionalnim naboju.neroazzuro je napisao/la:...
SiamoNoi je napisao/la:
samo open new tabGorki je napisao/la:Gledam maloprije repriza tekme Inter-Napoli i kod transa Templari velika zastava BiH ljiljani

Takodjer.SiamoNoi je napisao/la:Meni iskreno nije jasan taj potez.

Da,bekovi su ovdje najveći problem.A pogotovo ako Mazzari misli i dalje upotrebljavat 3-5-2.Plus sumnjam da bi Dzeko i Icardi mogli igrati (ili da bi ih Mazzari uparivao...) zajedno.Mazzari voli imat barem jednog napadača koji će davati dosta i u defanzivi,a niti Dzeko niti Icardi (barem za sada) nisu ti.Tako da bi jedan morao na klupu,a taj teško da bi bio Dzeko s obzirom na uložen novac.A ima tu onda i ona mogućnost da se proda Icardija...IlCapitano je napisao/la:Takodjer.SiamoNoi je napisao/la:Meni iskreno nije jasan taj potez.
Oba milanska kluba traze ili su trazili rjesenje u napadacima za svoje probleme. Ekipa se gradi od odbrane, a to je svakako najveci problem obje ekipe.
Inter has won four of the last five Serie A encounters against its city rivals
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.